5. Pablo Gabriel García Pérez

Guest

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από Guest »

Αμα δεν νοιαζεται ο ποδοσφαιριστης για την καριερα του τοτε ποιος νοιαζεται?Εγω??Δεν εννοουσα τα ΜΜΕ να νοιαζονται αλλα οι ιδιοι οι ποδοσφαιριστες..Οσο αμα θα το ξανακανουν βλεπουμε..Εγω απλως λεω πως πχ ο γκαρσια δεν το κανει επιτηδες αλλα ειναι στο χαρακτηρα του.Αμα καποιος το κανει επιτηδες θα πρεπει να ειναι βλακας γιατι κακο στην καριερα του κανει...Αν θα το ξακανει(κανουν) θα δειξει ο χρονος....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

κακό στην καριέρα του κάνουν κάποιοι που έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι στο πρωτάθλημα και μοιράζουν τις φέτες κατά το δοκούν και όχι ο παίχτης.
Πάμε σε υπενθύμιση νούμερο 2 λοιπόν.
Να σου θυμίσω όνομα παίχτη που έφαγε κάρτα στο ζέσταμα?
Να σου θυμίσω ποιοι είναι οι αθλητικοί δικαστές στην σούπερ λίγκ και πως τιμωρούν?
Ή να σου θυμίσω στα ντέρμπι που έχεις δώσει απο το 1926 μέχρι σήμερα σε πόσα τελείωσες με 11 παίχτες.
Τα υπόλοιπα για Γκαρσία και νεύρα είναι τρίχες.
Το παλικάρι ξέρει πολύ καλά που έχει έρθει και τι παίζει στο ποιο βρώμικο πρωτάθλημα μπορεί και του κόσμου.
Τιμή μας που μας κάνει και την χάρη να αγωνίζεται με την φανέλα μας.

Υ.Γ Ή μήπως ξεχνάς παίχτη που στα πλέι οφ έλεος πλέι όφ και στο ποδόσφαιρο αποβλήθηκε για κάτι παλαμάκια.
Πόσα ντέρμπι μόνο φέτος τα πρόσφατα σου λέω τερμάτισες με 11 παίχτες τον αγώνα?
Και όλα ήταν κρίσημα έτσι?
Και πόσα οι αντίπαλες ομάδες.
Μην το πάμε μετά σε πέναλτι και αηδίες.
nirvana4

Δημοσίευση από nirvana4 »

Hideguti έγραψε:Εικόνα
"Φετος στην προετοιμασια, διαβασα Μπουσκάλια (-Ελεος ρε Παμπλο.
- Σκασε Ουγγρε...
-ΟΚ ρε συ, μην νευριαζεις), καθως και τις βιογραφιες του Γκαντι και της Φλόρενς Νάιτινγκέιλ. Τα εργα αυτα με σημαδεψαν, το ομολογω. Υποσχομαι πως απο εδω και μπρος θα ειμαι αρνι και δεν θα κοπανησω κανενα παλιοπου*τα του ΠΟΚ, ουτε καν τον Ντιογκο, τον βασιλια της που*τιας. Υποσχομαι ακομα να αρχισω το γκολφ και να σταματησω την ελευθερη τοξοβολια, να παψω να πηγαινω στου Φαρχαν και να αρχισω να βγαινω στο "Σαρκ", να αναθεωρησω τις σκεψεις μου για τοποθετηση των αποταμιευσεων μου στην εκτροφη πουμα και στην προστασια του κονδορα και να τα σπρωξω σε κανενα καλο αμοιβαιο κεφαλαιο με 30% rate of return. Πανω απο ολα ομως υποσχομαι να πατησω περιοχη, για να δω πως ειναι το χορταρι και εκει περα. Ειπα και ελαλησα."
Είσαι θεός hide...δεν παίζεσαι!
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Δήλωση Γκαρσία μετά το παιχνίδι των πλει οφ ΠΑΟΚ-παο μπροστά στις κάμερες σχετικά με τον Κάκο... Προσωπικά δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο μπροστά σε κάμερες... Να είναι στημένοι όλοι οι δημοσιογράφοι και να πάει ένας παίκτης και να δηλώσει κάτι τέτοιο...

