ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας 1-1 Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
AntreasG4

Re: ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας 1-1 Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από AntreasG4 »

όταν φτάνει ο καλύτερος παίκτης σου να ειναι ο Μπισε που μέχρι πριν 3 βδομάδες ήταν με το ένα πόδι να αποχωρήσει τότε τι να περιμένουμε..Κι αυτός στα 34 του πλέον..
Πρέπει να δούμε την αλήθεια κατάματα. Οι μεταγραφές που κάναμε ήταν πολύ χαμηλού επιπέδου για τις προσδοκίες μας.
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Σε Αυτο το φιλικο με τον Παναιτωλικό πριν λιγες μέρες παιξαμε 11 εναντίον 11 ή μήπως κατεβηκαν με 8;;;
Τι παραμύθι μας πούλησαν;; ήρθε μετά η σφαλιάρα απο το πουθενά...
Μεγάλο πισωγύρισμα
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

omerta76 έγραψε:Εγώ λέω να πάτε να κοιμηθείτε όλοι και να ξεκουραστείτε, ειδικότερα όσοι πήγαν γήπεδο με τέτοια ζέστη και υγρασια!

Και αύριο μέρα είναι για να σκίσετε τον Σαββίδη, τον Λουτσεσκου, τον Μποτο και τους παίχτες.

Ποιος άλλωστε έκανε υπομονή στον ΠΑΟΚ.

Ας τα γκρεμίσουμε όλα από σήμερα, άλλωστε οι σαςσταλεγακηδες μας τα έλεγαν εδώ και καιρό, προς μεγάλη τους τέρψη, επιβεβαιώθηκαν.
Δεν βγήκε ούτε ένας να πει σας τα έλεγα. Άλλωστε όταν κάτι είναι τόσο εμφανές όσο τα κενά και οι ανορθογραφίες στο ρόστερ και στις επιλογές δεν χρειάζεται μαντικές ικανότητες για να δεις που πάει το πράγμα. Όσο για την τέρψη που χρεώνεις σε συνοπαδούς σου θα σου έλεγα ότι πρέπει να ντρέπεσαι γιατί ούτε την αντίθετη άποψη δέχεσαι ούτε τους ΠΑΟΚτσήδες αναγνωρίζεις. Πιο πιθανό είναι να νιώθεις εσύ ικανοποίηση με έναν ΠΑΟΚ κομπάρσο.
magdy

Δημοσίευση από magdy »

