ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας 28/07/2022, 20:30, Novasports
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας 28/07/2022, 20:30, Novasports
Σε όλα τα site διαβάζω ότι στην κορυφή θα παίξει ο Narey. Προσωπικά δεν με αρέσει καθόλου αυτό και δείχνει κίνηση πανικού, που ξεκινάει από τον κακό σχεδιασμό του ρόστερ της ομάδας.
Σε κάθε περίπτωση θα προτιμούσα να ξεκινήσει ο Κούτσιας, ενώ στο τελευταίο ημίωρο θα μπορούσαμε να παίξουμε και με δύο forward (Κούτσια - Brandon) με Andrija και Narey στα φτερά.
Σε κάθε περίπτωση θα προτιμούσα να ξεκινήσει ο Κούτσιας, ενώ στο τελευταίο ημίωρο θα μπορούσαμε να παίξουμε και με δύο forward (Κούτσια - Brandon) με Andrija και Narey στα φτερά.
Πάμε να σβήσουμε την κακη εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας..βασικά δεν με νοιάζει πόσο καλά θα παίξουμε αρκεί στο τέλος να ήμαστε με 3 γκολ διαφορά..ομάδες τέτοιας δυναμικής αρκετές φορές στο παρελθόν, τις έχουμε σκορπίσει στην Τούμπα.
Και μετά ηρεμία, ανασύνταξη και επιπλέον μεταγραφική ενίσχυση με 1-2 παίκτες με παραστάσεις
Και μετά ηρεμία, ανασύνταξη και επιπλέον μεταγραφική ενίσχυση με 1-2 παίκτες με παραστάσεις
Την γνωμη μου Αποστολε την εχω ξαναπει. Εγω δεν θα εβαζα ουτε τον Λυρα εχοντας χασει μερος της προετοιμασιας και προερχομενος απο τραυματισμο.
Θα εδινα ολη την δεξια πλευρα σε Ζιφκο και Ναρει. 2 παικτες που μπορουν να ακολουθησουν αυτον τον διαολο που εχουν απο αριστερα και που θα μπορουν να δημιουργησουν καταστασεις απο τα ακρα. Δεν θα περιοριζα τον Ναρει σαν φορ.
Εγω ειμαι στο πληκτρολογιο βεβαια και ο Ραζβαν που ειναι και η δουλεια του, τους βλεπει καθε μερα...οποτε περι ορεξεως..
Θα εδινα ολη την δεξια πλευρα σε Ζιφκο και Ναρει. 2 παικτες που μπορουν να ακολουθησουν αυτον τον διαολο που εχουν απο αριστερα και που θα μπορουν να δημιουργησουν καταστασεις απο τα ακρα. Δεν θα περιοριζα τον Ναρει σαν φορ.
Εγω ειμαι στο πληκτρολογιο βεβαια και ο Ραζβαν που ειναι και η δουλεια του, τους βλεπει καθε μερα...οποτε περι ορεξεως..
- ΑποστόληςΑ
Συμφωνώ παλικάρι, αλλά φοβόμαστε το τρανζίσιον και ο Λύρα είναι, συνήθως. καλός αμυντικά, οπότε καπαρώνει τη θέση. Παράλληλα με τα τρεξίματά του βοηθάει πολύ και τον Αντρίγια.
Αντε ρε ΠΑΟΚ. Παθος και πιστη και μπορουμε. . Το ποιοι θα παιξουν και που δεν εχει σημασια τωρα. θελει πιστη τυχη και αυτοι που θα μπουν να παιξουν να μην βλεπουν τιποτα αλλο παρα προκριση. Δεν υπαρχει κανενα αλλο αποτελεσμα για μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεμεσος4 την Πέμ 28 Ιούλ 2022, 08:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δικοπο μαχαιρι η χρησιμοποιηση των παλιων...Κερδιζει εμπειρια,τεχνικη,προσωπικοτητα,χανεις σε ταχυτητα,απεναντι σε μια ομαδα που μονο αυτο εχει να επιδειξει...
Συμφωνώ σε αυτο, τσιγγάρας και φιλίπε σοάρες θα μπορουσαν να πρεσαρουν περισσότερο απο αουγκουστο και ντάντας..θα φανει
- ΑποστόληςΑ
Η ταχύτητα μπορεί να κάνει τη διαφορά, αρκεί να ξέρουν οι ...ταχείς πώς να συνεργαστούν μεταξύ τους.
Μέχι το τελος του αγώνα, ΜΟΝΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ +ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!!
Μετα το τελος, μπορουμε να ....ξαναρχίσουμε τα δικα μας

Μετα το τελος, μπορουμε να ....ξαναρχίσουμε τα δικα μας

-
- Mr Ξερόλας 2019
Οποιοι και να παιξουν,εγω θελω να βλεπω λυσσα,για καθε διεκδικησιμη μπαλα.
Απο το 10 δευτερολεπτο εως το τελευταιο.
Ουτε συστημστσ,ουτε τιποτα.
Αυτα τα ματς τα παιρνεις με το παθος και με την στηριξη του κοσμου.
Απο το 10 δευτερολεπτο εως το τελευταιο.
Ουτε συστημστσ,ουτε τιποτα.
Αυτα τα ματς τα παιρνεις με το παθος και με την στηριξη του κοσμου.
Καλημέρα, προφανώς επειδή ξέρει ότι θα έχει πούλμαν να αντιμετωπίσει (5άδα άμυνα και 3 χαφ στα 7-10 μέτρα) πάει να παίξει ουσιαστικά χωρίς φορ και με Νάρει σε ελεύθερο ρόλο (να έρχεται από πίσω με κινήσεις σε όλο το πλάτος). Η μόνη λογική εξήγηση αυτή είναι. Για τον Κούτσια ή κάτι έγινε (ήρθες καμιά πρόταση?) ή προφανώς δεν τον κάλυψε ότι μετά από κάθε τζαρτζάρισμα στο πρώτο ματς καθόταν στο χόρτο και διαμαρτυρόταν συνέχεια.ΑποστόληςΑ έγραψε:Σε όλα τα site διαβάζω ότι στην κορυφή θα παίξει ο Narey. Προσωπικά δεν με αρέσει καθόλου αυτό και δείχνει κίνηση πανικού, που ξεκινάει από τον κακό σχεδιασμό του ρόστερ της ομάδας.
Θα δούμε....Ας περάσει σήμερα η ΠΑΟΚΑΡΑ και ας παίξει και ο Ταλιχμανίδης φορ!
Πάμε για 4μπαλο μωρή ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΑΟΚΑΡΑ.....
αν μπει γκολ μέχρι το πρώτο 20λεπτο δε χάνεται το παιχνίδι