ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας 1-1 Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Grigorios_PAOK

Re: ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας 1-1 Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

slowcrow έγραψε:Ειναι πολυ πιθανο ο Λουτσεσκου να θελει να σηκωθει να φυγει γιατι βλεπει οτι ο Σαββιδης δεν βαζει λεφτα πια.
Φέτος μπατζετ κ πρότζεκτ ήταν αυτός κ ο μποτο, εν λευκώ τους άφησε
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ρε σεις συγγνώμη κιόλας.

Δεν λέω ότι δεν έχει και ο Ραζβαν ευθύνες. Προφανώς και έχει.

Αλλα ελάτε και λιγο στην θέση του.

- Ζητάει 10αρι από πέρσι. Τι έχει φέρει η ομάδα; Τον κανένα.
- Η ομάδα δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ (μηδέν) αριστερό εξτρεμ.
- Φεύγουν 2 στόπερ κολοσσοί (με πτώση μεν ο Βαρελα αλλά κάτι γατάκια τύπου Κάργα/Μιχαι δεν τα εβλεπε καν) και η ομάδα γλυτώνει 2Μ στα συμβόλαια. Και τι του φέρνουν αν' αυτών; Ένα στόπερ των 300Κ από τον ΠΑΣ Γιάννενα;

Δηλαδή, εσείς στην θέση του θα είσαστε ΟΚ με αυτά;

Ήρθε η ώρα να θέσουμε το πρόβλημα στην πραγματική του βάση.

Να δούμε την αλήθεια κατάματα.

Ο στόχος της ομάδας πλέον είναι ένας και μοναδικός.

Να κόψει τα έξοδα και να ξοδέψει όσο λιγότερα γίνεται.

Ας πέσει η ποιότητα, ας αποκλειστουμε από την Ευρώπη, ας βγούμε 5οι στο πρωτάθλημα.

Δεν έχουμε κανένα θέμα. Αρκεί να μην ξοδεύουμε πολλά λεφτά.

Όπου φτωχός και η μοίρα του.

Τι άλλο πρέπει δηλαδή να γίνει για να το καταλάβετε;

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Θα μάθουμε ποτέ επιτέλους σαν οπαδοί να σταματήσουμε να ανοίγουμε το στόμα; Αυτές οι μαλακίες “είμαι Haifa από παιδί” και οι χαρές με τις ήττες του γαύρου κάνουν ακόμα πιο δυσβάσταχτη την αποψινή ήττα.
Το έχω επισημαίνει πολλές φορές, και γίνομαι κακός...Δεν μπορούν να καταλάβουν κάποιοι πως ότι λέμε το λουζόμαστε. Σταματήστε να ασχολείστε με την κατσίκα του γείτονα. Δεν βλέπετε τι προβλήματα έχουμε σαν οργανισμός?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πάντως στις δηλώσεις του σωστός ήταν. Δεν είπε κάτι που δεν ισχύει
tzouvi

Δημοσίευση από tzouvi »

Ότι πληρώσεις παίρνεις.. Πόσους παίκτες λαχεία έχεις αγοράσει και πόσοι πραγματικά σου έχουν δώσει υπεραξια??

Θες στοπερ σοβαρό? Έδωσες λεφτά και πήρες τον Ιγκασον. Έδωσες λεφτά και πήρες τον Ματος (υψηλό μισθό, όχι αγορά νομίζω). Τι να λέμε τώρα... Πρέπει να ρίξεις λεφτά για να πάρεις και παίκτες με σοβαρές παραστάσεις
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

nunies4 έγραψε:Πάντως στις δηλώσεις του σωστός ήταν. Δεν είπε κάτι που δεν ισχύει
Δηλαδή θες να είσαι έτοιμος για να αποκλείσεις αυτή την ομάδα; Όχι φίλε, διαφωνώ. Σπόντα έριξε νομίζω.
:pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Photis την Πέμ 28 Ιούλ 2022, 22:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ομάδα με σαφεστατα κενά ποιότητας και με σαφεστατα λανθασμένη ανάγνωση και στα 2 ματς.

