Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από renegade »

Και τι είμαι ρε συ Γκοσπι ο ερυθρός Σταυρός για να του δώσω παιχνίδια τώρα που τα ματς είναι do or die?
Πέρσι έπαιξε κοντά 800 λεπτά και 16 παιχνίδια, δεν είναι ότι δεν τον έβαλα καθόλου. Είναι αυτή τη στιγμή το 5ο χαφ στην ιεραρχία. Ας βάλει τον κώλο του κάτω και να βελτιωθεί. Αδικημένος πάντως δεν είναι.
Προχθές μπήκε ο ντέλιας 15 λεπτά και κατάφερε μέσα σε αυτό το χρόνο να κάνει περισσότερες θετικές ενέργειες από ότι έχουνε κάνει σε όλη την προετοιμασία και στο επίσημο όλοι οι καινούργιοι.
Μπορώ εγώ να περιμένω πότε θα προσαρμοστεί ο κάθε φελίπε και ο κάθε κουταλιάτα?
Αν θες να παίζεις στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχεις και το επίπεδο για τον ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να σε περιμένει καμία ομάδα.

Υγ ακόμα και η μονάδα είναι μεγαλύτερο μέγεθος από την Κουλούρα
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Τι το συζητάμε....Ο Μποτο φταίει που είναι ένας απλός σκάουτερ κ δεν είναι ΤΔ....Μετά τον αποκλεισμό δεν θα υπάρχει Μποτο....Η γραμμή έχει περάσει από τους ΒΡΩΜΟΑΡΔ....Αυτοί είμαστε..... Καταλάβετε το κ εδώ μέσα....Ακολουθείτε την γραμμή τον ΑΡΔ που ειρωνεύονται παίχτες του ΠΑΟΚ γελάνε βρίζουν κ όλα αυτά γιατί;;;;Γιατί ο Ρουμάνος είναι ένας χομπίστας....Θα δούμε την πορεία των δύο μόλις φύγουν από τον ΠΑΟΚ.....Ο Άμπελ που τον έβριζε ο Κόλκας κ ο κάθε Κόλκας από το πρωί μέχρι το βράδυ γιατί έπρεπε να παίζει με τον Τζολη κ με τα λιμά τότε έφυγε κ έχει πάρει ήδη 2 Κοπα Λιμπερταδόρες κ πάει φουλ κ για πρωτάθλημα φέτος....Κ ίσως κ για 3ο Κοπα Λιμπερταδόρες....
Καληνύχτα ΠΑΟΚ....Αυτό μας αξίζει.....Φουλ στην πρόβατοποιηση ΓΑΥΡΟΠΟΙΗΣΗ από τους ΑΡΔ!!!!!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Τα απειλητικά μηνύματα κατά μελών της mod team περάστηκαν κανονικά.

Για να έχετε μια ιδέα κ εσείς τι συμβαίνει.
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

