Live αγωνες του ΠΑΟΚ στο Internet

Ότι έχει σχέση με Multimedia που αφορούν τον ΠΑΟΚ μας...
vagbak4

Re: Valerenga - P.A.O.K 30 Ιουλίου 2009

Δημοσίευση από vagbak4 »

αδερφια ακουγεται πολυ εντονα οτι αυριο θα ανακοινωθει οτι το παιχνιδι θα το δειξει η νοβα!!!!!
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

δηλαδη οταν λες ακουγεται?στα καφενια???

:?
vagbak4

Δημοσίευση από vagbak4 »

οχι ρε μπηκα σε ενα μπλογκ και το ειδα το παιχνιδι του ΠΑΟΚ στο νοβα 1 και οτι αυριο θα πουνε περισσοτερα σ'αυτο το ΠΑΟΚΤΖΗΔΙΚΟ μπλογκ!!!! οποτε αδερφια κερδισαμε ασ εκαναν αλλιωσ!!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πρώτον, η ΝΟΒΑ θα δείξει τον επαναληπτικό από την Τούμπα την Πέμπτη 6 Αυγούστου..

Δεύτερον, ο ΟΤΕ προσανατολίζεται, σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να στήσει το απόγευμα της Πέμπτης γιγαντοοθόνες στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσουν όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες τον πρώτο αγώνα της ομάδας μετά από 4 σχεδόν χρόνια..

Και τρίτον, όλα αυτά φυσικά δωρεάν.. Αφού θα πρόκειται για προσφορά του ΟΤΕ..

Περιμένω το αύριο για να επιβεβαιωθεί το σενάριο..
Άβαταρ μέλους
DON_DS

Δημοσίευση από DON_DS »

Θα το δείξει το CONNX-TV του ΟΤΕ (συνδρομητικό μέσω internet)!
http://www.e-soccer.gr/index.php/eidise ... nn-x-tv---

Με το ραδιόφωνο στο αυτί μας βλέπω....
:shock:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

το παιχνίδι είναι πολύ πονηρό και θέλει υπομονή.
η Ομάδα πρέπει να είναι σοβαρή και χωρίς βιασύνες.
τσούκου - τσούκου και το γκολάκι θάρθει.

όσο για το ανύπαρκτο κανάλι που θα δείξει το παιχνίδι και θέλει να τα αρπάξει από τους ΠΑΟΚτσήδες, του εύχομαι ολόψυχα:

ΚΑΚΕΣ, ΨΥΧΡΕΣ και ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ και ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΟΥΚΕΤΟ

όσον αφορά την ερπετο-κούνια την ετ3, ένα έχω να πω, είναι πολύ ξεφτιλισμένη η καριόλα.

η τεχνολογία προχωρά, και αυτοί μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω.
με το ραδιοφωνάκι στο αυτί θα την βγάλουμε.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Re: Live αγωνες του ΠΑΟΚ στο Internet

Δημοσίευση από Lakistuta »

obanebane έγραψε:γμω το σπιτι τους και γμω τη μανα τους τι ειναι αυτα με τα μουν.. η γμμνη νοβα δεινει φραγκα για τους γαυροβαζελους πληρωνω 10 χρονια για να δωσουν τα λεφτα μου και να δειξουν τους μπασταρδους μολις ειδα για conn-x και μου ηρθε να σπασω το pc καντε κατι παιδια θα τρελαθουμε αν δεν δουμε το ματς εγω παιρνω τωρα νοβα να φανε τα μπινελικια τους οχι οτι θα καταφερω τιποτα αλλα τουλαχιστον να ξεσπασω τα δινουμε στην ερτ τα δινουμε στη νοβα τη χωρα ειναι αυτη που ζουμε τι ειμαστε εμεις ρε μουν.. εργοτελης η πανιωνιος? γμω τις επιχειρησεις σας και γμω το κρατος σας.να κανει και η δοιηκηση κατι δεν ξερω οτιδηποτε.
Αδερφε εχεις ξεφυγει και ριχνεις πολυ βρισιδι....
...αλλα εχεις δικιο αδερφε...σε ολα.....γμω το κρατος σας γμω...
πρεπει να σας παρακαλαμε για τα αυτονοητα?μας δειξατε τον τελικο Champions League Rejkiavik-Larissa και τωρα δεν εχετε να δειξετε το ματς αυτο? ΜΑΛΑΚΕΣ....καποια στιγμη οταν ξυπνησουμε ,γιατι ακομη κοιμομαστε ολοι εδω, θα τρεχετε να τα μπαλωσετε αλλα θα σας κανουμε τον κ#λο βαρελι....ΜΑΛΑΚΕΣ
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

ρε παιδιά... ΠΑΟΚ δεν είναι ΜΟΝΟ η Τούμπα...

