Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
kos

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από kos »

Ο ένας χέστηκε για το ένα εκατομμύριο αλλά δεν το αφήνει
Ο άλλος χέστηκε για το ένα εκατομμύριο αλλά δεν το δίνει.
Αυτοί χεστηκαν και εμείς τρώμε τα .....τους
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ρε μείνετε στην ουσία, μην κάνετε τους χαζούς ενώ δεν είστε
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Δεν υπάρχει καμμια λογική στο να φύγει ο Λουτσεσκου, ο Μποτο η' οποιοσδηποτε. Στο τέλος της χρονιάς θα γίνει ταμειο
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Amsterdamer_87 έγραψε:[quote="renegade"
Parolos έγραψε:
renegade έγραψε:Μόλις έρθει ο επόμενος και με αυτό ρόστερ θα κινδυνεύεις να μείνεις εκτός 4αδας,ίσως καταλάβουν κάποιοι ότι ο τελευταίος που φτάιει είναι ο λουτσέσκου
Ναι αυτό το είχες πει και επί Άμπελ, αλλά μετά κάθε βδομάδα ακούγαμε τα Λάουρα και Λάουρα.

Στο δια ταύτα συμφωνώ ότι αυτό το συνονθύλευμα δε γίνεται να βγει πάνω από 6ο.

Και έχουν ευθύνη όλοι.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν και κακώς απαντάω,αλλά επειδή δεν μπορεί ο καθενας να γράφει ότι ψέμα θέλει.
Μεγαλύτερος πολέμιος του Άμπελ εδώ μέσα δεν υπήρχε .
Το ξέσκισμα που έφαγε μετά τον αποκλεισμό ήταν διαστημικό
Ήταν τότε που ο συνάδελφος σου συνέχεια συμφωνούσε μαζί μου...τότε μπρε που έλεγα ότι πρέπει να αναλάβει ο Γκαρσία.
Τι να κάνουμε που δυστυχώς και αυτός μας απογοήτευσε
Με το συμπαθειο ρε καρντασι αλλα
Ο Γκαρσια σε τι ακριβως μας απογοητευσε ??
Ουτε προλαβε ουτε του δωσανε ποτε την ευκαιρια να στησει την δικη του ομαδα..
Μας εφερε κι ενα Κυπελλακι..
Τι αλλο περιμενες να μας κανει παραπανω ??[/quo συγγνώμη λάθος εν τη ρύμη του λόγου.
Με απογοήτευσε όχι μας απογοήτευσε
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Λουτσέσκου και Μπότο πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους και να συνεχίσουν το πλάνο. Το λάθος είναι που δεν ήρθαν μερικοί καλοί παίκτες επιπέδου ΠΑΟΚ. Τώρα θα βρουν δικαιολογία τον αποκλεισμό για να μην φέρουν.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Asimos έγραψε:Θα τολμήσω να πω πως χέστηκε ο Λούτσος για το 1 μύριο το χρόνο.

Σαν οικογένεια είναι χεσμένοι στα λεφτά. Δεν είναι αυτό το κριτήριο του.

ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΑΡΑΒΙΑ..

ναι δεν ειναι το κριτηριο τους....κριτηριο ειναι το κλιμα και ο καθαρος αερας.....ρε δουλευομαστε?????
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

1,7 εκατομμύρια τον χρόνο για να έχει ξινισμενα μούτρα από την αρχή της προετοιμασίας.

Εντάξει Ραζβαν πήρες τίτλους πριν 3 χρόνια. Να σου κάνουμε και κάνα τσιμπούκι μην μιλάμε κιόλας.
renegade

Ρε σεις ο άνθρωπος χαμογελασε μια φορά στους δύο μήνες,όταν υπέγραψε ο μπίσεσβαρ.
Ότι και να λέμε και εμείς και αυτός ον κάμερα,δεν τους πιστεύει ( τουλάχιστον για τώρα) τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν και το πρότζεκτ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 28 Ιούλ 2022, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Αν δεν ειναι ευχαριστημενος απο το πλανο του εργοδοτη του,ας αγορασει μια ομαδα αυτος να κανει οτι θελει..
Απ την αρχη ηρθε καβαλημενος και τωρα που του τελειωσε και η κωλοφαρδια,ηρθε και η ανωμαλη προσγειωση..
Αυτος μαλλον νομιζει οτι ειναι πιο πανω κι απ τον ΠΑΟΚ..
Εμας δεν μας ενδιαφερει τι γουσταρει ο Λουτσε, ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΠΑΟΚ..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:Ρε σεις ο άνθρωπος χαμογελασε μια φορά στους δύο μήνες,όταν υπέγραψε ο μπίσεσβαρ.
Ότι και να λέμε και εμείς και αυτός ον κάμερα,δεν τους πιστέψει ( τουλάχιστον για τώρα) τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν και το πρότζεκτ
Αυτο λεμε βρε ρενε...Τι να κανω εναν προπονοητη που δεν πιστευει τους ποδοσφαιριστες και το προτζεκτ? Εναν προπονητη που παιζει χωρις εξτρεμ με γεμισματα και οπως ελεγαν ζητησε περιφερειακο φορ που σημερα ομως δηλωσε οτι δεν εξυπηρετουσε το πλανο? Καταλαβαινεις εσυ τιποτα γιατι εγω οχι...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Πάρα πολλά λάθη, αστείες δικαιολογίες στη συνέντευξη τύπου, λες και αρνείσαι να καταλάβεις το μέγεθος του αντιπάλου σου.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Όταν έχεις νεαρούς παίκτες στο ρόστερ, περιμένεις τρεξίματα, πίεση και γρήγορη κυκλοφορία. Αυτά είναι τα ατού συν ότι οι παίκτες έχουν τεράστια μεταπωλητική αξία και δεν στοιχίζουν σε συμβόλαια όλο τα έσοδα 4 χρόνων.

