Jose Boto
-
Re: Jose Boto
Πληρωσε τη ρητρα του Σαστρε συν το συμβόλαιό του,κοντα 1 εκ ολα μαζι!!!
(Ο Σουντργκεν εν τω μεταξυ ελευθερος με συμβολαιο 250.000 στη Μακάμπι)
Πληρωσε τον Γεναρη 4 εκ!!!!!για ενα χαφ που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξερει τι ακριβως κανει μεσα στο γηπεδο και μεxρι στιγμης δεν εχει δειξει απολυτως τιποτα.Το ποσό ειναι ασυλληπτο και καταρριπτει την διικαιολογια περι FINANCIAL FAIR PLAY
Επέμενε (περιέργως)για εναν Ουρουγουανό παγκοσμιως αγνωστο χωρις περγαμηνες, χωρις συστασεις,που χθες
πραγματικα δεν ακουμπησε.
Παρακολουθω ρεπορταζ ΠΑΟΚ απο το 1983,με βαση τα διαθεσιμα χρηματα και την ΙΣΧΥ του προέδρου παιζει να ειναι αναλογικα οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ μεταγραφες καλοκαιριου που εχω δει από τοτε.
Το πιο σοβαρό??Τα ιδια με Αρνεσεν,με Ρεμπε,με Μπρανκο.Ηρθαν ειδαν πληρωθηκαν αφησαν καμμενη Γη και γεια σας.
Μονο με Μιχελ ειδαμε κανονικες μεταγραφες με φουρνια Ματος Καντουρι Ζαμπρανο(ασχετα αν δεν βγηκε ηταν βαρυ ονομα) Μπίσε Σακχοφ Κρέσπο και πηραμε τα 2 νταμπλ.Ηλικίες 28-30,ψημενοι παικτες με καλές θητείες.
Μετα το χαος.
(Ο Σουντργκεν εν τω μεταξυ ελευθερος με συμβολαιο 250.000 στη Μακάμπι)
Πληρωσε τον Γεναρη 4 εκ!!!!!για ενα χαφ που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξερει τι ακριβως κανει μεσα στο γηπεδο και μεxρι στιγμης δεν εχει δειξει απολυτως τιποτα.Το ποσό ειναι ασυλληπτο και καταρριπτει την διικαιολογια περι FINANCIAL FAIR PLAY
Επέμενε (περιέργως)για εναν Ουρουγουανό παγκοσμιως αγνωστο χωρις περγαμηνες, χωρις συστασεις,που χθες
πραγματικα δεν ακουμπησε.
Παρακολουθω ρεπορταζ ΠΑΟΚ απο το 1983,με βαση τα διαθεσιμα χρηματα και την ΙΣΧΥ του προέδρου παιζει να ειναι αναλογικα οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ μεταγραφες καλοκαιριου που εχω δει από τοτε.
Το πιο σοβαρό??Τα ιδια με Αρνεσεν,με Ρεμπε,με Μπρανκο.Ηρθαν ειδαν πληρωθηκαν αφησαν καμμενη Γη και γεια σας.
Μονο με Μιχελ ειδαμε κανονικες μεταγραφες με φουρνια Ματος Καντουρι Ζαμπρανο(ασχετα αν δεν βγηκε ηταν βαρυ ονομα) Μπίσε Σακχοφ Κρέσπο και πηραμε τα 2 νταμπλ.Ηλικίες 28-30,ψημενοι παικτες με καλές θητείες.
Μετα το χαος.
Αν θελετε να το δουμε μισθολογικα οντως εως τωρα στις μεταγραφες που εχουν γινει επι Μποτο κανεις παικτης δεν εχει μεγαλο συμβολαιο. Το θεμα ομως ειναι οτι η ομαδα ειχε ηδη παικτες με μεγαλα συμβολαια!
-Ιγκανσον
-Κουρτιτς
-Αουγκουστο
-Ολιβειρα
-Ελ Καντουρι
ειναι παικτες που εχουν ενα μεσο ορο συμβολαιου στο μυριο.
