GEOL έγραψε:Παράγινε το κακό με τους "γκόμενους"!!! Τέτοιες εκφράσεις δεν ταιριάζουν εδώ μέσα!
Εάν είσαι ομοφοβικός είναι "τέτοιες εκφράσεις"....Εγώ πάντως δεν είμαι κ μπορώ να σχολιάσω χωρίς να είναι βρισιά αυτό που λέω....
GEOL έγραψε:Παράγινε το κακό με τους "γκόμενους"!!! Τέτοιες εκφράσεις δεν ταιριάζουν εδώ μέσα!
90 λεπτά .... 90 γαμημενα λεπτά έχουμε παίξειgika έγραψε:Επίσης είπε ότι στόχος είναι οι τίτλοι.Luigi Vampa έγραψε:Βασικά ο Μποτο ειπε στην συνέντευξη τύπου οτι στόχος είναι να γίνει ο ΠΑΟΚ selling club
Αν αποκλειστούμε από την Ευρώπη, και αν σηκωθεί ο Ράζβαν και φύγει, ελπίζω να έρθει ένας προπονητής που να δουλεύει με πιτσιρίκια. Η χρονιά καμμένη είναι ούτως ή άλλως. Ευρώπη γιοκ, πρωτάθλημα δεν υπάρχει περίπτωση, και το κύπελο λογικά θα το πάρει ή η ΑΕΚ ή ο Άρης φέτος λόγω γηπέδου και χοντρού αντίστοιχα. Βγαίνουν και 5 ομάδες στην Ευρώπη, οπότε όλα καλά.
Πέσαμε από τα σύννεφα και πόνεσε.
Τουλάχιστον ας αφιερώσουμε την χρονιά στο πραγματικά να χτίσουμε έναν κορμό με τους παίκτες που είναι εδώ φέτος και θα είναι εδώ και του χρόνου, να ενισχυθούμε τα Χριστούγεννα με παίκτες που θα χρειαστούμε το επόμενο καλοκαίρι στα Ευρωπαικά προκριματικά και να μπει μια τάξη.
Είσαι και ως βρισιά το χρησιμοποιησες και να έχεις τα @@ της γνώμης σου. Εχουμε γεμίσει χεστες όμως.PaokPatraG4 έγραψε:GEOL έγραψε:Παράγινε το κακό με τους "γκόμενους"!!! Τέτοιες εκφράσεις δεν ταιριάζουν εδώ μέσα!
Εάν είσαι ομοφοβικός είναι "τέτοιες εκφράσεις"....Εγώ πάντως δεν είμαι κ μπορώ να σχολιάσω χωρίς να είναι βρισιά αυτό που λέω....
Συγχαρητήρια....Πήρες το πρώτο βραβείο στήριξης στον ανύπαρκτο....Ο Μποτο φταίει κ ο Σαστρε.....Αυτός μας αξίζει....Να μας παρατάει μια μέρα πριν την προετοιμασία γιατί δεν του ανανέωσαν τους γκόμενους του Κανιας Σακχοφ....Τα δύο ντάμπλ ήταν εδώ ο Ιβάν κ είχε σπρώξει χρήμα για να μπορεί ο δικός σου να κάνει μαγκιες....[/quotedragon έγραψε:Οκ κανένα κομπλεξ.PaokPatraG4 έγραψε:Δεν ήξερα ότι για να δούμε καλή μπάλα πρέπει να έχει ο Λουτσος τον Καβανι τον Εμπαπε κ τον Ρουντιγκερ....Είναι ένας εγωπαθης εμμονικός που χτες το έδειξε με τον χειρότερο τρόπο.....Έβαλε έναν παίχτη που έχει θέμα μαζί του για να τον εκθέσει....Κ φυσικά στην συνέντευξη τύπου είπε το κορυφαίο ότι στην ρεβάνς θα έχουμε τον Μπισεσβαρ κ τον Βιειρινια....Πάντα στηριζόταν σε προσωπικότητες....Δεν έχει να δείξει κάτι προπονητικά....Οπότε όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο....Εδώ το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα το ευνούχισε το έκανε δεξί μπακ κ χτες ήταν ο χειρότερος μαζί με τον Σαστρε....dragon έγραψε:Όταν έπαιζες με Μαρσέιγ περσι ή όταν πήρες τα δυό ντάμπλ που ήσασταν οι περισσότεροι σημερινοί με τους αφορισμούς. Μάλλον κάποιοι χαίρονται πιο πολυ στις ήττες παρα στις νίκες. Ουτε τα σκουλήκια έτσι
Σε λίγο καιρό θα εξαφανιστούν παλι
Δυο ντάμπλ κ στους 8 σας πονανε ακομα
Μάλλον θέλουν να γινουμε γαυρομανιαPAOK_Antarctica έγραψε:Είσαι και ως βρισιά το χρησιμοποιησες και να έχεις τα @@ της γνώμης σου. Εχουμε γεμίσει χεστες όμως.PaokPatraG4 έγραψε:GEOL έγραψε:Παράγινε το κακό με τους "γκόμενους"!!! Τέτοιες εκφράσεις δεν ταιριάζουν εδώ μέσα!
