Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
dragon

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από dragon »

BlackFriday έγραψε:Για Τσιγγαρα συμφωνώ και εγώ πως έπρεπε να μπει.
Έτσι θα λέγαμε πιθανοτατα κ για σαστρε αν έπαιζε ο αντρε. Μερικές φορές δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παιχτες πνευματικα ή σωματικά. Ο σαστρε εχθές ξαφνικά ήταν άλλος παιχτης.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

paokpantou έγραψε:Το λέω από πέρσι..
Λάθος μεγάλο λάθος ή επιστροφή του..
Ελπιζω να φύγει από μόνος του κάποια στιγμή για να μην πληρώνει η ομαδα αποζημιώσεις.
Ποδόσφαιρο σύγχρονο γρήγορο η ομάδα δεν πρόκειται να παίξει με αυτόν..
Αν το είπες από την αρχή, μπράβο σου.
Εγώ άργησα μερικούς μήνες να το καταλάβω.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για ποιον λόγο ο Νταντας και ο Κουαλιατα παίζουν σε λάθος θέση και οι δύο?
kos

Δημοσίευση από kos »

BlackFriday έγραψε:Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για ποιον λόγο ο Νταντας και ο Κουαλιατα παίζουν σε λάθος θέση και οι δύο?
Γιατί δεν είναι έτοιμος ο βασικός αριστερός εξτρέμ.
Την άλλη Πέμπτη που θα μπει ο αέρινος σουριναμεζος θα έρθουν όλοι στις θέσεις τους.
george89

Δημοσίευση από george89 »

Παρουσίαζει αυτη την εικονα η ομαδα αου και λες οτι το προβλημα ηταν οτι δεν ειχες τον μπισεσβαρ και θα τον εχεις την πεμπτη,ενω στην θεση του ο κουλιατα ηταν ο καλύτερος σου παικτης;τι να πω;μας τρολαρεις πλεον και περιμένεις την αποζημίωση ,δεν μπορω να φανταστώ αλλο λογο για αυτα που ακουω απο εσενα και βλέπω απ την ομαδα στο γηπεδο
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Από την ημέρα που ήρθε πόσες μεταγραφές ήρθαν και κατάφεραν να γίνουν σταθερές στην ομάδα;
Έχει και αυτός τις ευθύνες και τα λάθη του, αλλά όλοι γνωρίζουν πως αν του δοθούν τα κατάλληλα εργαλεία να παίξει αυτό που θέλει, ξέρεις τι μπορεί να σου δώσει.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν έχει έναν μπακ να κάνει την διαφορά (βλ. Γιαννούλης, Μπαμπά). Δεν έχει αριστερό στόπερ και δεύτερο φορ περιοχής,πέρα από τον 18χρονο Κούτσια. Λείπει ο επιτελικός με τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε από πέρσι, για αυτό δοκιμάζονται διάφοροι παίκτες εκεί, ενώ μόλις πριν μερικές μέρες φαίνεται να πήραμε το πρώτο κανονικό εξτρεμ τα τελευταία 2-3 χρόνια.
Αν νομίζουμε πως το πρόβλημα είναι μόνο ο Λουτσέσκου, τρομάζω στην επιλογή του επόμενου προπονητή.
Η ομάδα και κατά συνέπεια ο οργανισμός ΠΑΟΚ βρήκε μια σταθερότητα με την φουρνιά των παικτών του νταμπλ.
Ο συνδυασμός ποιότητας, εμπειρίας, νοοτροπίας αυτών των παικτών ήταν ο συνδετικός κρίκος της ομάδας τα τελευταία 5 χρόνια. Μιλάμε για παίκτες που σε τελικούς Κύπελλους έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο και ήξερες ότι θα σου δώσουν σβηστά έναν τίτλο.
Το λάθος του οργανισμού ΠΑΟΚ είναι πως δεν κατάφερε να ανανεώσει ομαλά αυτή την ομάδα , δίνοντας ρόλους στις επόμενες φουρνιές παικτών. Ο μόνος που ήξερε που παίζει χθες ήταν ο Ιγκασον.
Τα τελευταία χρόνια έχουμε ξεχάσει τι θα πει επιτυχημένη μεταγραφή που παίζει στην ομάδα σταθερά καλά πάνω από εξάμηνο. Βασικό ζητούμενο την φετινή σεζόν είναι να βρεθούν οι παίκτες που θα αποτελέσουν τον ανάλογο κορμό τα επόμενα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