Και υπαρχουν και παικτες στο ροστερ με μικροτερα συμβολαια αλλα μηδενικη προσφορα οπως οι:
-Μουργκ
-Ζαμπα
-Τειλορ
και μπορω να προσθεσω και παικτες οπως οι Νινουα, Λαμπρου που απλα υπαρχουν στο ροστερ χωρις κανεναν απολυτως ρολο.
-Ιγκανσον
-Κουρτιτς
-Αουγκουστο
-Ολιβειρα
-Ελ Καντουρι
ειναι παικτες που εχουν ενα μεσο ορο συμβολαιου στο μυριο.
Και υπαρχουν και παικτες στο ροστερ με μικροτερα συμβολαια αλλα μηδενικη προσφορα οπως οι:
-Μουργκ
-Ζαμπα
-Τειλορ
και μπορω να προσθεσω και παικτες οπως οι Νινουα, Λαμπρου που απλα υπαρχουν στο ροστερ χωρις κανεναν απολυτως ρολο.
- Sick Bastard
Δηλαδη ο Γκαρυ, ο Μακ, ο Καμπος και ολοι οι ινβισιμπλς που ηρθαν επι Μίχελ και Ίβιτς ειχαν 1μυριο συμβολαιο?
Ούτε κατα διανοια ομως. Ταβανι 500χιλιαρικα ειχαν και όλοι ελεύθεροι.
- Sick Bastard
Τότε δεν είχε μνημόνια, πολέμοι, λοιμοί, σεισμοί, καταποντισμοί,
ήμασταν νέοι και η ζωή ήταν μπροστά μας.
ήμασταν νέοι και η ζωή ήταν μπροστά μας.
- Sick Bastard
Parolos έγραψε:Δηλαδη ο Γκαρυ, ο Μακ, ο Καμπος και ολοι οι ινβισιμπλς που ηρθαν επι Μίχελ και Ίβιτς ειχαν 1μυριο συμβολαιο?
Και οι τρεις ήρθαν σε διαφορετικές περιόδους, επιλεγμένοι από διαφορετικούς ΤΔ.
Ρε συ παρολε,πραγματικά ώρες έχεις ένα μπακαλιστικο τρόπο,το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι όμως;
Ότι η ομάδα είναι τόσο ανισόρροπη εδώ και 3-4 χρόνια που δικαιώνεσαι,σχεδόν χωρίς επιχειρήματα.
Αμα διαβαζεις λιγο πιο προσεκτικά μπάνε και δεν παρασύρεσαι από την άποψη σου για εμένα, θα έβλεπες οτι χωρίζω σε δύο σκέλη την πρόταση και δεν αναφέρω 3 παίχτες.obanebane έγραψε:Parolos έγραψε:Δηλαδη ο Γκαρυ, ο Μακ, ο Καμπος και ολοι οι ινβισιμπλς που ηρθαν επι Μίχελ και Ίβιτς ειχαν 1μυριο συμβολαιο?
Και οι τρεις ήρθαν σε διαφορετικές περιόδους, επιλεγμένοι από διαφορετικούς ΤΔ.
Ρε συ παρολε,πραγματικά ώρες έχεις ένα μπακαλιστικο τρόπο,το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι όμως;
Ότι η ομάδα είναι τόσο ανισόρροπη εδώ και 3-4 χρόνια που δικαιώνεσαι,σχεδόν χωρίς επιχειρήματα.
Α σκέλος: "Δηλαδη ο Γκαρυ, ο Μακ, ο Καμπος" (προ ινβισιμπλς)
B σκέλος: "και ολοι οι ινβισιμπλς που ηρθαν επι Μίχελ και Ίβιτς" (ινβισιμπλς)
Όσο για τα επιχειρήματα ποια επιχειρήματα.
Σταμάτησα τα επιχειρήματα από τότε που προσπαθούσαμε με Τζιμπι να αποδείξουμε οτι Τσολακ, Βαγγέ και τα σχετικά από τα λίγα στοιχεία των στατιστικών που έχουμε δεν είναι για επίπεδο ΠΑΟΚ.
