Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από gika »

Rain, γράφω εδώ μέσα ούτε και γω θυμάμαι από πότε, πιθανότατα και πριν από σένα. Στηρίζω την ομάδα έμπρακτα και όσο μπορώ σε όλα τα τμήματα ακόμα και σε αυτά που δεν ξέρω ούτε το όνομα ενός παίκτη ή παράγοντα. Και μετά από όλα αυτά βγαίνεις και μιλάς για κακόβουλο σχέδιο; Ναι, με πληρώνει ο Μαρινακης να μπαίνω στο paokmania να γκρινιάζω για να κάνω κακό στον ΠΑΟΚ. Ειλικρινά τα πιστεύεις αυτά;!

Και στην ουσία του πράγματος. Έχει δυο μήνες που βλέπω την ομάδα να κάνει, πάντα κατά τη γνώμη μου, το ένα λάθος μετά το άλλο. Με πονάει τόσο να βλέπω τα λάθη αυτά, που τρώω 2-3 ώρες τη μέρα από τη ζωή μου εδώ μέσα συζητώντας με δεκάδες ακόμα άτομα που είτε συμφωνούν είτε διαφωνούν, αγωνιούν για την ομάδα όσο κι εγώ. Ήρθε το πρώτο παιχνίδι να επαληθεύσει όλα αυτά που φοβόμουν, όλα αυτά που έλεγα ειλικρινά ελπίζοντας να πέφτω έξω. Η κατάσταση είναι στα όρια να χαρακτηριστεί μη αναστρέψιμη και σε ενδεχόμενο αποκλεισμό, και με την αυταρκεια σε πρώτο πλάνο, όχι απλώς δεν θα υπάρχει περιθώριο να διορθωθούν τα κακώς κείμενα αλλά μάλλον θα πρέπει να χάσουμε και κάποιους από τους λίγους παίκτες που έμειναν με ποιότητα.

Μπορεί εσυ να το θεωρείς αυτό μαυρίλα, μπορεί να βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά ή να ερμηνεύεις διαφορετικά κάποιες καταστάσεις. Μπορεί να ζεις σε ένα άσπρο συννεφάκι που όλα θα πάνε καλά, την ώρα που εγώ κοιτάω πάνω και βλέπω μαύρα συννεφάκια πάνω από την ομάδα. Τι να κάνουμε, αυτό είναι ΠΑΟΚ.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως αυτό που εγραψες είναι χοντράδα. Κι αν δεν το κατάλαβες, μπες στο τοπικ του αγώνα που γράφαμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και δες τα σχόλια μου. Παρατήρησε ότι δεν είπα τίποτα αρνητικό, παρατήρησε την στήριξη που θες στην ομάδα. Για να σου εξηγήσω πως το βλέπω: όταν η ομάδα στήνεται και ετοιμάζεται αν βλέπω ότι κάτι πάει λάθος θα το φωνάζω. Όταν έρθουν οι υποχρεώσεις, όταν οι παίκτες είναι στο χορτάρι και δίνουν ότι μπορούν να δώσουν, τότε στηρίζουμε και βοηθάμε με τον οποίο τρόπο μπορούμε.

Εντελώς φιλικά στο γράφω, και μακάρι να μας βγάλει ο δρόμος να πιούμε μια ρετσίνα μαζί και να τα πούμε σαν άνθρωποι. Κάποιος που έχει περάσει εδώ μέσα χοντρικά τουλάχιστον δέκα χιλιάδες ώρες εδώ και μιάμιση δεκαετία, δεν γίνεται να μη πονάει την ομάδα. Όσο κι αν διαφωνείς μαζί μου, δεν μπορεί να μη το καταλαβαίνεις αυτό.

Προσωπικά το θεωρώ λήξαν το θέμα.
Μακάρι, μέσα απο την καρδιά μου, να δούμε μπαλαρα με πρόκριση την Πέμπτη, και να μπεις εδώ να μου την πεις για το ποσο έξω έπεσα. Μακάρι!
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Εύγε για το ύφος και το ήθος της απάντησης σου.
Είναι φανερό ότι καλοδεχουμενοι και προστατευομενοι είναι μόνο αυτοί που τα βλέπουν όμορφα και βοηθάνε να κρατιέται το κλίμα που επιθυμούν οι υπεύθυνοι.
Λες και όλος ο κόσμος μόνο το φόρουμ διαβάζει και δεν κουβεντιαζει σε άλλα μέσα, όπου το κλίμα δεν μπαίνει σε επιθυμητά και βολικά καλούπια.
Και δυστυχώς για εσάς, μέσα, δεν είναι μόνο το βοθροπολις και τα όμοια με αυτό, αλλά πολλά περισσότερα και ελεύθερα.
Η μανία σας να ονομάζετε αλλοθρησκους σαλιγκάρια και ειδικά μιζερους όσους συνοπαδους βλέπουν με άλλη οπτική (και σωστή εκ του αποτελέσματος πολλές φορές)
τα τεκταινόμενα στην ομάδα, δείχνει ότι πονηρές προθέσεις και οχι αγάπη για την ομάδα.