Το πλάνο με μπάλανσ, μεντάλιτι και τσούκου-τσούκου είναι το πρόβλημα.
Δεν μπορεί το να υποστηρίξεις με νεαρούς παίκτες χωρίς εμπειρία και χωρίς φορ περιοχής κιλερ.
Αυτό που θέλει να παίζει ο Λουτσέσκου χρειάζεται παίκτες έμπειρους μ.ο. 30έτη και με ποιότητα να βγάζουν γκολ τη μισή φάση και με 0 λάθη.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Περσι τετοιο καιρο δηλωνε: "Αν δεν κερδιζω θα φυγω".-
Τωρα τι εγινε; Κερδισε και δεν παραιτηθηκε ακομα ο αντρακλας;

Αν τιμαει τα παντελονια του αυριο πρεπει να φυγει.-
Αν οχι θα μεινει σαν ενα ζομπι αναμεσα σε ζωντανους!

Αποψε πηγαμε αλλα 5 χρονια πισω! Τα μυαλα μου πονανε.-
renegade

joshua έγραψε:
renegade έγραψε:Ρε σεις ο άνθρωπος χαμογελασε μια φορά στους δύο μήνες,όταν υπέγραψε ο μπίσεσβαρ.
Ότι και να λέμε και εμείς και αυτός ον κάμερα,δεν τους πιστέψει ( τουλάχιστον για τώρα) τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν και το πρότζεκτ
Αυτο λεμε βρε ρενε...Τι να κανω εναν προπονοητη που δεν πιστευει τους ποδοσφαιριστες και το προτζεκτ? Εναν προπονητη που παιζει χωρις εξτρεμ με γεμισματα και οπως ελεγαν ζητησε περιφερειακο φορ που σημερα ομως δηλωσε οτι δεν εξυπηρετουσε το πλανο? Καταλαβαινεις εσυ τιποτα γιατι εγω οχι...
Υπάρχει περίπτωση ο λουτσέσκου να ζήτησε περιφερειακό φορ?
Ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να έχει συμβεί.
Τώρα αν ο προπονητής λέει θέλω ένα ψηλό δυνατό στο ψηλό παιχνίδι κτητικό και υπεύθυνος που φέρνει τους παίκτες φέρνει επιθετικό του 70 που πατάει δυο φορές στα 90 λεπτά την περιοχή... Σίγουρα ο τελευταίος που φταίει είναι ο προπονητής.
Τι να κάνω?
Ξέρω ότι δεν μπορεί να βγει και να πει στεγνά ότι εγώ άλλα πράγματα ζήτησα κι άλλα μου φέρνουν.
Εγώ βάζω πίσω απο τον επιθετικό παίκτη με τα χαρακτηριστικά του καντούρι, τέτοιο θέλω. Βλέπετε εσείς πουθενά τέτοιον παίκτη?
Θέλω επιθετικό μέσα στην περιοχή να ξέρεις να κινείται και μία στις δύο να κάνει το γκολ... Βλέπετε εσείς πουθενά τέτοιο παίκτη?
Αλλά άμα τα πω αυτά θα με πούνε επαγγελματία,κλεφτοκοτα ρουμάνο κ.α
Ήρθανε δέκα παίκτες, είδατε έστω έναν από αυτούς να κάνει έστω μία φορά αυτό που έκανε ο μπίσεσβαρ 50 φορές σε 45 λεπτά?
Είδατε κάποιον από τους μεσοεπιθετικούς που μου φέρανε να παίρνει την μπάλα στα μεσοδιαστήματα να περνάει τον προσωπικό του αντίπαλο και να δίνει την πάσα?
Ε όπως δεν το έχετε δει εσείς έτσι δεν το έχω δει και εγώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 28 Ιούλ 2022, 23:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Amsterdamer_87 έγραψε:Αν δεν ειναι ευχαριστημενος απο το πλανο του εργοδοτη του,ας αγορασει μια ομαδα αυτος να κανει οτι θελει..
Απ την αρχη ηρθε καβαλημενος και τωρα που του τελειωσε και η κωλοφαρδια,ηρθε και η ανωμαλη προσγειωση..
Αυτος μαλλον νομιζει οτι ειναι πιο πανω κι απ τον ΠΑΟΚ..
Εμας δεν μας ενδιαφερει τι γουσταρει ο Λουτσε, ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΠΑΟΚ..
Εσένα σε ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ αλλά φταιει ο λουτσε μόνο κ οχι αυτος που έχτισε την ομαδα φετος η τέλος πάντων την άφησε μόνο με τούβλα....
Υπεύθυνος είναι πρώτος από όλους ο μποτο μετά ο λουτσεσκου κ θα βάλω κ τον ιβαν αν αποδειχτεί ότι έδωσε ψιχουλα να γίνει ομαδα.
Με αυτούς τους παιχτες όσο ονειροπόλος κ να είσαι θα παλεύεις για 5 αδα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”