Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Δηλαδή τι να σου πει η διοίκηση?
1) για το νέο γήπεδο? Μιλάνε.
2) για το νέο ΤΔ και τι οραματίζεται? Μίλησε.
3) Για στόχους? Δηλαδή πρέπει να βγουν και να πουν ότι στόχος του ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα?

Γιατί σώνει και καλά να μιλήσει ο Σαββίδης? Απορία το έχω. Εκτός αν εμείς έχουμε ανασφάλειες και θέλουμε να μας κανακεύει.

Όσο για τη Λίβερπουλ μη φας αν δεν θες. 10 χρόνια ζω στο Λίβερπουλ, έχω φίλους οργανωμένους και πολλά ματσάκια τα χω δει μαζί τους και καθημερινά ακούω για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης. Πολιτισμικό σοκ τον πρώτο καιρό ειδικά. Να ακούς εκπομπή απο οργανωμένο της Λίβερπουλ μαζί με οργανωμένο της Έβερτον και να μιλάνε για ποδόσφαιρο.

Για την United καρφί δεν μου καίγεται :mrgreen:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

dimpaok4 έγραψε:τα ειπε ολα ο πανακας,αυτα που νιωθει το μεγαλυτερο ποσοστο που κοσμου της ομαδας τα τελευταια 2,5 χρονια αλλα και τι θελει να ακουσει απο τον ιδιοκτητη για το μελλον της ομαδας.

https://www.youtube.com/watch?v=rfYbJY3v16Y

ΠΑΟΚ
Κάνατε και γκάλοπ και γνωρίζετε και πως νιώθει το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου?

Όσο για τον πανακα, εμένα αν με έπαιρνε ο Ζαγοράς ( ορμώμενος από ένα ποστ μου στα σοσιαλ)για να πω την άποψη στα του ΠΑΟΚ,θα προβληματίζομουν πάρα πολύ για τις απόψεις μου
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Και ποιος είναι ο Πανακας ρε παιδιά δηλαδή και του δίνουμε και σημασία;;
Που ελπίζει κιόλας να μην υπάρξουν σοβαρές αντιδράσεις αν χάσουμε την Πέμπτη…
Ουστ ρε
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.

Από ένα παλιό παόκι..
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Εγω λεω οτι ασχετως με τις προθεσεις του λιμπερο και του καθε λιμπερο, αυτα που ακουσα στο κλιπακι ειναι υπαρκτη αποψη πολλων συνοπαδων

Εσεις αμφισβητειτε οτι πολλοι αισθανονται ετσι, και απορω τι περιμενετε, να μαζεψουμε τιποτα υπογραφες; Την αποψη μας λεμε ολοι εδω μεσα

Εσεις δηλαδη εχετε κανει κανα γκαλοπ που να λεει οτι ο ΠΑΟΚτσης ειναι ευχαριστημενος απο την επικοινωνια;
Montrealiotis έγραψε:Και ποιος είναι ο Πανακας ρε παιδιά δηλαδή και του δίνουμε και σημασία;;
Ουστ ρε
Να θυμισω οτι πολλοι βρεθηκαν προ εκπληξεως τελη νοεμβριου απο τις αντιδρασεις
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από aivas19 »

alexgarcia6 έγραψε:Αυτο το πραγμα να παιρνετε την χειροτερη εκδοχη αυτων που λεμε και να την παρουσιαζετε ως το επιχειρημα μας ειναι εκνευριστικο
NikLiverpool έγραψε:Αυτό το πράγμα ότι η διοίκηση και η ιδιοκτησία πρέπει να μας εξηγούν χαρτί και καλαμάρι την κάθε τους κίνηση πραγματικά μόνο στον ΠΑΟΚ το έχω δει.
Ποτε ζητησε κανεις κατι τετοιο; Ειναι το ιδιο αυτο που λες με το να εχουμε ΜΙΑ επικοινωνια εδω και 2μισι χρονια την ωρα που η ομαδα εχει περασει απο 40 κυματα; Βγάλτε με ψευτη αν κανω λαθος και υπηρξαν παραπανω επικοινωνιες
aivas19 έγραψε:Αυτα μονο στον ΠΑΟΚ, ολη μερα μιρλα ολη μερα «δεν βγαινουν να μιλησουν» εδω στην συνιδιοκτησια καποιοι λεγανε «ε εμεις φταιμε» μιλαμε για συνδρομο της Στοκχολμης, αβαβα στον πολεμο που τρωμε, παντα εμεις φταιμε
Παλι ασχετο με αυτα που ειπε ο Πανακας, κολλησες πανω στην θεση αυτη και την ανωμαλη αποψη για την συνιδιοκτησια.

