Η παρακμή (αν υπάρξει) είναι αναλογική με τα μεγέθη των αθλημάτων.Tolaros έγραψε:To παλατάκι πρώτον δεν είχε Ιβάν, έφερε πράγματι παικταράδες και διέλυσε σε 6 μήνες με απλήρωτους παίκτες.Sick Bastard έγραψε:
Συμφωνώ στο γήπεδο, αλλά ένα νέο ''Παλατάκι'' δεν θα το αντέξω. Δηλαδή να μπει ο ΠΑΟΚ σε ένα στολίδι και να μην έχει ομάδα αντάξιά του.
Φιλάκια, καλά μπάνια.
Δεύτερον η μπάλα δεν είναι μπάσκετ και δε θα πέσει ποτέ σε παρόμοια παρακμή.
Τέταρτον το Παλατάκι είναι στου διαόλου το κέρατο, αφού η Τούμπα είναι στη θέση της δεν πρόκειται ποτέ να μαραζώσει
Το μήκος και το πλάτος του γηπέδου δεν έχουν καμία σχέση, ο ίδιος ΠΑΟΚτσής που δεν πάει στο Παλατάκι τραβιέται στο Γιβραλτάρ για να δει ματς. Το θέμα δεν είναι να μαραζώσει η Τούμπα.
Δεν είναι ασύνηθες, το έπαθε η Άρσεναλ, το έπαθε η West Ham, το γήπεδο της Τότεναμ είναι πολύ μεγαλύτερο από το στάτους της σαν ομάδα. Στην Ελλάδα ένα καλό παράδειγμα είναι αυτό της Τυρί Αρίνα. Αυτό που λέω είναι, πως δεν θα πρέπει να χαθεί χτίσιμο από την ομάδα για να χτιστεί ένα γήπεδο. Τα γήπεδα, ειδικά στην Ελλάδα, δεν γεμίζουν (κι εν συνεχεία δίνουν, πρεστίζ, αυτάρκεια κτλ) επειδή είναι ωραίες κατασκευές, ή σηματοδοτούν μνημεία, γεμίζουν επειδή έχουν καλή ομάδα μέσα.