Πραγματικά γράφω σπάνια αλλά σας διαβάζω και θέλω να πω τόσα πολλά... Καταλαβαίνω ανθρώπους που έχουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια και παραβλέπουν τα λάθη του Ραζβαν και είναι λογικό γιατί πέτυχε κάτι μοναδικό στην ιστορία μας αλλά ήθελα να ξερά αν Πραγματικά δεν σας σόκαρε η προχθεσινή εικόνα? Έχετε ξαναδεί πιο αδιαβαστη ομάδα του Λουτσου? Έχετε δει πιο άσχημα προετοιμασμενη και σε φυσική κατάσταση ομάδα για παιχνίδι... Λέτε για τους νέους παίκτες όταν οι παλιοί ήταν με διαφορά οι χειρότεροι... Ο Κουαλιατα ειναι καλσεις καλυτερος από ζιφκο και βγαίνει πρώτος ενώ εκείνος φταιξει για το δευτερο γκολ.. Κάνει 90λεπτο ο προκλητικά αδιάφορος Νταγκλας! Δεν παίζει 5 λεπτά με 2 φορ αλλά βάζει μέσα τον Ναρευ και τον έχει αλλάξει θέση 4 φορές σε 25 λεπτά καο στο τέλος τον κολλάει δίπλα στον Μπραντον! Ας βάλει μια φορά τα χαφ την θέση τους να δούμε και αν δεν κάνουν να φύγουν όλοι μαζί... Και στο τέλος οι δηλώσεις του εκτός τόπου και χρόνου 10 μέρες τώρα δίνει παικτες διοίκηση Ντελια Κουτσια Κουρτιτς κλπ! Αν δεν θέλει να υπηρετήσει το πλάνο ας το πει και ας φυγει! Εγώ πιστεύω για αυτο βγάζει εκνευρισμό και είναι ανορεκτος όπως λέγαν και οι ΑΡΔ στην προετοιμασία! Και δεν μπορεί και δεν θέλει! Αυτα
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Το rebuild που επιχειρεί φέτος η ομάδα είναι τραβηγμένο απ τα μαλλιά. Θα μπορούσε να είναι πολύ πιο μαζεμένο. Σαφώς το ποδόσφαιρο που παίζει ο Λουτσεσκου είναι πιο δύσκολο να το μάθει ένα γκρουπ πολλών καινουριων παικτών, αλλά όπως έχουμε δει, όταν ρολαρουν οι ομάδες του Ρουμανου μπορούν να κάνουν μεγάλα αήττητα σερί. Ο καθένας έχει τις ιδεες του για το πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αυτό το εγχείρημα. Το ερώτημα είναι αν βελτιώθηκε το ροστερ σε σχέση με πέρσι. Μεγάλη απογοήτευση για την εμφάνιση εννοείται κ θα είναι καταστροφή να μην μπούμε ομίλους. Κατι που είναι πλέον πολύ πιθανό. Ο προπονητής της ομάδας τα προσέγγισε αυτά τα παιχνίδια σαν μέρος της προετοιμασιας της ομάδας και το πληρώσαμε. Καλός, χρυσός γενικά αλλά αυτή του η προσέγγιση ήταν μεγάλο φάουλ. Θα έπρεπε να είναι πολύ πιο υποψιασμένος.
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

ΑΡΔ+RASVAN vs MΠΟΤΟ καθαρο 2.

Λιγο υπομονη.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:Και τι είμαι ρε συ Γκοσπι ο ερυθρός Σταυρός για να του δώσω παιχνίδια τώρα που τα ματς είναι do or die?
Πέρσι έπαιξε κοντά 800 λεπτά και 16 παιχνίδια, δεν είναι ότι δεν τον έβαλα καθόλου. Είναι αυτή τη στιγμή το 5ο χαφ στην ιεραρχία. Ας βάλει τον κώλο του κάτω και να βελτιωθεί. Αδικημένος πάντως δεν είναι.
Προχθές μπήκε ο ντέλιας 15 λεπτά και κατάφερε μέσα σε αυτό το χρόνο να κάνει περισσότερες θετικές ενέργειες από ότι έχουνε κάνει σε όλη την προετοιμασία και στο επίσημο όλοι οι καινούργιοι.
Μπορώ εγώ να περιμένω πότε θα προσαρμοστεί ο κάθε φελίπε και ο κάθε κουταλιάτα?
Αν θες να παίζεις στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχεις και το επίπεδο για τον ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να σε περιμένει καμία ομάδα.

Υγ ακόμα και η μονάδα είναι μεγαλύτερο μέγεθος από την Κουλούρα
Και ποιος ρε συ τον περναει στην ιεραρχία? Ο Σβαμπ π περπαταει? Ο Κουρτιτς π εχει το μυαλο του στην Ιταλια ή ο Αουγκουστο που παιζει οταν εχει κεφια? Μονο ο Νταντας και ο Τσιγγαρας ειναι μπροστα του στην ιεραρχία. Θα το δεις την Πεμπτη. Θα παιξουμε με Αουγκουστο και Κουρτιτς στα χαφ και θα κανουν παλι παρτι οι της Λεφσκι στο τρανζισιον...
Λες και εχουμε Μαουριτσιο και Ολιβειρα στα χαφ μας και ο Σοαρες δεν εχει θεση...