Μπορει να μεινει η συζητηση επι του θεματος και να μην εξοστρακιζει η μια πλευρα την αλλη;

ΕΓΩ ΛΕΩ λοιπον οτι με ολα αυτα που εχουν γινει μετα το νταπλ θα επρεπε εχει υπαρξει παραπανω επικοινωνια. Και ειναι αποδειξη αυτου που λεω, η πραγματικοτητα της αναστατωσης που υπαρχει σε εμας τους οπαδους, εκτος αν και αυτο ειναι φαντασια μου

Και δεν τρωω αυτο που λεει ο φιλος για τη Λιβερπουλ γιατι η οπαδοι της Γιουναιτεντ εχουν αρπαξει απτα μουτρα τους Glazers εδω και πολυ καιρο και εχουν βγει και εχουν δωσει εξηγησεις ουκ ολιγες φορες!
Φιλε μου σχολιασα πανω τα λογια του Πανακα. Δεν ειμαι αντιθετος με το να θελεις να βγει ο Ιβαν να μιλησει, κι εγω το θελω αλλα δεν το κανει. Ειμαι αντιθετος με την δημιουγια κλιματος στα ραδιοφωνα και να αφηνουν υπόνοιες οτι εχει παρατηθει η ομαδα. Που ωφελει αυτο; Πανω αναφερω αναλυτικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Δευ 25 Ιούλ 2022, 17:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Πως να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως;;
Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι τέτοιοι τρόμπες δημιουργούν κλίμα και κάποιοι οπαδοί τους πιστεύουν…
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

alexgarcia6 έγραψε:Εγω λεω οτι ασχετως με τις προθεσεις του λιμπερο και του καθε λιμπερο, αυτα που ακουσα στο κλιπακι ειναι υπαρκτη αποψη πολλων συνοπαδων

Εσεις αμφισβητειτε οτι πολλοι αισθανονται ετσι, και απορω τι περιμενετε, να μαζεψουμε τιποτα υπογραφες; Την αποψη μας λεμε ολοι εδω μεσα

Εσεις δηλαδη εχετε κανει κανα γκαλοπ που να λεει οτι ο ΠΑΟΚτσης ειναι ευχαριστημενος απο την επικοινωνια;
Montrealiotis έγραψε:Και ποιος είναι ο Πανακας ρε παιδιά δηλαδή και του δίνουμε και σημασία;;
Ουστ ρε

Εσύ λες "εγώ και άλλοι συνοπαδοι θέλουμε περισσότερη επικοινωνία από τον Ιβάν" και βγαίνει ο άλλος σε σκουληκοσταθμο και λέει "το μεγαλύτερο ποσοστό των οπαδών του ΠΑΟΚ νιώθει οτι ο Ιβάν έχει παρατήσει την ομάδα".
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

alexgarcia6 έγραψε:Εγω λεω οτι ασχετως με τις προθεσεις του λιμπερο και του καθε λιμπερο, αυτα που ακουσα στο κλιπακι ειναι υπαρκτη αποψη πολλων συνοπαδων

Ουστ ρε
Εγω δεν αμφισβητω οτι πολλοι νιωθουν ετσι, να μιλαμε για πλειοψηφιες κτλ ειναι στρεβλο και ανουσιο και κανει κακο στην ομαδα. Κι εγω να λεω δηλαδη «ολα καλα πανε, ετσι μου λενε αυτοι που συνδιαλεγομαι, ειναι η πλειοψηφια». Ουτε λογαριασμο δινουν οι αλλοι προεδροι, για τον δικο μας καθε μερα αρθρο οτι παρατησε την ομαδα, καθε μερα στα ραδια «εξαφανισμενος ο Ιβαν δεν μας ενημερωνει τι θελει»

Θελεις να γινουμε σαν τους γαβρους που τους απειλει ο χοντρος και σβηνουν σχολια στις σελιδες; Γιατι εγω δεν θελω.
EyxaristogiorgoKOUDA

Δημοσίευση από EyxaristogiorgoKOUDA »

trouman έγραψε:Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.