"Ο διαιτητής αυτός είναι πουτ@ν@ς γιός"...!!

:)

Υ.Γ. Αν δεν είχε φάει ήδη μια τιμωρία βάση του βίντεο (οσφπ-ΠΑΟΚ, όπου αντίθετα τη χάρισαν στο Ντιόγο) θα την έτρωγε την 5άρα του (αγωνιστικές) χαλαρά, απλά δεν τους έπαιρνε να το ξανακάνουν...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σήμερα για να είσαι σωστός στη ζωή σου πρέπει να ανέχεσαι όλους τους χυδαίους που προσπαθούν να σε πατήσουν για να επωφεληθούν αυτοί, κάνοντας πράξη το ρητό : "το τομάρι μου να 'ναι καλά και όλοι οι άλλοι να πάτε να πνιγείτε"!
(αντί για τη λέξη τομάρι συνήθως χρησιμοποιείται άλλη λέξη).
Ένα ρητό που όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας το κάνουν πράξη μέρα με τη μέρα.
Κι εσύ πρέπει να πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο.
Πόσοι όμως μπορούν να το κάνουν αυτό συνέχεια; Ειδικά στο γελοίο Ελληνικό πρωτάθλημα πόσο καιρό μπορείς να ανέχεσαι την μπότα να σε πατάει;
Μετά βγαίνουν και λένε για την βία στα γήπεδα!
Ας είχαμε τους Ολυμπιακούς να μην έχουν πάρει πρωτάθλημα τα τελευταία 25 χρόνια και σε κάθε ντέρμπυ να τους πατάει ο διαιτητής και θα βλέπατε τι θα γινόταν!
Μέσα σ' αυτό το κλίμα καλείται ο κάθε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ να μην εκνευρίζεται και να μην ανταποδίδει τα - ατιμώρητα - χτυπήματα των αντιπάλων του! Πέσ' το όμως αυτό σ' έναν Ουρουγουανό που έχει μάθει ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ τι σημαίνει καταπίεση!
Ο Pablo Garcia έχει μπει στο στόχαστρο των - χυδαίων και διεφθαρμένων - διοικούντων το Ελληνικό ποδόσφαιρο! Γιατί δεν θέλει να σκύψει, δεν μπορεί να δεχθεί την αδικία!
Και στην νέα τάξη πραγμάτων αυτό θεωρείται εξαιρετικά κακό!
Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι; Μόνον αν γίνει τίμιο το Ελληνικό πρωτάθλημα! Κι επειδή κάτι τέτοιο είναι αδύνατον – για την ώρα – θα πρέπει να δεχθούμε το ρίσκο της χρησιμοποίησης τέτοιων παικτών και να κάνουμε υπομονή και σωστό προγραμματισμό (ως ΠΑΕ), ώστε να ελαχιστοποιήσουμε το τίμημα!
Άβαταρ μέλους
totoka

Δημοσίευση από totoka »

Αποστόλη, καλό είναι να θεωρείς ότι οι πράξεις του Γκαρσία εκφράζουν ιδεολογικές διαφορές και κοινωνικές αδικίες, αλλά επέτρεψέ μου να διαφωνήσω.

Ο Γκαρσία είναι ένας επαγγελματίας, ο οποίος έχει φανερή ποιότητα. Αυτά που του λείπουν, αν τα είχε, δεν θα ήξερε καν ότι υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο τώρα. Ως επαγγελματίας λοιπόν, αυτό που έχω δει εγώ, είναι ότι έχει κρεμάσει πολλές φορές την ομάδα μου. Δεν με νοιάζει αν τον προκάλεσαν, αν αδικείται ο ΠΑΟΚ συνέχεια ή αν δεν είχε φάει καλά το βράδυ. Αυτό που ξέρω είναι ότι λόγω του Γκαρσία (κυρίως) και κάποιων άλλων μαγκιών που έγιναν, χάσαμε σε όλα τα ντέρμπι σχεδόν.

