Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Miles

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Miles »

Gospi έγραψε:
Miles έγραψε:
Gospi έγραψε:Ε ναι, αν αποκλειστουμε την Πεμπτη το προβλημα μας θα ειναι τι θα γραφτεί μετα στο φορουμ, οχι η σιγουρη οικονομικη και αγωνιστικη καταστροφή μας. Θελετε και τα λετε?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορείς να καταλάβεις ότι εγώ σε άλλο ζήτημα αναφέρομαι κι εσύ άλλο σχολιάζεις;
please enlighten me

Είμαι χαμηλού επιπέδου, απορώ πώς τόλμησα να σου απευθυνθώ.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:
Asimos έγραψε:Έλα ρε συ, λίγη σοβαρότητα. Ότι γράφεις είναι εικασίες, θεωρίες και πράγματα που εκτιμάς πως θα γίνουν. Δεν έχουν λεχθεί από επίσημα χείλη.

Σεβαστό, αλήθεια, αλλά είναι γελοίο να υποστηρίζεις θεωρία που δεν ισχύει μέχρι αυτή τη στιγμή τόσο σθεναρά.

Φιλικά πάντα.

Ίσως βέβαια είναι το μόνο που σε ενδιαφέρει στον πλανήτη ΠΑΟΚ.
Θεωριες και εικασιες οτι θα χασεις κοντα 8 μυρια? Οτι θα προστεθει μια μηδενικη χρονια σε βαθμους στην βαθμολογια στην ευρωπη? Τραβα διαβασε λιγο Νουμλορντ στο τοπικ της ευρωπης, να δεις τι συνεπαγεται η απωλεια της ευρωπης για μια χρονια.

Σορρυ αλλά το ότι θα χάσεις 8 μυρια δε σημαίνει ότι ταυτόχρονα θα χάσεις και τους ΚΟΥΡΤΙΤΣ και Αουγκούστο όπως είπες.

Το θεωρείς δεδομένο. Αυτό λες.

Το τι θα γίνει κάνεις δεν το ξέρει αλλά εσύ τα θεωρείς και τα περνάς ως δεδομένα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ασε μας ρε Σουρμε τωρα, που θα μου πεις οτι τα περνάω και ως δεδομενα!
Την αποψη μου λεω παντα. Αν αρχισουμε παλι αυτο το τραγικό παιχνιδι, που εσεις παντα μιλατε σωστα, και εμεις παντα μιλαμε με θεωριες συνομωσίας που θεωρουμε δεδομενες, δεν θα βγει ακρη.
Παντως και περσι ενισχυση περιμενες στο τελος της μεταγραφικης και ειδες τι εγινε.
Εγω λοιπον μιλαω με βαση αυτα π μας εχει διδαξει η ιστορια.
Και πιστεψε με, μακαρι να ριξουμε μια ξεγυρισμενη 5αρα την Πεμπτη, να περασουμε ομιλους και να ρθουν και 2-3 έτοιμοι παιχτες, κι ας μην μαθουμε ποτέ αν αυτο π ειπα ειχε βαση ή οχι.
Παντως τη στιγμη π μιλαμε ακομη δεν ξερουμε ποιος θα παιξει φορ κορυφης αλλα αν ελεγε κανεις οτι ο σχεδιασμος δεν παει καλα ηταν μιζερος κλπ.
Δεν βαρεθηκατε να ορματε σε αποψεις π ειναι πιο κοντα στον ρεαλισμο απο τις δικες σας?

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Asimos έγραψε:
Gospi έγραψε:
Asimos έγραψε:Έλα ρε συ, λίγη σοβαρότητα. Ότι γράφεις είναι εικασίες, θεωρίες και πράγματα που εκτιμάς πως θα γίνουν. Δεν έχουν λεχθεί από επίσημα χείλη.

Σεβαστό, αλήθεια, αλλά είναι γελοίο να υποστηρίζεις θεωρία που δεν ισχύει μέχρι αυτή τη στιγμή τόσο σθεναρά.

Φιλικά πάντα.

