Jose Boto
-
Re: Jose Boto
Ναι συμφωνώ,αλλά φέρε μου κρέας και ας μη μου φέρεις ένα κιλό, πόσο θα έπαιρνες δηλαδή πριν από δύο χρόνια φέρε μου μισό αλλά τουλάχιστον φέρε μου.Patron έγραψε:Το σουπερμάρκετ όμως είναι ιντερνατιοναλ μπίζνες με τιμές συγκλίνουσες όπως τα λιπάσματα, οι ζωοτροφές, καύσιμα κλπ. Επίσης τα κόστη δεν είναι σταθερά, 100 ευρώ δεν σου αγοράζουν ότι σου αγόραζαν πριν 5 χρόνια ούτε καν πριν 5 μήνες πλέον.renegade έγραψε:Ναι αν αγωνίζεται στην premier league στο campionato ή στην Μπουντεσλίγκα.Patron έγραψε:Φίλε στη σημερινή ποδοσφαιρική αγορά 4,5, 10εκ είναι τα ξηροκαρπια για το ουίσκι κ αν.
Με 4 ούτε μυρωδιά ουίσκι τζονι κόκκινο δεν παίρνεις.
Για την Ελλάδα όμως ένα ποσό 4 εκατομμύρια είναι τεράστιο
Δηλαδή το ότι ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις χωρίς να έχει δεύτερη φορ, χωρίς να έχει ούτε ένα κανονικό αριστερό εξτρέμ και έχοντας για βασικός στόπερ ένα παιδί 27 χρόνων άρτι αφιχθέντα από τα Γιάννενα... θεωρείται οκ από κάποιους?
Εσείς ρωτάτε ότι ένας τέτοιος επαγγελματίας δεν καταλαβαίνει αυτά που καταλαβαίνουμε εμείς?
Και εγώ ρωτάω αφού τα καταλαβαίνει και είναι λογικό να τα καταλαβαίνει αφού τα καταλαβαίνουμε εμείς, γιατί στον π***** δεν έχει κάνει τα αυτονόητα?
- kataramenos5
Μια ετσι το πατε μια αλλιως. Τωρα μιλατε για λεφτα.joshua έγραψε:
Η διαφορα ειναι οτι στις προηγουμενες ομαδες τους δεν εμπαιναν με 100 ευρω στο σουπερ μαρκετ ,αλλα με καρτα με απεριοριστο οριο...
Αν το μπατζετ ειναι το προβλημα συζηταμε σε λαθος τοπικ.
Αλλα εδω λετε οτι θελουμε κρεας και φερνει πατατακια.
Οτι δε ξερει τι του γινετε. Το ποσο δε παιζει ρολο στο τι ειδος θα ψωνισει. Παιζει ρολο στην ποιοτητα αυτου. Αλλα εκει δε φταιει αυτος. Με 10 ευρω δε παιρνεις αστακους, μονο σαρδελες.
Βρε άμα τα έκανε αυτά ο βρύζας στις ταράτσες θα ήσουνα και θα φώναζες τώρα.
Αλλά ο ξένος είναι αλλιώς έχει τεχνογνωσία
Αλλά ο ξένος είναι αλλιώς έχει τεχνογνωσία
- PAOK_Antarctica
Η αλήθεια είναι ότι ήταν λάθος μου.
Τι σχέση έχει η πορεία του ενός και αυτά που κατάφερε στο ποδόσφαιροε του άλλου?
Τι σχέση έχει η πορεία του ενός και αυτά που κατάφερε στο ποδόσφαιροε του άλλου?
- NikLiverpool
Πέρσι κράζαμε ότι δεν έχουμε βάθος στον πάγκο. Τώρα γιατί πήρες τόσους παίκτες.
Πέρσι κράζαμε που σερνονταν οι παλιοί, τώρα γιατί δεν παίζουν.
Btw αλήθεια πιστεύετε ότι ο Μποτο καθόρισε το budget?
Όταν ξέρεις ότι έχεις περιορισμένο budget και η ομάδα βογκαει και αριθμητικά πλέον ε δεν μπορείς να παίρνεις παίκτες του περίφημου εκατομμυρίου.
Όλοι άλλον θέλετε να κράξετε κατά βάθος. Γιατί φοβάστε;
Βαράμε το σαμάρι ε;
Καλά το ότι ο Βύζας καλύτερος του Μποτο beyond comments. Μεγάλα βόδια εκεί στην Μπενφικα.
Πέρσι κράζαμε που σερνονταν οι παλιοί, τώρα γιατί δεν παίζουν.
Btw αλήθεια πιστεύετε ότι ο Μποτο καθόρισε το budget?
