Ε αυτό λέμεgiapas έγραψε:Τελικά δε κρατήθηκα.
Η αγωνιστική κατάντια του ΠΑΟΚ έχει και όνομα και επίθετο.
Το όνομα δεν είναι Ραζβαν και το επίθετο δεν είναι Μπότο.
Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Αυτό δεν το είπε κανείς. Ούτε ένας.trouman έγραψε:Και πού καταλήγετε ρε παλικάρια? Ότι πρέπει να φύγει ο Σαββίδης? Ποια είναι κατά τη γνώμη σας η λύση? Αν θέλει να κάνει πίσω, να θέλει βιωσιμότητα, πείτε το όπως θέλετε, θα το υποστηρίξετε, είναι κάτι που αντέχετε ή πιστεύετε ότι πρέπει να "επιδιωχθεί" αλλαγή ιδιοκτησίας?
Από τη στιγμή που είναι όλοι πληρωμένοι στην ώρα τους ευχαριστούμε θα λέμε και ας φτάσουμε την Τρίπολη που λέει ο λόγος σε μπάτζετ. Εναλλακτική δεν υπάρχει.
Αυτό δε σημαίνει δε θα σχολιάζουμε και αυτά που βλέπουμε. Η οικογένεια Σαββίδη αγνοείται.
Σας χαλούσε ο Γιώργος επειδή έκανε χαζά στόρι, τώρα παρακαλάμε μπας και ξανακαυλώσει
- Sick Bastard
Ας μην το χοντραίνουμεTolaros έγραψε: Σας χαλούσε ο Γιώργος επειδή έκανε χαζά στόρι, τώρα παρακαλάμε μπας και ξανακαυλώσει

- sourmenetes
- Moderator
Ναι είναι τα λίγα λεφτά που ρίχνει ο Σαββίδης.giapas έγραψε:Τελικά δε κρατήθηκα.
Οκ.
Εσύ κάποια περίοδο αναρωτιόσουν αν οι παίκτες σου παίζουν ισάξια με τα χρήματα που παίρνουν...
Ξανακανε μια την ερώτηση στον εαυτό σου...
Δώσαμε όπως λένε 2,5 μυρια για ένα χαφ το χειμώνα που δεν έπαιξε καν χθες.
Δώσαμε όπως λένε 1,5 μυρια για κουαλιατα και το παιδί, δεν ξέρω αν θα γίνει παικταράς, αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει τωρα
Δώσαμε 6 7 συμβόλαια γύρω γύρω και παίκτης έτοιμος, δεν λέω κανονικός γιατί ίσως κάποιοι είναι, δεν ήρθε πέραν του κοταρσκι-νταντας-ναρευ.
Δεν μπορούσαμε να δώσουμε 3 συμβόλαια και να είχαμε 3 παίκτες έτοιμους;;
Ναι το χρήμα δεν ρέει, όπως ερεε, αλλά φέρουν ευθύνη και αυτοί που έκαναν επιλογές.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Δηλαδή γιατί ο κωνσταντελιας δεν έπαιξε στα πλάγια και έπαιξε ο κουαλιατα και δώσαμε και λεφτά;; κι αν δε δώσαμε 1,5 μυριο, δε δώσαμε 500χιλιαρικα;
Εφοσον έδωσες κάποια λεφτά και εφόσον ήξερες ότι Ιούλιο θα έχεις ματς δεν έπρεπε να φέρει πιο έτοιμους παίκτες;
Εφοσον έδωσες κάποια λεφτά και εφόσον ήξερες ότι Ιούλιο θα έχεις ματς δεν έπρεπε να φέρει πιο έτοιμους παίκτες;
-
στους ποσους τεχνικους διευθυντες θα καταλαβουμε οτι αυτο δεν ισχυει?sourmenetes έγραψε:Ναι είναι τα λίγα λεφτά που ρίχνει ο Σαββίδης.giapas έγραψε:Τελικά δε κρατήθηκα.
Οκ.
Εσύ κάποια περίοδο αναρωτιόσουν αν οι παίκτες σου παίζουν ισάξια με τα χρήματα που παίρνουν...
Δώσαμε όπως λένε 1,5 μυρια για κουαλιατα και το παιδί, δεν ξέρω αν θα γίνει παικταράς, αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει τωρα
Δώσαμε 6 7 συμβόλαια γύρω γύρω και παίκτης έτοιμος, δεν λέω κανονικός γιατί ίσως κάποιοι είναι, δεν ήρθε πέραν του κοταρσκι-νταντας-ναρευ.
