Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Όσο τρομερά πρόωρες ήταν οι θριαμβολογιες για το ρόστερ πριν μια εβδομάδα άλλο τόσο πρόωρο είναι το ανάθεμα σήμερα.
Μιλάμε για το 1ο ματς. Φυσικά υπάρχει η πιθανότητα να το πληρώσουμε σκληρά αλλά και πάλι ακόμα και την άλλη Πέμπτη θα είναι πολύ πρόωρο για να γίνει σωστή κρίση
Μιλάμε για το 1ο ματς. Φυσικά υπάρχει η πιθανότητα να το πληρώσουμε σκληρά αλλά και πάλι ακόμα και την άλλη Πέμπτη θα είναι πολύ πρόωρο για να γίνει σωστή κρίση
-
Να θυμίσω όμως ότι για Νάρει λεγόταν ότι θα είναι μπακ απ του Ζίβκο και για Νάσμπεργκ ότι θα ήταν 3η -4η επιλογή. Προφανώς και όταν έρχονται Κάργες στην άμυνα και ο κανένας στο εξτρέμ οι παραπάνω δύο θα γίνουν βασικοί.
Ολιβέιρα - Κούτσιας
Σοτέλδο - Μπράντον - Κουαλιάτα - Ρικάρντο - Νάρει - Ζίβκοβιτς - Κωνσταντέλιας - Μπίσεσβαρ
Φιλίπε - Ντάντας - Τσιγγάρας - Σβαμπ - Ντάγκλας
Ράφα - Βιειρίνια - Σάστρε - Λύρατζης - Τσαούσης
Νάσμπεργκ - Ίνγκασον - Κάργας - Κουλιεράκης - (Μιχαηλίδης)
Κοτάρσκι
Μπορούμε ακόμη να διορθώσουμε τα πράγματα αλλά προέχει η πρόκριση. Μετά και με δεδομένο ότι Μιχάι - Καντουρί δεν υπολογίζονται και Κούρτιτς λογικά φεύγει θα περίμενα να πάρουμε φορ , σέντερ μπακ ίσως και έναν ακόμη μεσοεπιθετικό δεκάρι αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι Ρικάρντο και Κωνσταντέλιας θα ανεβοκατεβαίνουν Α και Β ομάδα. Αν ο Σάστρε δεν υπολογίζεται καλό είναι να δοθεί κι αυτός και να πάρουμε άλλο δεξί μπακ σαν διορθωτική κίνηση ( Ο Κέβιν Αλβάρεζ που είχε ακουστεί ότι ενδιαφέρει τον Μπότο εξαιρετική περίπτωση ).
Ολιβέιρα - Κούτσιας
Σοτέλδο - Μπράντον - Κουαλιάτα - Ρικάρντο - Νάρει - Ζίβκοβιτς - Κωνσταντέλιας - Μπίσεσβαρ
Φιλίπε - Ντάντας - Τσιγγάρας - Σβαμπ - Ντάγκλας
Ράφα - Βιειρίνια - Σάστρε - Λύρατζης - Τσαούσης
Νάσμπεργκ - Ίνγκασον - Κάργας - Κουλιεράκης - (Μιχαηλίδης)
Κοτάρσκι
Μπορούμε ακόμη να διορθώσουμε τα πράγματα αλλά προέχει η πρόκριση. Μετά και με δεδομένο ότι Μιχάι - Καντουρί δεν υπολογίζονται και Κούρτιτς λογικά φεύγει θα περίμενα να πάρουμε φορ , σέντερ μπακ ίσως και έναν ακόμη μεσοεπιθετικό δεκάρι αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι Ρικάρντο και Κωνσταντέλιας θα ανεβοκατεβαίνουν Α και Β ομάδα. Αν ο Σάστρε δεν υπολογίζεται καλό είναι να δοθεί κι αυτός και να πάρουμε άλλο δεξί μπακ σαν διορθωτική κίνηση ( Ο Κέβιν Αλβάρεζ που είχε ακουστεί ότι ενδιαφέρει τον Μπότο εξαιρετική περίπτωση ).
Πριν από 6 μήνες ήρθε ο Σάστρε και υπήρχαν δημοσιεύματα ότι στα 20 του ήταν στόχος των Μάντσεστερ, Ρεαλ, Μπαρτσελονα, Βιγιαρεαλ, Αμβούργο και Γκλανμπαχ!
