Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Είναι γνωστό ότι στηρίζω την ομάδα χωρίς γκρίνιες. Όχι γιατί συμφωνώ με όλες τις επιλογές πάντα, αλλά γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Αγάπη και στήριξη, όποια κι αν είναι η κατάσταση. Επειδή όμως με πνίγει θα ήθελα να εξωτερικευσω τη σκέψη μου, ότι αυτό που θα περίμενα από αυτούς που αποφασίζουν για την ομάδα είναι περισσότερη σταθερότητα και σοβαρότητα στην υπηρέτηση του όποιου πλάνου. Και το λέω αυτό γιατί νομίζω ότι το πλάνο της ανανέωσης είχε αποφασιστεί μετά τη φυγή Λουτσεσκου και είχε κληθεί να το υπηρετήσει ο Φερέιρα, ο οποίος τα πήγαινε περίφημα σχεδιάζοντας την ομάδα χωρίς 35χρονους. Το μόνο που του έλειπε τότε ήταν ένας Μποτο κι ο τωρινος μεταγραφικός σχεδιασμός. Κι αντί τότε να έρθει κι ο Μποτο, έφυγε ο Φερέιρα!!! Και μετά από μια διετία αγωνιστικού πισωγυρισματος (οι όποιες επιτυχίες αυτό το διάστημα δεν αναιρούν το πισωγυρισμα) έρχεται ο Λουτσεσκου να υπηρετήσει το πλάνο ανανέωσης, που ήταν νομοτελειακή εξέλιξη. Δεν θα αμφισβητήσω τη θέληση του να το κάνει, η δήλωση του όμως ότι "στον επαναληπτικό θα έχουμε Μπισεσβαρ", δείχνει ότι επί του παρόντος δυσκολεύεται στη διαχείριση της κατάστασης, κι όχι μόνο της αγωνιστικής. Ελπίζω να βρεθούν γρήγορα οι ισορροπίες.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Φέτος εδικά με Μουντιαλ στη μεση θα μπορούσε να προσεγγίσει διαφορετικά την προετοιμασία και να είναι πιο χαλαρή η ομάδα τώρα.
Τέτοια ώρα τέτοια λόγια να μου πεις. Αυτός έχει το μαχαίρι και το καρπούζι. Ας σκεφτεί τι πρέπει να γίνει για να προκριθούμε. Διαφορετικά μπορεί και να έχουμε ανακατατάξεις για να το θέσω διπλωματικά.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Λίβερπουλ, δεν είναι μόνο πόσο μακριά φτάνει μια χρονιά, αλλά και το τι ένταση θέλεις να βγάλεις σε κάθε ματς. Ανάλογα με την προετοιμασία πηγαίνει, δηλαδή είμαι φιτ αντέχω π.χ. 60 λεπτά πρέσινγκ μπροστά, είμαι σκατά το πολύ 15 λεπτά.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Miles έγραψε:Αποφασίστε τι θέλετε: μηδέν προετοιμασία για να περνάμε ακόμα και τις Λέφσκι και να τα φτύνουμε το πολύ μέχρι τον Φεβρουάριο μαζί με τις λιγότερες εντάσεις εντός του ενενηνταλέπτου ή κανονική προετοιμασία για να βγάζεις όλη τη χρονιά, όλες τις διοργανώσεις και με μεγαλύτερες εντάσεις σε κάθε ματς;
Αν για σένα υπάρχουν μόνο αυτά τα δύο ακραία ενδεχόμενα, έχει καλώς.

