Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
klainmein

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από klainmein »

Εγώ να ρωτήσω κάτι; Έχεις ενα budget X.
Γιατί, λοιπόν, πας και μοιράζεις τοσα λεφτά για να αγοράσεις παίχτες, αντι να πάρεις ελεύθερους παίχτες του εκατομμυρίου και να τα δώσεις σε αυτούς αντί για τις ομάδες; Μέχρι στιγμής από πέρυσι τον Γεναρη μόνο για τον Κοταρσκι μπορώ να τα δικαιολογήσω κ μαλλον για τον Ναρει...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Mingus, αυτή η αίσθηση είναι τελείως λάθος.

Και είναι λάθος πολύ απλά γιατί δεν βγαίνουν οι αριθμοί για κάτι τέτοιο. Πόσους παιχτες θα έχουμε στο ροστερ; 40;

Η ομάδα ήδη είναι υπερπλήρης αριθμητικά. Ακόμα και για μια σεζόν με Ευρώπη μέσα όπως την περσινή.

Τώρα αν (χτυπα ξύλο) αποκλειστουμε τότε το λογικό είναι να δούμε αποχωρήσεις και όχι προσθήκες.

Με Κουρτιτς και Ντουγκλας ως πρώτους και βασικούς υποψηφιους.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Δεν το λέω από την άποψη ότι αυτή ήταν η απόφαση σχεδιαστικά.
Το λέω σκεπτόμενος ότι αυτοί που ήρθαν περισσότερο για βάθος στο ρόστερ στέκονται, τη στιγμή που χρειαζόμασταν ποιοτική αναβάθμιση σε συγκεκριμένες θέσεις.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Oλα αυτες οι σελιδες που γραφτηκαν εδω περα και οι διαφορες αποψεις θα πανε χαμενες ανα αποκλειστουμε Ιουλιο μηνα απο την Λεφσκι...Ο προγραμματισμος ηταν σωστος ολοι λεγαμε πριν η ομδα θελει ανανεωση με παικτες ταχυδυναμικους μικροτερης ηλικιας και αυτο εγινε,σχεδον ολοι που αποκτηθηκαν εχουν προοποτικη και ηρθαν απο καλα πρωταθληματα οχι απο Γεωργιες και Λευκορωσιες...Ολα αυτα τα ταλεντα που πηραμε ομως θα πανε χαμενα αν δεν εχουμε την διαφημηση της ευρωπης, με Λεβαδειακους και Τριπολες δεν αποκταει υπεραξια κανενας...
Αποκλειστηκα χρωενω την ηττα ξεκαθαρα στον Λουτσεσκου γιατι παρουσιασε μια ομαδα εντελως ανετοιμη οχι τοσο αγωνιστηκα αλλα πνευματικα να μπει και να παιξει ματς ζωης και θανατου...
Τωρα η ζημια εγινε και πρεπει να δουμε τι μπορουμε να κανουμε για να την διορθωοσυμε και να μην παθουμε το καζο της 10ετιας,με καλη ψυχολογια παμε την Πεμτπη Τουμπα και τους παταμε δεν με νοαιζει πως αλλα να το κανουν....
Αν με το καλο προκριθουμε οι εξελιξεις σε καποιες υποθεσεις πρεπει να ειναι αμεσες...
Κουρτιτς στο καλο,εκβιασμους δεν δεχομαστε που στα 34 σου θελεις κλειστο 3ετες με 1,3εκ....
Αουγκουστο πωληση ειναι επικινδυνος για την ομαδα...
Καντουρι στο καλο 5 χονια μομινα τραυματιας δεν εχεις βοηθησει καθολου για το παχυλο συμβολαιο σου...
Με τα λεφτα που εξοικονομεις φερνεις μια αμυντικαρα διπλα στον Ινγκανσον...
Φερνεις τον νανο δεκαρι και ενα χαφακι ταχυδυναμικο γυρω στα 26-27 να κανει τα βασικα....
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Στα δικά μας μάτια.

