Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Για Αθήνα σύμνφωνα με το http://lipton4.blogspot.com/ θα το δείξει σε κάποιο KOPA LOCA στην Αργυρούπολη (διεύθυνση δεν έχει βρεθεί ακόμα) και στο Sports Hall Cafe στην Καλλιθέα (Δημοσθένους 84-86 Καλλιθέα, ΑΘΗΝΑ). Το 2ο απ’το όνομα και μόνο μου φαίνεται για πολύ οργανωμένο στα ποδοσφαιρικά θέματα, αλλά δεν έχω πάει ποτέ για να ξέρω. Ίδωμεν...
vagbak4 έγραψε:ρε αδερφε και εγω hotbird εχω αλλα πρεπει να εισαι συνδρομητηs για να δειs το κυπριακο η αν εισαι στα κολπα εσυ η καποιοs φιλοs σου μπορει να βρειs τον κωδικο και να το σπασειs και ετσι θα το δειτε το παιχνιδι!!!! καλα ρε γαμωτο ολοκληρη αθηνα μονο αργυρουπολη θα το δειξει? ελεοsssssssssssssssssssssssssssssss
Μακάρι να το έδειχνε! Όχι γιατί είναι σχετικά κοντά σε μένα, αλλά γιατί θα μπορούσαμε ΚΑΠΟΥ να το δούμε. Αλλά αυτό το - λάθος - όνομα και η έλλειψη διεύθυνσης και τηλεφώνου με κάνουν πολύ καχύποπτο!
κουφαλια καφε μωβ αθηνα cafe stavlos θησειο (ΜΗ ΤΕΣΚΑΡΙΣΜΕΝΟ)-ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗΛ 3467206 και στο Sports Hall Cafe στην Καλλιθέα (Δημοσθένους 84-86 Καλλιθέα, ΑΘΗΝΑ) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΟ
αδερφε στην καλλιθεα που ειναι αυτη η οδοs? πολυ πιθανο παντωs να μαζευτουμε εκει ειναι πολυ πιο κοντα απο αργυρουπολη!!! αν μπορειs να μαθειs περισσοτερα θα μαs διευκολυνειs ολουs!!!! ΠΑΟΚΑΡΑ παντου και παντα
Nasos4 έγραψε:Παίδες, κανείς Κατερινιώτης που να ξέρει για καμιά καφετέρεια που να δείχνει τον αγώνα??
Naso,μολις ακουσα στο λιμπερο οτι θα το εχει στο ντακαπο και στο match to match.
Βρήκα στην Κατερίνη : ΚΑΤΕΡΙΝΗ= καφέ ΤΖΑΚΙ απέναντι από την Εκάβη και όσοι πάνε για μπάνιο στην ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ = Kafe bar ΚΛΕΨΥΔΡΑ δίπλα στη κατασκήνωση της μητρόπολης Κιλκίς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jordanios την Πέμ 30 Ιούλ 2009, 15:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο επαγγελματικός οδηγός της Καλλιθέας (http://www.gokalithea.gr) δεν έχει καμία τέτοια καφετέρια! Όταν ακούω για σταύλους και τέτοια συναφή ...εκνευρίζομαι! Μου φαίνεται ότι κάποιοι μας κοροϊδεύουν!