Αν ήταν να διαβάζουμε ότι οι προπονητές και οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν "γκόμενους" μπαίναμε και στο γαυρομανια.
Δοκίμασε εκεί να πεις την "γνώμη" σου.
Αν νομίζεις ότι είναι βρισιά έχεις τότε μεγάλο πρόβλημα....Την γνώμη μου την έχω πει κ με μεγάλα @@ μάλιστα ....Χεστης είναι ο προπονητής που έχουμε ο εμμονικός εγωπαθης ξεφτίλας που ενώ λέει ότι έχει πρόβλημα με τον Κουρτιτς τον βάζει μέσα για να τον εκθέσει....Έλεος πια με τον άνθρωπο που μας άφησε μια ημέρα πριν την προετοιμασία κ νομίζουμε ότι είναι ο Μουρίνιο....Κ να μάθεις να μην πετάγεσαι σαν την πορδή όταν μιλάω με κάποιον άλλον....Εκτός κ εάν είσαι δικηγόρος του....PAOK_Antarctica έγραψε:Είσαι και ως βρισιά το χρησιμοποιησες και να έχεις τα @@ της γνώμης σου. Εχουμε γεμίσει χεστες όμως.PaokPatraG4 έγραψε:GEOL έγραψε:Παράγινε το κακό με τους "γκόμενους"!!! Τέτοιες εκφράσεις δεν ταιριάζουν εδώ μέσα!
Αν ήταν να διαβάζουμε ότι οι προπονητές και οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν "γκόμενους" μπαίναμε και στο γαυρομανια.
Δοκίμασε εκεί να πεις την "γνώμη" σου.
Για να την ζησεις φιλε μου θα πρεπει να περασεις πρωτα το μεγαθήριο της Λεφσκι π χθες σ εριξε 2 για πλακα. Ας περασει την Λεφσκι και μετα το συζηταμε. Γιατι αν δεν την περασει θα μας εχει καψει για τα καλα.dragon έγραψε:Αν είναι να ζησω στο τέλος της χρονιάς την αγωνία του αγώνα με την Μαρσέιγ κ να την παιξω στα ίσα , αντέχω την χθεσινή βραδιά. Πρίν 4 μήνες παλι 2022 είχαμε. Όσο για τον παραπανω που απομυθοποιεί την περσινη πορεία μάλλον διαβάζει πολυ 10.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Μάλλον θες να ζήσεις πολλά βράδια σαν το χθεσινό για να νιώσεις ότι δεν ζεις στο 19 εσύ, όλα καλά.dragon έγραψε:Όταν έπαιζες με Μαρσέιγ περσι ή όταν πήρες τα δυό ντάμπλ που ήσασταν οι περισσότεροι σημερινοί με τους αφορισμούς. Μάλλον κάποιοι χαίρονται πιο πολυ στις ήττες παρα στις νίκες. Ουτε τα σκουλήκια έτσι
Σε λίγο καιρό θα εξαφανιστούν παλι
Μου θυμίζεις κάτι μητσοτακικους που ενώ η χώρα πάει κατά διαόλου αυτοί εκεί, στηρίζουν αβίαστα, κομματοσκυλα και κολλημένοι αγκαλιά προς τον γκρεμό.
Υ. Γ. Ο πολιτικός παραλληλισμός που έκανες ήταν τουλάχιστον άστοχος εκτός αν είσαι ρατσιστοφασίστας κ τα τσουβαλιαζεις όλα μαζί . Κ παντα τι πρόβλημα είναι οι ξένοι που αν τους διώξουμε θα διορθωθούν όλα τα κακά που προερχονται από αυτούς. Υ. Γ. 2 μπορεί βεβαίως να είσαι κ μητσοτακικος που για όλα φταιει ο ΣΥΡΙΖΑ
Αν μιλάς για μένα μπορείς να μου πεις ποιόν προσεβαλα που δεν με είχε ήδη θίξει;Asimos έγραψε:Βλέπεις πως σου μιλάμε ευγενικά.
Αν νομίζεις πως αυτό είναι κάποιου είδους αδυναμία ή μας αρέσει να κάνουμε τους χαζούς κάνεις λάθος φίλε μου.
Κοίτα να μαζέψεις τις ειρωνίες όσο είναι νωρίς.
Ουτε σου απαγορευω ούτε θα μου απογορευσεις. Όπως διώχνεις μπορεί κ να σε διώχνουν.montekristo έγραψε:Θα μου απαγορεύσεις να λέω την άποψη μου ρε μεγάλε; Για κάτσε καλά. Ούτε ασχολήθηκα μαζί σου, ούτε πρόσβαλα κάποιον. Άραξε στο κορμάκι σου μεσημεριάτικα. Αν έκανα κάτι μεμπτό, έχει μοντ και αντμιν το φόρουμ να επιληφθούν.
Όσο για σένα λούτσο, κάτσε εδώ να αποκλειστούμε την άλλη εβδομάδα και μετά να λέμε ότι στόχος είναι το Πρωτάθλημα
Εμένα ρεdragon έγραψε:Αν μιλάς για μένα μπορείς να μου πεις ποιόν προσεβαλα που δεν με είχε ήδη θίξει;