Ναι το χρήμα δεν ρέει, όπως ερεε, αλλά φέρουν ευθύνη και αυτοί που έκαναν επιλογές.
ποσους αναλωσιμους θα φαμε στην μαπα ακομη?
καθε αναλωσιμος ειναι και μια χρονια.... και η ζωη ειναι μικρη..
μπρανκο, ρεμπε, κανενας, μποτο και εφυγε μια 4ετια.
αυτο το δινει λεφτα αλλα φταινε αυτοι που επιλεγουν τους οποιους ο ιδιος επελεξε δεν περπαταει.....
3 παιχτες?sourmenetes έγραψε:Ναι είναι τα λίγα λεφτά που ρίχνει ο Σαββίδης.giapas έγραψε:Τελικά δε κρατήθηκα.
Οκ.
Και τους αλλους 8 π χρειαζεται το ροστερ ποτε θα τους εφερνες? Στο τελος της μεταγραφικης?
Γιατι φετος χρειαζομασταν δεξι μπακ, 2 αριστερα μπακ, 2 σεντερ μπακ, 2 δεκαρια, ενα δεξι εξτρεμ, εναν φορ, 2 αριστερα εξτρεμ.
Αν λοιπον εδινες 3-4 μυρια για 3 παιχτες τοτε θα πρεπε να δωσεις αλλα 10-12 για τους υπολοιπους.
Εμεις δωσαμε σκαρτα 10 μυρια. Οχι 16.
Και ειναι ξεκαθαρο πως η εντολη ηταν οτι το ταβανι στα συμβολαια ειναι τα 400.000 και στα χασομερια θα δουμε (θα αποφασισει το μπος) αν θα δωσουμε αλλα 3-4 για 3 ςτοιμουε παιχταραδες.
Την ιδια μαλακια πληρωνουμε καθε χρονο, αλλα φετος μας φταιει ο Μποτο.
Περσι π σε φερναν πρωτη μεταγραφή τον Τειλορ και στα χασομερια τον Μιτριτσα παλι ο Μποτο εφταιγε?
Αττη η αυταρκεια ειναι το θεμα. Γιατι δεν γινεται εξυονα αλλα κοντομυαλα.
Αντι να κυνηγησουμε περισσοτερα έσοδα ρισκαραμε και πηραμε τα @@ μας
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Σορρυ αλλά μάλλον δεν καταλαβαίνετε τι λέω.
Η ομάδα θα έπρεπε να είναι έτοιμη για τα ματς μέσα Ιούλη.
Αντί να πάω να πάρω 10 παίκτες, να έπαιρνα 5 έτοιμους.
Αυτό λέω και μετά ας γέμιζες το ροστερ.
Επίσης αν δε βλέπουμε σαν ανορθογραφια ότι έχουμε γύρω στα 10 χαφ και κάνεις δεν είναι να πάρει τη φανέλα στο σπίτι, μάλλον εγώ είμαι τυφλός.
Ξαναλέω μπορεί σε λίγο καιρό να ανέβει η αποδοση πολλών παικτών. Το ζήτημα είναι ότι εμείς ξέραμε ότι θελαμε έτοιμη ομάδα μέσα Ιούλη.
Εκεί είναι η ένσταση μου.
Η ομάδα θα έπρεπε να είναι έτοιμη για τα ματς μέσα Ιούλη.
Αντί να πάω να πάρω 10 παίκτες, να έπαιρνα 5 έτοιμους.
Αυτό λέω και μετά ας γέμιζες το ροστερ.
Επίσης αν δε βλέπουμε σαν ανορθογραφια ότι έχουμε γύρω στα 10 χαφ και κάνεις δεν είναι να πάρει τη φανέλα στο σπίτι, μάλλον εγώ είμαι τυφλός.
Ξαναλέω μπορεί σε λίγο καιρό να ανέβει η αποδοση πολλών παικτών. Το ζήτημα είναι ότι εμείς ξέραμε ότι θελαμε έτοιμη ομάδα μέσα Ιούλη.
Εκεί είναι η ένσταση μου.
Πως να πάρεις έτοιμους παίκτες ρε Γιώργο με 4κατοστάρικα ταβάνι;
Δε συμφωνώ καθόλου με αυτά που έγραψες.
Ψίχουλα βάζει ο Ιβαν ίσα βάρκα ίσα πανιά το πάει το έργο για δικούς του λόγους και έχει φέρει διαφορετικό αυτοφωράκια κάθε χρόνο μπας και γίνει κανά θαύμα. Εκτός κι αν τα λεφτά του Γιαννούλη , του Τζόλη , του Σφιντερσκι και τα συμβόλαια του Κρέσπο , του Βαρέλα έχουν επανεπενδυθεί.
