Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010
- ContrerasPablo
- khaledfreepaok
Re: Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010
ντουοουουουουουουουουου!!!
για πειτε ελευθερα τωρα.επεσε καθολου διαφημιση για τα διαρκειας μας?
οι βαζελοι και οι γαυροι εχουνε σε ολα τα σαιτ μπανερακια να τα διαφημιζουν.και σε εφημεριδες διαφημισεις.και στους δρομους και στην τιβι σποτακια.και στο ραδιο.τωρα τελευταια παιζει πολυ αυτο με τον σισε.
και ο αρης ειχε περσι σποτακι μου το επαιζε η νετ.
εμεις ειχαμε τπτ????
για πειτε ελευθερα τωρα.επεσε καθολου διαφημιση για τα διαρκειας μας?
οι βαζελοι και οι γαυροι εχουνε σε ολα τα σαιτ μπανερακια να τα διαφημιζουν.και σε εφημεριδες διαφημισεις.και στους δρομους και στην τιβι σποτακια.και στο ραδιο.τωρα τελευταια παιζει πολυ αυτο με τον σισε.
και ο αρης ειχε περσι σποτακι μου το επαιζε η νετ.
εμεις ειχαμε τπτ????
Εμεις ειχαμε μια διαφιμηση στα ραδιοφωνα και στη φυλλαδα των σπορ..οι γαυροβαζελοι δε πανε να βαλουνε και κοκκινο φωτακι στη πλατη του με ενα βελακι προς τα κατω,την τρελα την δικια μας δε θα την εχει κανενας τους..

Αυτό πάλι σήμερα με την διαφήμιση για τα διαρκείας δεν το έχω πιάσει !!!
Για ποια διαρκείας να υπάρχει διαφήμιση ??????/
Είχαμε ένα στεναχωρεμένο με τον κ. Νίκο αλλά αν δεν κάνω λάθος και αυτό ανήκει στην ιστορία ...
Ποια διαρκείας ρεεε λαμόγια ???
Εγώ θέλω όλους όσους ανησυχούσαν για τα διαρκείας να βγουν αν φοράνε πανταλόνια να πουν ότι είναι ρόμπες !!! (δεν θα βγουν αλλά λέμε τώρα )
Επίσης θέλω όσα αδέρφια διαφωνούσατε για το μέγεθος που πρέπει να έχει το νέο γήπεδο να βγήτε να παραδεχτείτε ότι μικρότερο των 45 + χιλιάδων θα μας πάει πίσω. Ο υγειής ΠΑΟΚ των 9 εκατ. μπάτζετ πολύ εύκολα πουλάει 25 χιλιάδες διαρκείας.
Φανταστήτε τι έχει να γίνει με ομάδα των 15 εκατ μπάτζετ ή των 20 εκατ.
Δεν φέρνετε καλύτερα το Καμπ νου να τελειώνουμε μία ώρα αρχίτερα. Έτσι και αλλιώς με Ζαγοράκη πρόεδρα εκεί θα καταλήξουμε ...
Ποια Μπάρτσα !!!!!!!!
Για ποια διαρκείας να υπάρχει διαφήμιση ??????/
Είχαμε ένα στεναχωρεμένο με τον κ. Νίκο αλλά αν δεν κάνω λάθος και αυτό ανήκει στην ιστορία ...
Ποια διαρκείας ρεεε λαμόγια ???
Εγώ θέλω όλους όσους ανησυχούσαν για τα διαρκείας να βγουν αν φοράνε πανταλόνια να πουν ότι είναι ρόμπες !!! (δεν θα βγουν αλλά λέμε τώρα )
Επίσης θέλω όσα αδέρφια διαφωνούσατε για το μέγεθος που πρέπει να έχει το νέο γήπεδο να βγήτε να παραδεχτείτε ότι μικρότερο των 45 + χιλιάδων θα μας πάει πίσω. Ο υγειής ΠΑΟΚ των 9 εκατ. μπάτζετ πολύ εύκολα πουλάει 25 χιλιάδες διαρκείας.
Φανταστήτε τι έχει να γίνει με ομάδα των 15 εκατ μπάτζετ ή των 20 εκατ.
Δεν φέρνετε καλύτερα το Καμπ νου να τελειώνουμε μία ώρα αρχίτερα. Έτσι και αλλιώς με Ζαγοράκη πρόεδρα εκεί θα καταλήξουμε ...
Ποια Μπάρτσα !!!!!!!!
Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ενημερώνει ότι όσοι από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας έχουν προβεί στην αγορά μέσω του internet μπορούν να προσέρχονται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 09.00 έως 17.00 στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας προκειμένου να παραλαμβάνουν τις κάρτες τους, προσκομίζοντας την εκτύπωση του E-mail με τον αριθμό κράτησης του εισιτηρίου διαρκείας και την αστυνομική ταυτότητά τους.
Σημείωση: Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, μέσω internet, έχουν απεριόριστο χρονικό περιθώριο για να παραλάβουν τις κάρτες τους.
Σημείωση: Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, μέσω internet, έχουν απεριόριστο χρονικό περιθώριο για να παραλάβουν τις κάρτες τους.
Παιδια μηπως ξερει κανενας ποτε κυκλοφορουν τα διαρκειας για του χρονου και ποσο θα εχουν?
Υ.Γ. 1)τραλαλα λαλα δεν ειμαστε καλα στα μυαλα μας!!!!!!!
2) ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ η δυναμη σου ειμαστε εμεις οι χιλιαδες οπαδοι σου........
Υ.Γ. 1)τραλαλα λαλα δεν ειμαστε καλα στα μυαλα μας!!!!!!!
2) ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ η δυναμη σου ειμαστε εμεις οι χιλιαδες οπαδοι σου........
- jimpapa
- Επικοινωνία:
Καλησπερα παιδια ,
θα ηθελα να κανω μια ερωτηση . Αγορασα διαρκειας μεσω του Ιντερνετ και ολη η διαδικασια τελειωσε επιτυχως , αλλα δεν μου ηρθε κανενα email απο την ΠΑΕ . βλεπω παντου οτι πρεπει να εχω μαζι μου και αυτο το μηνυμα σε εκτυπωση . Τι γινετε σε περιπτωση που το email δεν εφτασε η για καποιο λογο χαθηκε ? Μπορω να το παρω με την ταυτοτητα μου ? thanks
θα ηθελα να κανω μια ερωτηση . Αγορασα διαρκειας μεσω του Ιντερνετ και ολη η διαδικασια τελειωσε επιτυχως , αλλα δεν μου ηρθε κανενα email απο την ΠΑΕ . βλεπω παντου οτι πρεπει να εχω μαζι μου και αυτο το μηνυμα σε εκτυπωση . Τι γινετε σε περιπτωση που το email δεν εφτασε η για καποιο λογο χαθηκε ? Μπορω να το παρω με την ταυτοτητα μου ? thanks
- paok4kyriakos
Νωμίζω πως μπορούν να στο ξαναστείλουν... Πάντως έλεξε και αν έγραψες σωστά το mail σου...
Αλόθρησκος-η στα διαρκείας;;;;;;
Ρε παιδιά, έχουμε σκουλήκι που δουλεύει για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας στα διαρκείας;;;Τι είναι αυτά ρε; Μου το σφύριξαν κάτι τσακαλάκια από ένα σύνδεσμο.Και μάλιστα γυναίκα; Τον ΠΟΥΛΟ ρε, έξω από το Ναό μας,πάρε δρόμο ρε από τον ΠΑΟΚ μας, να πάς αλλού! Και ποιος μου λέει εμένα ότι δεν βγάζει βρώμες στους συμπολίτες; Ας πάει να πουλήσει τα 8000 διαρκείας τους και να φύγει από τον ΠΑΟΚ...Απαράδεκτο...
στην πυρά ρε, θάνατος στους αλλόθρησκους, Ζαγοράκη κανε κάτι, για να μη πάρουμε το νομο στα χερια μας, όχι άλλες προκλήσεις! Αδέρφια Παοκτσήδες ξυπνήστε, κρατήστε την παοκτσίδικη ράτσα καθαρή, όχι στις αιμομιξίες! Πιστοποιητικό οπαδικωv φρονημάτων χθες!
ΠΑΟΚ ÜBER ΑLLES!!
ΠΑΟΚ ÜBER ΑLLES!!
-
- PAOKfanAthens
8emis4 έγραψε:στην πυρά ρε, θάνατος στους αλλόθρησκους, Ζαγοράκη κανε κάτι, για να μη πάρουμε το νομο στα χερια μας, όχι άλλες προκλήσεις! Αδέρφια Παοκτσήδες ξυπνήστε, κρατήστε την παοκτσίδικη ράτσα καθαρή, όχι στις αιμομιξίες! Πιστοποιητικό οπαδικωv φρονημάτων χθες!
ΠΑΟΚ ÜBER ΑLLES!!
θεϊκό!