Όταν κάποιοι λέμε πως με πορδες αυγά δεν βαφεις θέλουμε το κακό της ομάδας...Δεν έχουμε φορ,αριστερό εξτρέμ και δεύτερο στόπερ επιπέδου Π.Α.Ο.Κ. ! Έτσι θα είναι θαύμα η 5η θέση. Τεράστια λάθη πάλι στον σχεδιασμό της ομάδαςMinority4 έγραψε:Οποιος και να έρθει ακόμα κι αν παραιτηθεί σήμερα ο Ρουμάνος, δεν θα ξέρει τι να παίξει.
Γιατί ούτε 4-2-3-1 μπορεί (άντε με κανά Μπίσε στο 10), ούτε καθαρό 4-3-3 γιατί υπάρχει ένα εξτρεμ που μπορεί να μπει μέσα κι όχι στην γραμμή.
Μπακ μετριότητες, στόπερ πάμε παρακάτω...φορ ένας.
Δεν ξέρω, είμαι άφωνος πραγματικά.
Εχουν χαθεί τα αυγά και τα πασχάλια.
Κρίμα.
Τα μυαλά μας όχι απλά πονάνε...έχουν γίνει σαλάτα
ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας 28/07/2022, 20:30, Novasports
-
- Επικοινωνία:
Re: ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας 28/07/2022, 20:30, Novasports
Γιατί ρε φίλε?Με την Λέφσκι έπαιζες!! Τι ήθελες τον Μπεκενμπάουερ?JohnDag έγραψε:Βασικα χάσαμε γιατί ζητήσαμε από τον σεφ να μας φτιάξει αστακομακαροναδα και εμείς του δώσαμε για υλικά γαμπαρη.panpangr77 έγραψε:Λουτσεσκου χάσαμε από χειρότερη ομάδα από εμάς γιατί ήθελες να κάνεις τον σεφ ...
Κάποια πράγματα απλα δεν γίνονται.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Ναι, έβαλε τους παικταραδες 10 μέτρα πιο δίπλα από το κομφορτ ζοουν τους και οι μαραντονες γίναν Κουτσιανικούληδεςproedros έγραψε:Η διαχείριση του φίλε είναι τραγική...PAOK_Antarctica έγραψε:Αλλαγή γκειμ τσειντνζερ ένα 18χρονο.chrisg4 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε να παίξει ευρωπαϊκό παιχνίδι με επιθετικό έναν εξτρέμ από την Β Γερμανίας. Εκεί τελειώνει οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση για την ομάδα.
Αλλά φταίει ο Λουτσος
- Μπαρκαρούτσος
Σε επίπεδο εθνικών ομάδων μπάσκετ συμφωνώ απόλυτα.ΑποστόληςΑ έγραψε:ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΙΣΠΑΝΟΙ!
ΓΜΤ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΑΣ!
Κατά τα άλλα αυτό το ποστ είναι ρατσιστικό και κρίμα για εσένα.
proedros έγραψε:Βλέπεις αυτό το εκτρωμα και μιλάς για πρωτάθλημα?Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Νιώθω ρε.
Είμαι ΠΑΟΚ πιο λίγα χρόνια από εσένα, αλλά ξέρω ότι μέσα στη παράνοιά μας είμαστε ικανοί να σηκώσουμε πρωτάθλημα φέτος.
Δεν το βλέπω καν, είμαι εν πλω

Αλλά αυτή είναι η φύση του ΠΑΟΚ. Δεν σταματάω να πιστεύω στην ομάδα.