astral έγραψε:Έκλεισε Σποραρ ο βαζελος.
Δεν μπορώ να το χωνέψω
astral έγραψε:Έκλεισε Σποραρ ο βαζελος.
Μη μου θυμίζεις τον μαλακα ρε φιλε. Σε παρακαλω.Мир έγραψε:Ο Γαυραϊλάκης με τι ιδιότητα βρίσκεται στην τηλεόραση σήμερα; ως ρεπόρτερ της Κοσμοτέ ή γραφειο τύπου του γαύρου;
Μαζι σου-σημεραΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Να πάρουν θέση οι υμνητές -θαυμαστες της υπερομαδας του Πειραιά και του φαταουλ.
Με τόσους ύμνους για την οργάνωσή τους, κάτι θα έχουν να μας πουν.
Πήρε 120εκ από την Νοτιγχαμ όμως και 40εκ για 2 χρονια από τον ΟτεTotem_pk έγραψε:Ο γαυρος οικονομικα ζοριστηκε. Και το χαλι του δεν διορθωνεται.εχει εμβιλα, αλαραμπι, τικινιο, γκαρυ, μανωλας, παπασταθοπουλο, βρσαλικο, με συμβολαια κοντα στο 1,5 μυριο και καμια 6-7 κοντα στο μυριο. 40 παικτες στο ροστερ. Οικονομικη καταστροφα το σημερινο.
keep_paokizein έγραψε:Μόλις έμαθα τα νέα... ούτε που θυμόμουν ότι έπαιζε ο γαύρος. Επειδή το χω απορία... ο Πίπα έπαιζε;
Μαζι ειστε ρε κουφαλες για τσιπουρα;PAOK_Antarctica έγραψε:Μαλακές είχα πάει για τσίπουρα και το είχα ξεχάσει παντελώς ότι έπαιζε ο γαύρος σήμερα.
Τι εξαιρετικά γαμάτη φλασια ήταν αυτή;;
Δεν νομιζω φιλε μουTotem_pk έγραψε:Ο γαυρος οικονομικα ζοριστηκε. Και το χαλι του δεν διορθωνεται.εχει εμβιλα, αλαραμπι, τικινιο, γκαρυ, μανωλας, παπασταθοπουλο, βρσαλικο, με συμβολαια κοντα στο 1,5 μυριο και καμια 6-7 κοντα στο μυριο. 40 παικτες στο ροστερ. Οικονομικη καταστροφα το σημερινο.