Ειδικά μετά την αποβολή στα πλέι οφ ήμουν σίγουρος ότι θα φύγει. Θεωρώ λάθος ότι δεν τον έδιωξαν, αν και ο Ζαγόρ σίγουρα ξέρει παραπάνω από εμένα.

Το θέμα είναι ότι αν συνετιστεί και δεν ξανακάνει καμία μ@!$#κία μπορεί να προσφέρει πολλά. Στην πρώτη όμως που θα ξανακάνει περιμένω από τον Τέο και τον Σάντος να τον στείλουν το ίδιο βράδυ.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν τον δικαιολογώ, απλά εξηγώ τη συμπεριφορά του! Σκέψου όμως πως αν ήταν ήρεμος παίκτης θα ήταν ακόμη στη Ρεάλ και δεν θα ερχόταν ποτέ στον ΠΑΟΚ (λόγω κόστους).
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

xxxxxxxxx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος staurostoumpa την Πέμ 18 Αύγ 2011, 19:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Ρεαλιστης οπως παντα, και δεν το λεω ειρωνικα αυτο. Καλο ειναι να εχουμε και τα παραπανω υποψην, ειδικα οταν βγαινουν σε εφημεριδες κατι μπλουζακια τα οποια διαφημιζονται και στα ραδιοφωνα με εκφρασεις του στυλ : "Ο επαναστατης ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ".

Για να λεμε τα παντα ολα ομως, θα επρεπε να προσθεσεις πως υστερα απο αμετρητα χρονια θειου, ο συγκεκριμενος ειναι ο μοναδικος που ειπε στον καραφλοπου*ανο που εχει χτυπησει τα περισσοτερα μουσαντενια πεναλτυ στην ιστορια του αθληματος "Βουλωσε το" και μαλιστα μεσα στο γηπεδο του. Οπως επισης, πως για τα λαγνα ματια του συγκεκριμενου και μονο, ο θειος δεν ανεβασε στην Τουμπα, τον σγουρομαλλη που στοιχησε ενα σκασμο λεφτα, παρα ειπε στον κορακομυτη θα παιξεις με σεντερ φορ τον Μητρογλου, με συνεπεια να κερδισουμε τελικα και να μπορουμε να διεκδικουμε την προκριση.

Τελος (αν μπορει να υπαρξει τελος με αυτον) αποκαλεσε καποιον, που ειναι hijo de puta, hijo de puta. Ολα αυτα τωρα δεν ειναι ο Τσε Γκεβαρα στην Σιερα Μαεστρα, ειναι ομως κατι τελειως διαφορετικο απο ταπεινους και χαμηλοβλέποντες ιεροδιακονους τυπου Μελισση που ειχαμε φαει στην μαπα τοσα χρονια.
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Δέκα μείον πέντε, μείον πέντε
έξι δια δύο συν οχτώ
είκοσι φορές το δεκα πέντε
έντεκα κι εφτά δεκα οχτώ
σύνολο 16, όλα είν' εντάξει
.........
κι όμως κατά βάθος κάπου υπάρχει λάθος
κι όμως κατά βάθος κάπου υπάρχει λάθος

ή
( για να την σπάσω και στον Σταύρο από την Τούμπα lol )

Πάμπλο Γκαρσία
Γιά τους μεγάλους, γιά τους ελεύθερους, γιά τους γενναίους, τους δυνατούς,
Αρμόζουν τα λόγια τα μεγάλα, τα ελεύθερα, τα γενναία, τα δυνατά,
..........

