Razvan Lucescu II
-
Re: Razvan Lucescu II
Έχει πολλές ευθύνες, αλλά δεν φταίει αυτός που του γέμισαν την ομάδα με γατάκια και νανάκια.
Selling club και μ@λ@κιες...
Χάσε τώρα 10εκ, βαθμούς,πρεστίζ και έλα πες μου για πλάνα και project.
Άντε όλοι τυχάρπαστοι, μαθαίνουν στου κασιδη το κεφάλι
Selling club και μ@λ@κιες...
Χάσε τώρα 10εκ, βαθμούς,πρεστίζ και έλα πες μου για πλάνα και project.
Άντε όλοι τυχάρπαστοι, μαθαίνουν στου κασιδη το κεφάλι
Εδω μεσα με εχουν πει στημενο υπερ του Λουτσε. Οχι δεν εχει για μενα ο Μποτο αλλα ο Λουτσε την μεγαλυτερη ευθυνη για το σημερινο.Ettien26 έγραψε:Εχει ευθύνη και αυτός, αλλά την κύρια ευθύνη την έχει ο Πορτογάλος που σχεδίασε το πρότζεκτ της μετριότητας.
- GREATANASTASIOS
Ελπιζω να παραιτηθεί, δεν φαινεται να θελει ,η να μπορει ,η και τα δυο ν,α χτισει ομαδα δηλαδη.Ναι υοαρχουν εμφανεστατες ελλείψεις, αλλα μια μετρια ομάδα, φαινιταν μπροστα σου τουλαχιστον 2 επειπεδα καλυτερη και σε απεκλεισε στο χαλαρο,ποιος η λεφσκι..Η ομαδα χωρις πλανο,χωρίς μισο αυτοματισμό, χωρις ψυχολογια, κακιστες αλλαγες,ανεκδιηγητο στησιμο ενδεκαδας..Απορώ 2 εβδομαδες τι εκαναν στην Ολλανδια..Αν δεν του πηραν αυτους που ηθελε,ας το πει και να δηλωσει παραίτηση ..Προπονητης αμεσα,(οχι Γκαρσια και παρομοιοι "κατι σαν προπονητες")που μα μπορει να υπηρετησει το πλανο δημιουργιας νεας ομαδας παιζοντας μοντερνο ποδόσφαιρο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sporos123 την Πέμ 28 Ιούλ 2022, 21:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κάπως πρεπει να δικαιολογηθεί...Ας έβγαιναν να πουν να μην περιμένουμε τίποτα φέτος...μόνο build...toumba5 έγραψε:ριχνει το βαρος στις πολλες αλλαγες που εγιναν στην ομαδα ο Ραζβαν.
Ενα απο τα προσοντα του, ηταν οι δηλωσεις.
Παει και αυτο.....
-
Ο άνθρωπος είπε ότι η ομάδα δεν ήταν έτοιμη για αυτά τα ματς... Να την ετοιμαζες.. Δεν πρόκειται να παραιτηθεί χαζός δεν είναι..
Ο μόνος που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση είναι ο Ιβαν..
Ο μόνος που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση είναι ο Ιβαν..
-
Το αναχρονιστικό ποδόσφαιρο του Λουτσεσκου έφερε 2 ντάμπλ και μια πορεία στους 8.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Προφανως κι ο Μπισεσβαρ εδειξε πραγματα, ειναι ο μονος που εχει μαθει να παιζει αυτο το αναχρονιστικο ποδοσφαιρο του Λουτσεσκου. Κι εμενα αν μου δωσεις ενα μπαστουνι θα παω πιο αργα απο εναν γερο που εχει μαθει να το χειριζεται, δε σημαινει οτι ειμαι πιο δυσκινητος.
Το πορτογαλικα project τί μας έφεραν;
Η μεγαλύτερη ευθύνη για την κακή προετοιμασία είναι του προπονητή. Δεν πετάει το ρόστερ αλλά μπορούσε στρατηγικά να ετοιμάσει την ομάδα για αυτά τα 2 παιχνίδια. Τακτικα και πνευματικά στο ναδίρ η ομάδα.
