Συγνώμη αλλά κ οι 3 είναι ταχυδυναμικοι.Luigi Vampa έγραψε:Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Εδώ παίξαμε μπαλα με Σιντκλει, Μιτριτσα κ Τέιλορ.
Ο προπονητής είναι για να τους μάθει πως να παίζουν ως σύνολο
Συγνώμη αλλά κ οι 3 είναι ταχυδυναμικοι.Luigi Vampa έγραψε:Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Εδώ παίξαμε μπαλα με Σιντκλει, Μιτριτσα κ Τέιλορ.
Ρε φιλε λογικα αυτα που λες αλλα σκαουτερ ξεσκαουτερ μεσα στο ποδοσφαιρο ζει...Δεν γινεται να λειπει φορ και αυτος μονος του να παιρνει τη πρωτοβουλια να φερει τον Μπραντον γιατι ετσι απλα μπορουσε...Αν παιρνεις παικτες χωρις να βλεπεις τα κενα της ομαδας εισαι επικινδυνος...Διαβαζαμε καιρο οτι ο ΠΑΟΚ ψαχνει φορ με χαρακτηριστικα περιφερειακου...Το αυθαιρετο θελω του Μποτο ηταν? Ειναι προφανες οτι οι δυο τους δεν μπορουν να συνυπαρξουν...renegade έγραψε:Τζος δεν είναι θέμα ηλιθιότητας είναι περισσότερο θέμα συνήθειας.
Ο μπο το μέχρι σήμερα σε όλη την καριέρα σκάουτερ ήτανε, δεν έστηνε ομάδες.
Οπότε βλέπει παίκτη που αξίζει να αγοραστεί με βάση τα δικά του στάνταρ και τον παίρνει .
Από την άλλη είναι και θέμα χημείας και κατά πόσο θέλεις να υλοποιήσεις στα θέλω του προπονητή σου.
Δηλαδή το ότι πάει να στήσει Ντην πιο κοντή ομάδα που έχει στηθεί δεν το βλέπει (ς)?
Και που? Σε ένα πρωτάθλημα η μπάλα σηκώνεται περισσότερο από τα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Τέλος πάντων εγώ είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος με τις κινήσεις Πορτογαλου
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ρωτάς.toumba5 έγραψε:Ρενε μπορεις να αναφερεις μια μεγαλη ομαδα ή εστω μεσαια, που εχει καθαρες προπονησεις με ενα ματς την εβδομαδα ?
Υπαρχει ευρωπαικη ομαδα που παιζει ενα ματς την εβδομαδα ?
Σίγουρα είναι ο ΠΑΟΚ με προπονητή τον Λουτσέσκου το 2017, το 2018 και το 2022.toumba5 έγραψε:Ρενε μπορεις να αναφερεις μια μεγαλη ομαδα ή εστω μεσαια, που εχει καθαρες προπονησεις με ενα ματς την εβδομαδα ?
Υπαρχει ευρωπαικη ομαδα που παιζει ενα ματς την εβδομαδα ?
Βασικα ο Σιντκλει μπροστά στον Ραφα φαντάζει ως Ρομπέρτο Κάρλος.mbison έγραψε:Συγνώμη αλλά κ οι 3 είναι ταχυδυναμικοι.Luigi Vampa έγραψε:Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Εδώ παίξαμε μπαλα με Σιντκλει, Μιτριτσα κ Τέιλορ.
Ταχυδυναμικοι ναι (για το Σινκλει δε θα το λεγα κ τοσο), ποδοσφαιριστές δεν είναιmbison έγραψε:Συγνώμη αλλά κ οι 3 είναι ταχυδυναμικοι.Luigi Vampa έγραψε:Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Εδώ παίξαμε μπαλα με Σιντκλει, Μιτριτσα κ Τέιλορ.
Συμφωνώ για Ραφα, πολύ μέτριος μου φαίνεταιJohnDag έγραψε:Βασικα ο Σιντκλει μπροστά στον Ραφα φαντάζει ως Ρομπέρτο Κάρλος.mbison έγραψε:Συγνώμη αλλά κ οι 3 είναι ταχυδυναμικοι.Luigi Vampa έγραψε:Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Εδώ παίξαμε μπαλα με Σιντκλει, Μιτριτσα κ Τέιλορ.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και μια βδομαδα πριν ελεγε οτι ο παιχτης εχει προβλημα με την ομαδα.joshua έγραψε:Πειτε μου ρε γμτ γιατι εβαλε σημερα τον Κουρτιτς που μετα το τελος του παιχνιδιου εκανε γυρο αποχαιρετισμου...
Αυτό που το πας? Και γενικά και που φτάσαμε στους 8 πέρυσι τι κερδίσαμε? Τίποτα απολύτως. Ο βαζελος κέρδισε γύρο. Ο ρουλης πέτυχε μια ότι να ναι ομάδα....mbison έγραψε:Να μην ξεχνάμε κ ότι λόγω της απώλειας του κυπέλλου χάσαμε 1 γύρο. Που κέρδισε ο βαζελος
Γιατί μάλλον οι "μαγικές" δεν περνούν σε όλους...joshua έγραψε:Πειτε μου ρε γμτ γιατι εβαλε σημερα τον Κουρτιτς που μετα το τελος του παιχνιδιου εκανε γυρο αποχαιρετισμου...