Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Asimos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Asimos »

Ρε φίλε, έμεινες εκτός Ευρώπης μετά από δύο χρονιές που έκανες all in για να σηκώσεις πρωτάθλημα.

Έχει καμία σχέση ο τότε με τον σημερινό ΠΑΟΚ; Και Europa να έμπαινες εκείνη τη χρονιά πάλι ζημιογόνος ήσουν.

Καλά κάνετε και τα λέτε αλλά να λέτε οοοοοολα τα δεδομένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Δευ 25 Ιούλ 2022, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Miles έγραψε:Χίλιες φορές να διαβάζω τους "αισιόδοξους" παρά παραληρήματα. Πόσο ν' αντέξω ο άμοιρος;
Δεν το φαντάζομαι καν τι έχει να γραφτεί σε διάφορα τόπικ (προπονητή, Μπότο, Σαββίδη, αγώνα, παιχτών, μεταγραφών) έτσι και η ομάδα αποκλειστεί την Πέμπτη.
Εγώ δεν φαντάζομαι καν ότι θα αποκλειστούμε από μια άσημη βουλγαρική ομάδα τρεις προκριματικούς γύρους πριν τους ομίλους της τρίτης τη τάξη ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ έχουμε για πρόεδρο τον δισεκατομμυριούχο Ιβαν Σαββιδη, για προπονητή τον πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία του συλλόγου και για τεχνικό διευθυντή τον άνθρωπο που έπαιξε καίριο ρόλο στην εκτόξευση Μπενφικα και Σαχτάρ τα τελευταία χρόνια.

Βέβαια δεν φανταζόμουν πως θα κάναμε 10 μεταγραφες Ιουνιο μήνα ούτε και το ότι μετά από 10 μεταγραφες θα κατεβαίναμε να παίξουμε χωρίς επιθετικό σε ένα παιχνίδι που θελουμε να βάλουμε 3 γκολ παραπάνω από την αντίπαλο για να περάσουμε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Asimos έγραψε:Ρε φίλε, έμεινες εκτός Ευρώπης μετά από δύο χρονιές που έκανες all in για να σηκώσεις πρωτάθλημα.

Έχει καμία σχέση ο τότε με τον σημερινό ΠΑΟΚ; Και Europa να έμπαινες εκείνη τη χρονιά πάλι ζημιογόνος ήσουν.

Καλά κάνετε και τα λέτε αλλά να λέτε οοοοοολα τα δεδομένα.
Και τις επομενες χρονιες ησουν στους αδυναμους και επαιζες με τα μεγαθηρια για να περασεις ομιλους.
Επισης οπως ειπες και εσυ, εμεινες εκτος αλλα εκανε all in. Φετος αν μεινεις εκτος ευρωπης θα κανεις all out. Οχι μόνο δεν θα γινει αλλη μεταγραφη αλλα θα χασεις και 1-2 παιχτες (Κουρτιτς, Αουγκούστο).
Τι ακριβως λες εσυ που αντικρουει αυτο π ισχυριζομαι, γτ δεν το πιάνω...
Φετος κινηθηκες με βαση τα εσοδα σου αποκλειστικα. Αν του χρονου ειναι μειωμενα κατα 8 μυρια, που νομίζεις θα παει το μπατζετ? Πανω ή κατω?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Έλα ρε συ, λίγη σοβαρότητα. Ότι γράφεις είναι εικασίες, θεωρίες και πράγματα που εκτιμάς πως θα γίνουν. Δεν έχουν λεχθεί από επίσημα χείλη.

Σεβαστό, αλήθεια, αλλά είναι γελοίο να υποστηρίζεις θεωρία που δεν ισχύει μέχρι αυτή τη στιγμή τόσο σθεναρά.

Φιλικά πάντα.

Ίσως βέβαια είναι το μόνο που σε ενδιαφέρει στον πλανήτη ΠΑΟΚ.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Gospi έγραψε:Ε ναι, αν αποκλειστουμε την Πεμπτη το προβλημα μας θα ειναι τι θα γραφτεί μετα στο φορουμ, οχι η σιγουρη οικονομικη και αγωνιστικη καταστροφή μας. Θελετε και τα λετε?

Μπορείς να καταλάβεις ότι εγώ σε άλλο ζήτημα αναφέρομαι κι εσύ άλλο σχολιάζεις;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

gika έγραψε:
Miles έγραψε:Χίλιες φορές να διαβάζω τους "αισιόδοξους" παρά παραληρήματα. Πόσο ν' αντέξω ο άμοιρος;
Δεν το φαντάζομαι καν τι έχει να γραφτεί σε διάφορα τόπικ (προπονητή, Μπότο, Σαββίδη, αγώνα, παιχτών, μεταγραφών) έτσι και η ομάδα αποκλειστεί την Πέμπτη.
Εγώ δεν φαντάζομαι καν ότι θα αποκλειστούμε από μια άσημη βουλγαρική ομάδα τρεις προκριματικούς γύρους πριν τους ομίλους της τρίτης τη τάξη ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ έχουμε για πρόεδρο τον δισεκατομμυριούχο Ιβαν Σαββιδη, για προπονητή τον πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία του συλλόγου και για τεχνικό διευθυντή τον άνθρωπο που έπαιξε καίριο ρόλο στην εκτόξευση Μπενφικα και Σαχτάρ τα τελευταία χρόνια.