Δε το βλέπω.
Δε συμφωνώ καθόλου με αυτά που έγραψες.
Ψίχουλα βάζει ο Ιβαν ίσα βάρκα ίσα πανιά το πάει το έργο για δικούς του λόγους και έχει φέρει διαφορετικό αυτοφωράκια κάθε χρόνο μπας και γίνει κανά θαύμα. Εκτός κι αν τα λεφτά του Γιαννούλη , του Τζόλη , του Σφιντερσκι και τα συμβόλαια του Κρέσπο , του Βαρέλα έχουν επανεπενδυθεί.
Δε το βλέπω.
κι όπως σωστά έγραψε ο renegade, άμα είσαι μπότος και έχεις τέτοια γραμμή από πάνω δε κόπτεσαι και για έτοιμους παίκτες αλλά παίρνεις και 4-5 λαχεία κι αν σου κάτσει το 1 τότε έφτιαξες βιογραφικό και το παίζεις και πρώτος μάγκας.
- sourmenetes
- Moderator
Πως δίνεις τότε 2,5 εκ σε σοαρες γαι μεταγραφή;
Πως δίνεις 1,5εκ σε κουαλιατα;
Ας έβρισκες ελεύθερο και ας έδινες μεγαλύτερο συμβόλαιο.
Ας αξιοποιουσες τον κωνσταντελια και να μην έπαιρνες 5 χαφ.
Ας αξιοποιήσεις τον τσιγγαρα και ας μην έπαιρνες πάλι 5 χαφ.
Δηλαδη ο τσιγγαρας είναι μεταξύ πάγκου και κερκίδας ο σοαρες το ίδιο και εμείς λέμε ότι με 400 αυτούς παίρνεις.
Φάε 8 χαφ η ομάδα και ούτε ένας ικανός.
Τα 8 χαφ που έχεις πόσα παίρνουν;
Φεραμε για 6 8 αρι τον Φελίπε και φέρνουμε κι άλλο 6 8 αρι τον νταντας και ενώ υπάρχει και ο τσιγγαρας.
Αε φέρουμε κανέναν ακόμα στο 6 8.
Ενω ανανέωσα με και το σβαμπ στο 6 8.
Πως δίνεις 1,5εκ σε κουαλιατα;
Ας έβρισκες ελεύθερο και ας έδινες μεγαλύτερο συμβόλαιο.
Ας αξιοποιουσες τον κωνσταντελια και να μην έπαιρνες 5 χαφ.
Ας αξιοποιήσεις τον τσιγγαρα και ας μην έπαιρνες πάλι 5 χαφ.
Δηλαδη ο τσιγγαρας είναι μεταξύ πάγκου και κερκίδας ο σοαρες το ίδιο και εμείς λέμε ότι με 400 αυτούς παίρνεις.
Φάε 8 χαφ η ομάδα και ούτε ένας ικανός.
Τα 8 χαφ που έχεις πόσα παίρνουν;
Φεραμε για 6 8 αρι τον Φελίπε και φέρνουμε κι άλλο 6 8 αρι τον νταντας και ενώ υπάρχει και ο τσιγγαρας.
Αε φέρουμε κανέναν ακόμα στο 6 8.
Ενω ανανέωσα με και το σβαμπ στο 6 8.
- sourmenetes
- Moderator
Οκ παιδιά ας αποδεχτούμε ότι όλες οι κινήσεις είναι σωστές κσι ότι το πρόβλημα είναι τα 400 χιλιάρικα
Οκ
Εγώ δε μηδενιζω τις προσθήκες γιατί σίγουρα κάποιες μπορεί να αποδώσουν και σύντομα μάλιστα, αλλά από πλευρά ετοιμότητας είναι λάθος.
Ο σβαμπ όταν ήρθε με 400 χιλιάρικα τι σχέση έχει με τα χαφ που λέμε τοι έχουμε τώρα;;
Ας εφερνες έναν έτοιμο και 2 λαχεία για αρχή.
Οκ
Εγώ δε μηδενιζω τις προσθήκες γιατί σίγουρα κάποιες μπορεί να αποδώσουν και σύντομα μάλιστα, αλλά από πλευρά ετοιμότητας είναι λάθος.
Ο σβαμπ όταν ήρθε με 400 χιλιάρικα τι σχέση έχει με τα χαφ που λέμε τοι έχουμε τώρα;;
Ας εφερνες έναν έτοιμο και 2 λαχεία για αρχή.