30. Nicolás Quagliata

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
sporos123

Re: 30. Nicolás Quagliata

Δημοσίευση από sporos123 »

pgetsos έγραψε:1. Και ποιόν θα έβαζες αριστερά εσύ; Ποιόν είχαμε άλλον ρε παιδιά;
2. Το παιδί έχει κάνει το 35% των αγώνων του σαν αριστερό εξτρέμ. Αλλά δεν νομίζω ότι ολα τα προβλήματα του και στα 2 ματς, ήταν λόγω θέσης
Θα ξεκινούσα Μπισεσβαρ ..Δευτερευόντως Αντρε Ρικαρντο η Τσαούση..Θα συμφωνησω για το 2ο σκελος της παραγράφου 2.Δεν ηταν μονο λογω θεσης το οτι δεν φανηκε καθολου,εχει να κανει,κατ εμε με την συνολικη ομαδική λειτουργία και με το μη ξεκάθαρο τακτικο πλανο.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Επισης δεν γινεται να λεμε εμεις εδω μεταξυ μας απο τα ωραια πισι μας και τα ωραια κλιματιστικα μας "Δεν τον βαζει στην θεση του" "Είναι δεκαρι και δεν εχει παιξει μισο λεπτο στην θεση του". Η ομαδα δεν μαζευεται 2 ωρες πριν τους αγωνες για να μπει και να παιξει, κανει προπονησεις εδω και καιρο. (θα μου πεις δεν φανηκε).

Δεν μπορει ο προπονητης και το σταφ να μην εχει δοκιμασει τον παικτη στις προπονησεις στον αξονα.

Επισης ειναι διαφορετικο να παιζεις δεκαρι και να κινεισαι συνεχως στον αξονα, να παιρεις την μπαλα με πλατη, να εχεις πολυ λιγοτερους χωρους και χρονους να κινησεις και να κανεις την ενεργεια και διαφορετικο αν ξεκινας απο τα πλαγια, να δημιουργεις χωρο και να συγκλινεις προς τον αξονα.

Αυτο το αναφερω γιατι ειπωθηκε οτι οποια καλη ενεργεια εκανε την εκανε οταν βρεθηκε στον αξονα χθες. Στο αξονα βρεθηκε παιρνοντας την μπαλα και κουβαλωντας την απο τα αριστερα.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

JohnDag έγραψε:Προσωπικά καμία ευθύνη δεν ζητάω από τον Κουαλιατα, ίσα ίσα θεωρώ ότι έχει στοιχεία και στο μέλλον θα πάει καλά.

Και γενικά, παίρνεις έναν παίχτη που θέλει χρόνο προσαρμογής. Τον ρίχνεις κατευθείαν στα βαθιά γιατί δεν υπάρχει άλλος.

Και από πίσω του βάζεις ένα αριστερό μπακ επιπέδου Τρίπολης και μπροστά του (στα φορ) τον κανενα.

Ε δεν γίνεται να τον κρίνεις αυστηρά όπως και να 'χει.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολλά plus απο μένα!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

JohnDag έγραψε:Προσωπικά καμία ευθύνη δεν ζητάω από τον Κουαλιατα, ίσα ίσα θεωρώ ότι έχει στοιχεία και στο μέλλον θα πάει καλά.

Και γενικά, παίρνεις έναν παίχτη που θέλει χρόνο προσαρμογής. Τον ρίχνεις κατευθείαν στα βαθιά γιατί δεν υπάρχει άλλος.

Και από πίσω του βάζεις ένα αριστερό μπακ επιπέδου Τρίπολης και μπροστά του (στα φορ) τον κανενα.

Ε δεν γίνεται να τον κρίνεις αυστηρά όπως και να 'χει.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πολύ σωστά
αυτά τα παιδιά θα φάνε όλο το γαμώσταυρο; Είναι άδικο
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Συμφωνώ Με τους από πάνω και εγώ βλέπω κάποια καλά στοιχεία. Θα κρίνω τον Κουαλιατα στο 10 τον φιλιπε και τον νταντας στο 8 . Τον ναρει σαν δεξι χαφ και πάει λεγοντας .Όλοι τους έχουν στοιχεία που μαρεσουν.
Όπως επίσης τον καργα σαν αλλαγή του Ινγκασον . Από τους καινούργιους ο μόνος που δεν μ λέει κάτι αλλά είναι νωρίς να τον κρίνω είναι ο Ράφα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

giapas έγραψε:Όντως παιδιά να τον βάλουμε 10αρι να αρχίσει να οργώνει.
Δε κρατιέμαι.
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

giapas έγραψε:και μετά τους 15 αγώνες σα δεκάρι , αν συνεχίσει να μη μπορεί να κάνει κοντρόλ και πάσα σε λιγότερο των 5 δευτερολέπτων , να τον πάμε δεξί εξτρέμ για 15 σερί αγώνες.