υγ. Μακαρι να με διαψευσουν οι Σβαμπ Κουρτιτς και Αουγκουστο, αλλα πια δεν τους πιστευω καθολου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εγω συνεχίζω να πιστεύω πως αυτά είναι υπερβολές, με όλο το σεβασμό φίλε Luigi.

Πριν λίγο καιρό λέγαμε πως η ομάδα κινείται καλά, πως έτσι πρέπει να λειτουργεί και μακροπρόθεσμα θα βγει κερδισμένη.

Ουσιαστικά αυτό που άλλαξε ήταν ένα κακό αποτέλεσμα. Είναι η κακή μέρα, είναι η κακή προετοιμασία για ένα τέτοιο ματς, είναι οι ατυχίες με τους τραυματισμούς παικτών που βασίζεται ο προπονητής (Βιειρίνια, Καντουρι, Ολιβέιρα).

Αλλά δεν θα τους βγάλουμε όλους άχρηστους (Μποτο, Λουτσε, νέους παίκτες), ούτε θα μηδενίσουμε το πρότζεκτ και την προσπάθεια που γίνεται, εξαιτίας ενός καλού αποτελέσματος. Δεν πάει έτσι.

Λέγαμε για σκαμπανεβάσματα με τους νεαρούς. Δυστυχώς αρχίσαμε με ήττα. Ήρθε νωρίς, πράγμα από την μία λογικό, από την άλλη άσχημο γιατί κρίνεται ο πιο σημαντικός στόχος της σεζόν.

Αλλά τι ακριβώς θα έπρεπε να γίνει διαφορετικά ΦΕΤΟΣ; Να αργούσε η αποχώρηση του Τσόλακ, να ανανεωνε ο Κρέσπο... Αυτά μόνο μπορώ να σκεφτώ

Θέλαμε να μείνει ο Μιτριτσα; Ο Σιντκλευ; Ο Ακπομ; Ο Βαρελα; Εδώ οι περισσότεροι αν μπορούσαν θα έδιωχναν κι άλλους παίκτες (Μπισε, Βιειρίνια, Σβαμπ, Κουρτιτς, Ντουγκλας) και τώρα μιλάμε για ανέτοιμη ομάδα... Δεν πάει έτσι.

Τεσπα, Κυριακή (Πέμπτη) κοντή γιορτή. Με πρόκριση θα βγούμε πολύ πιο δυνατοί πνευματικα σαν ομάδα, με αποκλεισμό θα χρειαστεί γερό στομάχι για όλους.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καπου εδω να πουμε οτι δεν πηραμε νεαρους. Οι 4 απο τους 11 ειναι νεαροι,οι 7 ειναι +/-27 και εκει ηταν η ενσταση μας. 2-3 έμπειρους παικτες με προσωπικότητα αντι των 7 μετριων 27χρονων να ειχαμε και θα ημασταν σουπερ...
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Θα ήθελα να ρωτήσω απλά είτε με παλιούς είτε με νέους....Ποιο είναι το σερί του Λουτσεσκου στα τελευταία 15 παιχνίδια;;;;Πείτε μου κ εάν κουνιέται φύλλο από τους ΑΡΔ για αυτό....Για να δείτε πόση στήριξη έχει ένας τυχοδιώκτης εγωπαθης εμμονικός άνθρωπος που έχει δηλώσει ότι ίσως μετά τον ΠΑΟΚ να σταματήσει κ την "προπονητική"....
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Είπαμε Napoli τι μπορούσες να κάνεις, ανέφερα και συγκεκριμένο παράδειγμα με τον Κουαλιατα.