Θεωριες και εικασιες οτι θα χασεις κοντα 8 μυρια? Οτι θα προστεθει μια μηδενικη χρονια σε βαθμους στην βαθμολογια στην ευρωπη? Τραβα διαβασε λιγο Νουμλορντ στο τοπικ της ευρωπης, να δεις τι συνεπαγεται η απωλεια της ευρωπης για μια χρονια.

Κατανοείς τη δυναμική της λέξης καταστροφή; κατανοείς την κυριολεκτική της έννοια; Κατανοείς πως οοοοοολα όσα προανέφερες δεν συνάδουν καταστροφή; Αντιλαμβάνεσαι πως το ύφος σου είναι υπερβολικό;

Ρητορικά όλα, δεν χρειάζεται να απαντήσεις.

Βασικά όχι, ας το πάμε μέχρι το τέρμα:

ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ.

Αυτές τις λέξεις επέλεξες να χρησιμοποιήσεις. Δηλαδή θα γίνουμε κάτι σαν τον Ηρακλή, τον Αθηναϊκό, τη Δράμα κλπ κλπ κλπ.
Για μενα μπορει αυτα π περιγραφω να σημαινουν καταστροφη. Για σενα οχι. Ο καθενας εχει την οπτικη του. Δεν θα σε βαλω επιστατη στην οπτικη μου. Εσυ μπορεις να νιωσεις ηρεμος αν αποκλειστουμε. Δικαιωμα σου

Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Napoli4 έγραψε:
gika έγραψε:
Miles έγραψε:Χίλιες φορές να διαβάζω τους "αισιόδοξους" παρά παραληρήματα. Πόσο ν' αντέξω ο άμοιρος;
Δεν το φαντάζομαι καν τι έχει να γραφτεί σε διάφορα τόπικ (προπονητή, Μπότο, Σαββίδη, αγώνα, παιχτών, μεταγραφών) έτσι και η ομάδα αποκλειστεί την Πέμπτη.
Εγώ δεν φαντάζομαι καν ότι θα αποκλειστούμε από μια άσημη βουλγαρική ομάδα τρεις προκριματικούς γύρους πριν τους ομίλους της τρίτης τη τάξη ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ έχουμε για πρόεδρο τον δισεκατομμυριούχο Ιβαν Σαββιδη, για προπονητή τον πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία του συλλόγου και για τεχνικό διευθυντή τον άνθρωπο που έπαιξε καίριο ρόλο στην εκτόξευση Μπενφικα και Σαχτάρ τα τελευταία χρόνια.

Βέβαια δεν φανταζόμουν πως θα κάναμε 10 μεταγραφες Ιουνιο μήνα ούτε και το ότι μετά από 10 μεταγραφες θα κατεβαίναμε να παίξουμε χωρίς επιθετικό σε ένα παιχνίδι που θελουμε να βάλουμε 3 γκολ παραπάνω από την αντίπαλο για να περάσουμε.
Κι εγώ δεν φανταζομουν πως έχοντας αυτή την 3αδα, αντί να το βουλωσουμε και να στηρίξουμε μέχρι τέλους, και παρά τις όποιες αποτυχίες, θα γκρινιαζαμε από την πρώτη ήττα και θα ζητούσαμε κεφάλια... Του Λουτσεσκου, του Μποτο και σε λίγο του Ιβάν
Προσωπικά δεν επιθυμώ το κεφάλι κανενός, παρ’ ότι εκτιμώ ότι το δίδυμο Μποτο - Λουτσεσκου θα σπάσει στους επόμενους 10 μήνες. Προφανώς και πιστεύω ότι το εγχείρημα θα πρέπει να στηριχτεί από όλους μας, και ο πρώτος που πρέπει να δείξει την στήριξη του είναι ο Ιβάν.

Τι εννοώ; Αν όπως γράφεται ο σχεδιασμός ήταν δυο κύματα μεταγραφών με μια ενδιάμεση αξιολόγηση του ρόστερ, αυτός ο σχεδιασμός να υλοποιηθεί και είθε τα παιχνίδια με την Λέφσκι να ήταν η αξιολόγηση που χρειαζότανε η ομάδα. Αν πάλι ο σχεδιασμός ανατραπεί από την ενδεχόμενη ανάγκη το μπατζετ να προσαρμοστεί στα νέο ύψος εσόδων (σε ενδεχόμενο αποκλεισμού), τότε ούτε η ίδια η ΠΑΕ δεν είναι διατεθειμένη να στηρίξει το πλάνο της μετά από μόλις δυο μήνες.