Πάμπλο Γκαρσία! Ονομα από μέταλλο και ξύλο, ήσουνα ένα λουλούδι μες στους μπαχτσέδες της Νότιας Αμερικής.
Είχες όλη την ευγένεια των λουλουδιών μες στην καρδιά σου, μες στα μαλλιά σου, μέσα στo βλέμμα σου.
Η χέρα σου ήτανε μεγάλη σαν την καρδιά σου, και σκορπούσε το καλό και το κακό.
Ροβόλαγες τα βουνά κι ετρέμαν τ' άστρα, κατέβαινες στους κάμπους, με τα χρυσά, τις επωμίδες, όλα τα διακριτικά του βαθμού σου,
Με το ντουφέκι στον ώμο αναρτημένο, με τα στήθια ξέσκεπα, με τις λαβωματιές γιομάτο το κορμί σου,
Κι εκαθόσουν ολόγυμνος σε πέτρα χαμηλή, στ' ακροθαλάσσι,
Κι έρχονταν και σ' έβαφαν με τις συνήθειες των πολεμιστών Ινδιάνων,
Μ' ασβέστη, μισόνε άσπρο, μισό γαλάζιο, γιά να φαντάζεις σα ρημοκλήσι σε περιγιάλι της Αττικής,
...............
Πάμπλο Γκαρσία! Κράζω τ' όνομά σου ξαπλωμένος στην κορφή του βουνού Ερε,
Την πιό ψηλή κορφή της νήσου Υδρας.
Από δω η θέα εκτείνεται μαγευτική μέχρι των νήσων του Σαρωνικού, τη Θήβα,
Μέχρι κεί κάτω, πέρα απ' τη Μονεβασιά, το τρανό Μισίρι,
Αλλά και μέχρι του Παναμά, της Γκουατεμάλα, της Νικαράγκουα, του Οvτoυράς, της
Αϊτής, του Σαν Ντομίγκο, της Βολιβίας, της Κολομβίας, του Περού, της Βενε­
ζουέλας, της Χιλής, της Αργεντινής, της Βραζιλίας, Ουρουγουάη, Παραγουάη,
του Ισημερινού,
Ακόμη και του Μεξικού.
.............
Πάμπλο Γκαρσία, είσαι ωραίας σαν Ελληνας. [...]

( όπου Πάμπλο Γκαρσία βλέπε
Μπολιβάρ του Ν. Εγγονόπουλου )
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

οταν αρχισε να βρεχη νομιζω οτι ανέβηκε και ηταν παρα πολυ καλος και έτρωγε οτι περνούσε διπλα του.

Νομίζω ομος οτι κουράζετε ευκολα, εχει ομος ακομα καιρο.
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

kass4 έγραψε:( όπου Πάμπλο Γκαρσία βλέπε
Μπολιβάρ του Ν. Εγγονόπουλου )

Πολύ ωραίο ποστ φίλε κass4 απο αθηνα.

Όταν μιλα η ΠΑΟΚσιδικη ψυχη ολοι σωπαινουν.

Ακόμα και αυτοι που ξέρουν..
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Εγω τον βλεπω πιο γυμνασμενο απο οτι περσι, πιο αθλητικο. Φαινεται οτι η προετοιμασια τον εχει βοηθησει πολυ σε αυτον τον τομεα. Οταν αρχισει και αντεχει 90λεπτο θα ειναι ακομα καλυτερος.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Οχι και τοσο καλος χτες , ειδικα στην αρχη του αγωνα....Μετα εδειξε οτι βρηκε τον εαυτο του ομως.Η πρωτη πασα παντα σωστη.Αυτο το ματς περιμενα για να δω αυτον και τον Κονσεισαο.Αλλαζουν τελειως και οι δυο οπως το περιμενα στα ευρωπαικα.

Να που ειναι η μεγαλυτερη συνεισφορα απο τετοιους παιχτες.Στα ευρωπαικα.Και πιστευω (κι ευχομαι) εαν εχουμε δυσκολο αντιπαλο με τα τη ρεγκα , αυτοι οι παιχτες θα σηκωσουν την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Εικόνα

αυτο ειναι ειδηση..ο Παμπλο γελασε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”