Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Πιστεύω ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Πέμπτης θα έχουμε παραίτηση του Boto.
-
Asimos
- Montrealiotis
Για επιχειρηματολόγησε το λίγο αυτό με την παραίτηση;; Σε ένα πρότζεκτ το οποίο θέλει χρόνο για να υλοποιηθεί, ο δημιουργός του θα παραιτηθεί στην πρώτη στραβή; Μάλιστα
- kataramenos5
Σωστος. Ηδη μαζευει βαλιτσες. Καλεσε τις μεταφορες Κυριακος.. Εχω ινφοgmet έγραψε:Πιστεύω ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Πέμπτης θα έχουμε παραίτηση του Boto.
-
paok düsseldorf
ΑΡΔ+λουτσεσκου vs ΜΠΟΤΟ σημειωσατε ΔΙΠΛΟ.
Και κλαμα οι ΑΡΔ νταξει ωραια κλοκας,ο ακουσε να δεις ζαιρ,ο φτερωτος ρεπορτερ,ο καραφλος γουλιανος,ο κλαψιαρης γραφω και δεν κλπ,κλπ,κλπ.
Πραγματι τετοια ΧΟΡΩΔΙΑ ΥΜΝΗΤΩΝ ενος προπονητη που στα τελευταια 15 ματς εκανε μια νικη με τα αδιαφορα δευτερα του βαζελου
,τετοια ΟΜΟΨΥΧΙΑ
,τετοια ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΔ
,τετοια ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ μεταξυ μεσων ενημερωσης και ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ,τετοια προσπαθεια ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ του κοσμου, θα γραφει με χρυσα γραμματα στην ιστορια των ΑΡΧΙαρδ.
Και κλαμα οι ΑΡΔ νταξει ωραια κλοκας,ο ακουσε να δεις ζαιρ,ο φτερωτος ρεπορτερ,ο καραφλος γουλιανος,ο κλαψιαρης γραφω και δεν κλπ,κλπ,κλπ.
Πραγματι τετοια ΧΟΡΩΔΙΑ ΥΜΝΗΤΩΝ ενος προπονητη που στα τελευταια 15 ματς εκανε μια νικη με τα αδιαφορα δευτερα του βαζελου
Razvan Lucescu II
Παλι λες ανακριβειες, ο Τζορμπα στο παοκ24 ελεγε για ευθυνες Λουτσε. Ο Αναστασιαδης το ιδιο στο Λιμπερο, ο Τοσκιτσης το ιδιο στο PaokToday (και ειχαν και δικιο)
-
paok düsseldorf
Ο αναστασιαδης ειναι ενα γνησιο παιδι, ανεξαρτητα απο το αν συμφωνω με αυτα που λεει η οχι.aivas19 έγραψε:Παλι λες ανακριβειες, ο Τζορμπα στο παοκ24 ελεγε για ευθυνες Λουτσε. Ο Αναστασιαδης το ιδιο στο Λιμπερο, ο Τοσκιτσης το ιδιο στο PaokToday (και ειχαν και δικιο)
Δεν αναφερομαι σε αυτον.
Για τον Τζορμπα ,οντως ο λουτσεσκου δεν κοιματε τα βραδια απο την σκληρη κριτικη του.
Νομίζω ο Λούτσος την Πέμπτη το αντιμετώπισε λίγο υπεροπτικά.
Όλα θα είναι διαφορετικά αυτή την Πέμπτη.
Όλα θα είναι διαφορετικά αυτή την Πέμπτη.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Πολύ κόμπλεξ ρε φίλε....... με τον Αμπελ.
Όλοι ΑΡΔ τους λένε και όλοι κι ολας ξέρουν τι λενε(οι ΑΡΔ κάθε μέρα).
Εντάξει το εμπεδώσαμε, ότι δεν κάνει ο Λουτσος φτάνει........
Όλοι ΑΡΔ τους λένε και όλοι κι ολας ξέρουν τι λενε(οι ΑΡΔ κάθε μέρα).
Εντάξει το εμπεδώσαμε, ότι δεν κάνει ο Λουτσος φτάνει........
-
Asimos
Ο Λουτσος μια χαρά κάνει. Την υπομονή και την όρεξη δεν ξέρουμε αν έχει πλέον.
- sourmenetes
- Moderator
Οκ!gmet έγραψε:Πιστεύω ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Πέμπτης θα έχουμε παραίτηση του Boto.
Θα χεις χρόνο να τα δεις.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όνειρο μιλάμε, μούρλια. Αλλά άμα είναι να φύγει ας κάνουμε κ ένα κλαρίνο, χαλάλιadman έγραψε:Ονειρεμένο σενάριο. Δυστυχώς δεν νομίζω ποτέ ο Λούτσε να κάνει τέτοιο πράγμα, ακόμα και αν αποκλειστούμε.Napoli4 έγραψε:Πρόκριση και παραίτηση θέλω