Παντως εγω αν ημουν Μποτο, ενα σφιξιμο θα το ενιωθα μετα τα χθεσινα.
Ο Κούρτιτς είναι ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ, με μίλια διαφορά από τον δεύτερο.
Αυτή είναι προσωπική άποψη και πολλοί μάλλον θα διαφωνήσουν. Από πέρυσι το καλοκαίρι το έλεγα οτι ο άνθρωπος είναι ποιότητα. Θα ήθελα να μείνει και φέτος στον ΠΑΟΚ αλλά μάλλον είναι φευγάτος. Το να λέμε οτι ΟΚ να φύγει και θα πάρουμε άλλον, είναι πιό εύκολο να το λές.
Κακώς δεν ξεκίνησαν Κούρτιτς Τσιγγάρας εχθές, στο κέντρο γινότανε ένας πανικός με Σβάμπ και Αουγκούστο να τρέχουν και να μην φτάνουν. Για μένα ο Λουτσέσκου δεν πιστεύει στο ίδιο το πρότζεκτ που υποτίθεται οτι έχει στα χέρια του. Δεν ξέρω την λύση αλλά προφανώς κάτι δεν πάει καλά εντός της ομάδας και πρέπει να το φτιάξουν.
Αυτή είναι προσωπική άποψη και πολλοί μάλλον θα διαφωνήσουν. Από πέρυσι το καλοκαίρι το έλεγα οτι ο άνθρωπος είναι ποιότητα. Θα ήθελα να μείνει και φέτος στον ΠΑΟΚ αλλά μάλλον είναι φευγάτος. Το να λέμε οτι ΟΚ να φύγει και θα πάρουμε άλλον, είναι πιό εύκολο να το λές.
Κακώς δεν ξεκίνησαν Κούρτιτς Τσιγγάρας εχθές, στο κέντρο γινότανε ένας πανικός με Σβάμπ και Αουγκούστο να τρέχουν και να μην φτάνουν. Για μένα ο Λουτσέσκου δεν πιστεύει στο ίδιο το πρότζεκτ που υποτίθεται οτι έχει στα χέρια του. Δεν ξέρω την λύση αλλά προφανώς κάτι δεν πάει καλά εντός της ομάδας και πρέπει να το φτιάξουν.
Ότι και να είναι ο Κούρτιτς, τη στιγμή που οι απαιτήσεις του είναι για συμβόλαιο διάρκειας 2+1, με ίδιες απολαβές, δηλαδή 1.2 περίπου ετησίως, στα 33 του, δεν υπάρχει άλλη λύση από το να φύγει.Magpies4 έγραψε:Ο Κούρτιτς είναι ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ, με μίλια διαφορά από τον δεύτερο.
Βέβαια, σε κάθε νορμάλ ομάδα, θα εκμεταλλευόντουσαν αυτό το 1.2 που θα μείνει ελεύθερο τώρα που φεύγει ο Κούρτιτς.
Εμείς όμως, αντί να το δώσουμε σε κάποιον ΈΜΠΕΙΡΟ και ΈΤΟΙΜΟ ποδοσφαιριστή, θα πάμε και θα πάρουμε είτε κάποιον από τη Β εθνική Σουηδίας, είτε θα τα δώσουμε συμβόλαιο στον Ντόουγκλας και σε λιγότερο από ένα χρόνο θα χτυπάμε διπλά το κεφάλι μας.
Παίκτης Ντόουγκλας, με ετήσιο συμβόλαιο άνω των 500 χιλιάδων, θα ισοδυναμεί με ποδοσφαιρική αυτοκτονία.
Το παλικάρι είναι ότι πιο καβαλημένο έχω δει στον ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια.
Χθες σταμάτησε να τρέχει προς την επίθεση, ξεκίνησε να τρέχει αντίθετα από όλη την ομάδα, ενώ μάλιστα βγαίναμε με καλές προϋποθέσεις μπροστά και όλα αυτά για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή.
ΑΔΙΑΝΌΗΤΟ. Σε οποιαδήποτε σοβαρή ομάδα του πλανήτη αυτός ο παίκτης θα είχε εξαφανιστεί από χθες.
Φίλε ναπολιτάνε κατανοώ την ένταση σου μιας που όλοι είμαστε στην τσίτα.
Δεν έχω κάνει κανένα σχόλιο στο νήμα του αγώνα.
Δεν είμαι της άποψης να αλλάξει ο προπονητής.