Όταν ξέρεις ότι έχεις περιορισμένο budget και η ομάδα βογκαει και αριθμητικά πλέον ε δεν μπορείς να παίρνεις παίκτες του περίφημου εκατομμυρίου.
Όλοι άλλον θέλετε να κράξετε κατά βάθος. Γιατί φοβάστε;
Βαράμε το σαμάρι ε;
Καλά το ότι ο Βύζας καλύτερος του Μποτο beyond comments. Μεγάλα βόδια εκεί στην Μπενφικα.
Το ότι ο Μποτο ήταν υποχρεωμένος να δουλέψει με συγκεκριμένα budget constraints ήταν γνωστό εξαρχής.
Το εύλογο ερώτημα είναι γιατί διέθεσε έστω αυτό το περιορισμένο μπάτζετ όπως το διέθεσε;
Με τα 2.2Μ που κόστισε για φέτος ο Κουαλιατα πχ (1.8Μ αγορά συν 400Κ συμβόλαιο) εφερνες 2 παίκτες του 1.1Μ σε αριστερό εξτρεμ και 10αρι που θα μπορούσαν πραγματικά να σε ανεβάσουν επίπεδο. Και τους οποίους ψάχνεις εδώ και 2 χρόνια.
Δηλαδή, τον καλό ΤΔ δεν τον θέλω μόνο να μου φέρνει πιτσιρίκια με προοπτική.
Τον θέλω για να μου εξασφαλίσει ότι όταν δίνω συμβόλαια του 1Μ, τα δίνω σε παιχτες που αξίζουν και πιάνουν τόπο.
Δεν φτιάχνονται ομάδες κορυφής μόνο με ελπιδοφόρους νεαρούς, οπότε ναι. Ακόμα και με το περιορισμένο μπάτζετ κάποιες επιλογές του Μποτο σηκώνουν σίγουρα συζήτηση.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το εύλογο ερώτημα είναι γιατί διέθεσε έστω αυτό το περιορισμένο μπάτζετ όπως το διέθεσε;
Με τα 2.2Μ που κόστισε για φέτος ο Κουαλιατα πχ (1.8Μ αγορά συν 400Κ συμβόλαιο) εφερνες 2 παίκτες του 1.1Μ σε αριστερό εξτρεμ και 10αρι που θα μπορούσαν πραγματικά να σε ανεβάσουν επίπεδο. Και τους οποίους ψάχνεις εδώ και 2 χρόνια.
Δηλαδή, τον καλό ΤΔ δεν τον θέλω μόνο να μου φέρνει πιτσιρίκια με προοπτική.
Τον θέλω για να μου εξασφαλίσει ότι όταν δίνω συμβόλαια του 1Μ, τα δίνω σε παιχτες που αξίζουν και πιάνουν τόπο.
Δεν φτιάχνονται ομάδες κορυφής μόνο με ελπιδοφόρους νεαρούς, οπότε ναι. Ακόμα και με το περιορισμένο μπάτζετ κάποιες επιλογές του Μποτο σηκώνουν σίγουρα συζήτηση.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καταρχάς στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι το πρόβλημα του βάθους πάγκου αλλά το ότι λείπουν βασικές επιλογές. Αν δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε τη διαφορά...
Υγ έκανε ο μποτο τ.δ στην Μπενφίκα, πότε?
Ο βρύζας δεν είναι ούτε καλύτερος ούτε χειρότερος τεχνικός διευθυντής από τον μποτο... και αυτό γιατί ο μποτο ακόμα δεν έχει έργο ως τεχνικός διευθυντής.
Όταν με το καλό έχει κάποιο έργο είτε αρνητικό είτε θετικό τότε μπορεί να γίνει και η οποία σύγκριση. Προς το παρόν δεν μπορεί.
Είναι σαν να συγκρίνεις τον βρύζα ως ποδοσφαιριστή και τον μπότο ως σκάουτερ... γίνεται να πραγματοποιηθεί σύγκριση ανάμεσα σε τελείως διαφορετικά πράγματα?
Ο βρύζας δεν είναι ούτε καλύτερος ούτε χειρότερος τεχνικός διευθυντής από τον μποτο... και αυτό γιατί ο μποτο ακόμα δεν έχει έργο ως τεχνικός διευθυντής.
Όταν με το καλό έχει κάποιο έργο είτε αρνητικό είτε θετικό τότε μπορεί να γίνει και η οποία σύγκριση. Προς το παρόν δεν μπορεί.
Είναι σαν να συγκρίνεις τον βρύζα ως ποδοσφαιριστή και τον μπότο ως σκάουτερ... γίνεται να πραγματοποιηθεί σύγκριση ανάμεσα σε τελείως διαφορετικά πράγματα?
Τα απειλητικά μηνύματα κατά μελών της mod team περάστηκαν κανονικά.
