Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Ειλικρινα,1 μηνα + προετοιμασια για να εμφανιστει αυτο το ρδελομπου... Δεν εχω ξαναδει χειροτερη εμφανιση τα τελευταια 10-15 χρονια.
Και ναι,αποτι φαινετε οι παικτες που ηρθαν ειναι πουλια. Αλλα 1μηνα τον παιζατε ομαδικως αποτι φαινετε,συν του οτι συναινεσες στο να ερθουν αυτοι οι απιθανοι τυποι
Και ναι,αποτι φαινετε οι παικτες που ηρθαν ειναι πουλια. Αλλα 1μηνα τον παιζατε ομαδικως αποτι φαινετε,συν του οτι συναινεσες στο να ερθουν αυτοι οι απιθανοι τυποι
Όταν μου δώσεις φασόλια, φασολάδα θα προσπαθήσω να σου φτιάξω, όχι μπριζόλες με πατάτες. Αηδία κατάντησε να παίζουν όλοι σε ότι να ναι θέσεις.
Τα ίδια ισχύουν και για τον πεπ και τον κλοπ ή μόνο για τον δικό μας?Amsterdamer_87 έγραψε:Τα ειπες ολα καρντασι..Γερασίμου έγραψε:Υπάρχουν και άλλα συστήματα από το 4-3-2-1, υπάρχει και άλλο ποδόσφαιρο γρήγορο και κάθετο από τις 10 πάσες για το build up από την άμυνα που φέρνει τελικά μοιραία λάθη, υπάρχει ποδόσφαιρο με σέντερ φορ και όχι εξτρέμ-φορ, υπάρχει και σύστημα που να κερδίζεις αγώνες και όχι στους τελευταίους 16 να έχεις 1-5-10 κάνοντας ελάχιστες φάσεις.
Και αν υπάρχει φιλότιμο και δεν σου πήραν αυτούς που ήθελες το δηλώνεις και φεύγεις χωρίς να κάθεσαι στα 1,8 εκατομμύρια.
Με ενα συστημα δεν πας πουθενα..
Υγ και δεν είναι συστήματα,αν θέλετε να το λέτε να το λέτε σωστά.
Σχηματισμοί είναι.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
xrisitsapa έγραψε:Επειδή εκτιμώ τις απόψεις σου και ξέρεις ποδόσφαιρο, γι αυτό το λέω.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Δεν μπορω να παρω στα σοβαρα αυτο που λες. Με καθε σεβασμο, δεν εχει να κανει με σενα, απλα δεν ειναι ψυχραιμη απαντηση αυτη που δινεις.xrisitsapa έγραψε:
Το αναχρονιστικό ποδόσφαιρο του Λουτσεσκου έφερε 2 ντάμπλ και μια πορεία στους 8.
Το πορτογαλικα project τί μας έφεραν;
Ειλικρινά θεωρώ να με κοροϊδεύουν με μοντέρνο ποδόσφαιρο, selling club κτλ.
Ο Ραζβαν μου έδειξε αποτελέσματα και νίκες.
Εγώ έχω μάθει να κρίνω τους επαγγελματίες από τα αποτελέσματα της δουλειάς τους.
Είναι εύκολο να λέμε για αναχρονιστικό ποδόσφαιρο, αλλά για μένα είναι ένα αποτελεσματικό ποδόσφαιρο που φέρνει νίκες και τίτλους.
Σεβομαι την αποψη σου, διαφωνω καθετα, εχω επιχειρηματα (οπως ειμαι βεβαιος κι εσυ), αλλα δεν ειναι η καλυτερη στιγμη νομιζω. Αν συμφωνεις κι εσυ, ας την κανουμε αλλη στιγμη την κουβεντα.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Όταν η διοίκηση καταλάβει πως για να έρθει το χρήμα πρέπει να σμπρωξεις και χρήμα τότε θα κάνουμε και ομάδα. Το "η φθήνια τρώει τον παρά " σε όλο της το μεγαλείο για μια ακόμα φορά στην ομάδα μας.Ουτε ο Lucescu φταίει που του έδωσαν ταλαντούχους παίκτες μεν,με ελάχιστες παραστάσεις σε ανδρικό επίπεδο δε,να κάνει ντεμέκ πρωταθλητισμό αλλά ούτε και ο Boto που με συμβόλαια της πλάκας του ζήτησαν να χτίσει την νέα Barcelona.Το μαχαίρι και το καρπούζι το έχει άλλος. Όχι αυτοί οι δύο.Οταν (και αν)αποφασίσει να μας ξανακάνει ομάδα πρωταθλητισμού θα αλλάξουν τα πάντα. Ως τότε ας συμβιβαστούμε με παρόμοια εικόνα και ας αναπολούμε κάτι Κλάους και λοιπές "σαρδέλες" που ομάδες τύπου Levski τις είχαν 4-0 από ημίχρονοxrisitsapa έγραψε:Έχει πολλές ευθύνες, αλλά δεν φταίει αυτός που του γέμισαν την ομάδα με γατάκια και νανάκια.
