Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
giliopoulos

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από giliopoulos »

JohnDag έγραψε:Parolos, έχω απαντήσει ξανά σε αυτό.

Πάμε άλλη μια όμως.

Με 9Μ φέρνεις 9 30αρηδες (give or take) παίκτες του 1Μ.

Οι 6 να σου βγουν είναι πολύ πιθανό να κάνεις καλή ομάδα.

Όμως οι 3 που δεν θα σου βγουν θα είναι 3Μ φύρα.

Από κει και πέρα οι άλλοι 6 σου στοιχίζουν χωρίς να μπορείς να πάρεις ποτέ κάτι πίσω από αυτούς.

Όταν ξοδέψεις όμως 9Μ για ταλεντα υπολογίζεις ότι 2 από αυτούς αν σου βγουν θα βγάλεις όχι μόνο αυτά που έδωσες αλλά και κέρδος.

Έχοντας κάνει πωλήσεις της τάξεως των 32Μ σε 2 χρονια δεν είναι καθόλου παράλογο να σκέφτεσαι ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει.

Άρα, είναι θέμα στόχευσης.

Ο στόχος δεν είναι να στηθεί ομάδα που θα πρωταγωνιστησει μεν αλλά θα μας βάλει μέσα οικονομικά.

Ο στόχος είναι να γίνει επένδυση που αν δεν μας φέρει κέρδος τουλάχιστον θα εξασφαλίσει ότι δεν θα μπούμε μέσα. Τώρα αν έρθουν και 2-3 επιτυχίες παράλληλα ε δεν θα πούμε και όχι.

Αυτές βεβαια δεν είναι αποφάσεις που τις παίρνει ο εκάστοτε ΤΔ. Αυτές είναι αποφάσεις που τις παίρνει η κεφαλή και ο ΤΔ εκτελεί.

Μην αρχίσουμε πάλι το γνωστό τροπάρι ότι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη είναι έρμαιο των υπαλλήλων του και του τρώνε λεφτά, δεν θα το αντέξω πραγματικά.

Είναι πέρα για πέρα υποτιμητικό για τον ίδιο το Σαββίδη κάτι τέτοιο.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Aστειο εντελως αν ειναι αυτο το σκεπτικο.
Δηλαδη τωρα που εχασες 10 εκατομυρια απο ευρωπη δεν ειναι φυρα?
Το οτι θα εχεις λιγοτερα διαρκειας, εσοδα απο διαφημισεις, φανελες κτλ σε σχεση με το αν παρεις 9 παικταραδες δεν μπαινει μεσα?
Μηπως τελικα γερνει αλλιως η ζυγαρια?
Οτι σε ελληνικες ομαδες και ειδικα στον ΠΑΟΚ αν δεν παει καλα δεν ειναι "ε δεν εγινε και τιποτα" αλλα το ξυλο θα παει συννεφο? Δεν ειμαστε ουτε γκενκ ουτε σιντ τρουιντεν.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Υπάρχουν και ελεύθεροι 23-24 χρονών. Δεν υπάρχουν μόνο οι 30+.
Δε χρειάζεται να πας να πάρεις ρολιστα της Μορειρενσε 24 ετών 3,5 μύρια.
Ούτε για τα κορδόνια του Μπισεσβαρ.

Οι επιλογές που έγιναν είναι για ομάδα τύπου 7η στην Πορτογαλία. Όχι για ΠΑΟΚ.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Δεν χάνεις τίποτα το οποίο δεν το έχεις προυπολογισει στα έσοδα σου.

Αυτό σημαίνει άλλωστε sustainability.

Προυπολογιζεις μόνο τα σίγουρα έσοδα σου και βασει αυτών κινείσαι.

Ότι έξτρα προκύψει (έσοδα από Ευρώπη πχ) είναι μπόνους.