Για να έχετε μια ιδέα κ εσείς τι συμβαίνει.
Για να έχετε μια ιδέα κ εσείς τι συμβαίνει.
Φίλε απο το νησί δεν είναι έτσι τα πράγματα.
Όσο και συγκεκριμένο και απόλυτο να είναι το πλάνο, η ενίσχυση από το πάνω ράφι με δύο ή ακόμη και τρείς στοχευμένες κινήσεις δεν θα άλλαζαν το πρότζεκτ ούτε θα υπήρχε απαγόρευση.
Να μου πεις ότι ο χρόνος δεν ευδοκιμησε να ολοκληρωθούν κάποιες τέτοιες κινήσεις θα έδινα κάποια δικαιολογία. Αλλά αν το αποτέλεσμα δεν είναι επιτυχή την Πέμπτη, είναι αυτό που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό το έργο.
Μην λέμε συνέχεια τα ίδια. Στην πολιτική, στην επιχείρηση μετράει το αποτέλεσμα.
Ξέρεις τι σώζει μετά την χρονιά?
Το πρωτάθλημα ή δεύτερη θέση ολοκληρώνοντας την σαιζόν με τουλάχιστον 5 από τους νέους να είναι η σημαία σου! Δηλαδή να έχεις να πεις στην διεύθυνση ότι εγώ σου έφερα 10 αλλά από την πρώτη χρονιά σου βγάζω στην αγορά τους 5 και σου φέρνω σήμερα πολλαπλάσια του κόστους.
Ωστόσο άντε να διαχειριστείς μια τέτοια σαιζόν....
Ελπίζω να πάνε όλα καλά την Πέμπτη και με δύο κινήσεις και όχι πλέον 3 ή 4 να ενισχύσεις την ομάδα όπως πρέπει. Με δύο παίκτες που θα είναι ικανοί να γυρίζουν παιχνίδια.
Όσο και συγκεκριμένο και απόλυτο να είναι το πλάνο, η ενίσχυση από το πάνω ράφι με δύο ή ακόμη και τρείς στοχευμένες κινήσεις δεν θα άλλαζαν το πρότζεκτ ούτε θα υπήρχε απαγόρευση.
Να μου πεις ότι ο χρόνος δεν ευδοκιμησε να ολοκληρωθούν κάποιες τέτοιες κινήσεις θα έδινα κάποια δικαιολογία. Αλλά αν το αποτέλεσμα δεν είναι επιτυχή την Πέμπτη, είναι αυτό που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό το έργο.
Μην λέμε συνέχεια τα ίδια. Στην πολιτική, στην επιχείρηση μετράει το αποτέλεσμα.
Ξέρεις τι σώζει μετά την χρονιά?
Το πρωτάθλημα ή δεύτερη θέση ολοκληρώνοντας την σαιζόν με τουλάχιστον 5 από τους νέους να είναι η σημαία σου! Δηλαδή να έχεις να πεις στην διεύθυνση ότι εγώ σου έφερα 10 αλλά από την πρώτη χρονιά σου βγάζω στην αγορά τους 5 και σου φέρνω σήμερα πολλαπλάσια του κόστους.
Ωστόσο άντε να διαχειριστείς μια τέτοια σαιζόν....
Ελπίζω να πάνε όλα καλά την Πέμπτη και με δύο κινήσεις και όχι πλέον 3 ή 4 να ενισχύσεις την ομάδα όπως πρέπει. Με δύο παίκτες που θα είναι ικανοί να γυρίζουν παιχνίδια.
Αυτόν τον σκατόφλώρο θα πρέπει να τον κυνηγήσετε (νομικά) μέχρι να πατήσει μαύρο χιόνι
- buffalobill4
Ρενε τώρα γιατί έχεις κολλήσει με την σύγκριση βρυζα και μποτο δεν καταλαβαίνω. Συγκρίνουμε τον βρυζα ως τδ που έχει δουλέψει μόνο στον ΠΑΟΚ και πουθενά αλλού. Ε ωραία αν μείνει και ο μποτο 3 χρόνια να τους συγκρίνουμε. Και ίσως να τον κάνουμε και πρόεδρο αν είναι για να τους συγκρίνουμε και σε αυτόν τον ρόλο. Αν θυμάμαι καλά ανα διαστήματα από τον ΠΑΟΚ έχουν περάσει ως "τδ" οι Σέρτζιο κονσεισαο και Παντελής κωνσταντινιδης. Να συγκρίνουμε και αυτους με μποτο;renegade έγραψε:Καταρχάς στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι το πρόβλημα του βάθους πάγκου αλλά το ότι λείπουν βασικές επιλογές. Αν δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε τη διαφορά...