Προφανώς στα μάτια του Μποτο (για τον Ραζβαν δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει) αυτοί που ήρθαν έχουν την ποιότητα να σταθούν και ως βασικοί.

Τώρα, ποιος έχει δίκιο μονο το μέλλον μπορεί να το δείξει.

Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Τα απειλητικά μηνύματα κατά μελών της mod team περάστηκαν κανονικά.

Για να έχετε μια ιδέα κ εσείς τι συμβαίνει.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Τι μηνύματα ήταν αυτά;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Τα στοιχεία του ψευτομαγκα στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Καμια ανοχή στους τραμπουκους.

serres60

Δημοσίευση από serres60 »

Το σωστό είναι νάρεϊ δεξιά μπισε αριστερά ζιφκο 10αρι. Ο ζιφκο είναι πολύ περισσότερο 10αρι από εξτρέμ. Χαφ κουρτιτς τσιγγάρας. Δυστυχώς ο ραζβαν δεν ξεκολλάει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μα τον snoufel ρε φιλε,τον μονο σοβαρο μοντ; Βαλτος των αλλων ειναι... :mrgreen: Σοβαρα τωρα 4 ατομα εφαγαν μπαν ειναι δυνατον να ειναι ενας απο αυτους; Ολοι τους ειναι σοβαρα παιδια. Τρολ του μπαρκαρουτσου ειναι...
proedros

Δημοσίευση από proedros »

JohnDag έγραψε:Τα στοιχεία του ψευτομαγκα στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Καμια ανοχή στους τραμπουκους.

Ποια δίωξη ρε φίλε??Θα κάτσει να σαχοληθεί η δίωξη για το τι λέγεται σε ένα οπαδικό φόρουμ? Ας είμαστε σοβαροί..Μπανάρεις αυτόν που θέλεις και τέλος...Πάντως όλοι πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους γιατί οι εποχές είναι περίεργες..
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Επίτρεψέ μου λόγω κατάρτισης και επαγγέλματος να γνωρίζω κάποια πράγματα παραπάνω για το συγκεκριμένο θέμα.

Με όλο τον σεβασμό.

Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Έχω κοπέλα. Από το χωριό δεν την ξες.

Έχω θείο στην Δίωξη. JohnDag, δεν τον ξες
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

για αυτο το κοπροσκυλο που ανεφερε το ονομα μου να του πω πως αλλο ειναι να μην εμπιστευεσε το πλανο καποιων ανθρωπων και της διοικησης ,να πιστευεις οτι κανουν λαθη και να τους κανεις κριτικη για το οτι μπηκε μαχαιρι σε μπατζετ και φιλοδοξιες την ωρα που επενδυονται λεφτα σε ξενοδοχεια,λιμανια,καναλια κτλπ, και να τα 10πλασιασουν γεροι να ειναι να τα χαιρονται και τα τρισεγγονα τους ,πραγματα που λιγοι μπορουν να τα γραψουν ακομα και με ψευδωνυμα και πισω απο ενα pc και αλλο να φτιαχνεις ψευτικα προφιλ και να βριζεις ανθρωπους σε ενα φορουμ, ειτε ειναι μοντ, ειτε απλοι επισκεπτες, ειτε μελη της παρεας, εγω ανανδρος δεν ημουν ποτε και αμα θελεις ελα να με βρεις σε γηπεδο,σε δρομο,σε σπιτι οπου θες αλλα πρωτα να κανεις μια ασφαλεια ζωης το γιατι αν δεν μπορεις να το καταλαβεις τωρα θα το καταλαβεις αμα συναντηθουμε απο κοντα

ΠΑΟΚ
proedros

Δημοσίευση από proedros »

JohnDag έγραψε:Επίτρεψέ μου λόγω κατάρτισης και επαγγέλματος να γνωρίζω κάποια πράγματα παραπάνω για το συγκεκριμένο θέμα.

Με όλο τον σεβασμό.

Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω αυτό που λες και καλά κάνεις και το επισημαίνεις...Την άποψη μου παραθέτω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”