55.Luís Rafael "Rafa" Soares Alves
-
deathmassious
Re: 55.Luís Rafael "Rafa" Soares Alves
Δεν είναι μύστηριο που τόσοι πολλοί παίχτες ηλικίας κάτω των 30 δε μπορούν να πάρουν τα πόδια τους; Τι σκατά έγινε σ'αυτή τη προετοιμασία;
-
BlackFriday
Χίλιες φορές!ΑποστόληςΑ έγραψε:Και γιατί να μην στηρίξουμε τον Τσαούση;
-
ron-swanson
Είσαι ο Ιβάν. Και ο Μποτο σου έχει φέρει για βασικό αριστερό μπακ αυτόν, για βασικό δεξί μπακ τον Σαστρε και βασικό 8αρι τον Φελίπε Σοάρες.
Τι κάνεις;
Τι κάνεις;
+1926ΑποστόληςΑ έγραψε:Μέχρι τώρα χειρότερος από τον Sidcley.
Δεν είδα τίποτα θετικό απο τον συγκεκριμένο στα 2 παιχνίδια με τους Βούλγαρους. Χίλιες φορές Τσαούση
Ενα ακραιο μπακ με ατομικη ενεργεια να μην φοβαται και να φτανει μεχρι ψηλα ποσο δυσκολο ειναι; Μας εχετε πεθανει με το τζοκινγκ μεχρι την σεντρα και μετα την μπαλα πισω στα στοπερ. Ουτε καν μια σεντρα. Και αυτο ισχυει και για τον Λευτερη.
Ποσο εχει λειψει το βλεμα του τρελου που ειχε ο Ματος ρε @@στη μου. Ακομα ακομα και το βλεμα "ειμαι ο καλυτερος παικτης στον κοσμο και δεν σας βλεπω" που ειχε ο Γιανουλης (και ας μην ισχυε).
Τι μαλθακοτητα ειναι αυτη στα ακραια μπακ; Τους βλεπεις και σε πιανει η καρδια σου οτι κατι εχουν τα παιδια και πρεπει να βοηθησεις..
Ποσο εχει λειψει το βλεμα του τρελου που ειχε ο Ματος ρε @@στη μου. Ακομα ακομα και το βλεμα "ειμαι ο καλυτερος παικτης στον κοσμο και δεν σας βλεπω" που ειχε ο Γιανουλης (και ας μην ισχυε).
Τι μαλθακοτητα ειναι αυτη στα ακραια μπακ; Τους βλεπεις και σε πιανει η καρδια σου οτι κατι εχουν τα παιδια και πρεπει να βοηθησεις..
- ΑποστόληςΑ
Ακραίο Μπακ με ατομική ενέργεια δεν θα βρεις ελεύθερο, παρά αν η απόδοση του έχει κάθετη πτώση, όπως του Βρσαλικο
Βλέπω πουλάκι μου έχεις το όνομα έχεις και τη χάρη.
Μισό σπρίντ και θλάση
Υγ ο Σίντλει τι κάνει?
Μισό σπρίντ και θλάση
Υγ ο Σίντλει τι κάνει?
Θλάση α' βαθμού.
Περαστικά και καλά μας ξεμπερδέματα στα μπακ.
Περαστικά και καλά μας ξεμπερδέματα στα μπακ.
Ρε μήπως άλλαξε ο Ροντριγκο Σοαρες το ονομα του σε Ράφα; Ίδια θέση, ίδια ποιότητα, ίδιοι τραυματισμοί σε ίδια χρονικά σημεία.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Μόνο που ο Ραφα παίζει στην αντίθετη πλευρά του Ροντριγκο(ασχέτως αν κατ ανάγκην τον έβαζαν μερικές φορές αριστερα τον Ροντρίγκο).gika έγραψε:Ρε μήπως άλλαξε ο Ροντριγκο Σοαρες το ονομα του σε Ράφα; Ίδια θέση, ίδια ποιότητα, ίδιοι τραυματισμοί σε ίδια χρονικά σημεία.
- ΑποστόληςΑ
Δεν συγκρίνονται. Ο Rodrigo ήταν δεξιοπόδαρος και είχε επιθετικές αρετές. Ο Rafa είναι αριστεροπόδαρος και επιθετικά είναι ανύπαρκτος.gika έγραψε:Ρε μήπως άλλαξε ο Ροντριγκο Σοαρες το ονομα του σε Ράφα; Ίδια θέση, ίδια ποιότητα, ίδιοι τραυματισμοί σε ίδια χρονικά σημεία.
- Montrealiotis
Λυπάμαι που το λέω αλλά ο Ροντριγκο μια χαρά θα ήταν για φέτος
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
montekristo
Περαστικα του και γρηγοραΘλάση α' βαθμού.
γιατι καλυτερον του ουτε
εχουμε ουτε θα φερουμε.-