renegade έγραψε:Καταρχάς αποκλειστικη ευθύνη για το χθεσινό έχει ο λουτσέσκου. Φυσικά όχι βέβαια γιατί έβαλε τον κουαλιατα αριστερά ή τον Νταντας δεκάρι ή γιατί επιλέγει να παίζει σε αυτό το τέμπο. Αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το πραγματικό ποδόσφαιρο αλλά με το ποδόσφαιρο που έμαθε ο κόσμος από τον Γεωργίου, τον Ραπτόπουλο και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια.
Η ευθύνη του λουτσέσκου είναι ότι για δεύτερη σερί χρονιά παρουσίασε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μια ομάδα τόσο σφιγμένη που οι ποδοσφαιριστές της δεν μπορούσαν να πιάσουν ούτε το 50% των αθλητικών τους δυνατοτήτων.
Είναι αδιανόητο να παίζει η ομάδα τους στόχους όλης της σεζόν στα πρώτα 6 παιχνίδια και οι παίκτες να μην έχουν καθόλου φρεσκάδα.με αποτέλεσμα ημιεπαγγελματιες παίκτες να φαίνονται μπροστά τους σαν τον μπαπε και τον χααλαντ.
Από κει και πέρα για τις μετριαντζες που ήρθαν και κάποιοι νόμιζαν ότι ήταν διαμάντια κρυμμένα σε κοινή θέα θα τα πούμε άλλη στιγμή. Αρκεί μόνο τον παρακάτω για αυτή τη στιγμή.
Σε ένα από τα πιο σκληρά πρωταθληματα όπου,όλοι κλοτσανε και η μπάλα σηκώνετε 20 φορές το λεπτό,εμείς αποφασίσαμε να φέρουμε παίκτες που ο μ.ο ύψους τους είναι το 165 και 55 κιλά.
Ρενε χωρίς να είμαι γνώστης της εκγύμνασης των αθλητών θα πω ότι διαφωνώ. Εγώ δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα σφιγμενων ποδιών. Αλλά ακόμα και να είναι, αν αυτό είναι αποτέλεσμα 2 + 1 εβδομάδων προετοιμασίας, αυτό σημαίνει ότι μέσα στην μια βδομάδα που απομενει μέχρι τον δεύτερο αγώνα, αυτό μπορεί να αλλάξει. Δηλαδή αν μπορείς να κάψεις τους παίκτες σε 2 εβδομάδες, λογικά η 1 εβδομάδα είναι σημαντικό χρονικό διάστημα για να τους επαναφέρεις.
Αλλά το θέμα είναι ότι μετά το πρώτο γκολ εγώ είδα να βάζουμε κάτω την μπάλα και να βγάζουμε 3-4ευκαιριες πολύ εύκολα. Μετά ήρθε το 2ο γκολ και επήλθε η απόλυτη κατάρρευση. Άρα περισσότερο θέμα ψυχολογίας πιστεύω είναι μιας και έχεις νέα ομάδα με νέους παίκτες που δεν μπορούν να διαχειριστουν την ψυχολογία τους μέσα στο ματς.
Επίσης στο κέντρο είδαμε τις περσινές παθογένειες ακόμα και με τις μικρομεσαίες ελληνικές ομάδες που στο αμυντικό τρανζισιον δεν τις προλάβαινες. Πάρε παράδειγμα τα ματς με Βόλο στην Τούμπα και εκτός με ιωνικο. Όποιος δεν βλέπει ότι με αγκουστο Σβαμπ, αγκουστο κουρτιτς, Σβαμπ κουρτιτς ως δίδυμα έχουμε τεράστια προβλήματα ακόμα και με αντιπάλους μικρότερες ομάδες εθελοτυφλει. Ο τσιγγαρας και ο σοαρες δεν μπορουν να λείπουν από την ενδεκάδα γιατί είμαστε γυμνοί στο τρανζισιον.