Λάθη στις επιλογές ετοίμων παικτών στις μεταγραφές λανθασμένο κοουτσαρισμα και στα 2 ματς.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
proedros

JohnDag έγραψε:Ρε σεις συγγνώμη κιόλας.

Δεν λέω ότι δεν έχει και ο Ραζβαν ευθύνες. Προφανώς και έχει.

Αλλα ελάτε και λιγο στην θέση του.

- Ζητάει 10αρι από πέρσι. Τι έχει φέρει η ομάδα; Τον κανένα.
- Η ομάδα δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ (μηδέν) αριστερό εξτρεμ.
- Φεύγουν 2 στόπερ κολοσσοί (με πτώση μεν ο Βαρελα αλλά κάτι γατάκια τύπου Κάργα/Μιχαι δεν τα εβλεπε καν) και η ομάδα γλυτώνει 2Μ στα συμβόλαια. Και τι του φέρνουν αν' αυτών; Ένα στόπερ των 300Κ από τον ΠΑΣ Γιάννενα;

Δηλαδή, εσείς στην θέση του θα είσαστε ΟΚ με αυτά;

Ήρθε η ώρα να θέσουμε το πρόβλημα στην πραγματική του βάση.

Να δούμε την αλήθεια κατάματα.

Ο στόχος της ομάδας πλέον είναι ένας και μοναδικός.

Να κόψει τα έξοδα και να ξοδέψει όσο λιγότερα γίνεται.

Ας πέσει η ποιότητα, ας αποκλειστουμε από την Ευρώπη, ας βγούμε 5οι στο πρωτάθλημα.

Δεν έχουμε κανένα θέμα. Αρκεί να μην ξοδεύουμε πολλά λεφτά.

Όπου φτωχός και η μοίρα του.

Τι άλλο πρέπει δηλαδή να γίνει για να το καταλάβετε;

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είχες δεκάρι, τον Ουάρντα και ενώ όλους τους άλλους δύστροπους χαρακτήρες μπορείς να τους διαχειριστείς, δεν μπορείς αυτόν που με τον Γκαρσία ήταν ο κορυφαίος σου παίκτης...Ναι, ξαναζεσταμενο φαγητό, αλλά σε σύγκριση με αυτούς που είχες σήμερα και πέρσι, όαση είναι...
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Καλά το οτι στηρίζουν και τον Ραζβάν μας ξεπερνάει .Αξιοι της μοιρας μας.
Grigorios_PAOK

Re: ΠΑΟΚ - Λεφσκι Σοφίας 1-1 Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ σας έλεγα να δώσετε 10€ για μετοχές στο μπάσκετ με γνήσιο ΠΑΟΚτσή πρόεδρο και καλύτερες μεταγραφές, αλλά εσείς δίνετε υπερπολλαπλάσια για φανέλες και διαρκείας στο ποδόσφαιρο.
Εδώ βρήκα την ευκαιρία φίλε ναυτικε αλλά να λες οτι οι Ισπανοι οι μεγαλυτεροι δολοφόνοι του κόσμου είναι άνθρωποι.... Ε οκ...λιγο ντροπή...
Ρατσιστής εδώ μαζί με τον Αποστολη και εγώ
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Re: ΠΑΟΚ - Λεφσκι Σοφίας 1-1 Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από adamroxas »

WeWillRockYou έγραψε:Η ομάδα σήμερα πλήρωσε όλα τα λάθη που έχει κάνει από την ημέρα κατάκτησης του νταμπλ μέχρι σήμερα.
Από την ημέρα που ήρθε ο Αουγκούστο και την παραίτηση Λουτσέσκου μέχρι την σημερινή κόκκινη κάρτα του Βραζιλιάνου νιώθω πως ένας κύκλος ολοκληρώνεται. Δεν γίνεται να κοροιδευόμαστε άλλο.
Αγωνιστικά η ομάδα χρειάζεται ποιοτική ενίσχυση. Στις τελευταίες 3 σεζόν, οι μοναδικοί παίκτες που πήραν φανέλα βασικού και βοήθησαν ήταν ο Κούρτιτς, ο Ζίβκοβιτς, οι δανεικοί Μπαμπά-Κρέμτσικ-Άκπομ και ο Σβαμπ.
Κανονικός έτοιμος παίκτης φέτος φαίνεται να είναι μόνο ο Νάρει και ελπίδες αφήνουν οι Κοτάρσκι-Νταντάς.