Μπορεί ο μικρός σε 3 χρόνια να φύγει με 10-15Μ και να βγάλεις κέρδος.

Αλλα να με συμπαθας, εγώ οπαδός είμαι. Όχι λογιστής.

Και την ομαδα μου, ειδικά όταν στο τιμόνι της είναι ένας δισεκατομμυριουχος, την ονειρεύομαι ως ομάδα τίτλων όχι ως selling club.

Φέρε λοιπόν με τα 2.2Μ μια αριστερή εξτρεμαρα και ένα 10ρι ποιοτικο και άμα τον έχεις τόσο κάψα τον Κουαλιατα παρτον στο τέλος για backup με προοπτική στο μέλλον.

Μην μου στήνεις όμως εξαρχής ομάδα μόνο με ελπιδοφόρα πιτσιρίκια και 27χρονους Β' διαλογής (Καργας, Νεσμπεργκ, Μπραντον).

Επιμένω ότι ακόμα και στο συγκεκριμένο περιορισμένο μπάτζετ που είχε να διαχειριστεί ο Μποτο θα μπορούσαν να γίνουν πιο καλές επιλογές. Ή τουλάχιστον με μικρότερο ρίσκο.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Τι να πω, ίσως να έχεις δίκιο.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Για τις επιλογές μιλάω. Και για το timing.

Αλλά rebuild έπρεπε να γίνει. Και ένα κακό αποτέλεσμα δεν δικαιολογεί το τόσο κράξιμο
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Ρε συ φίλε ναπολιτάνε, δεν αντιλαμβάνεσαι ότι αυτή η ανάγνωση που κάνεις είναι μισή?
Πιστεύω ότι κανείς δεν είναι αντίθετος με το πλάνο. Ωστόσο όλοι μα όλοι πιστεύαμε, πιστεύουμε ότι η ομάδα χρειάζεται και 4 ή 3 ή τουλάχιστον 2 υπερβάσεις. Δύο παίκτες που θα έκαναν την διαφορά. Αν περάσουμε την Πέμπτη 2 παίκτες.
Δεν κατανοείς ότι αν δεν.... τότε και αυτοί οι δύο θα είναι άλλοι αν αποδεχτούν να έρθουν, χωρίς Ευρώπη?
Δεν φαντάζεσαι πως ο Λουτσε θα διαχειριστεί ένα γκρουπ νέων, πολλών αποκτηματων με χαμηλή διάθεση κι αυτοπεποίθηση?
Όταν κάποιοι σήμερα ερμηνεύουν τις συνεντεύξεις του Λουτσε με ολίγον από απογοήτευση, πως θα δουλέψει το υπόλοιπο της χρονιάς?

Μην απομονωνεις τα στοιχεία ενός πλάνου. Η ενίσχυση της ομάδας με τρείς σημαντικές προσθήκες δεν αναιρεί το πλάνο μιας ολικής νεανικής ανανέωσης. Το ένα δεν ακυρώνει το άλλο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

PaokPatraG4 έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω απλά είτε με παλιούς είτε με νέους....Ποιο είναι το σερί του Λουτσεσκου στα τελευταία 15 παιχνίδια;;;;Πείτε μου κ εάν κουνιέται φύλλο από τους ΑΡΔ για αυτό....Για να δείτε πόση στήριξη έχει ένας τυχοδιώκτης εγωπαθης εμμονικός άνθρωπος που έχει δηλώσει ότι ίσως μετά τον ΠΑΟΚ να σταματήσει κ την "προπονητική"....
Γιατί τόσος πόνος ρε συ Πάτρα απέναντι σε έναν άνθρωπο ( δεν θα πω για τις ποδοσφαιρικές του επιτυχίες, εξάλλου αυτές είναι παροδικές και ξεχνιούνται εύκολα) πού ήταν η φωνή σου, η επικοινωνία σου απέναντι στη μεγαλύτερη κλοπή που έχει στηθεί στα ποδοσφαιρικά χρονικά?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”