27. Jasmin Kurtic
Re: 27. Jasmin Kurtic
Τα απειλητικά μηνύματα κατά μελών της mod team περάστηκαν κανονικά.
Για να έχετε μια ιδέα κ εσείς τι συμβαίνει.
Για να έχετε μια ιδέα κ εσείς τι συμβαίνει.
-
- Επικοινωνία:
Εγώ με το φτωχό μου το μυαλό δεν μπορώ να καταλάβω πως επιτράπηκε καταρχάς η εγγραφή κάποιου με username που εξυβρίζει χυδαία μητέρες μελών και πολύ περισσότερο διαχειριστών του φόρουμ
-
Τι γίνεται ρε παιδιά (στους διαχειριστές αναφέρομαι)... κεκτημένη ταχύτητα? Αλλιώς δεν εξηγείται να περάσατε τέτοιο σχόλιο και μάλιστα από άτομο που έχει αυτό το nickname!!
- ΑποστόληςΑ
Να βάλει ένα γκολ από απευθείας φάουλ, να μας χαρίσει την πρόκριση κι ας πάει στην ευχή της Παναγίας!
Από τα δεδομένα εγώ κατάλαβα ότι τον παίχτη δεν τον θέλει η ομάδα, δηλαδή ο προπονητής, και απλά ο Κούρτιτς ζήτησε να φύγει από τώρα, θεμιτό αυτό - ούτε αφορισμοί για τον παίχτη χρειάζονται ούτε τίποτα. Το θέμα είναι ότι πρέπει να αντικατασταθεί γιατί τον Σβαμπ δεν τον έχω εμπιστοσύνη και οι δύο νεαροί Πορτογάλοι, αυτή τη στιγμή, δεν είναι έτοιμοι για να πάρουν φανέλα βασικού.
-
Το ότι δε θέλουμε να τον ανανεώσουμε δε σημαίνει οτι δεν τον θέλουμε κ αυτή τη χρονιά.
Αυτό είναι ερωτηματικό για μένα, το τι θα κάνουμε αν ο παίχτης δεν βρει ομάδα. Γιατί το να του λες ότι είναι ελεύθερος να φύγει από τώρα, αφού το ζήτησε ο ίδιος, κάτι σημαίνει.
-
Είναι γεγονός αυτο; Γράφτηκε καπου; Είπαμε στον Κουρτιτς οτι μένει ελεύθερος αν θελει;
- theodorsalonika
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΠΑΜΕ να μεινει ελευθερος...τι ειναι φιλαρακι μας?τι ειναι τα λεφτα?στραγαλια?αμα φερει καμια προσφορα το συζηταμε..μεχρι τοτε ειναι παικτης μας και συμετεχει κανονικα...η ραδιο αρβυλα παει συννεφο!!!
Λάθος διατύπωση από μένα, εννοώ ότι αν βρει ομάδα ευχαρίστως να το συζητήσουμε. Αν και το ελεύθερος κι αυτό κάπου το είδα αλλά δεν θυμάμαι πού.
Αφού είναι με δανεισμό από την Πάρμα πως θα τον αφήσουμε ελευθερο; Ουσιαστικά διακοπή δανεισμού είναι οπότε πρέπει να συμφωνήσει και η Πάρμα η οποία δεν θα τον θέλει πίσω. Οπότε θα πρέπει να έχει βρει ομάδα.
Είναι ελεύθερος να φέρει προτάσεις, ότι έχει το ελεύθερο να μιλήσει με άλλες ομάδες δηλαδή. Αυτό γράφτηκε.Luigi Vampa έγραψε:Είναι γεγονός αυτο; Γράφτηκε καπου; Είπαμε στον Κουρτιτς οτι μένει ελεύθερος αν θελει;
- ΑποστόληςΑ
Γράφηκε ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει το 80% της μεταγραφής. Αν δηλαδή πουληθεί 1Μ ο ΠΑΟΚ θα εισπράξει 800Κ.