Εγώ θέλω το team επαγγελματιών που αμείβεται πλουσιοπαροχα για τις υπηρεσίες του να κάνει τη δουλειά του σωστά. Εσύ είσαι ικανοποιημένος με την εικόνα - καθρέπτη ενός μήνα προετοιμασίας για έναν αγώνα που κρίνει μερικά εκατομμύρια ευρώ, εγώ όχι.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Καθόλου ακραία ενδεχόμενα, αυτό δείχνει τουλάχιστον η ιστορία της προετοιμασίας όλων των ελληνικών ομάδων όταν έχουν προκριματικά τσουλού.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αν μεινουμε εκτος ευρωπης να την χεσω την φυσικη κατασταση στα μισα της χρονιας.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Να έχουμε 11 παίκτες εκτός προετοιμασίας,να μας φερουν τις προκρίσεις,και 20 με προετοινασία για να βγάλουν τη χρονιά.
Με λίγα λόγια,μας λειπουν 10 μπίσεσβαρ :mrgreen:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Σόρρυ αλλά δεν είμαστε στο 1990.
Αν οι γυμναστές και ο προπονητής δεν μπορούν να έχουν την ομάδα τουλάχιστον στο 85-90% από πλευράς αθλητικοτητας τότε βραστα Χαράλαμπε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Να που τελικα δεν την εχουν.Οπως δεν την ειχαν και περσι ολη τη χρονια.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο λουτσέσκου ( και ο κάθε προπονητικο πλέον ) έχουν την τύχη να μην υπάρχουν πλέον Πρες Κόνφερενς και έτσι να λένε μόνο τα δικά τους και να μην δίνουν καμία εξήγηση σε τίποτα.
Το αποτέλεσμα να μην παίρνουμε απαντήσεις για πράγματα απλά,όπως για παράδειγμα γιατί η ομάδα κάνει τόσο λίγα φιλικά παιχνίδια μη δίνοντας αγωνιστικό ρυθμο στους παίκτες?
Τι εννοεί όταν λέει ότι βστο β μέρος κυριαρχησαμε?
Θεωρεί κυριαρχία τις παράλληλες πάσες στο κέντρο ( απλά επειδή ο αντίπαλος έχει τραβηχτεί όλος πίσω ) χωρίς να κάνουμε βουτε μια ευκαιρία?
Αν αυτό δεν το λέει απλά για να καλύψει ωτον κώλο του και το πιστεύει,τότε είναι ανίκανος να καταλάβει τι βλέπει.
Αλλά επειδή δεν είναι τόσο ανίκανος και το έχει αποδείξει,καλό είναι να μην περνάει τον κόσμο για χαζό και να λέει τέτοιες μπαρουφες ,όσο δύσκολο και αν του είναι να παραδεχτεί ότι αυτό που παρουσίασε η ομάδα του χθες ήταν ένα έκτρωμα
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Αυτά τα έχει πει και ο γυμναστής του Ίβιτς το καλοκαίρι με τον Άγιαξ, όχι πολλά χρόνια πίσω. Θυμηθείτε το καλοκαίρι του Λούτσε με Μπενφίκα ή τα δύο συνεχόμενα του Άμπελ τι φρέσκες ήταν οι ομάδες στα προκριματικά. Μάλλον ο Λούτσε θα είχε άλλο σταφ τότε ή ο Άμπελ θα είχε καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Δεν είναι θέμα προετοιμασίας άλλωστε φέτος θα υπάρχει και δεύτερη προετοιμασία μέσα στη σεζόν.
Η ομάδα είναι τελείως καινούρια, πήραμε παίκτες χωρίς κάποιο φοβερό βιογραφικό, περιμένεις να σου βγουν, είχες και 2-3 ατυχίες λίγο πριν τον αγώνα, ήρθε το γκολ στα 40 δευτερόλεπτα, δεν έπαιζες και με καμιά ανύπαρκτη ομάδα,σε μια δυνατή έδρα, εδώ πέρσι έχασες απ'τη Μποέμιανς και τους άλλους απ'το Γιβραλτάρ με το ζόρι τους πήρες.
Τα παράπονα στον Σαββίδη.
Όπως πέρσι βελτιώθηκες έτσι και φέτος αποκλείεται να έχεις αυτό το χάλι. Το θέμα είναι μέχρι τότε μη το πληρώσεις ικτρά δηλαδή στην Ευρώπη.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

george89 έγραψε:Απλα αν εχεις λιγη αξιοπρέπεια παραιτησου μπας και σωσουμε την χρονια,αλλα τι λέω εσυ τσιπα;

Ακριβώς ρε φίλε, για να μην πάει στράφι η χρονιά.
Ήδη έπρεπε να έχει φύγει.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

serres60 έγραψε:Καλύτερα να πάμε με Γκαρσία στη ρεβάνς. Ούτως η άλλως ο ραζβαν δεν έχει να δώσει κάτι άλλο στην ομάδα.

Και με τον Αμπελ καλά θα είμαστε, μη σου πω και για Τούντορ και σία.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Λίγα τα λόγια σας για τον Igor.
Δείτε το βιογραφικό του:
Karabukspor, Galatasaray, Udinese, Hajduk, Juventus, Hellas Verona, Marseille
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”