20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nothu

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από nothu »

Τι να βγει να πει; ας πει ευχαριστώ που του δώσανε συμβόλαιο μετα την περσινή χρονιά και μετά ας πει και τα υπόλοιπα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Tolaros έγραψε:Βασικά ένα κωλοχωρι έξω από το Οπορτο είναι η Μπραγκα που ο ΠΑΟΚ δεν τη βλέπει ούτε με κυαλια
Βασικά από το Guimaraes είναι. Πιο άρρωστη κατάσταση από του ΠΑΟΚ δεν παίζει να έχει.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

buffalobill4 έγραψε:
Realcon έγραψε:
renegade έγραψε:Για ποιο λόγο πήρε δεύτερη κίτρινη ξέρουμε?
Για φάουλ και έντονη διαμαρτυρία
Από τα άγραφα αυτό που έγινε. Αν δεν τον έριξε μπινελίκι που δεν τον έριξε η δεύτερη κίτρινη είναι απαράδεκτη.
Αυτό θέλω να πω.
Οο μι διαιτητές ακούν σε κάθε ματς δέκα φορές " μαμω το μνι της μάνας σου) . Το πουτα μαντρε στην Ισπανία το έχουν ψωμοτυρι...και αυτό το ισπανικό μνι ζηλεύει Τάσο κακο και βγάζει στην ίδια φάση δεύτερης κίτρινη ( σε παίκτη ομάδας που ήδη παίζει με παίκτη λιγότερο ) για διαμαρτυρία? Ρε γαλλικό κλειδί που θέλει
petros09

Δημοσίευση από petros09 »

Σοβαρα΄;; γραφω μετά το ματς με 200 σφυγμούς,... είμαστε στην εντατική... και μας εμφανίζεται το σχόλιο μας μετά από 5 σχόλια ότι ναναι... και με καθυστετηση 200 ωρών... σοβαρά;

Και ΟΛΟΙ οι παπάρες που εχετε στο forum, να επαναλαμβάνουν συνεχvq το ίδιο και να εμφανίζονται στο λεπτό...
\

Που εχω φαει στη νεανικη μου ζωη, 100 ωρες στη Βιβλιοθηκη για να καταγραψω κάθε επίτευγμα του ΠΑΟΚ και καθε πουστιά του Ρούλη.... και εσύ με εχεις στην αναμονή 2 ωρες... σοβαρα; .. χωρίς λόγο;

αντε γ@μηθειτε ρεεε
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ελληνας διαιτητης καλυτερα θα επαιζε,απο αυτο το νιμου.
Ειχα χρονια να δω τοση κακη,σε σημειο να πω οτι επαιζε υπερ μιας ομαδας(εντεταλμενη υπηρεσια).
Ουτε 1 καρτα σε αυτους,με αποκορυφωμα την 2η στον Βιερινια.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ελληνας διαιτητης καλυτερα θα επαιζε,απο αυτο το νιμου.
Ειχα χρονια να δω τοση κακη,σε σημειο να πω οτι επαιζε υπερ μιας ομαδας(εντεταλμενη υπηρεσια).
Ουτε 1 καρτα σε αυτους,με αποκορυφωμα την 2η στον Βιερινια.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Μεγάλη πουτανα ο ρεφ. Έδειξε πρόθεση σε αρκετές φάσεις με αποκορύφωμα την κόκκινη στον Αντρέ.
Δε μας φταίει αυτός για τον αποκλεισμό βέβαια , αλλα θύμησε παράγκα το ρχιδι.
petros09

Δημοσίευση από petros09 »

Αντελίνο αρχηγέ σε ευχαριστούμε! Δυστυχώς ότι και να γράψω... θα κάνει 2 ωρες minimun να εμφανιστεί στο PAOKMANIA... ίσως αν σε έβριζα, στο λεπτό θα εμφανιζόταν το μήνυμα αρα δεν εχει και νόημα το τι θα γραψω

Αντελίνο, είσαι η απόλυτη καρδιά. Γκαρσία και εσύ.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δυστυχώς στην Ευρώπη δεν μπορείς να ορμάς στους διαιτητές εκτός κι αν είσαι CR7 or Messi.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

petros09 έγραψε:Σοβαρα΄;; γραφω μετά το ματς με 200 σφυγμούς,... είμαστε στην εντατική... και μας εμφανίζεται το σχόλιο μας μετά από 5 σχόλια ότι ναναι... και με καθυστετηση 200 ωρών... σοβαρά;

Και ΟΛΟΙ οι παπάρες που εχετε στο forum, να επαναλαμβάνουν συνεχvq το ίδιο και να εμφανίζονται στο λεπτό...
\

Που εχω φαει στη νεανικη μου ζωη, 100 ωρες στη Βιβλιοθηκη για να καταγραψω κάθε επίτευγμα του ΠΑΟΚ και καθε πουστιά του Ρούλη.... και εσύ με εχεις στην αναμονή 2 ωρες... σοβαρα; .. χωρίς λόγο;

αντε γ@μηθειτε ρεεε

Καθρεφτάκι φίλε.