Σε καμία περίπτωση δεν μπαίνει δίλλημα αν φταίει, αν κάνει, αν πρέπει... για ότι αφορά τον Ιβάν.
Η τοποθέτηση μου ήταν καθαρή.
Φαίνεται ότι δεν στηρίχτηκε ο Λουτσε φέτος όπως και πέρσι. Όποιος και να ήταν στην θέση του θα ζητούσε συγκεκριμένα πράγματα. Έτσι κι ο Λουτσε. Ήθελε να παραμείνουν κάποιοι από τους παλιούς και να έρθουν 3-4 ποδοσφαιριστές που θα τον βοηθούσαν να εντάξει στο γκρουπ τους νέους και να προχωρήσει σταδιακά η ανανέωση.
Δυστυχώς αυτό δεν έγινε ούτε φέτος.
Και ολοκληρώνω λέγοντας ότι μόνο η διοίκηση μπορεί να δώσει λύση. Την οδηγία να έρθουν έστω και τώρα 3 φτασμενοι ποδοσφαιριστές που θα του λύσουν τα χέρια.
Έτσι θα μπορέσει μέσα από τα συνεχή παιχνίδια να ωριμάζει τους νέους δίπλα στους μπισε, Βιεϊρίνια και τους 3-4 φτασμενους που προανέφερα.
Αυτά! Έχω την δική μου αξιολόγηση και εκτίμηση για τον προπονητή μας αλλά μηδενιστης δεν είμαι.
Δεν έχω κάνει κανένα σχόλιο στο νήμα του αγώνα.
Δεν είμαι της άποψης να αλλάξει ο προπονητής.
Σε καμία περίπτωση δεν μπαίνει δίλλημα αν φταίει, αν κάνει, αν πρέπει... για ότι αφορά τον Ιβάν.
Η τοποθέτηση μου ήταν καθαρή.
Φαίνεται ότι δεν στηρίχτηκε ο Λουτσε φέτος όπως και πέρσι. Όποιος και να ήταν στην θέση του θα ζητούσε συγκεκριμένα πράγματα. Έτσι κι ο Λουτσε. Ήθελε να παραμείνουν κάποιοι από τους παλιούς και να έρθουν 3-4 ποδοσφαιριστές που θα τον βοηθούσαν να εντάξει στο γκρουπ τους νέους και να προχωρήσει σταδιακά η ανανέωση.
Δυστυχώς αυτό δεν έγινε ούτε φέτος.
Και ολοκληρώνω λέγοντας ότι μόνο η διοίκηση μπορεί να δώσει λύση. Την οδηγία να έρθουν έστω και τώρα 3 φτασμενοι ποδοσφαιριστές που θα του λύσουν τα χέρια.
Έτσι θα μπορέσει μέσα από τα συνεχή παιχνίδια να ωριμάζει τους νέους δίπλα στους μπισε, Βιεϊρίνια και τους 3-4 φτασμενους που προανέφερα.
Αυτά! Έχω την δική μου αξιολόγηση και εκτίμηση για τον προπονητή μας αλλά μηδενιστης δεν είμαι.
Τελικα ο Καργας δεν ηρθε για αναπληρωματικος οπως γραφοταν εδω απο καποιους.
Εχετε να δηλωσετε κατι γιαυτο η μπα ?
Εχετε να δηλωσετε κατι γιαυτο η μπα ?
Ηρθε για αναπληρωματικος και ο βασικος θα ρθει μετα την προκριση. Βεβαια αν αποκλειστουμε δεν θα ρθει βασικος και θα μεινει ο Καργας βασικος. Σχεδιασμος περιοπης
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καργας δανεικός σε ΠΑΣ , Σαστρε δανεικός σε Γ Ισπανίας, Νταντας διακοπή δανεισμού, Νασπεργκ όπως έρθει πίσω βαλερεγκα δανεικός, Τευλορ Μουργκ Ζαμπα Καντουρι Ολιβέιρα Κουρτιτς διωξιμο,
αγορά δεξί + αριστερό μπακ, σέντερ μπακ, χαφ, εξτρέμ, μεσοεπιθετικό και Φορ.
Έχουμε 1 μήνα μπορούν να το σώσουν αν θέλουν.
Το να πάει έτσι η ομάδα μπορεί να μας παει και στο μακρινό 2007.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αγορά δεξί + αριστερό μπακ, σέντερ μπακ, χαφ, εξτρέμ, μεσοεπιθετικό και Φορ.
