8. Douglas Augusto
Re: 8. Douglas Augusto
Και αυτός και ο Κουρτιτς μου δοσαν την εντύπωση ότι δε θέλουν να είναι στην ομάδα ή ακόμα χειρότερα ότι διαπραγματεύονται με την απόδοση τους.
1000 φορές 100 αμπαλοι παρά τύποι με αυτή τη συμπεριφορά. Έπρεπε να έχει τελειώσει από εκείνο το Μάρτιο που πήγαινε δήθεν στη Βραζιλία.
Κανένα πρόβλημα να κάνουμε υπομονή για παιδιά που δουλεύουν και προσπαθούν, αλλά όχι για παρτακηδες σαν αυτούς.
1000 φορές 100 αμπαλοι παρά τύποι με αυτή τη συμπεριφορά. Έπρεπε να έχει τελειώσει από εκείνο το Μάρτιο που πήγαινε δήθεν στη Βραζιλία.
Κανένα πρόβλημα να κάνουμε υπομονή για παιδιά που δουλεύουν και προσπαθούν, αλλά όχι για παρτακηδες σαν αυτούς.
Ο Αουγκουστο ενω εχει τα προσοντα ειναι κωλοχαρακτηρας. Θεωρει τον εαυτο του καλυτερο της ομαδας. Ειτε θα διεκδικησει το μεγαλυτερο συμβολαιο για να δυνεχισει να κοροιδευει και να χρυσοπληρωνεται ειτε θα προσπαθησει να παει σε καλυτερο πρωταθλημα. Βεβαια δυστυχως γ αυτον δεν ηρθε καμια σοβαρη προσφορα και τωρα παιζει ξενερωμενα γτ αυτος ειναι.
Εμεις φταιμε που ΚΑΙ σ αυτην την περίπτωση, ενω εδω και 3 χρονια τον τρωμε στην μαπα, ξεχναμε τι μερος του λογου ειναι μολις κανει 1 αξιοπρεπες ματς.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμεις φταιμε που ΚΑΙ σ αυτην την περίπτωση, ενω εδω και 3 χρονια τον τρωμε στην μαπα, ξεχναμε τι μερος του λογου ειναι μολις κανει 1 αξιοπρεπες ματς.
-
- theodorsalonika
Ναι να φύγει και αυτός και μετά θα τους χαϊδεύουμε όλους στο κέντρο...ρε χρειαζόμαστε τέτοιους παίκτες...τουλαχιστον εκνευρίζεται ,χτυπαει, διαμαρτύρεται,δίνει και καμιά καλή μπαλιά..κόβει και τρέχει..τι άλλο να κάνει;πολύ καλύτερος από μερικους που είναι αδιαφοροι
Ειναι περισσοτερο επικινδυνος απ ο,τι χρησιμος.
Ας φυγει και θα βρεθει καποιος αλλος να βαραει. Δεν ειναι δα τοσο δυσκολο
Ας φυγει και θα βρεθει καποιος αλλος να βαραει. Δεν ειναι δα τοσο δυσκολο
Τέτοιοι παίκτες είναι χρήσιμοι όταν τα κάνουν όλα αυτά για την ομάδα και όχι για την πάρτη τους. Χάναμε 2-0 στο 80+ και μάλωνε με τον διαιτητή επειδή θηχτηκε .
Καθόλου δε θα μου λείψει.
Καθόλου δε θα μου λείψει.
-
Κλασικός Αουγκούστο. Όταν δεν θα του βγει το παιχνίδι από το την αρχή, γίνεται νευρικός, χάνει την υπομονή και την συγκέντρωση του, ξεκινάει τα φάουλ. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχει νόημα να τον κρατάς μέσα. Δεν πρόκειται να γίνει καλύτερος. Βγαλτον έξω να ηρεμήσει στον πάγκο.
- ΑποστόληςΑ
Εκεί που τον ρίχνει ο άλλος κάτω (περίπτωση πέναλτυ) αλλά στην φάση τον χτυπάει με το πόδι του θα μπορούσε να δοθεί και κόκκινη κάρτα αν υπήρχε VAR.
Στο καλό και να μην μας γράφει!
Στο καλό και να μην μας γράφει!
Ναι να φύγει και αυτός να παίζουμε με μενα μετά. Λες και έχουμε πολλούς καλύτερους του βραζιλιάνου ή θα έρθουν πολύ καλύτεροι αν φύγει
- ΑποστόληςΑ
Αν είναι να του δίνουμε 1,2Μ το χρόνο, τότε ναι, καλύτερα να τον δώσουμε μπας και πάρουμε κανένα - δυο μύρια.
- john4serres
Να δείξει μέχρι το χειμώνα ότι το αξίζει, γιατί μέχρι τώρα για 700 παίζει.
Αλλιώς ας φύγει.
Θα με πεις θα χάσουμε λεφτά πώλησης, ε στα τέτοια μου, λες και άμα τον πουλήσουμε 2 μύρια θα έρθει χαφ 2 μυρίων
Αλλιώς ας φύγει.
Θα με πεις θα χάσουμε λεφτά πώλησης, ε στα τέτοια μου, λες και άμα τον πουλήσουμε 2 μύρια θα έρθει χαφ 2 μυρίων
- ΑποστόληςΑ
Tolaros έγραψε:Και ποιος θα παίζει μετά? Το 1,2 από πού προκύπτει
Από το ρεπορτάζ των δημοσιογράφων της Θεσσαλονίκης.
Στις θέσεις 6-8 έχουμε πολλούς παίκτες:
1. Jasmin Kurtic (10.01.1989 - δανεικός από Parma έως 30.06.2023)
2. Douglas Augusto (13.01.1997 – 30.06.2023)
3. Omar El Kaddouri (21.08.1990 – 30.06.2023 + 1)
4. Θεοχάρης Τσιγγάρας (20.08.2000 - 30.06.2024)
5. Stefan Schwab (27.09.1990 – 30.06.2024)
6. Filipe Soares (20.05.1999 – 30.06.2026)
7. Tiago Dantas (24.12.2000 – 30.06.2023)
Αν φύγουν οι δύο πρώτοι, πάλι μένουν οι 5 επόμενοι. Αν τώρα ο προπονητής βάζει τους Dantas και F. Soares 10ρια και τον Kaddouri αριστερό εξτρέμ, είναι άλλο θέμα.
Τι να πρωτοσχολιάσεις.
Ότι σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν πέτυχε συμπαίχτη;
Ότι στο δεύτερο γκολ είναι αλλού για αλλού και περπατάει προκλητικά γυρνώντας;
Ότι στο πέναλτι που ζητάει με var πήγαινε καρφί για κόκκινη κάρτα;
Πραγματικά προκλητική εμφάνιση.
Ότι σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν πέτυχε συμπαίχτη;
Ότι στο δεύτερο γκολ είναι αλλού για αλλού και περπατάει προκλητικά γυρνώντας;
Ότι στο πέναλτι που ζητάει με var πήγαινε καρφί για κόκκινη κάρτα;
Πραγματικά προκλητική εμφάνιση.