Δεν ξέρω, νομίζω ο Ρουμάνος δεν μπορεί άλλο. Φαίνεται να έχασε τα αποδυτηρια.gika έγραψε:Με ένα παιχνίδι την εβδομάδα θα μπορούν Μπίσε και Αντρέ να είναι μόνιμα βασικοί. Μια χαρά.
Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Τον καθε παικτη στην θεση του για αρχη.....Tolaros έγραψε:Για πες τι θα έβαζες εσύ, κουβέντα να γίνεταιtoumba5 έγραψε:Να ριξετε κληρο στο επομενο ματς για τις θεσεις των παικτων, θα εχει μεγαλυτερο ποσοστο επιτυχιας σε σχεση με το πλανο σου.
Ποιο τραγική εμφάνιση προπονητή δεν θυμάμαι …
Εγώ αν ήμουν Σαββιδης και δεν έχεις τσιπα να παραιτηθεις θα σε έδιωχνα εν ρηπη οφθαλμού …
Δεν αναφέρω τι έχεις κάνει γιατί γελάει ο κόσμος … έχεις καβαλασει καλάμι … δεν ξέρω ποιος νομίζεις ότι είσαι αλλά ξέφυγες
Εγώ αν ήμουν Σαββιδης και δεν έχεις τσιπα να παραιτηθεις θα σε έδιωχνα εν ρηπη οφθαλμού …
Δεν αναφέρω τι έχεις κάνει γιατί γελάει ο κόσμος … έχεις καβαλασει καλάμι … δεν ξέρω ποιος νομίζεις ότι είσαι αλλά ξέφυγες
Σε αγαπάω, σε εκτιμάω σε θεωρώ τοτέμ για τον ΠΑΟΚ. Αλλά, το ότι κατέβασες έστω και με αυτούς τους παίκτες αυτό το πράγμα σηκώνει και παραίτηση γιατί είναι ξεκάθαρο ότι δεν έκανες ΤΊΠΟΤΑ στην προετοιμασία. Αν δεν μπορείς να δουλέψεις με μικρούς καλό θα ήταν να το πεις.

- theodorsalonika
-
Grigorios_PAOK
-
panpangr77
-
Aspromavros aetos
Τα τελευταία 15 ματς έχει μόνο μία νίκη, το αρνητικό ρεκόρ βλέπω να συνεχίζετε
Ο Βούλγαρος ταβερνιαρης σε 2 ματς του πήρε ταυτότητα δίπλωμα πιστωτικές κάρτες φοιτητικό πάσο και προπονητική άδεια. Συμβαίνουν και αυτά.
- buffalobill4
Δύσκολα σε βλέπω να συνεχίζεις. Σε είδα και σε λυπήθηκα. Άστο μην το κουράζεις μην κουραζομαστε και εμείς. Δεν πιστεύεις αυτό που κάνεις, παραιτησου.
Οι παντρεμένοι Αδμιν υπαλληλάκια του ΑΣ, δεν γουστάρουν τον Λουτσέσκου και επιτρέπουν απαράδεκτα και υβριστικά σχόλια. Ωστόσο εδώ και 15 χρόνια, για το θείο θανάση πέφτουν βροχή οι αποκλεισμοί.
Ρε κουφάλες δεν ουρλιάζατε για ΝΕΑΡΟΥΣ παίκτες και όχι παροπλισμένους 35άρηδες περσι? Οι νεαροί παίκτες χρειάζονται και 2-3 χρόνια για να γίνουν ομάδα.
Λουτσέσκου για πάντα.
Ρε κουφάλες δεν ουρλιάζατε για ΝΕΑΡΟΥΣ παίκτες και όχι παροπλισμένους 35άρηδες περσι? Οι νεαροί παίκτες χρειάζονται και 2-3 χρόνια για να γίνουν ομάδα.
Λουτσέσκου για πάντα.
Descartes έγραψε:Οι παντρεμένοι Αδμιν υπαλληλάκια του ΑΣ, δεν γουστάρουν τον Λουτσέσκου και επιτρέπουν απαράδεκτα και υβριστικά σχόλια. Ωστόσο εδώ και 15 χρόνια, για το θείο θανάση πέφτουν βροχή οι αποκλεισμοί.
Λουτσέσκου για πάντα.
Έλα παράτα μας έχουμε το πόνο μας έχουμε και τις δικές σου φαντασιώσεις
Χωρίς φορ χωρίς δεκάρι που ζητάει από πέρσι με 1.60 μέσο όρο ύψους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Καλά θα πάει αυτό φέτοςTolaros έγραψε:Σήκω φύγε ρε μλκ, σήκω φύγε.
Που σε κατάντησαν να παίζεις με το Λυρατζη και τον Κάργα και τον Σοαρες. Που άφησαν την ομάδα χωρίς φορ, χωρίς ταχύτητα στα άκρα κ δύναμη στον άξονα.
Αντε σήκω φύγε.
Να έρθει άλλος να κάνει αυτούς τους παιχταράδες να λάμψουν.