δηλαδή η υπόλοιπη Ελλάδα (για να μην πω ο υπόλοιπος κόσμος) που και πως θα το δεί;;;

ακόμα και να ήθελε κάποιος να το αποκτήσει το κωλοπακέτο τους, σε 2 εργάσιμες ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ...

ήθελα να ξερα ποιος λαλάκας υπέγραψε-δέχθηκε αυτό το πράγμα...

δε θέλω να φανταστώ ότι έχουν υπογράψει οι "δικοί" μας...

θεωρώ ότι τα δικαιώματα τα πήραν απευθείας από τους Νορβηγούς...

σε αντίθετη περίπτωση θα είναι για πολλές κλοτσιές όποιοι το υπέγραψαν...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

η nova θέλει ένα γερό χέσιμο.
δείχνεις ρε πεταμένη nova τα τυρόγαλα στο άλλο άκρο της αρκτικής, και τους gay - βάζελους και μου λες ΕΜΕΝΑ τον ΠΑΟΚτσή ότι δεν βγαίνεις οικονομικά από την μετάδοση του αγώνα με την βαλερέγκα? ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ αυτά ρε κομπλεξικά υπαλληλάκια?

γινόμαστε συνδρομητές σα λακαμάδες. δίνουμε τα ωραία μας ευρουλάκια για να βλέπουμε τι?
τις τσόντες?
άντε στα τσακίδια γαμημένο βρωμοκάναλο. φαλημέντο το συντομότερο!
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

άντε ρε Τεό...

πες το ναι ΣΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ να τελειώνουμε...

δεν είναι μεγάλο το κόστος (ξέρω από αυτά, γι'αυτό το λέω)...

ΑΝΟΞΕ ΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ PAOK TV...

να βρούμε την υγειά μας...

και αγώνες

και εκπομπές

και οπαδικά

και αφιερώματα

ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΣΟΔΑ

ΚΑΙ ΑΠ'ΟΛΑ!!!

να βλέπω όλη μέρα πότε έβηξε ο Σάντος και πότε έκλασε ο Πάμπλο...

να μου δείχνουν live το πόσο γρήγορα μεγαλώνει το χορτάρι στην Μεσημβρία

πως σκουπίζουν τα αποδυτήρια

αν οι Καντίνες πίσω από την 4 γέμισαν τα ψυγεία με Μαλαματίνες

ΕΧΟΥΜΕ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :| :| :|

άντε Ζαγοράκη,
άντε Ζαγοράκη,
το κανάλι άνοιξε
και κόφτους το τυράκι...
Άβαταρ μέλους
kritikos

Δημοσίευση από kritikos »

Τι ανοησίες είναι αυτές. Συνδρομητικό κανάλι μέσω ίντερνετ????
Μα καλά όταν υπογράφουν τον κόσμο τον σκέφτονται άραγε?
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

τελευταιες πληροφοριες μου λενε οτι θα το δειξει το αλφα tv κυπρου. οταν εχω λεπτομερειες θα αναφερω.

ΥΓ : Τα δικαιωματα αυτου του αγωνα τα διαπραγματευονται αυτοι που το παραγουν δλδ ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ. οποιος θελει εδω απο ελλαδα πληρωνει και το δειχνει. η διοικηση του ΠΑΟΚ δεν εχει σχεση με το ποιος θα πληρωσει. το μονο πιστευω που μπορει να γινει ειναι το connx-tv να τα δωσει και σε καποιο αλλο καναλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lefis την Τετ 29 Ιούλ 2009, 08:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Πως ειναι δυνατον να μια εταιρια να αποκτησει τα τηλεοπτικα δικαιωματα ενος αγωνα οταν δεν πληρει τις προυποθεσεις να τον μεταδοση σε καθε σημειο της χωρας.Οταν οι συνδρομητες του καναλιου αυτου ειναι ελαχιστοι(ποσοι να ναι σε ολη την χωρα.χιλιοι.και παλι πολλους ειπα).Δλδ τι κωλοκρατος ειναι αυτο που δεν μπορει να ελεγξει μια εταιρια και να την πει.Κυρια μου το προιον που πουλατε ειναι ελατωματικο.Οι ενδιαφερομενοι ειναι πολλοι πανω απο 1.5μυριο σε ολη την ελλαδα και πανω απο 2.5μυρια σε ολο τον κοσμο ενω οι συνδρομητες σας ειναι παρα πολυ λιγοι(1.000).Δεν μπορειτε να το πουλησετε.Μεγαλωστε κι αλλο σαν εταιρια και ξαναπροσπαθηστε αργοτερα.
Ελεος.