Υπάρχει μια μεγάλη πίκρα και απογοήτευση γιατί έχουμε άλλες προσδοκίες αλλά ας μην μηδενίζουμε τα πάντα.
Έγινε μια τεράστια ανανέωση με βίαιο τρόπο και προφανώς δεν έγινε σταδιακά μιας και δεν υπήρχε συγκεκριμένη στρατηγική για το πως θα γίνει.
Ηρθε λοιπόν ο Μπότο για να χαράξει μια νεα στρατηγική, με παιδομάζωμα low budget δημιουργία υπεραξιών και αλλαγή της αγωνιστικής συμπεριφοράς μας σε πιο συγχρονο ποδόσφαιρο.
Δεν είμαστε οι πρώτοι που τρώμε κάζο το καλοκαίρι, εμείς είμασταν που κάναμε κηδεία στη Μπενφίκα των 150εκ τα ίδια επαθαν κι αυτοί τότε αλλά το παθαίνουν και πολλές άλλες ομάδες δυστυχώς, μας έκαστε κι εμάς.
Δυστυχώς το πρόβλημα ήταν η έλλειψη εμπειρίας, της συνειδητοποίησης ότι δεν είμαστε ομάδα ακόμη και πάμε για μισό μηδέν, δεν ειμασταν υποψιασμένοι. Αυτό ειναι ευθύνη του τεχνικού team καθαρά...
Οι ποδοσφαιριστές είναι νέοι, πολύ καλοί κάποιοι απο αυτούς σίγουρα τους αδικεί η εικόνα τους, αν πάρουν ψυχολογία θα είναι πολύ καλοί, απλά ώς νοοτροπία Ελληνική είμαστε εθισμένοι στα λαικά δικαστήρια και σήμερα θα τα ακούσουν για να μάθουν πως γίνεται στην Ελλάδα.
Η γνώμη μου είναι ότι παρά την πίκρα οι αλλαγες πρέπει να φτάσουν στην ολοκλήρωσή τους. Αλλαγή του κέντρου σήμερα μιας και εγινε η ζημιά με 2 πάικτες ωριμης ηλικιας με προσωπικότητα και παραστάσεις για να τρέξουν να δημιουργήσουν και να δείρουν σωστά με κορμάρες 1.85. Δουλειά με ζοχαδιασμένους απο κούνια που μόλις στραβώνει το ματς αρχίζουν τις κλοτσιες και όταν είναι καλά, γκόλ και ασίστ σε ροή αγώνα έχουν με το δελτίο δεν γίνεται.
Απο εκεί και πέρα, εγώ ένοιωσα ότι ο προπονητής δεν εμπιστεύεται την ομάδα του. Οταν κάνεις γύρω γύρω την μεσοεπιθετική σου γραμμή κάτι δεν σε πείθει. Οταν εμείς απέξω το καταλαβαίνουμε πως να νοιώθει το 23χρονο που ήρθε πριν απο ενα μήνα. Άρα και ο προπονητής ήταν ντεφορμέ μιας και η ανασφάλεια και ο φόβος περασε στην ομάδα. Και αυτό είναι που μας εκνεύρισε σήμερα, ομάδα φοβισμένη χωρίς πάθος, μπερδεμένη αν πρέπει να κάνει αυτό που της λέει ο προπονητής ή αυτό που λέει η καρδιά της, ούτε μια τρίπλα και μια προσωπική ενέργεια απο παιδιά που τριπλάρουν ακόμη και στον ύπνο τους.
Τελειώνοντας, οι σοφοί άνθρωποι δεν χάνουν, είτε κερδίζουν είτε μαθαίνουν, άρα είναι σημαντικό να μάθουμε το μάθημά μας.
Όλες οι αλλαγές κοστίζουν σε ομοιογένεια άρα βλάπτουν σοβαρά την Ευρωπαική πορεία μιας ομάδας. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον Μπότο όπου ήταν πέτυχε, δεν έχω αμφιβολία ότι θα πετύχει και σε εμάς. Απλά θέλει υπομονή και πίστη σε ένα δρόμο χωρίς ταλαντεύσεις. Θα έχω και σκαμπανευάσματα, θα έχω και κηδείες, αλλά πηγαίνω σε ένα δρόμο που όπου κι άν ακολουθήθηκε είχε αποτέλεσμα.
Πίστη και αγάπη στην ομάδα λοιπόν,στις αποτυχίες χρειάζεται η καρδιά να βγούμε μπροστά και να τους στηρίξουμε στα δύσκολα.
Με πίκραναν αλλά είμαι Π.Α.Ο.Κ. και στα δύσκολα...
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Τι να πω ρε παιδια ειναι μεγαλη η πικρα και απογοητευση.. καλο βραδυ σε ολους.. ΠΑΟΚ μια ζωη
katman41

Δημοσίευση από katman41 »

Κρίμα να χάνουμε έτσι χρονιές, αλλά εφόσον ξεκινάμε προκριματικά από μέσα Ιουλίου είναι και κάπου αναμενόμενο ότι τα ατομικά λάθη σε νέες ομάδες θα στοιχήσουν. Χάσαμε την πρόκριση από τετοια χαζά ατομικά λάθη και την έλλειψη αγωνιστικής χημείας, η οποία έρχεται μέσα από αγώνες. Από τις νέες μεταγραφές/επιλογές Μπότο μόνο ο Ράφα Σοάρες μέχρι στιγμής είναι φύρα, παρότι ο πιο έμπειρος. Οσο για την αγωνιστική αντίληψη των συνοπαδών μας να θυμίσω ότι πανηγύριζαν που κλείσαμε τον Κάργα και το παλληκάρι ήταν και στα 2 ματς απογοήτευση σκέτη... Τέλοσπάντων ο χρόνος πάντα είναι σύμμαχος σε τέτοια project.

ΠΑΟΚ στα εύκολα, ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ρε, με αυτά και με αυτά θα κάνουμε ένα μήνα να ξαναδούμε ΠΑΟΚ.

Ένα μήνα.

Γαμω την τρέλα μου γαμωτο μέσα!

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Τι 1 μήνα; εδω έχουμε να δουμε ΠΑΟΚ απο το βελεντρομ τον Απρίλιο
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ας αρχισουμε να κλεινουμε φιλικα εως τον 15αυγουστο,μηπως και δεσει η ομαδα.
Να ειμαστε ετοιμοι για την εναρξη της σουπαλιγδας.

Κοντα 4 εβδομαδες αιντε ξανα μινι προετοιμασια.
Μονο μην καουμε απο το πολυ ζεσταμα.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Πφφφφ τι πισωγυριζμα ηταν αυτο. Κριμα μαμωτο. Κριμα. Δεν εχω ορεξη για τιποτα…. Μαυρη νυχτα σημερα.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Δεν είναι δυνατόν να ψάχνεις 2 γκολ για να ισοφαρίσεις, να είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φας γκολ γιατί φέτος είσαι πολύ επιρρεπής και ο προπονητής να μην το αντιλαμβάνεται. Να ψάχνεις για δύο γκολ και να μην έχεις σέντερ φορ στην 11αδα. Να θες να πιέσεις απο το πρώτο λεπτό και εσύ να ξεκινάς όπως όλοι ξέραμε. Σιγά σιγά πάσα πάσα πάσα πίσω και νταξει θα μπει ένα γκολ. Το τρως κιόλας και έρχεσαι στα ίσα σου.

