Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
icue

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από icue »

Το μπασκετ με τις ευρωλιγκες και τις μαλακιες τους το παρακολουθουν πλεον μονο οι μπασκετικοι. Στη μπαλα παει ολος ο κοσμος.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

kataramenos5 έγραψε:Τολη μεχρι το 18 στα μικρα παιχνιδια η τουμπα ειχε βαρια 2-2500 χιλ κομματια με Σαββιδη. Μετα τονταμπλ ειχε 20.Τι αποστασεις μου λες... Αλλο ειναι το θεμα.
Η Τούμπα επί Ζαγοράκη ήταν γεμάτη, με σαρδέλες είχε 20 χιλιάρικα, με Άγγελο 20 χιλιάρικα και όταν έπαιζε ο Κούτσης και όταν έπαιζε ο Μακ με τον Γκολάσα.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι ενδεικτικά τα νούμερα που γράφεις εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων και αυτό γιατί θα υπήρχε λόγος μη αγωνιστικός.
Άμα πήγαινε η καινούρια Τούμπα στη Μεσήμβρια, ούτε με τρεμπλ δε θα γέμιζε.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

kataramene μια μικρή αλλά σημαντική διόρθωση.

Είναι Τολαρος , όχι Τόλης.
Σιγά σιγά θα μας πεις και Τολάκο.

Πρόσεξέ το σε παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Tolaros έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Τολη μεχρι το 18 στα μικρα παιχνιδια η τουμπα ειχε βαρια 2-2500 χιλ κομματια με Σαββιδη. Μετα τονταμπλ ειχε 20.Τι αποστασεις μου λες... Αλλο ειναι το θεμα.
Η Τούμπα επί Ζαγοράκη ήταν γεμάτη, με σαρδέλες είχε 20 χιλιάρικα, με Άγγελο 20 χιλιάρικα και όταν έπαιζε ο Κούτσης και όταν έπαιζε ο Μακ με τον Γκολάσα.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι ενδεικτικά τα νούμερα που γράφεις εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων και αυτό γιατί θα υπήρχε λόγος μη αγωνιστικός.
Καθε Κυριακη εκει ημουνα αγαπητε οπότε ...

ΥΓ Ο Τολης που χαμε βγει για ποτο με το Μανι δεν εισαι η μπερδευομαι με τους Τοληδες?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ιβαναρε, οπως βλεπεις περασουμε δεν περασουμε ΠΡΕΠΕΙ να χωσεις να φερεις παιχταραδες εντεκαδατους γιατι αυτο το εκτρωμα που λεγεται γαυρος φετος ουτε τριαδα θα μπει
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

kataramenos5 έγραψε:
Tolaros έγραψε:
Καθε Κυριακη εκει ημουνα αγαπητε οπότε ...

ΥΓ Ο Τολης που χαμε βγει για ποτο με το Μανι δεν εισαι η μπερδευομαι με τους Τοληδες?
Ναι βρε.
Καλά με αποκαλεί ο Κατ, το Τόλης ήταν πιασμένο όταν έκανα εγγραφή και είχα πιει κιόλας :D
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Νομιζω ειχ ξαναρωτησει αλλα δε θυμαμαι την απαντηση :lol:
Ετσι που πατε οι Τοληδες θα τους φατε τους george12345
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Dimg4 έγραψε:Ιβαναρε, οπως βλεπεις περασουμε δεν περασουμε ΠΡΕΠΕΙ να χωσεις να φερεις παιχταραδες εντεκαδατους γιατι αυτο το εκτρωμα που λεγεται γαυρος φετος ουτε τριαδα θα μπει
Φίλε δυστυχώς και να φέρει, μπορεί εμείς να του κάνουμε 2 κλαρίνα, αντε και από άλλο ένα ζέλα και κούλα, αλλά η σοπφλιξ του έχει εξασφαλίσει 20 νίκες, ο Αβεσσαλώμ άλλες 2, οπότε για αυτό δεν τον νοιάζει το πως θα παίζει.

Να φέρει ο Ιβάν ποιον για να κάνουμε μόνο νίκες και αντε 4-5 ισοπαλίες? Γιατί τόσα θες...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

bane1980 έγραψε:, ο Αβεσσαλώμ άλλες 2
χαχαχαχαχα μ επιασε νευρικο ρε
Να το υιοθετησουμε
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

obanebane έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
obanebane έγραψε: 50+ μέρες υπάρχουν για το κλείσιμο των μεταγραφών.
Αυτό φοβάμαι :mrgreen:

Εσύ δε μπορούσες να συνεχίσεις να βλέπεις κωλους όπως πάντα τέτοιο καιρό,ήρθες και μας έκανες χάλι γκαλι την καρδιά. :opaokara:
Εγώ πάντως φέτος αυτό κάνω και εγώ βρει την ηρεμία μου,πολύ χαλαρωτικό σπορ.
Εγώ τι σε φταίω πάλι, ίσα ίσα στηρίζω αναφανδόν (πάντα ήθελα να γράψω αυτή τη λέξη) το φετινό πρότζεκτ, η ομάδα έχει πάρει τα μισά παιχτάκια που πήρα πέρυσι στο football manager, τι να λέμε. (Φελίπε Σοάρες-Κουαλιάτα).

άντε να πουμε, το ένα σας μυρίζει το άλλο σας βρωμάει :mrgreen:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Οπως ελεγε και το φιλαρακι στη σχολη "Η ζωη ειναι ενας κ@λος γμησε τον πριν σε χεσει"
Χαλαραα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dimg4 έγραψε:Ιβαναρε, οπως βλεπεις περασουμε δεν περασουμε ΠΡΕΠΕΙ να χωσεις να φερεις παιχταραδες εντεκαδατους γιατι αυτο το εκτρωμα που λεγεται γαυρος φετος ουτε τριαδα θα μπει
Το έκτρωμα έχει να παίξει 20 φιλικά.
Σε άλλη χώρα ζεις;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Eκτος από εμάς, oι άλλοι με τις μεταγραφαρες και τις ομαδάρες θα κερδίσουν επιτέλους το κουφάρι? Ομαδάρες o οαρης, ο βάζελος, η κούλα κλπ... Για να τους δούμε ...
Να τους δω στον πρώτο γύρο που είναι και ζόρικα τα πράγματα αν δεν καθαρίσει από νωρίς το πρωτάθλημα για την EO.

Μακάρι να κάνουμε 2-3 δυνατές κινήσεις γιατί πραγματικά είναι ευκαιρία
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Μια χαρά πρωτάθλημα μπορεί να πάρει και φέτος. Θα δώσει τα 30 φιλικά του και θα καθαρίσει.
Δεν ξέρω αν θέλει να το πάρει φέτος όμως...
Εμείς 40 τελικούς ως το τέλος.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

φετος εχει πολυ στενες φιλιες και με τον αφραγκουζο ο βαγγελας ,μηπως προδωσει την φιλιπινεζα της θεσσαλονικης...για την φιλιπινεζα της αθηνας .....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”