Σήμερα κατεβήκαμε χωρίς φορ, χωρίς δεκάρι και με βασικό τον 23χρονο Κουαλιάτα που ήρθε πριν 1 μήνα στην Ευρώπη, ενώ δεν έχουμε αριστερό εξτρέμ εδώ και 2 χρόνια.
Παράλληλα, έχουμε έναν προπονητή σε σύγχυση να παρουσιάζει μια ανέτοιμη ομάδα, ο οποίος ζητούσε μεταγραφική ενίσχυση όλο τον Ιούλιο και δεν φαίνεται να μπορεί να πιστέψει σε αυτό το πρότζεκτ. Και πως να το κάνει δηλαδή, όταν βλέπει τα παιδικά λάθη στην άμυνα και 2 βασικούς του παίκτες να τον κρεμάνε με κόκκινες.
Από αύριο χρειάζεται πραγματικά καθαρό μυαλό και ψυχραιμία, για την πορεία της σεζόν, το οποίο αυτή τη στιγμή λόγω της έντασης δεν υπάρχει.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Η κίνησης απολογίας των εκατομμυριουχων προς αυτούς που ματώνουν ψυχικά και οικονομικά για αυτήν την ιδέα να υποθέσω σημαίνει ότι την 3αγωνιστικη θα μασάμε σίδερα στον χαριλαο? Διάβασα και ότι η ομάδα είναι καλύτερη από έμας. Βαράει η ζέστη πονάει και η σφαλιάρα λογικό.
proedros

sourmenetes έγραψε:Ομάδα με σαφεστατα κενά ποιότητας και με σαφεστατα λανθασμένη ανάγνωση και στα 2 ματς.

Λάθη στις επιλογές ετοίμων παικτών στις μεταγραφές λανθασμένο κοουτσαρισμα και στα 2 ματς.

Επίσης φάνηκε πως δεν υπήρξε ποτέ scouting στον αντίπαλο..
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Κάργας παίκτης δεν υπάρχει.
Είναι ντροπή να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ αυτό το άτομα (γιατί παίκτης δεν είναι).
Ας έπαιζε ο Κουλιεράκης να πάρει εμπειρίες το παιδί.
Αλλά ο Λουτσέσκου με τις ανασφάλειές του θέλει "εμπειρίες"...

Ο Αυγκούστο και στα 2 παιχνίδια προκλητικά αδιάφορος.
Αν και πρακτικές του στυλ "κάρφωμα δελτίου" τις βρίσκω απαράδεκτες, για τον συγκεκριμένο μόνον αυτό θέλω να γίνει. Και δεν με ενδιαφέρουν τυχόν λεφτά από μεταγραφή. Αν μπορούν να τον κλείσουν και σε κανένα υπόγειο μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του, ακόμα καλύτερα.

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που κράζουν τον Κουλιάτα.
Πιθανώς να μην σκαμπάζω τίποτα από μπάλα, αλλά κατ' εμένα έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο.
Αλάνθαστος στις πάσες του και στις ενέργειές του.
Το θέμα ήταν ότι δεν είχε καμία βοήθεια από τη μεριά του, ενώ όταν προσπαθούσε να παίξει γρήγορα μπροστά δεν υπήρχε κανένας στην περιοχή για να τον βοηθήσει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Η ομάδα έπρεπε με το υλικό που είχε διαθέσιμο πάρα τις σοβαρές απώλειες να έχει κάποια τρεξίματα, να έχει ένα πλάνο.

Ας μας πει κάποιος 45 λεπτά ο νταντας στο 10 τι έδωσε και γιατί δεν είχαμε μια εσωτερική αλλαγή, έστω και για δοκιμή;

Ο κουαλιατα 45 λεπτά εκεί και άλλα τόσα εδώ τι έδωσε;;

Βάλαμε φορ σήμερα το ναρευ και πως τον τροφοδοτησαμε;

Ξαναλέω έχεις σοβαρά κενά ποιότητας αλλά θεωρώ ότι δεν διάβασε σωστά τα ματς.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”