Ομοιως και οι φετινοί παίχτες.
Ποια επιχειρηματα να πεις οταν θα πεις οτι παιδιά ο Ράφα είναι μέτριος παίχτης, υπάρχει δείγμα 7ετίας, και θα στην πέσουν 48 άτομα.
Ποια επιχειρηματα θες ρε συ μπάνε σοβαρά τώρα..
ΥΓ: Σκαλώνεις σε κάτι πράγματα ώρες ωρες.. επειδη είπα οτι ο ζελος και το ληκι πέρσυ είχαν 1,5 και 2 μυρια μπάτζετ. Αντίστοιχα άμα πω ο Ραφα κι ο Σαστρε είναι για Παναργειακό θα το πάρεις κι αυτό κυριολεκτικά.
Σταμάτησα τα επιχειρήματα από τότε που προσπαθούσαμε με Τζιμπι να αποδείξουμε οτι Τσολακ, Βαγγέ και τα σχετικά από τα λίγα στοιχεία των στατιστικών που έχουμε δεν είναι για επίπεδο ΠΑΟΚ.
Ποια επιχειρηματα να πεις οταν θα πεις οτι παιδιά ο Ράφα είναι μέτριος παίχτης, υπάρχει δείγμα 7ετίας, και θα στην πέσουν 48 άτομα.
ΥΓ: Σκαλώνεις σε κάτι πράγματα ώρες ωρες.. επειδη είπα οτι ο ζελος και το ληκι πέρσυ είχαν 1,5 και 2 μυρια μπάτζετ. Αντίστοιχα άμα πω ο Ραφα κι ο Σαστρε είναι για Παναργειακό θα το πάρεις κι αυτό κυριολεκτικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Παρ 29 Ιούλ 2022, 11:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βρες τωρα κι ενα φιλοδοξο, 30 με 35, πορτογαλο προπονητη των 500χ μαξ, και μπορουμε να γινουμε, χωρις κανενα αγχος πρωταθλητισμου, ενα μικρομεσαιο μα sustainable selling club.
Αν βγουν και πουν κατι τετοιο, εγω θα ειμαι οκ. Ειναι ενα πλανο και αυτο.
Αν βγουν και πουν κατι τετοιο, εγω θα ειμαι οκ. Ειναι ενα πλανο και αυτο.
Parolos έγραψε:Όσο για τα επιχειρήματα ποια επιχειρήματα.
Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω, γιατί την μια σκέφτομαι το ένα και την άλλη μου έρχεται κάτι άλλο και γι'αυτό φταίει η λειτουργία της ομάδας που δεν έχει λογική, αρχή, μέση και τέλος.
Ένα παράδειγμα για τα παραπάνω έχω δώσει στα σχόλια για άλλες ομάδες.
Θα χάσουμε το μυαλό μας στο τέλος.
Η κατάσταση στην ομάδα είναι χαοτική.
Γι'αυτό τρελαίνομαι με την υπεραπλουστευση των πραγμάτων.
Δηλαδή αυτό που γράφεις ότι με 9 μύρια μεταγραφές στην Ελλάδα γαμάς τελεία,το θεωρώ αστείο.
Όμως οτι και να αντιπαραθέσω νιώθω ότι δεν θα έχει βάση,γιατί με τον ΠΑΟΚ ,ζω το θέατρο του παραλόγου.
Το ότι δεν συμφωνώ σχεδόν σε τίποτα μαζί σου ,δε σημαίνει ότι δεν μου είσαι συμπαθής ή ότι ειμαι προκατειλημμένος απέναντι σου.
Άνθρωποι που έχουν αποδείξει την αγάπη τους και την υποστήριξη τους στην ομάδα και δεν τους γνωρίζω προσωπικά, δε γίνεται να μην τους αποδέχομαι.
Νόμιζα ότι αυτό το έχουμε λύσει, μεταξύ μας.