Να ανοιξουμε φαν κλαμπ δηλαδη;Descartes έγραψε:Οι παντρεμένοι Αδμιν υπαλληλάκια του ΑΣ, δεν γουστάρουν τον Λουτσέσκου και επιτρέπουν απαράδεκτα και υβριστικά σχόλια. Ωστόσο εδώ και 15 χρόνια, για το θείο θανάση πέφτουν βροχή οι αποκλεισμοί.
Ρε κουφάλες δεν ουρλιάζατε για ΝΕΑΡΟΥΣ παίκτες και όχι παροπλισμένους 35άρηδες περσι? Οι νεαροί παίκτες χρειάζονται και 2-3 χρόνια για να γίνουν ομάδα.
Λουτσέσκου για πάντα.
Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Η μόνη τίμια στάση θα είναι παραίτηση με ανάληψη όλης της ευθύνης. Οτιδήποτε άλλο είναι κοροϊδία.
Να φύγει να ηρεμήσει η κατάσταση.
Βέβαια οποίος περιμένει πολλά περιθώρια από οποιονδήποτε έρθει ή τρελός πρέπει να είναι ή ντιπ για ντιπ αμπαλος.
Μπήκε ο μπίσεσβαρ με την σαγιονάρα και έδειχνε Μέσι μπροστά σε όλα τα άλλα γατάκια
Βέβαια οποίος περιμένει πολλά περιθώρια από οποιονδήποτε έρθει ή τρελός πρέπει να είναι ή ντιπ για ντιπ αμπαλος.
Μπήκε ο μπίσεσβαρ με την σαγιονάρα και έδειχνε Μέσι μπροστά σε όλα τα άλλα γατάκια
Υπάρχουν και άλλα συστήματα από το 4-3-2-1, υπάρχει και άλλο ποδόσφαιρο γρήγορο και κάθετο από τις 10 πάσες για το build up από την άμυνα που φέρνει τελικά μοιραία λάθη, υπάρχει ποδόσφαιρο με σέντερ φορ και όχι εξτρέμ-φορ, υπάρχει και σύστημα που να κερδίζεις αγώνες και όχι στους τελευταίους 16 να έχεις 1-5-10 κάνοντας ελάχιστες φάσεις.
Και αν υπάρχει φιλότιμο και δεν σου πήραν αυτούς που ήθελες το δηλώνεις και φεύγεις χωρίς να κάθεσαι στα 1,8 εκατομμύρια.
Και αν υπάρχει φιλότιμο και δεν σου πήραν αυτούς που ήθελες το δηλώνεις και φεύγεις χωρίς να κάθεσαι στα 1,8 εκατομμύρια.
Εχει ευθύνη και αυτός, αλλά την κύρια ευθύνη την έχει ο Πορτογάλος που σχεδίασε το πρότζεκτ της μετριότητας.
- Montrealiotis
Βλέποντας την εικόνα του Μπισεσβαρ σε σχέση με τους υπόλοιπους, αρχίζω μα έχω αμφιβολίες ότι είναι μόνο ευθύνη Λουτσεσκου.
Μετά το πρώτο ματς ήθελα το κεφάλι του, πλέον έχω αμφιβολίες.
Αν μη τι άλλο αυτός, σε σχέση με τους νέους παίκτες, μας έχει δείξει πράματα
Μετά το πρώτο ματς ήθελα το κεφάλι του, πλέον έχω αμφιβολίες.
Αν μη τι άλλο αυτός, σε σχέση με τους νέους παίκτες, μας έχει δείξει πράματα
-
xrisitsapa
Κι εγώ αυτό λέωEttien26 έγραψε:Εχει ευθύνη και αυτός, αλλά την κύρια ευθύνη την έχει ο Πορτογάλος που σχεδίασε το πρότζεκτ της μετριότητας.
Πριν 4 χρόνια είχε φύγει για ψίλου πηδημα, ας αναλάβει την ευθύνη της αποτυχίας.
Παντελώς ανέτοιμη η ομάδα.
Παντελώς ανέτοιμη η ομάδα.
Την κύρια ευθύνη την φέρει ο Λουτσέσκου. Δεν μπορεί γι' αυτά τα πράγματα. Ούτε να δουλέψει με νέους μπορεί, ούτε να εξελιχθεί ως προπονητής βγαίνοντας έξω από την πεπατημένη του.
Πάρε μια εβδομάδα άδεια, πάνε μια βόλτα στην Ιταλία και γυρνά με δύο γυμνάστες.
Στην χειρότερη περίπτωση εναν γυμναστή και μια γυμνάστρια.
Αν έχεις σκοπό να συνεχίσεις.
Στην χειρότερη περίπτωση εναν γυμναστή και μια γυμνάστρια.
Αν έχεις σκοπό να συνεχίσεις.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Οτι να ναι Ρασβαν. Οτι να ναι πραγματικά.
Ας τους αφηνες να διαλέξουν μονοι τους θεση
Ας τους αφηνες να διαλέξουν μονοι τους θεση
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Προφανως κι ο Μπισεσβαρ εδειξε πραγματα, ειναι ο μονος που εχει μαθει να παιζει αυτο το αναχρονιστικο ποδοσφαιρο του Λουτσεσκου. Κι εμενα αν μου δωσεις ενα μπαστουνι θα παω πιο αργα απο εναν γερο που εχει μαθει να το χειριζεται, δε σημαινει οτι ειμαι πιο δυσκινητος.
ριχνει το βαρος στις πολλες αλλαγες που εγιναν στην ομαδα ο Ραζβαν.
Ενα απο τα προσοντα του, ηταν οι δηλωσεις.
Παει και αυτο.....
Ενα απο τα προσοντα του, ηταν οι δηλωσεις.
Παει και αυτο.....