Selling club και μ@λ@κιες...
Χάσε τώρα 10εκ, βαθμούς,πρεστίζ και έλα πες μου για πλάνα και project.
Άντε όλοι τυχάρπαστοι, μαθαίνουν στου κασιδη το κεφάλι
Mε αυτον προπονητη ειμαστε σιγουρα εκτος 4δας,οχι γιατι ειναι κακος προπονητης αλλα γιατι δεν μπορει να υπηρετησει με τη καμια τον ΠΑΟΚ του 2022...Οταν επιλεγεις να επενδυσεις σε νεους παικτες θα πρεπει ο προπονητης να μπορει να τους χρησιμοποιησει και να τους αναδειξει και μαλιστα στο ρολο για τον οποιο αποκτηθηκαν...Οταν αυτος επιμενεις να τους χρησιμοποιει μονο ως μπαλωματα γυρω απο τους παικτες περασμενα μεγαλεια δεν εχεις να περιμενεις τιποτα...Προπονητη ετοιμο να παρει ρισκα γιατι μονο ετσι μπορει να βγει τιποτα καλο απο τη χρονια...1000 φορες να φαω σφαλιαρες μηπως και οι Κουαλιατα,Ροντριγκο,Σοαρες,Νταντας δικαιωσουν τις προσδοκιες για να δωσουν ελπιδα και οραμα παρα την οποια σιγουρια μου δινουν οι καθε Μπισεσβαρ,Σβαμπ,Κουρτιτς,Βιερινια που εχουν πλεον πολυ συγκεκριμενο ταβανι...Ο Ζωγραφος πηρε μεγαλες νικες με βασικους Μιχαιλιδη,Τζολη,Γιαννουλη Ιουλιο ενω αυτος θα εβαζε Κρεσπο,Καντουρι,Βιερινια...renegade έγραψε:Μόλις έρθει ο επόμενος και με αυτό ρόστερ θα κινδυνεύεις να μείνεις εκτός 4αδας,ίσως καταλάβουν κάποιοι ότι ο τελευταίος που φτάιει είναι ο λουτσέσκου
Υ.Γ Η χρησιμοποιηση του Κουρτιτς που και καλα ελυσε το προβλημα αλλα στο τελος αποαιρετησε ειναι ενδεικτικη του πανικου του...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 28 Ιούλ 2022, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Amsterdamer_87
Εχεις δικιο να φυγει ο Μποτο και να μεινει ο δεν κατεχω απο συστηματα στο ποδοσφαιρο..Ettien26 έγραψε:Εχει ευθύνη και αυτός, αλλά την κύρια ευθύνη την έχει ο Πορτογάλος που σχεδίασε το πρότζεκτ της μετριότητας.
Κώδικας: Επιλογή όλων
Ο Ρουμάνος τεχνικός σημείωσε στην κάμερα της NOVA:
«Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για τα δύο αυτά παιχνίδια. Ήμασταν πολύ μακριά από το να είμαστε έτοιμοι. Δεν είναι ότι κάτι πήγε στραβά την τελευταία εβδομάδα. Κάναμε πολλά λάθη και στα δύο παιχνίδια. Λάθη που μας πλήγωσαν.
Όταν λέω ότι δεν ήμασταν έτοιμοι εννοώ ότι υπήρχαν τραυματισμοί, παίκτες που δεν ήταν σε όλη την προετοιμασία, πολλές αλλαγές, καθυστερήσεις. Όταν κάνεις τόσες αλλαγές μπορεί να παρουσιαστεί μια αποτυχία σαν αυτήν του αποκλεισμού.
Δεν μπορείς να χτίσεις ένα σπίτι σε μια ημέρα. Έχουμε να παλέψουμε με συναισθήματα, αλλά πρέπει να δημιουργήσουμε κάτι άλλο για να φτάσουμε στους άλλους μας στόχους.
Δεν παίρνουμε κανένα μάθημα. Αν ψάχνετε κάποιον υπεύθυνο, είμαι εγώ. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτά τα δύο παιχνίδια. Όταν παίρνουμε τέτοιες αποφάσεις, τέτοια ρίσκα για να αλλάξεις την ομάδα, να χρησιμοποιήσεις διαφορετικές ηλικίες, πρέπει να πάρουμε και την ευθύνη.