Αλλα δεν εξαρτάσαι από αυτά.

renegade

Δημοσίευση από renegade »

9 μύρια για μεταγραφές από μόνο του δεν λέει τίποτα.
Θα μπορούσε να είναι 9 παίκτες του εκατομμύριου ( τόσο πήραμε τον Μιχαι), θα μπορούσε να είναι και μόλις ένας με 9 εκατομμύρια αγορά.

Το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ είναι ότι στις τελευταίες 30 και βάλε μεταγραφές μας έχει βγει ένας κουρτιτς...ε αυτά όσο να ναι πονάνε
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

JohnDag έγραψε:Δεν χάνεις τίποτα το οποίο δεν το έχεις προυπολογισει στα έσοδα σου.

Αυτό σημαίνει άλλωστε sustainability.

Προυπολογιζεις μόνο τα σίγουρα έσοδα σου και βασει αυτών κινείσαι.

Ότι έξτρα προκύψει (έσοδα από Ευρώπη πχ) είναι μπόνους.

Αλλα δεν εξαρτάσαι από αυτά.

Στο sustainability εχουν υπολογισει το φαπainability? Δηλαδη αν βγουμε 5οι το ξυλο που θα φανε και οτι τα πλανα θα γινουν αεροπλανα?
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Τέλος πάντων εγώ θεωρώ ότι είναι υπεραρκετά για να κάνεις ομάδα στην Ελλάδα.

Βλέποντας από τους ανταγωνιστές που κανένας ποτέ δεν έχει ξοδέψει τόσα.

Δεύτερον , ο ΠΑΟΚ είναι ήδη selling club, δε χρειαζόταν να το βγάλουμε τα μάτια μαζεύοντας 10 νανάκια από την Πορτογαλία.

Ο ΠΑΟΚ έχει πουλήσει Μακ, Λούκας, Γκάρυ, Λημνιό, Πριγιο, Ακπομ, Σβιντερφσκι, Γιαννούλη, Τζολη. Και σίγουρα ξεχνάω κάποιους.

Για να ρεφαρουμε τα λεφτά που χάσαμε από την Ευρώπη σήμερα πρέπει να πουλήσουμε Φελίπε με 6Μ, Κουαλιατα με 5Μ και Ρικάρντο με 4Μ επίσης.

Κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς σκατά.

Ειλικρινά ακατανόητο αυτό που συμβαίνει φέτος.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δε μπορούμε να ξέρουμε τι συμβαίνει για να είμαστε απόλυτοι στις κρίσεις μας.
Η ομάδα όμως μετά τον τίτλο,παρουσιάζεται κάθε χρόνο με κενά σε διάφορες θέσεις.
Δε μπορεί να συνεχιστεί αυτό και δε γίνεται να φταίνε πάντα αυτοί που είναι υπεύθυνοι του αγωνιστικού.
Ας τελειώσει επιτέλους αυτό, να βρεθεί χώρος στο ροστερ να έρθουν 3-4 παίχτες που θα μπορέσουν να υποστηρίξουν και να δώσουν ώθηση σε αυτή τη νέα ομάδα που χτίζεται.
Δε νομίζω να βρεθεί ΠΑΟΚτσης που δεν θα στηρίξει,έστω και μετά από αυτόν τον ντροπιαστικό αποκλεισμό,αν η ομάδα καλύψει τα κενά της με τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ ξέρω ότι όταν έχεις βρει άνθρωπο που αποδεδειγμένα δεν σε έχει για να σε δαγκώσει ή δεν σε βλέπει ως μια επιπλέον προσθήκη στο βιογραφικά του, αυτόν τον άνθρωπο τον κρατάς με νύχια και με δόντια
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

ΔΙΩΞΕ και ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ολους οσους εντος και εκτος ομαδας δεν θελουνε και δεν μπορουνε να στηριξουνε το καινουργιο πλανο.

Η συντριπτικη ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ του κοσμου θα το στηριξει .
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ντυσσελντορφε αλήθεια ποιος τον έφερε στον ΠΑΟΚ.
Αλλά και ΠΟΙΟΣ θα πληρώσει ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.