Για την ομαδουλα από συγκεκριμένα προφίλ που επιτίθεται σε κάθε σχόλιο μη αρεστό, με το ιδιο ύφος και ήθος, έχει απλωθεί ένα πέπλο προστασίας πέρα από κάθε λογική.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

gika έγραψε:Rain, γράφω εδώ μέσα ούτε και γω θυμάμαι από πότε, πιθανότατα και πριν από σένα. Στηρίζω την ομάδα έμπρακτα και όσο μπορώ σε όλα τα τμήματα ακόμα και σε αυτά που δεν ξέρω ούτε το όνομα ενός παίκτη ή παράγοντα. Και μετά από όλα αυτά βγαίνεις και μιλάς για κακόβουλο σχέδιο; Ναι, με πληρώνει ο Μαρινακης να μπαίνω στο paokmania να γκρινιάζω για να κάνω κακό στον ΠΑΟΚ. Ειλικρινά τα πιστεύεις αυτά;!

Και στην ουσία του πράγματος. Έχει δυο μήνες που βλέπω την ομάδα να κάνει, πάντα κατά τη γνώμη μου, το ένα λάθος μετά το άλλο. Με πονάει τόσο να βλέπω τα λάθη αυτά, που τρώω 2-3 ώρες τη μέρα από τη ζωή μου εδώ μέσα συζητώντας με δεκάδες ακόμα άτομα που είτε συμφωνούν είτε διαφωνούν, αγωνιούν για την ομάδα όσο κι εγώ. Ήρθε το πρώτο παιχνίδι να επαληθεύσει όλα αυτά που φοβόμουν, όλα αυτά που έλεγα ειλικρινά ελπίζοντας να πέφτω έξω. Η κατάσταση είναι στα όρια να χαρακτηριστεί μη αναστρέψιμη και σε ενδεχόμενο αποκλεισμό, και με την αυταρκεια σε πρώτο πλάνο, όχι απλώς δεν θα υπάρχει περιθώριο να διορθωθούν τα κακώς κείμενα αλλά μάλλον θα πρέπει να χάσουμε και κάποιους από τους λίγους παίκτες που έμειναν με ποιότητα.

Μπορεί εσυ να το θεωρείς αυτό μαυρίλα, μπορεί να βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά ή να ερμηνεύεις διαφορετικά κάποιες καταστάσεις. Μπορεί να ζεις σε ένα άσπρο συννεφάκι που όλα θα πάνε καλά, την ώρα που εγώ κοιτάω πάνω και βλέπω μαύρα συννεφάκια πάνω από την ομάδα. Τι να κάνουμε, αυτό είναι ΠΑΟΚ.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως αυτό που εγραψες είναι χοντράδα. Κι αν δεν το κατάλαβες, μπες στο τοπικ του αγώνα που γράφαμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και δες τα σχόλια μου. Παρατήρησε ότι δεν είπα τίποτα αρνητικό, παρατήρησε την στήριξη που θες στην ομάδα. Για να σου εξηγήσω πως το βλέπω: όταν η ομάδα στήνεται και ετοιμάζεται αν βλέπω ότι κάτι πάει λάθος θα το φωνάζω. Όταν έρθουν οι υποχρεώσεις, όταν οι παίκτες είναι στο χορτάρι και δίνουν ότι μπορούν να δώσουν, τότε στηρίζουμε και βοηθάμε με τον οποίο τρόπο μπορούμε.

Εντελώς φιλικά στο γράφω, και μακάρι να μας βγάλει ο δρόμος να πιούμε μια ρετσίνα μαζί και να τα πούμε σαν άνθρωποι. Κάποιος που έχει περάσει εδώ μέσα χοντρικά τουλάχιστον δέκα χιλιάδες ώρες εδώ και μιάμιση δεκαετία, δεν γίνεται να μη πονάει την ομάδα. Όσο κι αν διαφωνείς μαζί μου, δεν μπορεί να μη το καταλαβαίνεις αυτό.

