21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Μα πως να δηλωθει? Δεν εχει κανει ουτε μιση προπονηση!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τρομερο μνμ θα περασει στα αποδυτήρια...
Δεν πα να χτυπιεστε στην προπονηση και στην προετοιμασία, παλι βασικος θα ειναι ο αγαπημενος του κοουτς που λουφαρε μεχρι και πριν το πρωτο επισημο ματς...
Δεν πα να χτυπιεστε στην προπονηση και στην προετοιμασία, παλι βασικος θα ειναι ο αγαπημενος του κοουτς που λουφαρε μεχρι και πριν το πρωτο επισημο ματς...
Δεν θα παίξει βασικός .
Αλλά σχεδόν μέσα Ιουλίου πίστεψε με χρειάζεσαι έναν παίκτη να μπει στο 70 ( αν το σκορ είναι υπέρ μας ) να πάρει κάποιες μπάλες,να ρίξει τον ρυθμο , να κερδίσουν κάποια φάουλ και να δώσει μεγαλύτερη σιγουριά στο πασινγκ γκειμ
Αλλά σχεδόν μέσα Ιουλίου πίστεψε με χρειάζεσαι έναν παίκτη να μπει στο 70 ( αν το σκορ είναι υπέρ μας ) να πάρει κάποιες μπάλες,να ρίξει τον ρυθμο , να κερδίσουν κάποια φάουλ και να δώσει μεγαλύτερη σιγουριά στο πασινγκ γκειμ
- sourmenetes
- Moderator
Αν σε κάτι ο λουτσεσκου είναι μετρ είναι στη διαχείριση του κάθε παίκτη ξεχωριστά.Gospi έγραψε:Τρομερο μνμ θα περασει στα αποδυτήρια...
Θυμηθείτε τον Ροντρίγκο που έπαιζε τελευταίο ματς ενώ ήξερε ότι θα φύγει.
Δε χρειάζεται καν να σκεφτόμαστε αυτά τα θέματα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ να ρωτήσω κάτι? Λέμε λέμε λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας....το ότι γίνονται 2 αλλαγές ας πούμε το σκέφτηκε κανένας μας? Δηλαδή θ' αφήσει έξω τον Μπίσε για να βάλει τον Καντουρί που θα είναι 2 μήνες εκτός ή τον Ρικάρντο με τον Ντέλια που έχουν έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού.
Επίσης να πω κάτι....αν στραβώσει ένα ματς και μένει ένα 10' ποιον θα βάλεις μέσα? Τον μπαρουτοκαπνισμένο, βαδιστή αρτίστα ή τα άγουρα, ταλαντούχα παιδιά που δεν ξέρουμε πως μπορούν να αποδώσουν σε πραγματικές συνθήκες αγώνα?
Προσωπικά θα έπραττα το πρώτο....
Επίσης να πω κάτι....αν στραβώσει ένα ματς και μένει ένα 10' ποιον θα βάλεις μέσα? Τον μπαρουτοκαπνισμένο, βαδιστή αρτίστα ή τα άγουρα, ταλαντούχα παιδιά που δεν ξέρουμε πως μπορούν να αποδώσουν σε πραγματικές συνθήκες αγώνα?
Προσωπικά θα έπραττα το πρώτο....
- ΑποστόληςΑ
Μην μου το θυμίζεις. Έδιωξε τον πιο ολοκληρωμένο Rodrigo Soares και κράτησε τον Taylor για να (προσπαθήσει να) τον διώξει φέτος.sourmenetes έγραψε: Αν σε κάτι ο λουτσεσκου είναι μετρ είναι στη διαχείριση του κάθε παίκτη ξεχωριστά.
Θυμηθείτε τον Ροντρίγκο που έπαιζε τελευταίο ματς ενώ ήξερε ότι θα φύγει.
Στο τελευταίο βίντεο μου φάνηκε αρκετά στεγνός...
αν είναι fit φέτος βλέπω να κάνει καλύτερη χρονιά από πέρσι...
μακάρι
αν είναι fit φέτος βλέπω να κάνει καλύτερη χρονιά από πέρσι...
μακάρι
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Τον βλέπω βασικό στη ρεβάνς. Αυτό δεν είναι καλό για την ομάδα, ελπίζω όμως (χωρίς να το πολυπιστεύω) να έχει την αντίστοιχη περυσινή απόδοση.
όχι όχι καλύτερα να παίξει το wonderkind της Ουρουγουάης που θα έπαιρνε ο Μπότο και στη Σαχτάρ.