Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
george188

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από george188 »

gmet έγραψε:To project της ομάδας αυτήν την στιγμή έχει ένα όνομα, Αποεπένδυση. Αυτό σημαίνει για όσους γνωρίζουν έστω και ελάχιστα οικονομικά, ότι ο επενδυτής προσπαθεί να πάρει πίσω όσο το δυνατόν περισσότερα από τα χρήματα που έχει επενδύσει.
Τα τελευταία 3 χρόνια αυτό συμβαίνει συστηματικά. Πωλούνται όλοι οι παίκτες αξίας και στη θέση τους έρχονται «στοιχήματα», παίκτες πολύ μικρής αξίας που ίσως βγούν.
Τα περί ευρωπαϊκής διάκρισης και καθιέρωσης στην ελίτ και πρωταθλητισμού είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Δεν θα κατηγορήσω κανέναν Σαββίδη, αυτό θέλει, αυτό μπορεί, αυτό κάνει. Στο κάτω κάτω κουμάντο στην τσέπη του θα κάνει αυτός και κανένας άλλος.
Εγώ δεν είμαι Σαββίδης, φίλαθλος του ΠΑΟΚ είμαι τα τελευταία 50 χρόνια και ο ΠΑΟΚ με ενδιαφέρει. Θα θέσω όμως μερικά ερωτήματα:
- Είναι βιώσιμη η σημερινή κατάσταση της ομάδας;
- Υπάρχει σοβαρή προοπτική για πρωταθλητισμό και CHL;
- Η ομάδα την τελευταία 3ετία ανεβαίνει επίπεδα;
Η δική μου απάντηση στα παραπάνω είναι όχι.
Μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ που πρέπει να πρωταγωνιστεί οφείλει να δημιουργήσει συνθήκες αυτάρκειας για ένα budget που του δίνει την δυνατότητα να χτυπάει στα ίσια το πρωτάθλημα και τους ομίλους του CHL. Στόχος είναι η αυτάρκεια σε αυτό το επίπεδο. Δεν μπορεί να είναι ο στόχος να ρίξουμε τόσο το budget ώστε από τα τηλεοπτικά και τις όποιες εισπράξεις από την Ευρώπη να υπάρχει αυτάρκεια. Αυτός είναι ο ιδανικός στόχος μιας μικρομεσαίας ομάδας που έχει κάποιες εκλάμψεις. Αυτό όμως δεν είναι ΠΑΟΚ.
Πολλή θα ρωτήσουν και με μεγάλη δόση ειρωνείας και τι ακριβώς θα γίνει θα αγοράσεις εσύ τον ΠΑΟΚ; Όχι βέβαια, αλλά δεν θεωρώ ταμπού την συζήτηση για την επόμενη μέρα. Πιστεύω ότι αυτή η συζήτηση έχει ήδη ξεκινήσει, αυτό τουλάχιστον ακούω.
Πιστεύω ότι όλοι οι κύκλοι κάποτε ανοίγουν και κάποτε κλείνουν.
Είπαν ορισμένοι να βάλει δηλαδή πωλητήριο στην ομάδα; Ναι να βάλει, με προϋποθέσεις όμως. Εάν υπάρχει ο άνθρωπος που θα πάει την ομάδα πιο ψηλά τότε καλώς να ορίσει.

ΥΓ Μιλούν πολλοί για την Νέα Τούμπα, το νέο προπονητικό κέντρο κλπ., εγώ θα πω ότι αυτή τη στιγμή απέχουν πάρα μα πάρα πολύ.
Έχει κάνει κάποιος δημοσιογράφος πραγματικό ρεπορτάζ, πραγματική έρευνα για να δει που ακριβώς βρίσκονται αυτά; Γιατί η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από αυτή των ανακοινώσεων. Η μπάλα είναι επιτέλους μετά από πάρα πολλές καθυστερήσεις στο γήπεδο μας, αλλά…

Έχω ελάχιστες ελπίδες ότι θα δημοσιευθεί το κείμενο μου, αλλά τέλος πάντων έχω.
Θα ήθελα να ήξερα τι ακριβώς παίρνει ο Ιβάν από τον ΠΑΟΚ, την ώρα που κάνει ΑΜΚ για 5 εκατομμύρια ευρώ.Και.μιας κ ξέρεις κ τη φάση του γηπέδου δεν μας.την λές κ εμάς;
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Ιβάναρος για πάντα στον ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

+2731959
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ο ΙΣ έχει κερδίσει το δικαίωμα να αποχωρήσει όταν, όπως και για όποιον λόγο επιθυμεί από τον ΠΑΟΚ.

θα γίνει κι αυτή η κουβέντα αλλά δεν είναι της παρούσης, προέχουν αλλά τώρα.

Ο καλός ο φίλος παραπάνω αλλά έχει κάνει δύο βασικά δομικά λάθη στον τρόπο σκέψης κι έκφρασης.

1. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μικρομεσαία ομάδα για τον υπόλοιπο πλανήτη.

2. Τα τρία κατά τη γνώμη του όχι που ανέφερε αν κατάφερε ο τωρινός ιδιοκτήτης είναι τόσο άσχετα μεταξύ τους που δεν επηρεάζουν καθόλου μα καθόλου τη λειτουργία της ομάδας σήμερα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Α ρε ιβαν που έμπλεξες...

Αποεπενδυση....λεει ο άλλος που αμφιβάλω εάν γνωρίζει τι διαφορά έχει το κεφιρ από το ξινογαλα

Συνεχίστε... Βλάχοοπαδοι...του ΠΑΟΚ να διαβάζετε αυτούς που λόγο των πολιτικών πεποιθησεων τους προσπαθούν να διώξουν τον ιβαν...

Δεν κατεβαίνει με τίποτα το...αυτος δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός...

Ο ιβαν πρέπει να κάνει και είναι υποχρεωμένος να κάνει ότι είναι δυνατόν να προστατέψει την περιουσία του...

Βάζω με κλειστά μάτια... 10 δρχμ...οτι γνωρίζει εδώ και 2 χρόνια τι...γραφει η ιστορία...τωρα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

gmet έγραψε:To project της ομάδας αυτήν την στιγμή έχει ένα όνομα, Αποεπένδυση. Αυτό σημαίνει για όσους γνωρίζουν έστω και ελάχιστα οικονομικά, ότι ο επενδυτής προσπαθεί να πάρει πίσω όσο το δυνατόν περισσότερα από τα χρήματα που έχει επενδύσει.
Τα τελευταία 3 χρόνια αυτό συμβαίνει συστηματικά. Πωλούνται όλοι οι παίκτες αξίας και στη θέση τους έρχονται «στοιχήματα», παίκτες πολύ μικρής αξίας που ίσως βγούν.
Τα περί ευρωπαϊκής διάκρισης και καθιέρωσης στην ελίτ και πρωταθλητισμού είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Δεν θα κατηγορήσω κανέναν Σαββίδη, αυτό θέλει, αυτό μπορεί, αυτό κάνει. Στο κάτω κάτω κουμάντο στην τσέπη του θα κάνει αυτός και κανένας άλλος.
Εγώ δεν είμαι Σαββίδης, φίλαθλος του ΠΑΟΚ είμαι τα τελευταία 50 χρόνια και ο ΠΑΟΚ με ενδιαφέρει. Θα θέσω όμως μερικά ερωτήματα:
Μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ που πρέπει να πρωταγωνιστεί οφείλει να δημιουργήσει συνθήκες αυτάρκειας για ένα budget που του δίνει την δυνατότητα να χτυπάει στα ίσια το πρωτάθλημα και τους ομίλους του CHL. Στόχος είναι η αυτάρκεια σε αυτό το επίπεδο. Δεν μπορεί να είναι ο στόχος να ρίξουμε τόσο το budget ώστε από τα τηλεοπτικά και τις όποιες εισπράξεις από την Ευρώπη να υπάρχει αυτάρκεια. Αυτός είναι ο ιδανικός στόχος μιας μικρομεσαίας ομάδας που έχει κάποιες εκλάμψεις. Αυτό όμως δεν είναι ΠΑΟΚ.
Πολλή θα ρωτήσουν και με μεγάλη δόση ειρωνείας και τι ακριβώς θα γίνει θα αγοράσεις εσύ τον ΠΑΟΚ; Όχι βέβαια, αλλά δεν θεωρώ ταμπού την συζήτηση για την επόμενη μέρα. Πιστεύω ότι αυτή η συζήτηση έχει ήδη ξεκινήσει, αυτό τουλάχιστον ακούω.
Είπαν ορισμένοι να βάλει δηλαδή πωλητήριο στην ομάδα; Ναι να βάλει, με προϋποθέσεις όμως. Εάν υπάρχει ο άνθρωπος που θα πάει την ομάδα πιο ψηλά τότε καλώς να ορίσει.

ΥΓ Μιλούν πολλοί για την Νέα Τούμπα, το νέο προπονητικό κέντρο κλπ., εγώ θα πω ότι αυτή τη στιγμή απέχουν πάρα μα πάρα πολύ.
Έχει κάνει κάποιος δημοσιογράφος πραγματικό ρεπορτάζ, πραγματική έρευνα για να δει που ακριβώς βρίσκονται αυτά; Γιατί η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από αυτή των ανακοινώσεων. Η μπάλα είναι επιτέλους μετά από πάρα πολλές καθυστερήσεις στο γήπεδο μας, αλλά…

Λογαριασμος 6 μηνες 35 ποστ Most Active Forum τα Διοικητικα και μιλας για αποεπενδυση. Παρε κανενα τηλ στο λιμπερο, εκει ειναι η φωλια
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Οι Βουλινό-Γουμενο-Παγώνιδες, Σαχπαζίδηδες και άλλοι φυτευτοί δεν έχουν χαθεί στη λήθη … οι παλιοί θυμόμαστε τι ΠΑΟΚ ονειρεύονται τα εντόπια συμφέροντα.

Θα βόλευε πολύ στο λιμάνι να υπήρχε και στον ΠΑΟΚ ένας παλέτας για πρόεδρος.

Ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε.
Προτιμάμε τον τεμέτερον γνήσιο Πόντιο, όχι γενίτσαρο.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

John pet, gmet και το κακό συναπάντημα
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

aivas19 έγραψε:

Λογαριασμος 6 μηνες 35 ποστ Most Active Forum τα Διοικητικα και μιλας για αποεπενδυση. Παρε κανενα τηλ στο λιμπερο, εκει ειναι η φωλια
Ειναι ο θαυμαστής και φίλος(?) του "johnpet" που εγραφε τις ιδιες αερολογίες και αναλυσάρες στο ίδιο νήμα με το ίδιο πνεύμα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Μηπως ειναι το ιδιο προσωπο;;;;!!!;;;!!!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Εικόνα
Αυτό με το γήπεδο πάντως είναι το καλύτερο. Ο Ιβαν είχε 1002 δικαιολογίες να σταματήσει και να παρατήσει το προτζεκτ με τα χουνέρια του Κουλή και του Αυγενάκη. Και έχουμε τον johnmet να απορεί αν έκανε κανένας ρεπορτάζ να λύσει το γρίφο.
Το μόνο που δε βγάζει νόημα είναι η επιμονή και η προσπάθεια και τα κατεβατά του κάθε gpet με όλες αυτές τις αερολογίες ξανά και ξανά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

astral μια χαρα νοημα βγαινει

Πονος και πολεμος κατα του Ιβαν και κατ’επεκταση κατα του ΠΑΟΚ, βαλε λιμπερο να ακουσεις, κασετα εχουν, τσιμπανε και οι δικοι μας, τοσα χρονια η ιδια ιστορια. Να μην τα αναπαραγω εδω μεσα, ο κοσμος πρεπει να ξυπνησει και να ηρεμησει. Συσπειρωση ειναι η μονη απαντηση και οχι σταυρωμα
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

aivas19 έγραψε:Μηπως ειναι το ιδιο προσωπο;;;;!!!;;;!!!Εικόνα
Μήπως είναι ο Γιάννης Κουρτακης??
Μαθαίνει αυτά που ξέρει απ' τους άλλους.
Απ'ευθείας σύνδεση με Εσκομπάρ.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

και ποια ειναι η "αλλη πλευρα" που τον πληροφορεί?
Εμένα δε μου φαίνεται για θυμα ακροατής του καθε Λιμπερο, αλλα για καποιον που προσπαθεί εδω και καιρό με τον ίδιο επίμονο και γκεμπελίστικο τρόπο να περάσει κάποια στιγμή την ατζέντα του. Λογικά πιστεύει οτι όλο και καποιος χαζός θα τσιμπήσει και γίναμε. Τόση συνέπεια και επιμονή μου προκαλεί εντύπωση. Σχεδόν επαγγελματική.
Στα ποστ πάντα η ίδια δομή, ίδια διαστρέβλωση, δήθεν ενημέρωση και δήθεν εναλλακτικές που θα έρθουν τρέχοντας αν φύγει ο κακός Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

aivas19 έγραψε:astral μια χαρα νοημα βγαινει

Πονος και πολεμος κατα του Ιβαν και κατ’επεκταση κατα του ΠΑΟΚ, βαλε λιμπερο να ακουσεις, κασετα εχουν, τσιμπανε και οι δικοι μας, τοσα χρονια η ιδια ιστορια. Να μην τα αναπαραγω εδω μεσα, ο κοσμος πρεπει να ξυπνησει και να ηρεμησει. Συσπειρωση ειναι η μονη απαντηση και οχι σταυρωμα
Τωρα που είπες...λιμπερο..

Εγω απορώ πως είναι δυνατόν στην εκπομπή της κολογριας να περνει μέρος ΠΑΟΚτσης...

Και την Κυριακή να κάνει εκπομπή ο συριγος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”