Μακάρι, μέσα απο την καρδιά μου, να δούμε μπαλαρα με πρόκριση την Πέμπτη, και να μπεις εδώ να μου την πεις για το ποσο έξω έπεσα. Μακάρι!
Δεν νομίζω ότι μίλησα για κακόβουλο σχέδιο ούτε υπονοησα ότι τα παίρνεις.

Εγώ αυτό που λέω μπορεί να είναι αγαρμπο, αλλά κάπως πρέπει να το ακούσετε όταν τόσο καιρό τα λέμε.

Το να βγάζεις απ' το κεφάλι σου συμπεράσματα για το πώς επίκειται διάλυση και είναι κακές συνθήκες στην ομάδα ή όπως αλλιώς το είπες, και να τα πλασάρεις ως δεδομένα, είναι απλά μια κακία και τίποτα άλλο.

ΕΤΣΙ δημιουργείται αυτό το θρυλικό κλίμα μιζέριας της Τούμπας και η μουρμούρα που τόσες δεκαετίες δε μπορούμε να εξηγήσουμε. Βγάζει ο καθένας ότι συμπέρασμα του κατέβει, βάζει ΜΗΔΕΝ φίλτρα και το πλασάρει στο διπλανό του ο οποίος το αναπαράγει ως πληροφορία. Δεν μπορεί να μη το βλέπετε αυτό

Όσο για σένα Τουμπα5, ούτε κατά διάνοια δεν είσαι στο επίπεδο του Γκίκα ώστε να συγχωνευσουμε τις συζητήσεις. Μια κατηγορία μόνος σου είσαι. Μη χωνεσαι για να βγάλεις το μένος σου σε άσχετες κουβεντες
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΑΙ ΑΠΩ ΚΩΝΤΑ ΜΑΙ ΩΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΑΗΔΟΥΡΗΑ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βασικα jibbie αυτο

'' Καταλαβαίνω τι λες αλλά όπως έχω ξανατονισει, δεν τίθεται σε δημόσια διαβούλευση το τι θα πούμε στο Χ μέλος. ''

οταν συνοδευεται απο αυτο

'' Άλλη μια τοπ αρλουμπα βγαλμένη απ' το κεφάλι σου
Γκίκα κατάλαβε το, έχεις εξαντλήσει την υπομονή μας με τη δήθεν αντικειμενική κριτική σου η οποία είναι ένα ατελείωτο κακόβουλο σενάριο για την ομάδα, καλυμενο με μανδύα θλίψης
Κοψτο
''

δεν ειναι καθολου αστειο και χωραει πολυ κουβεντα απο τα μελη του φορουμ αλλα...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

δεν το χω παρακολουθησει τζος δε σας προλαβαινω ρε απαπαπαπα :D που ειπωθηκε αυτο σε τι πλαισιο;

οκ, μια σελιδα πισω ηταν η απαντηση :mrgreen:

ενταξει, τι να πουμε, οσα διαστημικα και να γραψε ο γκικα δε δικαιολογειται το υφος και η σταση του ρειν. υπαρχει αντιλογος σ αυτο; ρειν εσυ μην απαντησεις!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Ο Ιβάν έκλεισε την κανουλα γιατί πούλησε τζολη και άρα δεν είναι δικά του λεφτά όσα βάζει, δημοκρατία

Ο ραζβαν φέρνει τους δικούς του παίκτες (επειδή έτσι λέω εγώ αλλά δε ξέρω που το στηρίζω), δημοκρατία

Ο Μποτο μάλωσε με το ραζβαν (γιατί έτσι μου ρθε) και του επιβάλλει παικτες, δημοκρατία

Ο Ραζβαν το κάνει με τον Μπισεσβαρ για να ξεσπασει τα νεύρα του που του επιβάλλει σακάκια ο Μποτο , δημοκρατία

Ο Ιβάν παίρνει μάτι το ραζβαν ενώ ο Μποτο συμμετέχει σε όργια με τον γκαγκατση για αντίποινα στο ραζβαν που τον κερατωνει, δημοκρατία

Συμπέρασμα: θα γράφουμε επί σειρά μηνών ότι μας γκαβλωσει αδιαφορώντας για το κλίμα που δημιουργούμε, γιατί έχουμε δημοκρατία και κανείς δε δικαιούται να μας πει να βάλουμε φίλτρο σε όσα λέμε, γιατί είναι αντιδημοκρατικό

Τουλάχιστον ο Νικόλας στα ραδια είχε ένα τοξικό σενάριο και το τηρούσε, ότι οι μετοχές είναι στο συρτάρι του Κόκκαλη. Τίποτα άλλο.