Από ένα παλιό παόκι..
Καλοπροαίρετα αλλά να λες βλάκες τους συνοπαδους σου δεν σε κάνει εξυπνότερο.οπως μαρτυρά το ψευδώνυμο μου από έναν πολύ παλιό ΠΑΟΚΤΣΗ
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Αν μπλέξεις με τα πίτουρα....

Για θυμηθείτε την είσοδο στο γήπεδο.
Την τοποθέτηση του για την πρωθυπουργία.
Να θυμηθούμε τι γράφαμε εμείς οι ίδιοι για τις πολλές επεμβάσεις του γιου μέσω των μηνυμάτων που άφηνε.
Ζητούσαμε να μην επεμβαίνει στο μεταγραφικό παζάρι.

Φέρνει Μποτο.
Προχωρά το νέο γήπεδο.

Τι με νοιάζει αν θα βγαίνει να με κανακευει κάθε λίγο και λιγάκι?
Όλη η οικογένεια είναι δίπλα στην ομάδα. Λίγο μακριά και αγαπημένοι.
Έπαθε, έμαθε. Ξέρει. Καλά κάνει.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

για τους φιλους που εγραψαν οτι πιθανον να μου αρεσουν αποψεις των ραδιοφωνατζηδων της πολης ,φυσικα και δε μου αρεσουν ,σπανια τους ακουω και αμα τους ακουω τους γραφω στα τριχωτα μου απαφτα,ανθρωποι που στις πλατες του ΠΑΟΚ του μπατιρη αλλα και του ευπωρου εκαναν περιουσιες και ζουν ανετα γιατι αν ασχολουνταν με γρια και ληκι δεν θα τους ακουγαν ουτε συγγενεις και φιλοι τους, οπως τα γελοου και τα μελοου.

οσο για αυτα που ειπε ο πανακας δεν συμφωνω σε ολα αλλα αν εσενα δεν σε πειραζει που ο ιδιοκτητης εχει να εμφανιστει στα δρωμενα της ομαδας 2,5 χρονια και εχουν μεσολαβησει 2 τελικοι κυπελλου,και σημαντικα ευρωπαικα ματς πχ μαρσειγ, και δεν ηταν καν να χαιρετησει τους παιχτες ειναι δικαωμα σου, το να μην κανει επιθετικη πολιτικη ηταν κατι που το ξεραμε δεν το μαθαμε τωρα οποτε δεν συζητω για πραγματα που προσπαθησαν να του επιρρίψουν(δολοφονιες,σιαμπανηδες,φευγει-μενει,κτλπ) ειναι αποφαση του να μην τους ξεσκιζει οπως και αποφαση να μην παει να παιρνει παιχτες τους που ηταν απληρωτοι η ελευθεροι (πχ σασα που εκαναν τεμεναδες για να τον φερουν οι ατζεντηδες και ειπε οχι οπως και κατα καρους και για παιχτες της ζελας) .

το να εμφανιζεται στους παιχτες ειναι το αυτονοητο γιατι αμεσως τους προσθετει πιεση για να πετυχουν στοχους και να του δικαιολογησουν τα λεφτα που τους δινει ,ειτε απο τα σκαιπ ειτε ζωντανα ειτε απο οπουδήποτε ,για να επικοινωνησει καποια πραγματα στον κοσμο εγω δεν του ζητησα να βγει στα ραδια ειπα να κανει μια ωραια συνεντευξη ζωντανη στην τουμπα,στο παλατακι,στα ξενοδοχεια του,σε καποιον αλλο πλανητη ,στο ροστοφ ,δεν με νοιαζει που αλλα να μιλησει για το πλανο του,αν μου πει πχ εμενα δημητρη εγω σε 3-4 χρονια θα βαλω 100+ χαρτια για το γηπεδο και δεν μπορω να εχω ομαδα 15 και 20 εκατομμύριων για να κανω και πρωταθλητισμο γιατι θα μπω φυλακη(επιχειρηματικα) ,θα τον ακουσω και θα κανω το καθηκον μου δηλαδη να στηριξω την ομαδα μεδιαρκειας ,με απλο εισητηριο και γενικα δεν θα απογοητευτω γιατι ο νουμερο1 υπευθηνος θα μου εχει πει την αληθεια.