Βέβαια δεν φανταζόμουν πως θα κάναμε 10 μεταγραφες Ιουνιο μήνα ούτε και το ότι μετά από 10 μεταγραφες θα κατεβαίναμε να παίξουμε χωρίς επιθετικό σε ένα παιχνίδι που θελουμε να βάλουμε 3 γκολ παραπάνω από την αντίπαλο για να περάσουμε.
Κι εγώ δεν φανταζομουν πως έχοντας αυτή την 3αδα, αντί να το βουλωσουμε και να στηρίξουμε μέχρι τέλους, και παρά τις όποιες αποτυχίες, θα γκρινιαζαμε από την πρώτη ήττα και θα ζητούσαμε κεφάλια... Του Λουτσεσκου, του Μποτο και σε λίγο του Ιβάν
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Miles έγραψε:Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Asimos έγραψε:Έλα ρε συ, λίγη σοβαρότητα. Ότι γράφεις είναι εικασίες, θεωρίες και πράγματα που εκτιμάς πως θα γίνουν. Δεν έχουν λεχθεί από επίσημα χείλη.

Σεβαστό, αλήθεια, αλλά είναι γελοίο να υποστηρίζεις θεωρία που δεν ισχύει μέχρι αυτή τη στιγμή τόσο σθεναρά.

Φιλικά πάντα.

Θεωριες και εικασιες οτι θα χασεις κοντα 8 μυρια? Οτι θα προστεθει μια μηδενικη χρονια σε βαθμους στην βαθμολογια στην ευρωπη? Τραβα διαβασε λιγο Νουμλορντ στο τοπικ της ευρωπης, να δεις τι συνεπαγεται η απωλεια της ευρωπης για μια χρονια.

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

trouman έγραψε:

Σ αρεσε ε? Χαμηλου επιπεδου χιουμορ π απευθυνεται σε χαμηλου επιπεδου ακροατηριο. Κριμα να τσιμπας.

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Miles έγραψε:
Gospi έγραψε:Ε ναι, αν αποκλειστουμε την Πεμπτη το προβλημα μας θα ειναι τι θα γραφτεί μετα στο φορουμ, οχι η σιγουρη οικονομικη και αγωνιστικη καταστροφή μας. Θελετε και τα λετε?

Μπορείς να καταλάβεις ότι εγώ σε άλλο ζήτημα αναφέρομαι κι εσύ άλλο σχολιάζεις;
please enlighten me

trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ωραία η συζήτηση αλλα μαλλον δεν εχει και τόσο νόημα

Μετά και το σημερινό με την ενεργοποίηση του υποσιχάματος ονόματι Αυγενάκη, για την επαναφορά Κλατενμπεργκ και τον πόλεμο στην ΕΠΟ, αφού έχει προηγηθεί το μέγα σκάνδαλο shopflix και αυτό που συμβαίνει με τα σκουλήκια, δεν ξέρω πόση σημασία έχουν οι μεταγραφές και πόσο πρέπει να επενδύσει κάποιος σε κάτι τοσο στημένο.

Και δυστυχώς αυτό επηρεάζει και την Ευρώπη, η οποία είναι σημαντικότατη, αλλά όταν θα σε κάνουν μπουρδέλο, αυτό θα έχει συνέπειες....

Κατά λοιπά " κάντε καμιά μεταγραφή.."
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Δευ 25 Ιούλ 2022, 22:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Gospi έγραψε:
trouman έγραψε:

Σ αρεσε ε? Χαμηλου επιπεδου χιουμορ π απευθυνεται σε χαμηλου επιπεδου ακροατηριο. Κριμα να τσιμπας.

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Miles έχει γενικά γούστο...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:
Asimos έγραψε:Έλα ρε συ, λίγη σοβαρότητα. Ότι γράφεις είναι εικασίες, θεωρίες και πράγματα που εκτιμάς πως θα γίνουν. Δεν έχουν λεχθεί από επίσημα χείλη.

Φιλικά πάντα.

Θεωριες και εικασιες οτι θα χασεις κοντα 8 μυρια? Οτι θα προστεθει μια μηδενικη χρονια σε βαθμους στην βαθμολογια στην ευρωπη? Τραβα διαβασε λιγο Νουμλορντ στο τοπικ της ευρωπης, να δεις τι συνεπαγεται η απωλεια της ευρωπης για μια χρονια.

