Θα σου πω εγω. Οταν το ταβανι των συμβολαιων σου ειναι τα 400.000 στην καλυτερη περιπτωση, οσα κι αν δωσεις για αγορα, παιχτες Ιωνικου θα βρεις.Parolos έγραψε:Τζον θεωρείς ότι με 9 μύρια μεταγραφές (μόνο για αγορές παιχτών) δεν κάνεις πλάκα στην Ελλάδα?
Ποια άλλη ομάδα έχει ξοδέψει παραπάνω δλδ?
Ας βγάλουμε στην άκρη τα έσοδα, για οικονομία συζήτησης πες πως έχουμε πουλήσει τον Σβιντερφσκι 200 μύρια στη Ρεάλ και το Τζολη 400 μύρια στην Παρί.
Πείτε μου πώς καταφέρνεις με 9Μ αγορών να φανταζεις ιωνικός μπροστά σε κάποια Λεφσκι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επισης οταν η στοχευση σου ειναι νεοι παιχτες με μεταπωλητικη αξια, τοτε ή θα ξοδεψεις 4 και 5 μυρια για εκαστο ή θα κινηθεις σε πρωην wonderkids που χασαν τον δρομο τους και ελπιζεις να τον ξαναβρουν
Εμεις δινουμε μεχρι 2 μυρια αγορα για παιχτες που είναι ηλικιακα οι πλεον περιζητητοι αν αξιζουν, και συμβολαια μεχρι 400.000 σε παιχτες που ηλικιακα αν αξιζουν και ειναι κανονικοι, τοτε το 700αρ με 800αρι ειναι το στανταρακι τους.
Τι να σου κανει λοιπον ο Μποτο? Ή μηπως φταιει ο Μποτο που διαπραγματευομασταν 2 μηνες την ανανεωση του Μπισε για να γλιτωσουμε 30.000, ή την αγορα Ναρει για 300.000...
Η αληθεια κρυβεται σε 2 κινησεις.
Η μια εγινε η αλλη ματαιωθηκε.
Αυτες οι δυο κινησεις δειχνουν το σοβαρο θεμα μας στα οικονομικα.
Αυτη π εγινε ειναι του Καργα. Οταν καταληγεις να φερεις τον Καργα ενω διαφημιζεις οτι θα πας για στοπερ επιπεδου, τοτε εισαι και αφραγκος και αμπαλος.
Η δευτερη που δεν εγινε ειναι του Δωνη. Αφου καταντησε ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη να διαπραγματευεται με τον γιο του σιχαμενουμε τα μηδενικα νουμερα εδω και τρια χρονια, για την θεση του ΒΑΣΙΚΟΥ αριστερου εξτρεμ, τοτε τι αλλο να σχολιασουμε?
Θλιψη μονο.
Επαιξε και η ιδια κασέτα φετος για τις καλες μεταγραφες προς το τελος των μεταγραφων, κι ολα καλα.
Η ευθυνη ειναι αρχικα του ιδιοκτητη.
Κοντα σ αυτα ερχεται και η ευθυνη του Λουτσεσκου, που αντι να δουλεψει αυτους τους μετριους ή ανερχομενους, παρουσιασε μια ομαδα ασυνδετη, αδιαφορη, αγυμναστη και με παιχτες εκτος θεσεις.
Διαβαζω για τον Μπισε και τον Ναρει που ηταν οι μονοι π φανηκαν. Εσεις δηλαδη θεωρειται οτι φανηκαν μονο αυτοι οι δυο επειδη ολοι οι αλλοι ειναι λιμα? Ε οχι!
Για σκεφτειτε.
Ο Μπισε δεν εκανε την προετοιμασια του Λουτσεσκου και ο Ναρει εκανε προετοιμασια με την φορτουνα. Γ αυτο παιζουν διαφορετικα. Ολοι οι υπολοιποι δεν βλεπονται λογω της προετοιμασίας του Λουτσε.
Και περσι ο Μπισε πετουσε κ μετα χ;θηκε...
Ο Λουτσε παρουσίασε περσι μια ομαδα με τραγικη φυσικη κατάσταση και συνεχιζει στον ιδιο ρυθμο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk