Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Σε φόρουμ γράφτηκες μάστορα, λογικά πίσω από οθόνη θα εκφράζεσαι.
Αν δε σου αρέσει να επικοινωνείς μέσω οθόνης πήγαινε σε αμφιθέατρο να κάνεις διάλεξη με ζωντανό κοινό και διάλογο
Αν δε σου αρέσει να επικοινωνείς μέσω οθόνης πήγαινε σε αμφιθέατρο να κάνεις διάλεξη με ζωντανό κοινό και διάλογο
- episimos73
Σαν το PAOKMANIA πουθενά ρε μαλακες. Γι’ αυτό ξημεροβραδιαζόμαστε εδώ μέσα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
ΠΙΣΟ ΑΠΟ ΤΟΠ ΠΙΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ,ΓΙΑ ΠΑΤΡΩΝΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟ ΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ....rainmaker έγραψε:Σε φόρουμ γράφτηκες μάστορα, λογικά πίσω από οθόνη θα εκφράζεσαι.
- Μπαρκαρούτσος
Μη δειτε εναν ανθρωπο να θελει να συζητησει δια ζωσης, αμεσως να τον φατε!
Ειστε αλλοτριωμενοι κύριοι απο τα σοσιαλ μιντια και τις νεες τεχνολογιες!
Χασαμε την ανθρωπια μας και επικοινωνουμε μεσα απο τα αψυχα κινητα και κομπιουτερς...
Θιασιωτης της επιστροφης στις παραδοσεις ο κυριος!
Κομπλεξαρες ε κομπλεξαρες! [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειστε αλλοτριωμενοι κύριοι απο τα σοσιαλ μιντια και τις νεες τεχνολογιες!
Χασαμε την ανθρωπια μας και επικοινωνουμε μεσα απο τα αψυχα κινητα και κομπιουτερς...
Θιασιωτης της επιστροφης στις παραδοσεις ο κυριος!
Κομπλεξαρες ε κομπλεξαρες! [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Ερντογάν έλα με το λοκώΜπαρκαρούτσος έγραψε:Προσοχή, οργισμένος Έλλην.
- Montrealiotis
Ρε ‘σείς μοντ, τώρα σοβαρά κάθεστε και απαντάτε σε αυτόν τον τύπο, και με επιχειρήματα κιόλας; Στείλτε τα στην ηλεκτρονικού εγκλήματος και ότι γίνει.
Εν τω μεταξύ πάλι καλά που είμαι στο Μοντρεάλ και δεν θα με βρει κι εμένα να με τακτοποιήσει.
Εν τω μεταξύ πάλι καλά που είμαι στο Μοντρεάλ και δεν θα με βρει κι εμένα να με τακτοποιήσει.
Σαν το νούμερο μου στα nikejohn4serres έγραψε:42°Crenegade έγραψε:Ρε μαλακές,τι θερμοκρασίες παίζουν στην Ελλάδα?
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Άσε έχω βγάλει κάτι φουσκάλες που έσπασαν και δεν μπορώ να (περ)πατήσω...
Το ποστ ήταν στίχος από τραγούδι btw
Το ποστ ήταν στίχος από τραγούδι btw
Χρειαζόμαστε ένα ευχέλαιο από τον Παπα-ΠΑΟΚ εδώ μέσα γιατί ξεφεύγει θέμα.
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι όλες οι ύβρεις από το συγκεκριμένο άτομο που χρησιμοποιεί υβριστικό νικ ή το FYTILAS2 πρέπει να διαγραφούν.
ΟΚ. Καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα ποστ του για πιθανές ποινικές διώξεις, σώστε κάπου, που δεν θα τα βλέπουμε εμείς οι υπόλοιποι.
ΟΚ. Καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα ποστ του για πιθανές ποινικές διώξεις, σώστε κάπου, που δεν θα τα βλέπουμε εμείς οι υπόλοιποι.
- kataramenos5
Re: Razvan Lucescu II
το μεταφερω εδω
Ειδικα οι μοντ δε γινεται να ζητατε απ τα μελη να ειναι προσεκτικα στις εκφρασεις τους κι απ την άλλη να γραφετε σ αυτο το υφος.
Οσο κι αν διαφωνω( τερμα) με τη γκρινια του γκικα μπορει απλα να τα βλεπει ολα μαυρα γιατι ειναι σε κακο φεγγαρι ξερω γω. ποιος δεν ειναι?κακοβουλο σεναρια, αρλουμπες κοψτο. Ημαρτον ρειν.
Περναμε δυσκολες μερες... Ας κανουμε λιγο κρατει ολοι μαςrainmaker έγραψε:Άλλη μια τοπ αρλουμπα βγαλμένη απ' το κεφάλι σουgika έγραψε:Βασικά ακόμα χειρότερα.serres60 έγραψε:Δεν υπάρχει πλάνο μποτο/λουτσεσκου. Υπάρχει πλάνο μποτο. Αυτός σχεδιάζει και υλοποιεί ότι συμφώνησε με Ιβάν.
Υπήρχε πλάνο Λουτσεσκου που πήγε κατά διαόλου περσι με αποτέλεσμα μέσα στην χρόνια να πάμε σε πλάνο Μποτο.
Κανεις δεν μπορεί να μαντέψει πιο πλάνο θα ακολουθήσουμε μετά από ενδεχόμενο αποκλεισμό.
Ένα υβρίδιο;
Θα φύγει ο ένας κι ο Ιβαν θα κάνει τα χατήρια του αλλου;
Είδωμεν.
Γκίκα κατάλαβε το, έχεις εξαντλήσει την υπομονή μας με τη δήθεν αντικειμενική κριτική σου η οποία είναι ένα ατελείωτο κακόβουλο σενάριο για την ομάδα, καλυμενο με μανδύα θλίψης
Κοψτο
Ειδικα οι μοντ δε γινεται να ζητατε απ τα μελη να ειναι προσεκτικα στις εκφρασεις τους κι απ την άλλη να γραφετε σ αυτο το υφος.
Οσο κι αν διαφωνω( τερμα) με τη γκρινια του γκικα μπορει απλα να τα βλεπει ολα μαυρα γιατι ειναι σε κακο φεγγαρι ξερω γω. ποιος δεν ειναι?κακοβουλο σεναρια, αρλουμπες κοψτο. Ημαρτον ρειν.
Εν προκειμένω εσύ δεν αμάρτησες!
Καταλαβαίνω τι λες αλλά όπως έχω ξανατονισει, δεν τίθεται σε δημόσια διαβούλευση το τι θα πούμε στο Χ μέλος. Εκτός αν θέλετε να μπαίνει σε δημόσια διαβούλευση και το τι θα λένε τα μέλη από την άλλη πλευρά.
Δεν γίνεται να συμβεί αυτό και δεν θα συμβεί.
Καταλαβαίνω τι λες αλλά όπως έχω ξανατονισει, δεν τίθεται σε δημόσια διαβούλευση το τι θα πούμε στο Χ μέλος. Εκτός αν θέλετε να μπαίνει σε δημόσια διαβούλευση και το τι θα λένε τα μέλη από την άλλη πλευρά.
Δεν γίνεται να συμβεί αυτό και δεν θα συμβεί.
- kataramenos5