Τα χω με ολους.ΟΤΕ,ΝΟΒΑ,ΕΡΤ,ντεμεκ-ποιοτικο ΣΚΑΙ,κωλοκρατος,και ΠΑΕ.Ειναι υποχρεωμενη η ΠΑΕ να παρατηρει απο κοντα τα γεγονοτα που αφορουν την ομαδα και σε μια τετοια περιπτωση οπου κινδυνευουμε ολοι εμεις οι οπαδοι που τρεχουμε καθε φορα να βοηθησουμε την ομαδα με διαρκειας με μετοχες με με...οφειλει η ΠΑΕ να επεμβει λιγο πριν πεσουν οι υπογραφες και να πει "Αν το παρει η connx τοτε οι χιλιαδες οπαδοι μας θα χασουν αυτον τον σημαντικο αγωνα γι αυτο δινω εγω σαν ΠΑΕ περισσοτερα(ποσα να δωσε ο κωλοΟΤΕ 200.000?) και το πουλαω στη συνεχεια σε ενα ελευθερο καναλι ειτε πιο ακριβα ειτε και πιο φθηνα."
Κι ελα μετα ρε Θοδωρε και πες μας "παιδια εδωσα 200 για τον αγωνα και εχουμε μπει μεσα" ολοι θα τρεχαμε τοτε να βοηθησουμε το χουμε ξανακανει και θα το ξανακανουμε.

Γ@μω τον κωλοΟΤΕ μου μεσα

ΥΓ:Συγγνωμη παιδια,αλλα τα εχω ψιλοπαρει απο χτες το απογευμα.
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Kolokotronis_4 έγραψε:η nova θέλει ένα γερό χέσιμο.
δείχνεις ρε πεταμένη nova τα τυρόγαλα στο άλλο άκρο της αρκτικής, και τους gay - βάζελους και μου λες ΕΜΕΝΑ τον ΠΑΟΚτσή ότι δεν βγαίνεις οικονομικά από την μετάδοση του αγώνα με την βαλερέγκα? ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ αυτά ρε κομπλεξικά υπαλληλάκια?

γινόμαστε συνδρομητές σα λακαμάδες. δίνουμε τα ωραία μας ευρουλάκια για να βλέπουμε τι?
τις τσόντες?
άντε στα τσακίδια γ******ο βρωμοκάναλο. φαλημέντο το συντομότερο!
Πρώτα απ'όλα εκτός από κάποιες καθημερινές τσόντες τα τσοντοκάναλα της NOVA θέλουν επιπλέον συνδρομή.

Έπειτα να προσθέσω πως τον δικό μας αγώνα "λένε" (προσωπικά δεν τους πιστεύω) ότι ήταν πιο ακριβός ή έστω τον πουλούσαν πιο ακριβά οι Νορβηγοί. Εννοείται ότι δεν φταίει η διοίκηση καθώς δεν ήταν δικό της προϊόν. Απλώς εγώ θέλω η δικιά μας η διοίκηση να το παίξει και λίγο περισσότερο τρελίτσα με τα δικά μας εντός έδρας παιχνίδια προσπαθώντας μέσω ανταγωνισμού να πετύχει καλύτερη τιμή.

Μόνο για τα ευρωπαϊκά μιλάω γιατί νομίζω πως για τη Σούπαλιγκ υπάρχει κεντρική διαχείριση που μόνο ο Πανόπουλος και ο θείος δεν δέχτηκαν να συμμετάσχουν...

:?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

+4 interad.

***Παρακαλώ όταν βρίζετε να βάζετε σύμβολα όπως

@#$#%%^$&&#@!

Υ.Γ
Τα ποστ ορισμένων λογοκρίθηκαν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Multimedia”