Κάποτε θα πετύχουμε τη θέση στην οποία να μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς.

9 θέσεις ακόμα είναι , στη χειρότερη με 135 παιχνίδια θα τη βρούμε την ιδανική
:lol: :lol: :lol:
Να σαι καλά ρε Γιάννη, γέλασα με δάκρυα και είμαι και στο πλοίο
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Σε δύο φάσεις στον αγώνα στην Τούμπα, πήρε την μπάλα, έκανε τρίπλα, κάλπασε μπροστά, πέρασε τους αμυντικούς,
και έδωσε την μπάλα σε σημείο που δεν ήταν διεκδικήσιμη από παίχτη μας.

Ποδοσφαιριστής που τον φυσάς και πέφτει, τον στέλνεις υποχρεωτικά στο γυμναστήριο και τον πλακώνεις στις μακαρονάδες.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Δεν υπαρχει αυτο το εκτος θεσης, δεν ειναι εκτος θεσης ενας παικτης που παιζει απλα λιγο πιο πλαϊ. Το θεμα ειναι αν του εχεις δωσει αρμοδιοτητες κι οδηγιες που δεν μπορει να ικανοποιησει. Αν πχ ο παικτης ειναι καλος στο να παιζει γρηγορα την μπαλα με την μια και του λες να την κραταει. Αν ειναι καλος στο να πασαρει σε μεση αποσταση και να του λες να παιζει την μπαλα στα 2 μετρα. Αν ειναι καλος στο να συγκλινει και να σουταρει και να του λες να δωσει πλατος και να ντριμπλαρει. Ωστοσο να πουμε οτι κανενας παικτης δεν μπηκε με το καλημερα να σου δωσει προκριση, κι αν το κανει αυτο, τοτε δεν πηρες τον Κουαλιατα αλλα τον Εμπαπε. Εγω αισιοδοξω, αρκει να παρει χρονο, να μπει σε ενα συστημα που του ταιριαζει, και να εχει βοηθεια απο το προπονητικο τιμ.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

gpap έγραψε:Σε δύο φάσεις στον αγώνα στην Τούμπα, πήρε την μπάλα, έκανε τρίπλα, κάλπασε μπροστά, πέρασε τους αμυντικούς,

Ποδοσφαιριστής που τον φυσάς και πέφτει, τον στέλνεις υποχρεωτικά στο γυμναστήριο και τον πλακώνεις στις μακαρονάδες.
Το είδα και το έγραψα την ώρα του αγώνα.
Η ερμηνεία μας όμως είναι διαφορετική...
Εγώ τρελάθηκα γιατί κανένας δεν τον ακολούθησε, κανένας δεν πήγε για στήριγμα...
Λες και όλοι οι άλλοι ήταν τα ζα μου αργά (εκτός του Νταντάς).

Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή?
Να περάσει και τους υπόλοιπους αμυντικούς και να βάλει γκολ (όπως έκαναν ο Μαραντόνα και ο Μέσσι), ή να τη γυρίσει πίσω στον τερματοφύλακα μας (όπως κάνει όλη η ομάδα επί Λουτσέσκου)?
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Κάποια στιγμή στην μετάδοση του αγώνα ο μπότσαρης ανέφερε ότι ο ραζβαν έκανε παρατηρήσεις στον κουαλιατα ότι δεν γυρίζει μούρη στον αντίπαλο και δεν επιζητά την μονομαχία.
Ο κουαλιατα, όπως και ο νταντας είναι πολύ νέοι ακόμα στο να πάρουν πρωτοβουλίες και ευθύνες πάνω τους όχι γιατί δεν τους το ζητάει ο ραζβαν, που τους ζητάει αλλά επειδή ακόμα φοβούνται και είναι φυσιολογικό. Δεν νιώθουν ακόμα σίγουροι για τον εαυτό τους, δεν μπορούν να πάρουν την ευθύνη.
Δείτε τον Μπισε όταν μπήκε. Έπαιρνε την μπάλα και κατευθείαν γύριζε πρόσωπο στον αντίπαλο, πήγαινε στο ένας με έναν αναλάμβανε πρωτοβουλίες.
Ο κουαλιατα είναι ακόμα πολύ ψαρωμενος, θα τον δείτε όταν θα σκάσει τις πρώτες δύο τρεις καλές ντρίπλες, όταν θα σακουλιασει κάνα δύο αντίπαλα μπακ.
Φυσικά ο πρώτος που θα ξεψαρωσει θα είναι ο νταντας που έβαλε καί το γκολ. Η φάτσα του στο σπριντ για να προλάβει την μπάλα λέει ότι τα παιδί αρχίζει σιγά σιγά να τσαμπουκαλευεται.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

