Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Gospi »

@Miles δεν υπερασπιζομαι κανεναν. Δεν εχω αλλη ομαδα περα απο τον ΠΑΟΚ. Απλα μου κανει εντυπωση να μας καιει το θα γραφτει εδω μεσα σε περιπτωση π γινει το αδιανοητο, παρα να μας καιει το να μην γινει το αδιανοητο.
Εγω προσωπικά δεν εχω θεμα ουτε με αυτους που ειναι μονιμα αισιοδοξοι ουτε και ειμαι υποστηρικτης ή νιωθω πιο "φιλος" μ αυτους π ειναι απαισιοδοξοι μίζεροι ή απλα ρεαλιστες. Εχω θεμα με το συνεχες κυνηγι των αντιθετων αποψεων.
Το σχολιο σου λοιπον μου φανηκε αστοχο σαν τοποθετηση. Μιλησες για πιθανο αποκλεισμο και αντι να σχολιασεις ποσο τραγικο θα ειναι κατι τετοιο, εδειξες να σε καιει περισσοτερο το τι θα γραφτει εδω μεσα.
Εγω λοιπον προσωπικα "χεστηκα" για το τι γραφεται εδω μεσα, γιατι δεν αγγιζει την ομαδα. Την πεμπτη δεν χασαμε 2-0 επειδη υπηρχαν εδω μεσα μιζεροι και απαισιοδοξοι, ουτε τωρα που θα προκριθούμε, θα οφειλεται στους αισιοδοξους του φορουμ.
Ο μονος χωρος που η διαθεση των οπαδων επηρεαζει την ομαδα ειναι το γηπεδο και οι κερκιδες.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Zarka4

Δημοσίευση από Zarka4 »

Δεν είμαι σίγουρος, τι είναι καλύτερο να διαβάζω εδώ μέσα. Για τις μεταγραφές του Άρη και το επικείμενο 1-2 ή για τις καταστροφικές συνέπειες του αποκλεισμού μας την Πέμπτη κι ας είναι είναι Κυριακή ακόμα;

Χμμμμ

Μάλλον τίποτα από τα δύο.....
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ποια Κυριακή; Ξημερώνει Τρίτη; Στη Βενεζουέλα μένεις;
:opaokara:
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ε, καλά, έχεις κι ένα θέμα με τον Λουτσέσκου, έχεις κι ένα θέμα γενικά με την γκρίνια.

Εφόσον είμαστε σε ένα φόρουμ και μιλάμε, λογικό είναι να ενδιαφέρει και η άποψη των άλλων, το πώς "συμβιώνουμε", αντικατοπτρίζοντας εν μέρει και το κλίμα που υπάρχει στους οπαδούς. Πέρα λοιπόν από τα ουσιαστικά της ομάδας, ναι ο (εξ' από δω) αποκλεισμός της ομάδας θα αποτελέσει την αφορμή να γίνουμε μπουρδέλο εδώ. Γιατί σου είναι αδιάφορο αυτό;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Miles έγραψε:Ε, καλά, έχεις κι ένα θέμα με τον Λουτσέσκου, έχεις κι ένα θέμα γενικά με την γκρίνια.