Τώρα έχουμε περάσει στο άλλο επίπεδο, ο καθένας λέει ότι τοξική αρλουμπα του γουστάρει και απαιτεί να γίνεται και σεβαστο

Δεν ξέρω λοιπόν καμία φράση που να σας πω και να μην περιέχει κάποιου είδους ελαφρό μπινελικι

Που θα παραστησετε και τους θιγμένους
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

για εξηγησε μου λιγο παραπανω τις δυο τελευταιες σειρες του ποστ σου, (και) σε μενα απευθυνεσαι;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Βεβαίως και όχι, ίσα ίσα νομίζω πολύ καλοπροαίρετα και σε καλό κλίμα έγραψες το ποστ σου. Όντως δε το έκανα ξεκαθαρο
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

rainmaker έγραψε:
gika έγραψε:Rain, γράφω εδώ μέσα ούτε και γω θυμάμαι από πότε, πιθανότατα και πριν από σένα. Στηρίζω την ομάδα έμπρακτα και όσο μπορώ σε όλα τα τμήματα ακόμα και σε αυτά που δεν ξέρω ούτε το όνομα ενός παίκτη ή παράγοντα. Και μετά από όλα αυτά βγαίνεις και μιλάς για κακόβουλο σχέδιο; Ναι, με πληρώνει ο Μαρινακης να μπαίνω στο paokmania να γκρινιάζω για να κάνω κακό στον ΠΑΟΚ. Ειλικρινά τα πιστεύεις αυτά;!

Δεν νομίζω ότι μίλησα για κακόβουλο σχέδιο ούτε υπονοησα ότι τα παίρνεις.

Εγώ αυτό που λέω μπορεί να είναι αγαρμπο, αλλά κάπως πρέπει να το ακούσετε όταν τόσο καιρό τα λέμε.

Το να βγάζεις απ' το κεφάλι σου συμπεράσματα για το πώς επίκειται διάλυση και είναι κακές συνθήκες στην ομάδα ή όπως αλλιώς το είπες, και να τα πλασάρεις ως δεδομένα, είναι απλά μια κακία και τίποτα άλλο.

ΕΤΣΙ δημιουργείται αυτό το θρυλικό κλίμα μιζέριας της Τούμπας και η μουρμούρα που τόσες δεκαετίες δε μπορούμε να εξηγήσουμε. Βγάζει ο καθένας ότι συμπέρασμα του κατέβει, βάζει ΜΗΔΕΝ φίλτρα και το πλασάρει στο διπλανό του ο οποίος το αναπαράγει ως πληροφορία. Δεν μπορεί να μη το βλέπετε αυτό
Πρώτον, ξεκινάς και λες ότι δεν μίλησες για κακόβουλο σχέδιο όταν λίγο πριν μου έγραψες:
Άλλη μια τοπ αρλουμπα βγαλμένη απ' το κεφάλι σου
Γκίκα κατάλαβε το, έχεις εξαντλήσει την υπομονή μας με τη δήθεν αντικειμενική κριτική σου η οποία είναι ένα ατελείωτο κακόβουλο σενάριο για την ομάδα, καλυμενο με μανδύα θλίψης

Κοψτο
Επίσης όταν γράφω την άποψη μου, γράφω την άποψη μου, προσπαθώντας να κοιτάω δυο βήματα μπροστά. Επ ουδενί δεν ισχυρίστηκα ότι πρόκειται για κάτι δεδομενο - η προσωπική μου εκτίμηση είναι.

Για παράδειγμα, γνωρίζοντας ότι η αυταρκεια είναι ο πρώτος στόχος για την ομάδα (λόγια Ιβαν) και θεωρώντας ότι στον σχεδιασμό για την νέα χρόνια έχουν προϋπολογιστεί τα ευρωπαϊκά έσοδα (εκτίμηση), σκέφτομαι ότι αν αποκλειστούμε η ομάδα θα χρειαστεί να βρει από αλλου αυτά τα έσοδα και το πιο λογικό είναι οι πωλήσεις. Όταν βλέπω την ομάδα να είναι κατώτερη των περιστάσεων (Λέφσκι) και αντί να μπορούμε να μιλάμε για ενίσχυση να μπαίνουν στο κάδρο αρχικά η αποχώρηση του Κουρτιτς και μετά αν ακούσουμε τις φήμες η πώληση του Αουγκουστο, τρομάζω.

