20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από renegade »

Για ποιο λόγο πήρε δεύτερη κίτρινη ξέρουμε?
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Όταν εχει τελιωσει η καριερα ειναι διαφορετικά.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Φωνάζεις στην διακοπή νερού ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ και χάνεις την ψυχραιμία σου? :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

renegade έγραψε:Για ποιο λόγο πήρε δεύτερη κίτρινη ξέρουμε?
Για φάουλ και έντονη διαμαρτυρία
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Realcon έγραψε:
Από τα άγραφα αυτό που έγινε. Αν δεν τον έριξε μπινελίκι που δεν τον έριξε η δεύτερη κίτρινη είναι απαράδεκτη.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas

Δημοσίευση από nunies4 »

john4serres έγραψε:Ο ΠΑΟΚ δεν είναι κανένα κωλοχώρι έξω από το Oporto. Την έχεις δει κάποιος και εσύ.

Τι μαλακιες κάνεις; Δεύτερη φορά μάλιστα!
Στον Αντρέ το λες αυτό;
icue

Δημοσίευση από icue »

Νομιζω οτι ακομα τα εψελνε στον Ισπανο για το πεντακαθαρο φαουλ που δεν εδωσε στον Ναρει εξω απο την περιοχη.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Βασικά ένα κωλοχωρι έξω από το Οπορτο είναι η Μπραγκα που ο ΠΑΟΚ δεν τη βλέπει ούτε με κυαλια
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Είναι η πρώτη φορά που θυμάμαι τον Αντρέ να κρεμάει την ομάδα, έστω και αν δεν είχε άδικο για τις διαμαρτυρίες.
Από ότι κατάλαβα από τη γλώσσα του σώματος του εκείνη τη στιγμή, κάτι έλεγε στο διαιτητή δείχνοντας του το περιβραχιόνιο. Λογικά διαμαρτυρήθηκε εκ μέρους της ομάδας για την φάση που έγινε νωρίτερα και έφαγε την πρώτη κίτρινη; Περιμένω να ακούσω τις δηλώσεις του.
Όταν βλέπεις να χάνει έτσι την ψυχραιμία του ο αρχηγός της ομάδας πάντως, καταλαβαίνεις την σύγχυση, το άγχος και τα νεύρα στους υπόλοιπους.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

οτι εκανε μαλακια ο αρχηγος εκανε...τελος..

απο κει και περα ξαναλεω δεν φταινε οι παικτες....τοσο μπορουν τοσο παιζουν...τι να κανει ο βειρινια?σπαθια να καταπιει??????
petros09

Δημοσίευση από petros09 »

Σε όλο αυτό το ανορθόδοξο και ακαταλαβίστικο που βιώσαμε -και- σήμερα, θεωρώ ότι η ενέργεια του Αντελίνο είναι η μόνο ορθολογική ή έστω η λιγότερο μη ορθλογική.

Καταρχήν θεωρώ ότι και η 2η κάρτα του Αουγκίστο είναι ο ορισμός της αυστηρής αποβολής και η 1η του Αντελίνο είναι και αυτή πολύ αυστηρή όταν ειδικά πριν λίγο έχει αποβάλλει παιχτη μας τόσο αυστηρά! Και στις 2 περιπτωσεις οκ πάνε άγαρμπα στην μπάλα αλλά ούτε εχουν απλωμένα πόδια, ούτε προκαλούν υποψία επικίνδυνου παιχνιδιού για να δικαιολογήσουν κάρτα.

Ο Αουγκούστο ξέρουμε ότι είναι από νιο νιο μηδέν αλλά αν δείτε σε ριπλέυ, στη φάση ούτε καν τον βρίσκει...

Οσο για το "ξέσπασμα" του αρχηγού, σαφώς και δεν είναι τυχαία... ΟΚ ο διατητής ήταν μ@λακας αλλά θεωρώ ότι το ξέσοασμα είναι για το τουρλομποκι που υπάρχει στη αγωνιστικό. Είναι σαφές ότι ο Μπότο και ο Λουτσε είναι σε ακριβώς αντίθετη διάσταση και φιλοσοφία, να μην πω κάτι χειρότερο, και το χειρότερο είναι ότι δεν δείχνουν σημάδια καλής θέλησης για συνεργασία. Και οι 2 βάζουν μάλλον το ΕΓΩ τους πάνω από το σχεδιασμό της ομάδας.

Αν βάλουμε και την παντελής διάθεση του Ιβάν να οργανώσει διοικητικά την ομαδα και να μην ηγούμαστε από Κυρ Κυρ και λοιπούς αστείους, αλλά από ηγέτες διοικητικούς με αρχίδια και ιστορία στην ομαδα ... μάλλον λογική εξέλιξη έχουν τα νευρα του αρχηγου.

Εγω το σημερινό το εκλαμβάνω κυρίως ως ενέργεια, χτυπάω όχι καμπανάκι αλλά ΚΑΜΠΑΝΕΣ και ότι η ομαδα πλέον πρεπει να αλλαξει ριζικά σε όλα. Από τον τρόπο διοίκησης, ως το σχεδιασμό και το αγωνιστικό.

Ιβάν ήρθε η ώρα να πάρεις αποφάσεις και διοικητικές και αγωνιστικές. Σε αγαπάμε, είσαι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ηγέτης, κάθε υγιής ΠΑΟΚτσης σε θέλει μια ζωή στην ομάδα αλλά κατάλαβε ότι μέσω skype και από απόσταση δεν λειτουργεί η ομάδα. Ειδικά όταν αυτοί που θα έπρεπε να είναι οι πυλώνες τους είναι επιπεδου Κυρ Κυρ.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

buffalobill4 έγραψε:
Realcon έγραψε:
Από τα άγραφα αυτό που έγινε. Αν δεν τον έριξε μπινελίκι που δεν τον έριξε η δεύτερη κίτρινη είναι απαράδεκτη.
Συμφωνούμε!
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Απο τη γλωσσα του σωματος, φαινοταν να του ελεγε κατι σε φαση "ειμαι αρχηγος και δεν εχω μιλησει μια φορα/δεν εχω κανει αλλο φαουλ, και μου βγαζεις καρτα;"...
Συμφωνω και εγω, αν δεν τον εβρισε, αδικαιολογητες 2 κιτρινες στην ιδια φαση.
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

adamroxas έγραψε:Απο τη γλωσσα του σωματος, φαινοταν να του ελεγε κατι σε φαση "ειμαι αρχηγος και δεν εχω μιλησει μια φορα/δεν εχω κανει αλλο φαουλ, και μου βγαζεις καρτα;"...
Συμφωνω και εγω, αν δεν τον εβρισε, αδικαιολογητες 2 κιτρινες στην ιδια φαση.

:shock:
Στειλε βιογραφικο να προσληφθεις στις μυστικες υπηρεσιες.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΡΧΗΓΕ ΚΑΙ ΣΥ!!!

δεν ντρεπεσαι λιγακι?δηλαδη τα βλεπεις ολα καλα στην ομαδα και δεν μιλας?που ειναι η τολμη σου και οι παρεμβασεις σου?

βγες εξω και πες ειμαστε για τον ΠΕΟ..ειμαστε για τα λαλατα..πες κατι...κραξες καποιον.....αλλαξε κατι...δεν βλεπεις τι γινετΕ????
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”