Εφόσον είμαστε σε ένα φόρουμ και μιλάμε, λογικό είναι να ενδιαφέρει και η άποψη των άλλων, το πώς "συμβιώνουμε", αντικατοπτρίζοντας εν μέρει και το κλίμα που υπάρχει στους οπαδούς. Πέρα λοιπόν από τα ουσιαστικά της ομάδας, ναι ο (εξ' από δω) αποκλεισμός της ομάδας θα αποτελέσει την αφορμή να γίνουμε μπουρδέλο εδώ. Γιατί σου είναι αδιάφορο αυτό;
Γιατι για μενα αν η ομαδα παει σκατα, ολα τα αλλα μου ειναι αδιαφορα. Τι με νοιαζει τι θα γινει εδώ μέσα αν εγω εχω σκασει και δεν εχω υπνο! Αν παρατηρήσεις σπανια εως ποτε δεν κραζω αποψεις (θα τις σχολιασω ή θα τις αποκρουσω) ακομη κι αν ειναι ακραιες. Οσες δεν μ κανουν τις προσπερναω. Δεν θεωρω πως εχει οποιαδηποτε αποψη εδω μεσα ιδιαιτερη βαρυτητα και επιρροή στα της ομαδας.
Οσο για το αλλο π αναφερεις, ναι έχω θεμα με τον Λουτσεσκου, αλλα οποτε το αξιζε του εδωσα τα συγχαρητηρια. Εχω πολλες ενστασεις αλλα δεν ειναι της παρουσας. Και ναι οταν νιωθω πως η ομαδα αδικει τον εαυτο της με τον τροπο π λειτουργει τοτε γινομαι γκρινιαρης. Η χρονια που ξεκιναει ειναι απο τις σημαντικοτερες, και παλι εμεις καταφεραμε να την κανουμε στοιχημα και αινιγμα. Τι να πω, ας ξεκινήσουμε με την προκριση την Πεμπτη και βημα βημα θα δουμε π θα μας βγαλει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ενας ενδεχόμενος αποκλεισμός δεν σημαίνει οικονομική καταστροφή, ούτε η αεκ ας πουμε έπαθε τἰποτε οικονομικά που για δύο συνεχή χρόνια εκτός ομίλων.

Σημαίνει όμως μεγάλο αγωνιστικό πισωγύρισμα.

Επίσης βαθμολογικό πισωγύρισμα στην ευρώπη.

Σημαίνει μια σειρά ανακατατάξεων στο ρόστερ όπου βλέπω τουλάχιστον 3 πωλήσεις και ως αντισταθμισμα σ 'αυτές την έλευση κανα 2 ελευθέρων παικτών των 400 -500 χιλ. ευρώ για να καλυφθούν κάποια κενά. Και την ενεργοποίηση κάποιων παικτών όπως ο Μουργκ.
Κι οπως έχω ξαναγράψει θεωρώ πιθανό την ενεργοποίηση εκ νέου του δρομολογίου Μιντελσμπρο - Θεσσαλονίκης.

Και θα φθάσουμε στο σημείο να ευχόμαστε νυχθημερόν την ταχείαν επιστροφή των Ολιβέιρα και Καντουρί που θα είναι από τις λίγες σταθερές που θα έχουν μείνει στην ομάδα.

Υ.Γ. Τέλος πάντων θα προκριθούμε και όλα τα παραπάνω θα μείνουν κενές θεωρίες. Ακόμη κι εγώ ο απαισιόδοξος δηλώνω αισιόδοξος τα μάλα !
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δεν θεωρω πως εχει οποιαδηποτε αποψη εδω μεσα ιδιαιτερη βαρυτητα και επιρροή στα της ομαδας.
Κάνεις λάθος σ' αυτό. Καθόλου παράξενο τα Ελληνάκια μας να μπαίνουν εδώ και να διαβάζουν ό,τι αρνητικό γράφεται. Δεν γίνεται να μην τους επηρεάζει - καμιά φορά και θετικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός σημαίνει είτε αγωνιστικό πισωγύρισμα (πωλήσεις παικτών και αντικατάσταση με φθηνότερους) είτε ότι ο Ιβάν θα κληθεί να καλύψει την τρύπα που αφήνει ο αποκλεισμός.

Αν ο Ιβάν πιστεύει στο σχέδιο Μπότο - Λουτσέσκου και στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια τους καλύπτοντας την ζημιά που δημιούργησε η μέχρι τώρα εκπόνηση αυτού, τότε ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός ίσως να μας βγει και σε καλό μιας και η ομάδα θα έχει πολύ χρόνο να βρει τα πατήματα της μέσα από δουλειά στις προπονήσεις.