Έλεγα όλη την εβδομάδα ότι ο μόνος τρόπος να περάσουμε είναι να βάλουμε γκολ νωρίς. Θα αρχίσουν και αυτοί το άγχος και τα λάθη. Και μετά όταν και θα κουράστουν αλλά και θα έχεις και 1 ή ακόμα καλύτερα 2 γκολ υπέρ σου και δεν καίγεσαι βάλε μέσα και κουρτιτς και αγκουστο και μπισε και ρίξε και τον ρυθμό όσο θες. Αλλά ο λουτσεσκου δεν μπορεί να υπηρετήσει κάτι άλλο. Και έτσι φτάσαμε σε αυτήν την αποκρουστικη εμφάνιση με κατοχή 80+% που προσωπικά δεν έχω ξαναδεί, να μην ξέρεις τι θέλεις να κάνεις. Και να σεντραρεις έχοντας έναν ή κανέναν στην περιοχή.

Ο μοναδικός υπεύθυνος σήμερα είναι ο λουτσεσκου που ούτε δούλεψε τίποτα επιθετικά σε σχέση με πέρυσι όπου πάλι δεν κάναμε φάσεις και που αρνείται(?), δεν ξέρει(?) να αλλάξει στυλ.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

dimpaok4 έγραψε:το ανεκδοτο με την ομαδα που εχει προεδρο που εδω και 2,5 χρονια εμφανιζεται μονο στους παιχτες,τιμ,και υπολοιπη διοίκηση και οι αρδ λενε οτι ειναι κοντα στην ομαδα η αλλιως τον δισεκατομμυριούχο της αυταρκειας ,τον τεχνικο διευθυντη που δεν ειναι τεχνικος διευθυντης και ηρθε εδω μετα απο εμπειρια 2 δεκαετιων και βαλε ως σκαουτερ/αρχισκαουτερ και εγινε τεχνικος διευθυντης,
τον προπονητη που πηρε πανασιατικο κυπελλο και δεν ενδιαθερθηκε ουτε η κροτονε να τον παρει(αυτην την ομαδα περιμενε απο το καμπιονατο που ειναι το ονειρο ζωης του πριν ερθει σε εμας) που αμα του φερεις τον εργοτελη,την μπαρτσα του πεπ και την μιλαν των ολλανδων, ειτε του δωσεις μπατζετ 1 δις ειτε 5 εκ ,η ομαδα θα παίζει μονο ενα συστημα και θα εχει μονο εναν τροπο παιχνιδιού γιατι μονο αυτο ξερει.
και τελος παιχτες απο τους λεβαδειακους και τους ατρομητους καθε χωρας αυτου του πλανητη και ελαχιστους που μερικα χρονια πριν αξιζαν να παιζουν σε αυτην τη ομαδα με τους υψηλους στοχους (που πλεον δεν χει τέτοιους)

τωρα αναγκαστικα ο κοσμος η πρεπει να γελαει με αυτο το ανεκδοτο το για ποσο δεν ξερω γιατι ηδη το ακουει εδω και καιρο

κατι που δεν παραδεχομουνα μπροστα σε φιλους χανουμια και συνεχιζα την καζουρα μετα απο καθε κεφαλια που τους ριχναμε ,ειναι οτι ο μελιχαρτιδης μολις πηρε την κουλα(ουσιαστικα την εριξε γ) εκεινη την χρονια ειπε εγω θα σας φτιαξω γηπεδο αλλα μεχρι τοτε λεφτα γιοκ, μετα θα ριξω χρημα, το αλλα σε αυτη την ιστορια ειναι οτι ειδαμε η κουλα τι εκανε καθε χρονο αγωνιστικα και τι αντίκτυπο ειχε ολο αυτο σε οπαδους και την υπόληψη της ομαδας σε ελλαδα και ευρωπη ,εδω καπου να πω οτι δεν με νοιαζει αν εβαλε λεφτα για το γηπεδο αλλα το οτι ειχε ξεκαθαρισει πολυ πριν την αποψη του πανω σε αυτο το θεμα κατι που η δικη μας διοίκηση και διοικηση ειναι μονο ο ιβαν δεν εχει κανει κατι τετοιο ,αν το εκανε δηλαδη να ελεγε εγω παιδια θα βαλω 100 χαρτια για να σας κανω γηπεδο, μην ζητατε να ριχνω και στην ομαδα και θελετε πρωταθλητισμους και ευρωπες, κομμενα μεχρι το γηπεδο αυτα ,νομιζω οτι μεγαλη μεριδα του κοσμου που αντιδρα τωρα και θα συνεχισει να αντιδρα και να απογοητεύεται θα εδινε μια αφεση για το αγωνιστικο, αλλα αυτο δεν εχει γινει και η κριτικη ειναι σκληρη οπως πρεπει να ειναι αφου καποιοι δεν θελουν καλυψουν τον κωλο τους και να μιλανε για ευρωπες και πρωταθλητισμους με τα νιανιαρα καλα κανουν και θα πρεπει να ακουν το βρισιδι.