Σορρυ αλλά το ότι θα χάσεις 8 μυρια δε σημαίνει ότι ταυτόχρονα θα χάσεις και τους ΚΟΥΡΤΙΤΣ και Αουγκούστο όπως είπες.

Το θεωρείς δεδομένο. Αυτό λες.

Το τι θα γίνει κάνεις δεν το ξέρει αλλά εσύ τα θεωρείς και τα περνάς ως δεδομένα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

TwoDoubles έγραψε:Λογω προβληματων υγείας ειχα να εισέλθω πολυ καιρο,διαβαζα φυσικα συχνα.
Παρατηρησα μια αποθεωση ΜΠΟΤΟ πριν από την Λεφσκυ,ενω έπρεπε να γινει ακριβως το ανιτθετο.

Ο ΜΠΟΤΟ εδειξε δειγματα το χειμωνα,οπου εφερε ενα ασημο δεξι μπακ 3η αλλαγη στη Μαγιορκα και ενα χαφ με το ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ-ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ποσό των 4 εκατομμυριων που δεν εδειξε απολυτως τιποτα(και πολυ φοβαμαι οτι δεν προκειται κιολας να δειξει).Μιλάμε για μεταγραφη σκανδαλο ετσι?Καραμπινατο σκανδαλο.

Καλα για το καλοκαιρι τωρα δεν το συζηταω.
Παικτες παγκοσμιως αγωστοι με μηδαμινα βιογραφικα.
Πραγματικα τσιμπιέμαι δεν μπορει να ειναι αληθεια αυτο που ζουμε!

Ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη δεν μπορει να φερει 4-5 παικτες πρωτης γραμμης στα 28 με 30 με θητεια σε πρωταθληματα σοβαρα?????
Και δεν ειναι η πρωτη φορα!Ειναι η συνεχεια Ρεμπε Μπρανκο κλπ κλπ,και αυτοι τα ιδια εκαναν.
Ηρθαν ειδαν τα αρπαξαν χοντρα και εφυγαν αφηνοντας καμμενη Γη.
Λαγωνικό,τον πήρες χαμπάρι τον απατεώνα,και όλα αυτά τα κατάλαβες στον δεύτερο γύρο που σερβίραμε όλοι ,με τον σαστρε να έχει θετική παρουσία,και τώρα το κατάλαβες απ' την προετοιμασία, βιογραφικό κατευθείαν στον Ιβάν να πάρεις τη θέση του απατεώνα μποτο η στην νασα
Παικτες που αφηνονται ελευθεροι από την Πορτογαλία,χωρίς κανενας να ενδιαφερεται για αυτούς,με συμβολαια 100 χιλιαδων ερχονται στον ΠΑΟΚ με 600 χιλαρικα????
Κουαλιατα?????Δεν ακουμπησε προχθες την μπάλα
Θυμαστε τον παπα "ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ" της Ποροτγαλίας Σοάρες?(και τον πήρε ο ΠΑΟΚ τζαμπα!! και οχι η Πόρτο ας πούμε...απο την πιο ακριβη αγορα της Ευρωπης ισως!!!!μιλαμε για ΤΟΝ παπα)

Ανεξηγητα πραγματα πραγματικα.

Και ως συνηθως παντελης ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ, η μεγαλη γαγγραινα του ΠΑΟΚ.Ολοι ανευθυνοι.
Ο μισθός να πεφτει καθε μηνα από τον Ιβάν και ολα καλα.
Ολοι στις θεσεις τους.

ΥΓ Το οτι ο ψιλικατζης συμπολιτης κανει καλυτερες μεταγραφες από εμας μονο στα πλαισια ψυχιατρικής μελέτης μπορεί να αναχθεί.
Λαγωνικό, ξεσκέπασες τον απατεώνα μποτο κι όλα αυτά απ' τον δεύτερο γύρο που δεν ήταν καλή όλη η ομάδα, με τον σαστρε να αφήνει θετικές εντυπώσεις και απ' την προετοιμασία, βιογραφικό γρήγορα στον Ιβάν να πάρεις τη θέση του μποτο η ακόμα καλύτερα στην νασα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος burbu την Δευ 25 Ιούλ 2022, 22:41, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Gospi έγραψε:

Φιλικά πάντα.

Κατανοείς τη δυναμική της λέξης καταστροφή; κατανοείς την κυριολεκτική της έννοια; Κατανοείς πως οοοοοολα όσα προανέφερες δεν συνάδουν καταστροφή; Αντιλαμβάνεσαι πως το ύφος σου είναι υπερβολικό;

Ρητορικά όλα, δεν χρειάζεται να απαντήσεις.

Βασικά όχι, ας το πάμε μέχρι το τέρμα:

ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ.

Αυτές τις λέξεις επέλεξες να χρησιμοποιήσεις. Δηλαδή θα γίνουμε κάτι σαν τον Ηρακλή, τον Αθηναϊκό, τη Δράμα κλπ κλπ κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Δευ 25 Ιούλ 2022, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”