6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Άβαταρ μέλους
Hideguti

Re: Victor Vitolo

Δημοσίευση από Hideguti »

Εικόνα

Γιαννη, προσοχη με τα "μικροφωνα". Ενα, ενα ειπε ο γιατρος.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Καλός ήρθε αλλα χρωστάει μια τεραστια συγγνώμη στο vierinha.
Εγώ πάντως μετά από αυτό που έκανε στο vierinha δε το παο μια,μακάρι να καταφέρει να μου αλλάξει γνώμη.

Σύμφωνο δηλαδή με το post του DimisK
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

φιλε Johnys, καλή η συγγνώμη, αλλα δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο Vieirihna δεν μπόρεσε ακόμη να επανέρθει κανονικά από τότε. Ουδείς αναμάρτητος και είναι σίγουρα πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι να μην το ξανακάνει σε κανέναν αντίπαλο του! Και το diogo που λέει ο λόγος να χτυπούσε, θα ήμουν ο πρώτος που θα τον έπαιρνα με τις πέτρες! Άλλο ο τσαμπουκάς και το "δε γουστάρω την αδικία" κι άλλο τα εσκεμμένα χτυπήματα, νομίζω γενικώς ατυχης η σύγκριση με Garcia. Τέλος πάντων, αγωνιστικά μπορεί να δώσει αρκετά πράγματα, ας περιοριστεί σε αυτά.

αφού ήρθες, καλωσηρθες!
παίξε καλά στον ΠΑΟΚ ρε! :shock:
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Καλώς όρισες, κύριε Βιτόλο.

Το τελετουργικό σε περιπτώσεις σαν τη δική σου
(αθλητών που έχουν φορέσει έστω και μια φορά
τη μασκαράτα της Μάγια της μέλισσας)
περιλαμβάνει προληπτική καραντίνα.

Κανόνισε να άξιζε η αναμονή,
και η υπομονή
γιατι δεν σού κρύβω ότι
μας κούρασες!
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Καλως ηρθες ρε μηχανακι Βιτολο !!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ελπιζω να μην ξεφυγει φετος με καμμια καρατια σε πιθανους μελλοντικους στοχους απο ακαδημια μερια(καλβο,γκρατσιαν κλπ).κατα τα αλλα σημαντικη προσθηκη,καθως,βασει των περσινων δεδομενων και μονο,θα εχει ενα προβαδισμα θαρρω εναντι αμπουμπακα-βερον.τα κορακια βλεπουν το ροστερ μας και εκσπερματιζουν απο ηδονη.το χερι απο το τσεπακι σταματημο δε θα'χει (και) φετος.... :?
kos

Δημοσίευση από kos »

οποιος ξερει ενα καλο ψυχιατρο ας τον συστησει στον κυριο κοντη. η κατασταση ειναι σοβαρη μαγκες και δεν ειναι για να γελαμε μαζι του.

Καταρχήν εμείς δεν προσπαθήσαμε ποτέ να μην πάει ο Βιτόλο σε καμία ομάδα. Είχαμε μία συμφωνία με την Σανταντέρ αν πάει σε άλλη ελληνική ομάδα θα μας αποζημιώσει δίνοντας μας 750.000 ευρώ. Γι’ αυτό η Σανταντέρ δεν τον αποδέσμευε. Ο Βιτόλο έκανε προσπάθεια και έμεινε ελεύθερος. Μακάρι να πάει σε ελληνική ομάδα για να πάρει ο Άρης χρήματα. Δεν υπάρχει θέμα διεκδίκησης, αλλά συζητάμε ήδη για τον τρόπο πληρωμής.
δεν ξερει αν θα παει σε ελληνικη ομαδα, λεει μακαρι να παει αλλα ταυτοχρονα συζηταει τον τροπο πληρωμης

Ο Βιτόλο χάρισε χρήματα, τα οποία θα δώσει εμάς η Σανταντέρ. Από την στιγμή που δεν τον θέλαμε, παρακαλούσα να πάει στην Ελλάδα. Η Σανταντέρ δεν ήθελε να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα γιατί θα μας πλήρωνε. Αυτός που μπλόκαρε την μεταγραφή τόσο καιρό ήταν ο πρόεδρος της Σανταντέρ»
το μονο που δεν ειπε ειναι οτι παρακαλεσε τον προεδρο της σαντατερ να τον αφησει να ερθει στον ΠΑΟΚ. ο ρουλης δεν εχασε απο την μεταγραφη του ΠΑΟΚ, αλλα κερδισε. ειναι η πρωτη φορα στην ιστορια που ομαδα χανει τον καλυτερο της παικτη και βγαινει κερδισμενη