Δουλειά , πιάστο από την αρχή και φτιαχτο
Δουλειά , πιάστο από την αρχή και φτιαχτο
Το ότι δεν έβαλε τον Μπράντον, σημαίνει πως ποτέ δεν έδωσε την συγκατάθεση του για αυτόν...Εγώ έτσι το ερμηνεύω
Μόλις έρθει ο επόμενος και με αυτό ρόστερ θα κινδυνεύεις να μείνεις εκτός 4αδας,ίσως καταλάβουν κάποιοι ότι ο τελευταίος που φτάιει είναι ο λουτσέσκου
-
Δεν μπορω να παρω στα σοβαρα αυτο που λες. Με καθε σεβασμο, δεν εχει να κανει με σενα, απλα δεν ειναι ψυχραιμη απαντηση αυτη που δινεις.xrisitsapa έγραψε:Το αναχρονιστικό ποδόσφαιρο του Λουτσεσκου έφερε 2 ντάμπλ και μια πορεία στους 8.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Προφανως κι ο Μπισεσβαρ εδειξε πραγματα, ειναι ο μονος που εχει μαθει να παιζει αυτο το αναχρονιστικο ποδοσφαιρο του Λουτσεσκου. Κι εμενα αν μου δωσεις ενα μπαστουνι θα παω πιο αργα απο εναν γερο που εχει μαθει να το χειριζεται, δε σημαινει οτι ειμαι πιο δυσκινητος.
Ήταν Ντίλανικός από παιδί, ποιός Μπραντον Γουαλς τώρα;proedros έγραψε:Το ότι δεν έβαλε τον Μπράντον, σημαίνει πως ποτέ δεν έδωσε την συγκατάθεση του για αυτόν...Εγώ έτσι το ερμηνεύω
proedros έγραψε:Κάπως πρεπει να δικαιολογηθεί...Ας έβγαιναν να πουν να μην περιμένουμε τίποτα φέτος...μόνο build...toumba5 έγραψε:ριχνει το βαρος στις πολλες αλλαγες που εγιναν στην ομαδα ο Ραζβαν.
Ενα απο τα προσοντα του, ηταν οι δηλωσεις.
Παει και αυτο.....
Αφου το ηξερε οτι θα πηγαιναμε σε τετοιο rebuild,αν διαφωνούσε, ας το δήλωνε..Νομιζει μιλαει σε τιποτα ιθαγενείς
- Amsterdamer_87
Τα ειπες ολα καρντασι..Γερασίμου έγραψε:Υπάρχουν και άλλα συστήματα από το 4-3-2-1, υπάρχει και άλλο ποδόσφαιρο γρήγορο και κάθετο από τις 10 πάσες για το build up από την άμυνα που φέρνει τελικά μοιραία λάθη, υπάρχει ποδόσφαιρο με σέντερ φορ και όχι εξτρέμ-φορ, υπάρχει και σύστημα που να κερδίζεις αγώνες και όχι στους τελευταίους 16 να έχεις 1-5-10 κάνοντας ελάχιστες φάσεις.
Και αν υπάρχει φιλότιμο και δεν σου πήραν αυτούς που ήθελες το δηλώνεις και φεύγεις χωρίς να κάθεσαι στα 1,8 εκατομμύρια.
Με ενα συστημα δεν πας πουθενα..
-
Επειδή εκτιμώ τις απόψεις σου και ξέρεις ποδόσφαιρο, γι αυτό το λέω.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Δεν μπορω να παρω στα σοβαρα αυτο που λες. Με καθε σεβασμο, δεν εχει να κανει με σενα, απλα δεν ειναι ψυχραιμη απαντηση αυτη που δινεις.xrisitsapa έγραψε:Το αναχρονιστικό ποδόσφαιρο του Λουτσεσκου έφερε 2 ντάμπλ και μια πορεία στους 8.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Προφανως κι ο Μπισεσβαρ εδειξε πραγματα, ειναι ο μονος που εχει μαθει να παιζει αυτο το αναχρονιστικο ποδοσφαιρο του Λουτσεσκου. Κι εμενα αν μου δωσεις ενα μπαστουνι θα παω πιο αργα απο εναν γερο που εχει μαθει να το χειριζεται, δε σημαινει οτι ειμαι πιο δυσκινητος.
Ειλικρινά θεωρώ να με κοροϊδεύουν με μοντέρνο ποδόσφαιρο, selling club κτλ.
Ο Ραζβαν μου έδειξε αποτελέσματα και νίκες.
Εγώ έχω μάθει να κρίνω τους επαγγελματίες από τα αποτελέσματα της δουλειάς τους.
Είναι εύκολο να λέμε για αναχρονιστικό ποδόσφαιρο, αλλά για μένα είναι ένα αποτελεσματικό ποδόσφαιρο που φέρνει νίκες και τίτλους.