ΕΣΥ;
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Βλέπεις πρόεδρε, συμβαίνει μερικές φορές, όταν παζαρευεις ένα ολόκληρο καλοκαίρι μια μεταγραφή για 200 χιλιάρικα, στο τέλος να χάνεις ολόκληρο το πακέτο της ευρωπης, γύρω στα 5-6-7 εκατομμύρια....όχι βέβαια πως αν ερχόταν νωρίς ο Ναρει την είχαμε σίγουρη την πρόκριση αλλά έργο που επαλαμβανεται με εκνευριστική συνέπεια κάθε μα κάθε μεταγραφική περίοδο, παύει να αποτελεί σύμπτωση.
Απ την άλλη βέβαια, με εκνευριστική συνέπεια επαναλαμβανεται κ ένα άλλο έργο. Όποιος θέλει να φύγει απ τον ΠΑΟΚ, φεύγει με συνοπτικές διαδικασίες. Βρε δεν πα να έχει η ομάδα ματς ζωής ή θανάτου σε λίγες μέρες, μόλις μας κουνησουν μερικά χιλιάρικα, ο παίκτης θα φύγει.
Έχουμε καταντήσει σαν το πλήρωμα του καραβιου του Οδυσσέα, που μαγευονταν απ τις Σειρήνες και έπρεπε να τους δέσει στο καταρτι για να μην ενδωσουν.
Προσωπικά καμία έκπληξη που η ομάδα πούλησε τον μοναδικό σέντερ φορ λίγο πριν ευρωπαϊκό παιχνίδι κ προσέφυγε σε αλχημείες για να τον αντικαταστήσει.
Το έργο το πρωτοείδα εκείνο το καλοκαίρι που πουλήθηκε ο Ακπομ (τον τόσο σημαντικό τότε Ακπομ στις 2 προηγούμενες προκρίσεις) λίγο πριν τα ματς με την Κρασνονταρ, γιατί δεν μπορούσε το παιδί να περιμένει 10 μέρες λες κ καθόταν πάνω σε αναμμένα κάρβουνα κ υποκύψαμε στον εκβιασμό του μωρέ κ μεις....ο Αλοφς είναι άλλη παστα ανθρώπου, εμείς είμαστε ευαίσθητοι στα θέλω των παικτών.
Τότε κατάλαβα πολλά, οπότε ότι ακολούθησε έκτοτε στις μεταγραφές κ στην γενικότερη πολιτική μας, δεν με ξενίζει καθόλου.
Ούτε εσένα θα έπρεπε νομίζω πρόεδρε.
Όταν καταργείς την ποδοσφαιρική λογική, αυτά θα εισπράξεις.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Πολύ ωραία τα γράφει ο Bono από πάνω, συμφωνώ απόλυτα.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Ο μόνος υπεύθυνος για αυτό το συνονθύλευμα δύο κ παραπάνω χρόνων είσαι εσύ. Είναι ομάδα αυτή που έχεις; ; τι λένε οι φίλοι σου όταν πίνετε καφέ; ; δε σε αρχίζουν στο δούλεμα; ;;;;
Α,σορι..αυτά τα τραβάμε εμείς ..δεν διαφέρουμε πάντως ,σαν σε ομάδα πρωτοδικειου είμαστε, όχι ιδιοκτήτη κ μάλιστα ισχυρού.
Προσωπικά χεστηκα εάν είναι στους τοπ 50 των πιο πλούσιων στη Ρωσία.. με εμάς τι γίνεται;;;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Είναι άλλο πράγμα να διεκπαιρεώνεις κι άλλο να διοικείς.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Κάθε χρόνο και χειρότερα.
Με τις υγείες μας.
Ο λαός του ΠΑΟΚ φέτος θα τραβήξει πολυ μαστίγιο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”