@Pellaios σαφώς και ο Λουτσέσκου θα είχε να κάνει παρατηρήσεις στον Κουαλιάτα και σε όλους τους νέους.
Εμένα όμως αυτό που με παραξένεψε είναι ο ρόλος του Μπίσε στο 2ο ημίχρονο, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με αυτόν του Κουαλιάτα στο 1ο.
Ο Μπίσε ΔΕΝ έπαιζε αριστερά. Ξεκινούσε ΟΛΕΣ τις ενέργειές του από τον άξονα, παίρνοντας τη μπάλα από πολύ χαμηλά, και ξεκινούσε το κουβάλημα, καταλήγοντας άλλες φορές στο 10 και άλλες φορές αριστερά.
Στο άκρο τον είδα μόνον 1 ή 2 φορές σε φάση άμυνας.
Αντίθετα ο Κουαλιάτα φάνηκε "καρφωμένος" αριστερά, με μοναδικές εξαιρέσεις τις λίγες φορές που έκανε ατομικές ενέργειες, στις οποίες πάντα ξεκινούσε από αριστερά και για να συγκλίνει στην πορεία.
Αυτό εμένα μου λέει ή ότι δεν έχει καταλάβει τι ζητάει ο Λουτσέσκου από τον παίκτη που παίζει τη συγκεκριμένη θέση, ή ότι ο Λουτσέσκου του είχε αναθέσει άλλο ρόλο (ακριβώς αντίστοιχο του Ζίφκοβιτς από την άλλη πλευρά).
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Μέτριες εώς κακές οι εμφανίσεις σου...βάλε κατω τον εαυτό σου στην δουλεία και δείξε μασ τι πραγμαστικά αξίζεις...
:ugeek: :ugeek: :opaokara: :ugeek: :ugeek:
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Pellaios έγραψε:Κάποια στιγμή στην μετάδοση του αγώνα ο μπότσαρης ανέφερε ότι ο ραζβαν έκανε παρατηρήσεις στον κουαλιατα ότι δεν γυρίζει μούρη στον αντίπαλο και δεν επιζητά την μονομαχία.
Ο κουαλιατα, όπως και ο νταντας είναι πολύ νέοι ακόμα στο να πάρουν πρωτοβουλίες και ευθύνες πάνω τους όχι γιατί δεν τους το ζητάει ο ραζβαν, που τους ζητάει αλλά επειδή ακόμα φοβούνται και είναι φυσιολογικό. Δεν νιώθουν ακόμα σίγουροι για τον εαυτό τους, δεν μπορούν να πάρουν την ευθύνη.
Δείτε τον Μπισε όταν μπήκε. Έπαιρνε την μπάλα και κατευθείαν γύριζε πρόσωπο στον αντίπαλο, πήγαινε στο ένας με έναν αναλάμβανε πρωτοβουλίες.
Ο κουαλιατα είναι ακόμα πολύ ψαρωμενος, θα τον δείτε όταν θα σκάσει τις πρώτες δύο τρεις καλές ντρίπλες, όταν θα σακουλιασει κάνα δύο αντίπαλα μπακ.
Φυσικά ο πρώτος που θα ξεψαρωσει θα είναι ο νταντας που έβαλε καί το γκολ. Η φάτσα του στο σπριντ για να προλάβει την μπάλα λέει ότι τα παιδί αρχίζει σιγά σιγά να τσαμπουκαλευεται.
Δεν υπάρχει το φοβάται σαν δικαιολογία φίλε μου. Αυτό δείχνει αδύναμο χαρακτηρα
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

skalon έγραψε:
gpap έγραψε:Σε δύο φάσεις στον αγώνα στην Τούμπα, πήρε την μπάλα, έκανε τρίπλα, κάλπασε μπροστά, πέρασε τους αμυντικούς,

Το είδα και το έγραψα την ώρα του αγώνα.
Η ερμηνεία μας όμως είναι διαφορετική...
Εγώ τρελάθηκα γιατί κανένας δεν τον ακολούθησε, κανένας δεν πήγε για στήριγμα...
Λες και όλοι οι άλλοι ήταν τα ζα μου αργά (εκτός του Νταντάς).

Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή?
Να περάσει και τους υπόλοιπους αμυντικούς και να βάλει γκολ (όπως έκαναν ο Μαραντόνα και ο Μέσσι), ή να τη γυρίσει πίσω στον τερματοφύλακα μας (όπως κάνει όλη η ομάδα επί Λουτσέσκου)?
μαλλον η δικη σου ερμηνεια ειναι η σωστη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”