Δεν αλλάζει τίποτα για τη συνέχεια. Περιμένουμε τους ποδοσφαιριστές που είναι εκτός να επιστρέψουν να μας δώσουν μια διαφορετική λογική. Όταν είσαι στη διαδικασία να κάνεις κάτι καινούργιο υπάρχει και αυτός ο κίνδυνος.
Σε στιγμές με πίεση μπορεί να συμβούν και τέτοιες καταστάσεις (όσον αφορά τις αποβολές). Κάναμε πολλά λάθη και στα δύο παιχνίδια. Αυτά μας κόστισαν, όχι οι αποβολές.
Ξέρετε πόσο μεγάλη είναι η πίεση στην ομάδα, υπήρχαν και νεύρα στην προσπάθεια για να ανατρέψει η ομάδα το εις βάρος της αποτέλεσμα από το πρώτο ματς».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 28 Ιούλ 2022, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
montekristo
Σύγχρονο ποδόσφαιρο με γατάκια και αμπαλους
Βρε μπήκε ο μπίσεσβαρ και νομίζαμε μπήκε ο μπαπε
Και ο χαλαντ μαζί.
Με ποιον θα παίξεις σύγχρονο ποδόσφαιρο,με τον κουαλιατα,με τον κάργα,με τον ζιφκο ( μαλακά τι κότσους μας έπιασε ο μπαμπάς του), με τον κανένα επιθετικό,με τον Ράφα?
Γελάει ο κόσμος
Και ο χαλαντ μαζί.
Με ποιον θα παίξεις σύγχρονο ποδόσφαιρο,με τον κουαλιατα,με τον κάργα,με τον ζιφκο ( μαλακά τι κότσους μας έπιασε ο μπαμπάς του), με τον κανένα επιθετικό,με τον Ράφα?
Γελάει ο κόσμος
-
xrisitsapa
Πώς ορίζεις το όραμα ή το κέρδος από τη χρονιά;joshua έγραψε:Mε αυτον προπονητη ειμαστε σιγουρα εκτος 4δας,οχι γιατι ειναι κακος προπονητης αλλα γιατι δεν μπορει να υπηρετησει με τη καμια τον ΠΑΟΚ του 2022...Οταν επιλεγεις να επενδυσεις σε νεους παικτες θα πρεπει ο προπονητης να μπορει να τους χρησιμοποιησει και να τους αναδειξει και μαλιστα στο ρολο για τον οποιο αποκτηθηκαν...Οταν αυτος επιμενεις να τους χρησιμοποιει μονο ως μπαλωματα γυρω απο τους παικτες περασμενα μεγαλεια δεν εχεις να περιμενεις τιποτα...Προπονητη ετοιμο να παρει ρισκα γιατι μονο ετσι μπορει να βγει τιποτα καλο απο τη χρονια...1000 φορες να φαω σφαλιαρες μηπως και οι Κουαλιατα,Ροντριγκο,Σοαρες,Νταντας δικαιωσουν τις προσδοκιες για να δωσουν ελπιδα και οραμα παρα την οποια σιγουρια μου δινουν οι καθε Μπισεσβαρ,Σβαμπ,Κουρτιτς,Βιερινια που εχουν πλεον πολυ συγκεκριμενο ταβανι...Ο Ζωγραφος πηρε μεγαλες νικες με βασικους Μιχαιλιδη,Τζολη,Γιαννουλη Ιουλιο ενω αυτος θα εβαζε Κρεσπο,Καντουρι,Βιερινια...renegade έγραψε:Μόλις έρθει ο επόμενος και με αυτό ρόστερ θα κινδυνεύεις να μείνεις εκτός 4αδας,ίσως καταλάβουν κάποιοι ότι ο τελευταίος που φτάιει είναι ο λουτσέσκου
Υ.Γ Η χρησιμοποιηση του Κουρτιτς που και καλα ελυσε το προβλημα αλλα στο τελος αποαιρετησε ειναι ενδεικτικη του πανικου του...
Γιατί με ζωγράφο δεν θυμάμαι να πετύχαμε τίποτα.
Ο στόχος του πλάνου τελικά ποιος είναι;
nothu έγραψε:Όταν μου δώσεις φασόλια, φασολάδα θα προσπαθήσω να σου φτιάξω, όχι μπριζόλες με πατάτες. Αηδία κατάντησε να παίζουν όλοι σε ότι να ναι θέσεις.