«Εμάς μας πειράζει να φεύγουν παίκτες που τους θέλουμε. Όταν του κάναμε την πρόταση και δεν απάντησε, δεν την δέχθηκε, έπαψε να είναι στόχος μας.
δεν τους πειραξε που εφυγε για τους πειραζει μονο οταν φευγουν παικτες που θελουν. τοτε γιατι του εκανε προταση?
Πήραμε έναν παίκτη που όπως λένε θα καλύψει επάξια, ίσως να είναι καλύτερος του Βιτόλο, τον Νάφτι. Δεν πρέπει να μένουμε σε παλιές περιπτώσεις».
τι θα πει "οπως λενε"? αυτος δεν τον ξερει? αλλος τον πηγε στο σαπιο μηλο?

http://www.sport-fm.gr/article/187542

ενα γιατρο ρε παιδια :)
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Vitolo καλορίζικος και σκίσε και κανα λωκαράκι κόντικο.

Ρε λακαμά, ναι στον ΠΑΟΚ ήρθε!
άντε σε κανά κότερο πατερήσιο, 2-2 να γουστάρετε παλιοαδερφές.
Άβαταρ μέλους
Jordanios

Δημοσίευση από Jordanios »

μια ενημερωση για τα λεγομενα του συνεταίρου-Κοντη δεν θα ήταν άσχημη ιδέα..γιατί αυτός εκτίθεται αλλά εκθέτει και άλλους oficinas@realracingclub.es
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

PRAKTORINOS έγραψε:Κανόνισε να άξιζε η αναμονή,
και η υπομονή
γιατι δεν σού κρύβω ότι
μας κούρασες!

+4
Άβαταρ μέλους
mkpaok

Δημοσίευση από mkpaok »

Το αναδημοσιευω απο σχολιο αδλφου στη σελιδα του Κολκα:

ΣΑΚΗΣ(civ-eng):
Ιουλίου 28th, 2009 at 11:31 am
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί την ακαδημία της
“roulis de atitlo komplexico de latino ntemek campeon aerodromiou”
για την προσφορά ακόμη ενός παίχτη
όσο θα προκαλεί ο βάζελος κουμπάρος του κ.Πατέρα τόσο θα αρπάζει και από
καμιά καρπαζιά από τον Ζήση
ποιος θα είναι ο επόμενος???
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Toni Calvo...???

:?
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Eγω προσοπικα δεν τον ηθελα στην ομαδα και αν ητανε να τον παρουνε γιατι τωρα με την ληξη της προετοιμασιας θα ηθελα ενα δεκαρι γιατι βλεπω και με τις δηλωσεις SANTOS πολλυ αμυνα φετος ελπιζω να παμε καλα αυριο και οσο για vitolo ουτε κρυο ουτε ζεστη. :P
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Καταρχήν συμφωνώ με τον Dimisk ως προς τις κωλοτούμπες...Γενικά έχει αρχίσει να μου τη σπάει η έννοια αυτή γιατί ο καθένας τη χρησιμοποιεί οποτε τον συμφέρει.

Και ναι , είναι βρώμικος παίχτης.Δεν το έκανε μονο στο Vieirinha αυτό.Το έκανε και στοv Γιαννακόπουλο (ο οποιος τη γλύτωσε πολύ φτηνά) και σε ακόμα έναν που δεν μπορώ να θυμηθώ ... νομίζω με τον ΌΦH.

Μακάρι να μας κάνει να τα ξεχάσουμε όλα γρήγορα.Κι από τη στιγμή που δεν έχει πρόβλημα ο ίδιος ο Vieirinha(?) δεν μας πέφτει λόγος νομίζω

Πάντως σίγουρα κάνει εντύπωση το οξύμωρο "Από τη μια φιλάνθρωπος κι από την άλλη αγριάνθρωπος"!!!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Μα οι μεγαλύτεροι φιλάνθρωποι Ισαάκ, είναι τέτοιοι τύποι. Τα κάνουν αυτά για να εξιλεωθούν από τα άλλα τους κακά...

Είμαι σίγουρος ότι όλοι μας θέλουμε ο Βιτόλο να μας δικαιώσει και να μας κάνει να ξεχάσουμε. Στο χέρι του είναι...

Επαναλαμβάνω ότι σαν ποδοσφαιρική αξία τον εκτιμώ πολύ. Αλλά σαν άνθρωπο καθόλου.
Τώρα θα μου πείτε, και τι μας νοιάζει εάν είναι καλός άνθρωπος ή όχι;
Εμένα με νοιάζει. Γιατί μόνο εάν συνδυάζει και τα δύο, είναι αυτό που λέμε "Μεγάλος Παίκτης"...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”