υγ ηθελα να γραψω αλλα τοσα αλλα πικραθηκα τοσο που ακομα και αυτα ειναι αρκετα.

ΠΑΟΚ
Όλα καλά όλα ωραία ακόμη και οι ειρωνίες σου σε πρόσωπα αλλά τώρα γελάνε και τα τσιμέντα με αυτό του Μελισσανίδη ..λεφτά δεν έριξε ούτε ευρώ στο γήπεδο ..φέτος κε φθηνότερο διαρκείας 350 ευρώ έχει πάρει 2 ελεύθερους και έναν δανεικό (α και ξέχασα να πω οτι θα έχει πάνω από 20 Χιλ διάρκειας).Κάνε τα μαθηματικά και ελα πες μας για τα λεφτά του Κουτσοδόντη τίγρη…Νευτιασμενοι και σκασμένος να είστε , όχι όμως αχάριστοι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ρε συ Μπάφαλο,όλη η ομάδα από το πρώτο λεπτό ήταν βιαστικη και αγχωμενη. Βιαστική γιατί απλά δεν μπορεί να παίξει γρήγορα.
Δηλαδή τι να τον πω τον προπονητή που όταν είναι με πλάτη ο ζιφκο η πρώτη του επαφή τον κάνει και γυρνάει πίσω από το κέντρο.
Δηλαδή τι να τον πω τον προπονητή οταν τα πλάγια μπακ μου δεν μπορούν να περάσουν τον προσωπικό τους αντίπαλο, βλέπουν την μπάλα σαν βόμβα και η ατολμία τους τους οδηγεί βστην εύκολη λύση του τερματοφύλακα?
Δηλαδή τι να τον πω τον προπονητή οταν παίζει με κάργα στόπερ που θέλει τρεις επαφές για να σταματήσει την μπάλα?
Δηλαδή τι να τον πω τον προπονητή οταν παίζει με μεσοεπιθετικο τον κουαλιατα που φοβάται να πάρει Ντην παραμικρή πρωτοβουλία?

Μας αρέσει να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας.
Ποιο γρήγορο και μοντέρνο ποδόσφαιρο να παίξω με αυτούς τους παίκτες?Ένας νταντάς μπορεί να παίξει την μπάλα γρήγορα αλλά αν πρέπει να τρέξει και να βγάλει εντάσσεις δΔΕΝ.

Είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι μπορούμε να παίξουμε γρήγορα και μοντέρνα όταν έχουμε τέτοια έλλειψη ποιότητας μεσοεπιθετικα?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δεν έχω πει τίποτα από την λήξη του ματς και μετά

Γιατί πολύ απλά δεν ξέρω τι να πω

Περίμενα τελείως άλλη εικόνα και χάσαμε από μια ομάδα που ήταν στην καλύτερη μέτρια..

Δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην χρόνια από εδώ και πέρα αλλά φοβάμαι ότι θα μείνουμε πολύ πίσω στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος...
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Δεν είναι μόνο το κάζο και η αλλαγμένη ομάδα. Είναι η απίστευτη ευκολία με την οποία αποκλειστηκαμε. Έχουμε σκορ αποκλεισμού ήδη από το πρώτο λεπτό του πρώτου παιχνιδιού με αντίπαλο θεωρητικά πολύ κατώτερο και πουθενά στο γήπεδο δεν εμφανίστηκε ατομικό πάθος, ατομικό ταλέντο, κάτι. Μια ομάδα που αποθαρρύνεται και αποδέχεται την ήττα τόσο εύκολα κάνει μήνες να αποβάλλει αυτό το χαρακτηριστικό. Το καλό σενάριο είναι ότι θα είμαστε πιο έτοιμοι στο πρωτάθλημα και θα μπούμε δυνατά με 3/3, 4/4 και πάνω. Το πιθανό σενάριο είναι ότι θα αρχίσουμε να δείχνουμε σημαδια ότι στρώνουμε μία - δύο αγωνιστικές πριν τη διακοπή λόγω Μουντιάλ όταν θα έχουμε απαλλαγεί από το βάρος του πρωταθλητισμού και η απώλεια θέσης στην Ευρώπη θα αρχίσει να γίνεται πιθανό σενάριο. Άντε να δούμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”