Για σένα αυτό είναι καταστροφολογία, για μένα είναι συζήτηση για το αύριο της ομάδας παίρνοντας ως δεδομένη την κατάσταση (αυταρκεια, ήττα από την Λέφσκι, ευρωπαϊκά έσοδα στον αέρα) και κάνοντας μια προσωπική εκτίμηση για το που οδηγούν αυτά (πωλήσεις, στοπ σε επιπλέον ενίσχυση).

Δεν σημαίνει ότι αυτό που γράφω θα γίνει, δεν παύει όμως να είναι ένα υπαρκτό σενάριο με πολλές πιθανότητες να συμβεί. Και δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τον λόγο που θες να σταματήσεις οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση. Όταν για παράδειγμα έλεγα ότι οι παίκτες που έρχονται από ομαδούλες της πλάκας δεν θα μπορέσουν να σταθούν με το καλημέρα, ήμουν πάλι γκρινιάρης. Όταν μπήκαν με την Λέφσκι και δεν έδωσαν τίποτα, αλλα 100 μέλη μπήκαν και έγραψαν 100 φορές χειρότερα πράγματα. Αυτό είναι καλύτερο;

Αυτό που κάνω το λες κακία! Μάλιστα; Σε ποιον; Θέλω το κακό του ΠΑΟΚ; Θελω το κακό του φόρουμ; Αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς.

Και τέλος καταλήγεις ότι τα ποστ μου φταινε για την θρυλική μάλιστα μιζέρια της Τούμπας εδώ και δεκαετίες.
Μάλιστα :?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Μη το κουράζουμε

Δε μίλησα για ΣΧΈΔΙΟ

όχι δεν φτάνε ΜΟΝΟ τα δικά σου ποστ και μη παριστάνεις τον ηλίθιο

Είναι ξεκάθαρο τι σου γραφουμε εδώ και μήνες

Έχω και σοβαρότερες δουλειές να ασχοληθώ από αυτές τις βλακείες

Σου ζητήσαμε να βάλεις φίλτρο στη μιζέρια που αποπνέουν τα καθημερινά ποστ σου όχι γιατί δεν έχεις δικαίωμα στην άποψη αλλά γιατί δεν έχεις δικαίωμα στο δηλητήριο

Κάτσε σκέψου και τέλος δεν θα παίζουμε όλη μέρα τις κουμπαρες
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

episimos73 έγραψε:Σαν το PAOKMANIA πουθενά ρε μαλακες. Γι’ αυτό ξημεροβραδιαζόμαστε εδώ μέσα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Τώρα τα διαβάζω μαζεμένα του Φυτίλια, ακριβώς αυτό!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

toumba5 έγραψε:Εύγε για το ύφος και το ήθος της απάντησης σου.
Είναι φανερό ότι καλοδεχουμενοι και προστατευομενοι είναι μόνο αυτοί που τα βλέπουν όμορφα και βοηθάνε να κρατιέται το κλίμα που επιθυμούν οι υπεύθυνοι.
Λες και όλος ο κόσμος μόνο το φόρουμ διαβάζει και δεν κουβεντιαζει σε άλλα μέσα, όπου το κλίμα δεν μπαίνει σε επιθυμητά και βολικά καλούπια.
Και δυστυχώς για εσάς, μέσα, δεν είναι μόνο το βοθροπολις και τα όμοια με αυτό, αλλά πολλά περισσότερα και ελεύθερα.
Η μανία σας να ονομάζετε αλλοθρησκους σαλιγκάρια και ειδικά μιζερους όσους συνοπαδους βλέπουν με άλλη οπτική (και σωστή εκ του αποτελέσματος πολλές φορές)
τα τεκταινόμενα στην ομάδα, δείχνει ότι πονηρές προθέσεις και οχι αγάπη για την ομάδα.

Για την ομαδουλα από συγκεκριμένα προφίλ που επιτίθεται σε κάθε σχόλιο μη αρεστό, με το ιδιο ύφος και ήθος, έχει απλωθεί ένα πέπλο προστασίας πέρα από κάθε λογική.

Καλώς τον.

Θα με παραθέσεις έντιμα και με παράθεση δικών μου posts για ποιον λόγο είμαι ψεύτης και γυριστρούλα ή όλα όσα είπες;
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

επειδη το αποτελεσμα θα ειναι μπαν ενα μηνα (σε συγκριση με το τι πεφτει σε αλλους και για ποιο λογο, ειναι το λιγοτερο υπερβολικο)
μπορεις να το ριξεις απευθειας χωρις κανενα διαλογο, μοντ εισαι αφου.........
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μη με απευθύνεις το λόγο ξανά ποτέ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”