Έχουμε 1 μήνα μπορούν να το σώσουν αν θέλουν.
Το να πάει έτσι η ομάδα μπορεί να μας παει και στο μακρινό 2007.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- pagotatzis
Κάποιος φίλος στην αρχή της μεταγραφικής περίοδος είχε γράψει ότι δεν περιμένει τίποτα
σπουδαίο αλλά μόνο μετριότητες
Και έτσι είναι !
Βρε παίχτες κανονικούς θα πάρουμε ;;;;
Παίχτες με ποιότητα με προδιαγραφές σε καλά πρωταθλήματα με ομάδες κανονικές !
Παίχτες που θα κάνουν την διαφορά !!!
Θα πάρουμε ;;;
Ήρεμα ρωτάω ;
Και έτσι είναι !
Θα πάρουμε ;;;
Ήρεμα ρωτάω ;
Ας πάρουν για αρχή ένα 10αρ και έναν εξτρεμ να κάνουν τα βασικά μπας και παίξουμε κάτι πιο ορθολογικό, γιατί προς το παρόν οι σχηματισμοί του προπονητή δεν...δεν βγαίνουν.
Κι ο ίδιος να ξυπνήσει.
Μπίσε βασικό θα βλέπουμε, κι αν μείνουμε έξω από Ευρώπη, θα τα βγάλει τα 30 ματσάκια...
Πως χαλαστήκαμε έτσι από χτες...πφφφ θα σκάσω
Κι ο ίδιος να ξυπνήσει.
Μπίσε βασικό θα βλέπουμε, κι αν μείνουμε έξω από Ευρώπη, θα τα βγάλει τα 30 ματσάκια...
Πως χαλαστήκαμε έτσι από χτες...πφφφ θα σκάσω
- paokovios1974
Να συμπληρωσω, μετα την προκριση σε ομιλους για να μαστε και σιγουροι.Gospi έγραψε:Ηρθε για αναπληρωματικος και ο βασικος θα ρθει μετα την προκριση. Βεβαια αν αποκλειστουμε δεν θα ρθει βασικος και θα μεινει ο Καργας βασικος. Σχεδιασμος περιοπης
- paokovios1974
Αυτα επι ΠΑΣΟΚpagotatzis έγραψε:Κάποιος φίλος στην αρχή της μεταγραφικής περίοδος είχε γράψει ότι δεν περιμένει τίποτα
Και έτσι είναι !
Θα πάρουμε ;;;
Ήρεμα ρωτάω ;
Δεν μπορεί να μην έχουν πάρει τα μαθήματά τους μετά από τόσους περήφανους και μη αποκλεισμούς.
Αν ισχύει ότι παζαρευουμε και το τελευταίο ευρώ επειδή κατάλαβαν ότι υπάρχουν και μάνατζερ στο παιχνίδι, καλύτερα να μην ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Αν περιμένουν με το μίνιμουμ να παίρνουν το μάξιμουμ, πολύ φοβάμαι πως για 1-2-3 μύρια θα χάσουν πάλι 10-12-15.
Δεν μπορεί μετά από τόσες αποτυχίες στην Ευρώπη Ιούλιο και Αύγουστο μήνα να μην είναι έτοιμοι για τους 6 αγώνες που θα καθορίσουν το 30% - 40% των εσόδων της χρονιάς.
Ο Μπότο και ο Ρατσβαν θα βρούνε δουλειά, το θέμα είναι τι θα αφήσουν πίσω φεύγοντας.
Αυτά τα ολίγα περί μεταγραφών.
Αν ισχύει ότι παζαρευουμε και το τελευταίο ευρώ επειδή κατάλαβαν ότι υπάρχουν και μάνατζερ στο παιχνίδι, καλύτερα να μην ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Αν περιμένουν με το μίνιμουμ να παίρνουν το μάξιμουμ, πολύ φοβάμαι πως για 1-2-3 μύρια θα χάσουν πάλι 10-12-15.
Δεν μπορεί μετά από τόσες αποτυχίες στην Ευρώπη Ιούλιο και Αύγουστο μήνα να μην είναι έτοιμοι για τους 6 αγώνες που θα καθορίσουν το 30% - 40% των εσόδων της χρονιάς.
Ο Μπότο και ο Ρατσβαν θα βρούνε δουλειά, το θέμα είναι τι θα αφήσουν πίσω φεύγοντας.
Αυτά τα ολίγα περί μεταγραφών.