joshua έγραψε:Δηλαδη για να καταλαβω...Με βαση αυτα που λετε ο Μποτο που δουλευε σε Μπενφικα και Σαχταρ ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ ενω ο Λουτσεσκου επειδη πηρε νταμπλ με τον ΠΑΟΚ στην Ελλαδα αντιμετωπιζεται ως κατι μεταξυ Κλοπ και Γκουαρντιολα...
Ο τύπος στην Μπενφίκα έφτασε να έχει τη θέση του αρχισκαουτερ,μόνο πρότεινε δηλαδή και αποφάσιζαν άλλοι.
Στη δε Σαχταρ ο ρόλος του, έχω την εντύπωση ότι δεν ήταν ξεκάθαρος για εμάς.
Επίσης χωρίς να το έχω ψάξει και συγχωρέστε με αν κάνω λάθος,επί εποχής του στην Σαχταρ έχασαν το πρωτάθλημα από την Δυναμό του μπαμπά, μετά από αρκετά χρόνια.
Στον ΠΑΟΚ είναι η πρώτη φορά θεωρώ στην καριέρα του που έχει αναλάβει πλήρως το αγωνιστικό μιας ομάδας και αν θες τη γνώμη μου ,μέχρι στιγμής τα έχει κάνει μούσκεμα.
Γιατί συμβαίνει;
Δε μπορώ με σιγουριά να απαντήσω.
Αυτό που με σιγουριά μπορώ να πω είναι, ότι κάτι παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει φέτος στην ομάδα δεν έχουμε δει ποτέ σε κάποια από τις 4 μεγάλες της χώρας.
Δηλαδή να ξοδεύει χρήματα μόνο για παιδάκια και 2-3 27αρηδες με ανύπαρκτο βιογραφικό.
10 μεταγραφές 10 γαμημένες μεταγραφες χωρίς ούτε έναν ποδοσφαιριστή, σημείο αναφοράς.
Έχουν περάσει τον ΠΑΟΚ για παιχνίδι ή νομίζουν ότι εργάζονται στην Φαμαλικαο.
Για μένα όλο αυτό είναι ανεξήγητο, αλλά ας περιμένουμε λίγο,να δούμε που θα καταλήξει.
Είχα γράψει ότι τα έσοδα μας φέτος αν δεν μπούμε ομίλους Ευρώπης, θα είναι λιγότερα από ΠΑΟ και από αεχ και στα ίδια με οαρης αν καταφέρουν αυτοι να μπουν ομίλους.
Είμαστε κοντά στο να γίνει.
Για να δούμε, είμαστε στο επίπεδο να λέμε ότι τους έχουμε ξεπεράσει όταν αποδεδειγμένα φέτος, ξεκινάμε από χειρότερη οικονομική αφετηρία σε σχέση τουλάχιστον με τους 2 της Αθήνας.