Η σιωπή αυτή την εβδομάδα δεν είναι για να αισιοδοξεί κανεις αλλά μπορεί να οφείλεται και στο σοκ που υπεστει ο οργανισμός.

Όπως και να έχει όλα αυτά είναι μια κουβέντα για την Παρασκευή, όχι για σήμερα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Μεταξύ της ηρεμίας μου και της καταστροφής σου υπάρχει μια τεράστια θάλασσα καταστάσεων που προφανώς αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα και κατάσταση.

Ξέρεις ρε φίλε πόσο κουραστικό και θλιβερό είναι να διαβάζουμε κατεβατά θεωρητικών;

Τουλάχιστον ο doomlord μιλάει με δεδομένα που κανείς μας δεν έκατσε να διαβάσει/μάθει/αναλύσει/εφαρμόσει στον ΠΑΟΚ.

Αν βγει και πει μετά από ενδεχόμενο αποκλεισμό την Πέμπτη "κύριοι, τον ήπιαμε ομαδικώς ας αλλάξουμε ομάδα καλύτερα γιατί μέχρι το 2100 θα πληρώνουμε τη στραβοκλωτσια του Ναρει ή την κεφαλιά του Κάργα" δεν θα βγάλω άχνα.

Στον πανικό που σπέρνεις όμως είμαι υποχρεωμένος να αντισταθώ όσο μου επιτρέπεται διότι αυτή τη στιγμή, 3 μέρες πριν από must win παιχνίδι εσύ ξεπουλήσες Αουγκούστο, Μεσήμβρια και έχεις βάλει στο μάτι το Πόρτο Καράς.

Αυτή είναι η διαφορά που σε κάνει ασόβαρο απέναντι σε άλλους γράφοντες.

Φτάνει ρε φίλε, φτάνει, ότι είναι να γίνει θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Miles έγραψε:
Gospi έγραψε:
Miles έγραψε: Μπορείς να καταλάβεις ότι εγώ σε άλλο ζήτημα αναφέρομαι κι εσύ άλλο σχολιάζεις;
please enlighten me

Είμαι χαμηλού επιπέδου, απορώ πώς τόλμησα να σου απευθυνθώ.
Σ αρεσει να δημιουργεις εντυπωσεις ε? Ατακες για τις ατακες και εξυπναδισμος και ειρωνιες για την φαση...
Και σκεψου ολα αυτα επειδη τολμησα να σχολιασω το αρχικο ποστ σου.
Οχι φιλε μου, εχεις εξαιρετικο επιπεδο, αλλα μαλλον το κρατάς για τις συναναστροφές σου εκτος φορουμ.

makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Φιλικά πάντα.