Τα λέμε σε έξι ώρες.
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

paok düsseldorf έγραψε:
adamroxas έγραψε:Απο τη γλωσσα του σωματος, φαινοταν να του ελεγε κατι σε φαση "ειμαι αρχηγος και δεν εχω μιλησει μια φορα/δεν εχω κανει αλλο φαουλ, και μου βγαζεις καρτα;"...
Συμφωνω και εγω, αν δεν τον εβρισε, αδικαιολογητες 2 κιτρινες στην ιδια φαση.

:shock:
Στειλε βιογραφικο να προσληφθεις στις μυστικες υπηρεσιες.
Και που ξες τι είμαι εγώ α; :D
Να γελάσουμε και λίγο. Φίλε, έτσι μου φάνηκε, έτσι είπα, ούτε ψυχολόγος είμαι ούτε Πορτογαλικά ξέρω, οπότε μπορεί να κάνω και λάθος
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

μεγαλη απογοητευση το σημερινο οπως και η αποβολη του με τον αρη στα πλει-οφ το καλοκαιρι του 20...
ακομη και οταν κατασταση δειχνει τελειωμενη ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει το δικαιωμα οσο σπουδαιος και αν ειναι να κανει τετοιες ενεργειες για να ''δειξει'' και καλα τον εκνευρισμο του επειδη ολα πανε στραβα...
δηλαδη γιατι η ομαδα να μην δωσει την μαχη της για 25 λεπτα με 10 παικτες να βρει 2 γκολ?
πολυ ασχημη στιγμη που ελπιζω να μην ξανασυμβει ποτε γιατι θα ειναι κριμα να χαλασει η εικονα του αρχηγου τωρα στα τελειωματα
xaotikos

Δημοσίευση από xaotikos »

Δεν γραφω γενικα και γουσταρω τον αντρε απο τοτε που ηρθε πιτσιρικακι με χαιτη..αλλα απλα αράδεκτος! Δεν είναι εικόνα αρχηγού αυτή και δεν είναι η πρώτη φορά. Ο ρόλος του μέσα στο γήπεδο είναι να κοντρολάρει τα νεύρα όλων, να δίνει σύνθημα για επίθεση, να λέει στους υπόλοιπους "γ@μηστε το κοράκι, πάμε να πάρουμε το παιχνίδι και του γ@αμαμε το σπίτι μετα" αλλά όχι, ο Αντρέ ποτέ δεν ήταν έτσι και δεν θα γίνει τώρα που δεν τον βοηθάει το σώμα να παίζει και μπαλαρα...
Να κουνάς το δάχτυλο στο κοράκι, και αυτό τακτική είναι, αλλά παράλληλα να πωρώνεις x10 τους συμπαίκτες. Δυστυχώς συνήθως μένει στο 1ο..

Θα προτιμούσα να είχε μείνει το περιβραχιονιο στον Ιγκι, μακράν καλύτερος για τον ρόλο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

icue έγραψε:Νομιζω οτι ακομα τα εψελνε στον Ισπανο για το πεντακαθαρο φαουλ που δεν εδωσε στον Ναρει εξω απο την περιοχη.
Στο φάουλ του Βιειρίνια κρατιούνται και οι δύο από τα χέρια. Ο διαιτητής σφυρίζει φάουλ στον δικό μας και μάλιστα του δίνει κίτρινη. Η ευκολία που έδινε φάουλ υπέρ των Βούλγαρων και μάλιστα τις κίτρινες σε παίκτες μας ήταν που πυροδότησε, σε συνδυασμό με ένα σωρό φάουλ υπέρ μας που δεν έδωσε. Βασικά σε κάθε μας επίθεση γινόταν φάουλ από αυτούς που δεν τα έδινε.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Πολυ λυπαμαι μεν που το λεω αλλα με τα δικα μου ματια
το χθεσινο ηταν η πληρης απομυθοποιηση ενος αρχηγου.-

ΥΓ. Συμφνωντας με σχολιο συμφορουμιτη πιο πισω θα πω κι εγω οτι
ειναι σημαντικοτατο να ξερεις ποτε επιτελους πρεπει να σταματησεις!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”