αν καποιους τους καλυπτει να μιλουν για το πλανο και τους στοχους εμισθοι υπαλληλου του ιβαν (κυριακος,γκαγκα,λουτσε,μποτο) που αυριο μπορει να μην ειναι στη θεση τους αρα μπορει τα πλανα να γινουν αεροπλανα ,τοτε πασο,απλα αυτοι σημερα ειναι αυριο δεν ειναι με μια αποφαση του ιβαν ενω αυτος θα ειναι και αυριο και μεθαυριο και ευχομαι για παντα.

αν ο ευεργετης του ΠΑΟΚ σε ολα τα επειπεδα ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ πει σε εμενα και σε ολους τους ΠΑΟΚτσηδες μεχρι να κανω το γηπεδο θα κανω αυτο,αυτο και αυτο,μεχρι να μπουμε τσου λου θα κανω αυτο και αυτο,μεχρι να αλλαξουν καποια πραγματα θα κανω αυτο και αυτο εγω θα τον στηριξω με ολες μου τις δυναμεις ειτε παιζουν συμβολαιο του μυριου ειτε παιδια απο την κ19.

υγ σορρυ αν χαλαω την ιδεα κανενος οτι ηδονιζομαι να ακουω καραφλους κυριους και λοιπους γυμνοσαλιαγκες αλλα αυτες τις φωνουλες δεν τις ποιανουν τα αφτακια μου γιατι εχω πολλα χρονια την προσωπική αποψη για τα πραγματα στον ΠΑΟΚ ,στην πολιτικη κλτπ και δεν χρειαζομαι κανεναν να μου επιβαλλει κατι.

υγ δεν ζητησα να μου πει ποτε ο ιβαν που ειναι και γιατι δεν ερχεται ,ασ ειναι στα πιο εξωτικα νησια να κανει τις διακοπες του, εγω του ζητασα να μιλησει απο που και αν ειναι για θεματα του ΠΑΟΚ και να λυσει τυχον αποριες σε ολους μας .

ΠΑΟΚ
Asimos

Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Asimos »

1. Dont feed the trolls.
2. Ιδιοκτήτης είναι, ότι γουστάρει κάνει.
3. Dont feed the trolls.
4. Το 1 και το 3 να το κάνεις 10 φορές τη μέρα.

ΠΩΣ ΔΙΆΟΛΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩςΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ Ο ΣΑΒΒΊΔΗΣ; ΠΩΣ;

ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥΡΕ ΡΕ!
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Φίλε ντιμ κατανοώ πλήρως τον λόγο σου και θα πω ότι έχεις κάθε δικαίωμα να αξιώνεις, να επιθυμείς τάσεις, στάσεις, συμπεριφορές από τον ιδιοκτήτη μας. Θα προσθέσω επίσης ότι στα περισσότερα συμφωνώ, μα φυσικά δεν θα με χάλαγε κάτι από αυτά που ζητάς.
Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που κουβεντιάζουμε δεν έχει ως απάντηση εκείνο ή τούτο. Επιθυμίες, σκέψεις, ιδέες. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί η όποια αποστασιοποίηση του. Εξάλλου δεν γνωρίζουμε τους ακριβείς λόγους και ούτε θα το μάθουμε. Όπως και αν υπήρχαν τρόποι και τόποι όπου θα γίνονταν πιο άμεση η παρουσία του θα με ευχαριστούσαν επίσης.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Φίλε Ασιμε μην γίνεσαι τόσο σκληρός.
Έρχεται κάποιος και σου λέει ότι είμαι ΠΑΟΚ από κούνια. Ξοδεύω μαζί με τα δύο μου παιδιά κάποια χιλιάρικα ευρώ για τα εισιτήρια, τα μεταφορικά.
Τρώω χρήμα, βροχή, κρύο, ήλιο, ξοδεύω άφθονη αγάπη, είμαι οπαδός, είμαι πελάτης επίσης.
Θα ήθελα αυτό, εκείνο, θα το ήθελα έτσι κι αλλιώς.
Τα ακούς, επιχειρήματα έχει, εξαιρεις πιθανόν τις υπερβολές, αλλά ακούς. Κάτι φωνάζει.
Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος.
Και συ σε αυτά που γράφεις έχεις πολλά δίκια.
Ωστόσο δεν είναι κέρμα. Κορώνα ή γράμματα.
Όπως και διαφορετική οπτική, ανάγνωση, ανάγκη, προσδοκία. Όλοι μας είμαστε διαφορετικοί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”