Βέβαια, το ρόστερ είναι ήδη μεγάλο για μόλις 40 παιχνίδια και θα πρέπει παίκτες να φύγουν - έστω και δανεικοί - για να πάρουν αγωνιστικό χρόνο, ακόμα κι αν τους πιστεύουμε. Αυτό θα είναι έξτρα εμπόδιο για τον Μπότο σε οποιοδήποτε σενάριο.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

Προσωπικά δεν επιθυμώ το κεφάλι κανενός, παρ’ ότι εκτιμώ ότι το δίδυμο Μποτο - Λουτσεσκου θα σπάσει στους επόμενους 10 μήνες. Προφανώς και πιστεύω ότι το εγχείρημα θα πρέπει να στηριχτεί από όλους μας, και ο πρώτος που πρέπει να δείξει την στήριξη του είναι ο Ιβάν.

Τι εννοώ; Αν όπως γράφεται ο σχεδιασμός ήταν δυο κύματα μεταγραφών με μια ενδιάμεση αξιολόγηση του ρόστερ, αυτός ο σχεδιασμός να υλοποιηθεί και είθε τα παιχνίδια με την Λέφσκι να ήταν η αξιολόγηση που χρειαζότανε η ομάδα. Αν πάλι ο σχεδιασμός ανατραπεί από την ενδεχόμενη ανάγκη το μπατζετ να προσαρμοστεί στα νέο ύψος εσόδων (σε ενδεχόμενο αποκλεισμού), τότε ούτε η ίδια η ΠΑΕ δεν είναι διατεθειμένη να στηρίξει το πλάνο της μετά από μόλις δυο μήνες.

Η σιωπή αυτή την εβδομάδα δεν είναι για να αισιοδοξεί κανεις αλλά μπορεί να οφείλεται και στο σοκ που υπεστει ο οργανισμός.

Όπως και να έχει όλα αυτά είναι μια κουβέντα για την Παρασκευή, όχι για σήμερα.[/quote]

ολοσωστος gika αυτο ακριβως ειναι το ερωτημα η δευτερη παραγραφος του κειμενου σου ,ποσο πιστευει η ιδιοκτησια το πλανο και ποσο ειναι διατεθημενη να το στηριξει? τι θα κανει στην πρωτη στραβη σε ολα τα επιπεδα? ,οταν διαλεγεις ενα πλανο δε πας σκεπτόμενος μονο το καλο σεναριο(δυστηχως),τελοσπαντων ας ξημερωσει η παρασκευη με την προκριση αγκαλια και βλεπουμε.

ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Καμια οικονομική καταστροφή δεν θα υπάρξει σε περίπτωση αποκλεισμού από την Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ στήνει ροστερ και καθορίζει το μπάτζετ του χωρίς να θεωρεί τα έσοδα της Ευρώπης ως δεδομένα.

Και αυτό είναι και το σωστό κατ' εμέ από την στιγμή που ο βασικός στόχος του συλλόγου είναι πλέον η οικονομική αυτάρκεια.

Το πλήγμα θα είναι βαρύ όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι βεβαια αλλά και σε επίπεδο εντυπώσεων.

Όπως και να το κάνεις το να αποκλείεται ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη, με ΤΔ τον Μποτο και προπονητή τον Λουτσεσκου στον 3ο προκριματικό γύρο της 3ης της τάξης διοργάνωσης το λες και στραπάτσο ολκής.

Σε κάθε περίπτωση θέλω να πιστεύω οτι αυτή είναι μια συζήτηση που δεν χρειαστεί να κάνουμε καθώς όλοι την Πέμπτη θα κάνουν το αυτονόητο. Δεν μιλάω για καθήκον, δεν χρειάζεται να φτάσουμε εκεί.

Αρκεί απλά το αυτονόητο.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Δηλαδή η ιδιοκτησία πήρε τον Μποτο κ του είπε, έλα κάνε μας ένα πλάνο κ βλέπουμε αν το στηρίξουμε η' οχι; Εννοείται το πλάνο γίνεται απ την ιδιοκτησια
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Η ερώτηση Luigi είναι αν το μπάτζετ που έχει δοθεί στον Μπότο πρόκειται να επηρεαστεί από το αποτέλεσμα της Πέμπτης, όποιο κι αν είναι αυτό.