Οι δικοι μας δηλαδη ειναι ολοι αμπαλοι εκτος του Μπισεσβαρ ενω οι της Λεφσκι παικταραδες...8 μηνες δεν εχει βρει θεση και ρολο στον Σοαρες αλλα φταιει μονο ο Σοαρες...renegade έγραψε:Σύγχρονο ποδόσφαιρο με γατάκια και αμπαλους![]()
Και ο χαλαντ μαζί.
Γελάει ο κόσμος
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Οταν ανακοινωθηκε η απομακρυνση γκαρσια ημουν πολυ πικραμενος, ομως ειπα να σε υποστηριξω για οτι εχεις κανει.
Απο περσι τον Ιουνη, εχουν γινει πολλες πολλες στραβες, ποτε δεν ειπα φυγε, παντα στηριξα την ομαδα και παντα θα το κανω
Ως εδω. Να χεσω και τον αποκλεισμο, αυτη την εικονα δεν μπορω να τη δικαιολογησω και δεν θα μπω καν στην προσπαθεια να αναλυσω. Εχω παρα παρα πολλα χρονια να δω τον ΠΑΟΚ τοσο ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ
Παραιτησου να δωσεις στην ομαδα αυτες τις 3 βδομαδες μεχρι την εναρξη της SL, γιατι δεν βλεπω πως θα φτασουμε εστω κοντα στους στοχους μας.
Αν μεινεις, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΛΑΘΟΣ και να με κραξουν ολοι οι συνφορουμιτες
Απο περσι τον Ιουνη, εχουν γινει πολλες πολλες στραβες, ποτε δεν ειπα φυγε, παντα στηριξα την ομαδα και παντα θα το κανω
Ως εδω. Να χεσω και τον αποκλεισμο, αυτη την εικονα δεν μπορω να τη δικαιολογησω και δεν θα μπω καν στην προσπαθεια να αναλυσω. Εχω παρα παρα πολλα χρονια να δω τον ΠΑΟΚ τοσο ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ
Παραιτησου να δωσεις στην ομαδα αυτες τις 3 βδομαδες μεχρι την εναρξη της SL, γιατι δεν βλεπω πως θα φτασουμε εστω κοντα στους στοχους μας.
Αν μεινεις, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΛΑΘΟΣ και να με κραξουν ολοι οι συνφορουμιτες
20 μυρια σε πωλησεις σου εδωσε ο ζωγραφος και με αποδυναμωμενο ροστερ ησουν στους 3 βαθμους πισω πριν απο το παιχνιδι με το γαυρο...xrisitsapa έγραψε:Πώς ορίζεις το όραμα ή το κέρδος από τη χρονιά;joshua έγραψε:Mε αυτον προπονητη ειμαστε σιγουρα εκτος 4δας,οχι γιατι ειναι κακος προπονητης αλλα γιατι δεν μπορει να υπηρετησει με τη καμια τον ΠΑΟΚ του 2022...Οταν επιλεγεις να επενδυσεις σε νεους παικτες θα πρεπει ο προπονητης να μπορει να τους χρησιμοποιησει και να τους αναδειξει και μαλιστα στο ρολο για τον οποιο αποκτηθηκαν...Οταν αυτος επιμενεις να τους χρησιμοποιει μονο ως μπαλωματα γυρω απο τους παικτες περασμενα μεγαλεια δεν εχεις να περιμενεις τιποτα...Προπονητη ετοιμο να παρει ρισκα γιατι μονο ετσι μπορει να βγει τιποτα καλο απο τη χρονια...1000 φορες να φαω σφαλιαρες μηπως και οι Κουαλιατα,Ροντριγκο,Σοαρες,Νταντας δικαιωσουν τις προσδοκιες για να δωσουν ελπιδα και οραμα παρα την οποια σιγουρια μου δινουν οι καθε Μπισεσβαρ,Σβαμπ,Κουρτιτς,Βιερινια που εχουν πλεον πολυ συγκεκριμενο ταβανι...Ο Ζωγραφος πηρε μεγαλες νικες με βασικους Μιχαιλιδη,Τζολη,Γιαννουλη Ιουλιο ενω αυτος θα εβαζε Κρεσπο,Καντουρι,Βιερινια...renegade έγραψε:Μόλις έρθει ο επόμενος και με αυτό ρόστερ θα κινδυνεύεις να μείνεις εκτός 4αδας,ίσως καταλάβουν κάποιοι ότι ο τελευταίος που φτάιει είναι ο λουτσέσκου
Γιατί με ζωγράφο δεν θυμάμαι να πετύχαμε τίποτα.
Ο στόχος του πλάνου τελικά ποιος είναι;