Θεωρείς ότι ο οπαδός του ΠΑΟΚ πρέπει να αποδεχτεί έτσι απλά χωρίς κριτική τυχόν αποκλεισμό από τη Λέφσκι? Να πει σιγά βρε αδερφέ εφόσον ρίξαμε το μπάτζετ και είμαστε ίσια βάρκα ίσια πανιά ας μείνουμε εκτός Ευρώπης από μία πολύ υποδεέστερη στα χαρτιά ομάδα. Το ότι δεν αποτελεί οικονομική καταστροφή δε σημαίνει ότι αγωνιστικά θα αφήσει ανεπηρέαστη την ομάδα. Καλό το πλάνο με τους πιτσιρικάδες που θέλεις να δώσεις υπεραξία αλλά μην απαιτείς στόχους από τον Λουτσέσκου. Και καλά επικοινωνιακά ακολουθούμε αυτό το πλάνο και κάνουμε πρωταθλητισμό. Πώς? Ρίχνοντας το μπάτζετ κι άλλο? Όταν θα αρχίσουν τα στραβά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα τι θα λέμε? Θα διώξουμε τον Λουτσέσκου γιατί δεν υπηρετεί το πλάνο? Και στο τέλος πώς θα κριθεί ο Μπότο? Με αγωνιστικούς στόχους? Με πώληση ενός παίκτη πάνω από τα λεφτά που αγοράστηκε? Για να πετύχουμε τι?
Κακά τα ψέματα ό,τι πλάνο και να εφαρμόσει η διοίκηση ο ΠΑΟΚ πρέπει να πρωταγωνιστεί γιατί έτσι ονειρεύεται ο μέσος ΠΑΟΚτσής τον ΠΑΟΚ ΤΟΥ. Τι να το κάνω το καινούριο γήπεδο αν απαξιωθώ αγωνιστικά? Η ομάδα θα γιγαντώσει μόνο μέσα από την αγωνιστική καταξίωση. Αν το πλάνο είναι να οδηγήσει εκεί τότε καλώς καμωμένα όλα. Αν όχι , τότε συγγνώμη θα κάνει μία τρύπα στο νερό.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Asimos to the point...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Asimos έγραψε:Μεταξύ της ηρεμίας μου και της καταστροφής σου υπάρχει μια τεράστια θάλασσα καταστάσεων που προφανώς αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα και κατάσταση.

Ξέρεις ρε φίλε πόσο κουραστικό και θλιβερό είναι να διαβάζουμε κατεβατά θεωρητικών;

Τουλάχιστον ο doomlord μιλάει με δεδομένα που κανείς μας δεν έκατσε να διαβάσει/μάθει/αναλύσει/εφαρμόσει στον ΠΑΟΚ.

Αν βγει και πει μετά από ενδεχόμενο αποκλεισμό την Πέμπτη "κύριοι, τον ήπιαμε ομαδικώς ας αλλάξουμε ομάδα καλύτερα γιατί μέχρι το 2100 θα πληρώνουμε τη στραβοκλωτσια του Ναρει ή την κεφαλιά του Κάργα" δεν θα βγάλω άχνα.

Στον πανικό που σπέρνεις όμως είμαι υποχρεωμένος να αντισταθώ όσο μου επιτρέπεται διότι αυτή τη στιγμή, 3 μέρες πριν από must win παιχνίδι εσύ ξεπουλήσες Αουγκούστο, Μεσήμβρια και έχεις βάλει στο μάτι το Πόρτο Καράς.

Αυτή είναι η διαφορά που σε κάνει ασόβαρο απέναντι σε άλλους γράφοντες.

Φτάνει ρε φίλε, φτάνει, ότι είναι να γίνει θα γίνει.
Παραληρηματικη γραφη, γεματη ανακριβειες και υπερβολες. Να το κοιταξεις λιγο.
Κατα τα λοιπα αυτα π ειπα σε 5 γραμμες και τα χαρακτηρισα καταστροφικα, τα ανέλυσε ΚΑΙ για φετος ο ντουμλορντ προσφατα εκτεταμενα. Οποτε μπες διαβασε και μετα τα ξαναλεμε.
Αλλα αληθεια, αυτο το παραληρηματικο να το δεις. Ουτε κατεβατο εγραψα ουτε για μεσημβριες και πορτο καρα μιλησα.
Ειδικα απο σενα που θιχτηκες π σε ειπαν αλλοθρησκο περιμενα να εισαι πιο προσεχτικος στο τι χρεωνεις στους συνομιλητες σου.

giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πολύ σωστός ασιμος, το έχουν πει κι άλλοι ότι τα ατελείωτα σενάρια δε βγάζουν κάπου. Τσάμπα κόπος που εξηγείς.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Φτανει εδω ειναι για μεταγραφες,κουραστηκα.
Την Παρασκευη βγειτε και πειτε οτι ειναι να ειπωθει στα αναλογα τοπικ.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Gospi, άλλο το σχόλιό μου στις ασυναρτησίες του διπλονταμπλούχου, άλλο το τι θα πάθουμε αν αποκλειστούμε. Φυσικά και θα πάθουμε διάφορα, φυσικά και θα διαβάσουμε τα απίθανα, έτερον εκάτερον. Εσύ θεώρησες σωστό να πεταχτείς για να υποστηρίξεις τι; Την "ομάδα" σου, των ρεαλιστών, μη τυχόν και τη θίξαμε;
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Ρε σείς φτάνει ήμαρτον !ειστε 5 λογαριασμοί που μας έχετε γανιασει όλο το καλοκαιρι..δεν σας άρεσε τίποτα οκ δικαίωμα σας !γιατι να το διαβάζουμε κάθε μέρα σε 30 ποστ;το εμπεδώσαμε και την πρώτη φορά…δείτε λίγο ποσά ποστ κάνουν οι αισιόδοξοι που λέτε και ποσά εσείς …
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

makispaspartou έγραψε:

Φιλικά πάντα.

Θεωρείς ότι ο οπαδός του ΠΑΟΚ πρέπει να αποδεχτεί έτσι απλά χωρίς κριτική τυχόν αποκλεισμό από τη Λέφσκι? Να πει σιγά βρε αδερφέ εφόσον ρίξαμε το μπάτζετ και είμαστε ίσια βάρκα ίσια πανιά ας μείνουμε εκτός Ευρώπης από μία πολύ υποδεέστερη στα χαρτιά ομάδα. Το ότι δεν αποτελεί οικονομική καταστροφή δε σημαίνει ότι αγωνιστικά θα αφήσει ανεπηρέαστη την ομάδα. Καλό το πλάνο με τους πιτσιρικάδες που θέλεις να δώσεις υπεραξία αλλά μην απαιτείς στόχους από τον Λουτσέσκου. Και καλά επικοινωνιακά ακολουθούμε αυτό το πλάνο και κάνουμε πρωταθλητισμό. Πώς? Ρίχνοντας το μπάτζετ κι άλλο? Όταν θα αρχίσουν τα στραβά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα τι θα λέμε? Θα διώξουμε τον Λουτσέσκου γιατί δεν υπηρετεί το πλάνο? Και στο τέλος πώς θα κριθεί ο Μπότο? Με αγωνιστικούς στόχους? Με πώληση ενός παίκτη πάνω από τα λεφτά που αγοράστηκε? Για να πετύχουμε τι?
Κακά τα ψέματα ό,τι πλάνο και να εφαρμόσει η διοίκηση ο ΠΑΟΚ πρέπει να πρωταγωνιστεί γιατί έτσι ονειρεύεται ο μέσος ΠΑΟΚτσής τον ΠΑΟΚ ΤΟΥ. Τι να το κάνω το καινούριο γήπεδο αν απαξιωθώ αγωνιστικά? Η ομάδα θα γιγαντώσει μόνο μέσα από την αγωνιστική καταξίωση. Αν το πλάνο είναι να οδηγήσει εκεί τότε καλώς καμωμένα όλα. Αν όχι , τότε συγγνώμη θα κάνει μία τρύπα στο νερό.

Το ότι δεν αποτελεί οικονομική καταστροφή δε σημαίνει ότι αγωνιστικά θα αφήσει ανεπηρέαστη την ομάδα.

Αν έγραφες μόνο αυτό θα σου έδινα το χέρι, θα σου κερνούσα τις μπύρες γιατί επιτέλους υπάρχει σημείο επαφής.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να συζητάμε τα αυτονόητα; Ποιος νοήμον νους θεωρεί οκ έναν αποκλεισμό τόσο νωρίς και δεν θα ρίξει τις ευθύνες όπου πιστεύει πως υπάρχουν; Κανένας. Συμφωνώ στα περισσότερα από όσα λες και αυτά σκεφτόμαστε οι περισσότεροι. Αλλά αυτή είναι η διαφορά. Εσύ ρωτάς, εγώ έχω κάποιες απαντήσεις και ίσως κάποια σχόλια τα οποία μπορεί να είναι τροφή για σκέψη, αλλά σίγουρα ψάλλουμε το μνημόσυνο του ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Δευ 25 Ιούλ 2022, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Το κόβω εδώ για σήμερα. Κι αύριο μέρα είναι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”