Την απάντηση ίσως να μην την μάθουμε και ποτέ.

Αλλά ας πάνε όλα καλά την Πέμπτη και ας μείνουμε με την απορία.
Luigi Vampa

Συγνώμη αλλά εννοείται θα επηρεαστεί. Καταρχάς δε θα χρειαστεί τόσο μεγάλο ροστερ. Τι να κάνεις τόσους παικτες για 1 ματς τη βδομαδα
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

Luigi Vampa έγραψε:Δηλαδή η ιδιοκτησία πήρε τον Μποτο κ του είπε, έλα κάνε μας ένα πλάνο κ βλέπουμε αν το στηρίξουμε η' οχι; Εννοείται το πλάνο γίνεται απ την ιδιοκτησια
αν λες για αυτο που εγραψα φιλε μαλλον δεν καταλαβες τι εννοω, εγω λεω οτι θα στηριξει η διοικηση το πλανο που μπορει να ελεγε αλλους 3 παιχτες απο εδω και περα? αν αποκληστεις και σε πει τερμα οι μεταγραφες μονο αν φυγει κανενας εσενα σου φαινεται οτι στηριζει το πλανο? η στηριξη του πλανου θα ειναι ειτε μπω ειτε δεν μπω ομιλους να παρω οτι πει ο μποτο με τον λουτσε αυτο ειναι στηριξη στο πλανο με λιγα λογια.

να μην βαλω εμποδια λεγοντας δεν μου φερατε βιτρινα να διαφημησω αυτους τους νεαρους,δεν υπαρχει επιπλεον χρημα,ειναι πολλοι οι παιχτες και λιγοι οι αγωνες οτι πουν οι αρμοδιοι του πλανου παω και το παιρνω ειτε παιζω 40 ματς ειτε 50 ειτε 60 αυτο ειναι πραγματικη στηριξη.
Luigi Vampa

dimpaok4 έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:Δηλαδή η ιδιοκτησία πήρε τον Μποτο κ του είπε, έλα κάνε μας ένα πλάνο κ βλέπουμε αν το στηρίξουμε η' οχι; Εννοείται το πλάνο γίνεται απ την ιδιοκτησια
αν λες για αυτο που εγραψα φιλε μαλλον δεν καταλαβες τι εννοω, εγω λεω οτι θα στηριξει η διοικηση το πλανο που μπορει να ελεγε αλλους 3 παιχτες απο εδω και περα? αν αποκληστεις και σε πει τερμα οι μεταγραφες μονο αν φυγει κανενας εσενα σου φαινεται οτι στηριζει το πλανο? η στηριξη του πλανου θα ειναι ειτε μπω ειτε δεν μπω ομιλους να παρω οτι πει ο μποτο με τον λουτσε αυτο ειναι στηριξη στο πλανο με λιγα λογια.

να μην βαλω εμποδια λεγοντας δεν μου φερατε βιτρινα να διαφημησω αυτους τους νεαρους,δεν υπαρχει επιπλεον χρημα,ειναι πολλοι οι παιχτες και λιγοι οι αγωνες οτι πουν οι αρμοδιοι του πλανου παω και το παιρνω ειτε παιζω 40 ματς ειτε 50 ειτε 60 αυτο ειναι πραγματικη στηριξη.
ΟΚ, όντως άλλο κατάλαβα ότι έλεγες. Διαφωνω όμως ότι το αρχικό πλάνο έχει συγκεκριμένο μπάτζετ κ συγκεκριμένο αριθμό παικτών. Αν έχεις λιγότερα παιχνίδια, λογικό είναι να έχεις κ λιγότερους παικτες, για να παίζουν κ να ναι ευχαριστημένοι. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι σε θέσεις που υπάρχουν κενά, πχ σέντερ φορ πρέπει να μείνουμε γυμνοί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”