BlackFriday έγραψε:Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για ποιον λόγο ο Νταντας και ο Κουαλιατα παίζουν σε λάθος θέση και οι δύο?
Για κουαλιατα μάλλον γιατι δεν έχεις ποιον να βάλεις αριστερά.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Τα δύσκολα ακόμα δεν έφτασαν.

Ο Λουτσέσκου σε κάθε του συνέντευξη επαναλαμβάνει ότι περιμένει παίκτες, αυτή η τοποθέτηση του ερμηνεύεται ως μπηχτή προς τον τεχνικό δντη και προς την διοίκηση.

Ο ίδιος πιστεύει ότι αυτοί που έχουν έρθει δεν μπορούν να πετύχουν τους στόχους της ομάδας.

Ότι ζήσαμε πέρσι το ζούμε και φέτος .

Όλα τα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα μας ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν ήταν έτοιμος για τις καλοκαιρινές προκρίσεις, φορμάρει την ομάδα πολύ αργότερα και αυτό είναι ότι χειρότερο καθώς η καλή μέρα απο την αρχή φαίνεται.

Πέρσι έπαιξε πρώτη φορά πλέι οφ και την ομάδα δεν κατάφερε να την κρατήσει φρέσκια , αντίθετα ήμασταν ίσως η χειρότερη ομάδα των πλέι οφ. Στον τελικό χάσαμε το κύπελλο καθώς πέρα απο την κακή διαιτησία ποτέ δεν κατάφερε να βάλει τον αντίπαλο στα σχοινιά.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Εμενα η παραφωνια σου Ραζβαν ειναι η μη χρηδιμοποιηση του Τσιγγαρα, που ειναι μακραν το καλυτςρο σου χαφ. Δεκαρι η ομαδα δεν εχει ουτε νταντας ουτε σοαρες. Βαζς τον Αγκουστο που παιζει κατι εκει. Αλλα εισαι ατυχος δεν εχεις ουτε εξτρεμ αριστερο ουτε φορ. Επισης κ ο Αντριγια ειναι παρα πολυ κακος εκτελεστικα και σε μεταβιβασεις και σεντρες
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Μεγάλε Λουτσε εύχομαι από σήμερα να βρεις το σχέδιο για να περάσουμε …

Αυτό που παρουσίασες εχθες όντως όπως είπες είναι καθαρά δικη σου ευθύνη … αν είχε παρουσιάσει άλλος αυτή την εικόνα θα είχαμε αλλά … ευτυχώς είσαι εσυ και μέσα από την ψυχή μου εύχομαι να βρεις τις λύσεις ../

Βαλε καλού κακού και τον σκούφο καλοκαιριάτικα …

Το σκαουτινγκ δηλαδή που έκανες στην Λέφσκι σου υπαγορεψε στην πλευρά του πιο γρήγορου παίχτη της να βάλεις τον Βιερινια … με τον σαστρε τον περνούσε σαν σταματημένο … με τον Βιερινια τι θα έκανε ;; Εντάξει είναι και θέμα τοποθετήσεων αλλά μιλάμε για μεγάλη διαφορά. Βαλε Ναρει μπακ να ευχαριστηθεί και ο Τζος …

Άντε το αγόρι μου … γιατί αλλιώς θα είναι πολύ δύσκολο το καλοκαίρι … ένα πράγμα έχουμε για να γουστάρουμε … μην μας το παίρνεις και αυτο
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Όταν 11 στους 11 πατάνε σαν πιασμένοι, όταν έχει 2 -3 παίκτες σε άλλες θέσεις από τις κανονικές του,όταν δεν υπάρχει καμία αυτοπεποίθηση, τότε δεν γίνεται πάρα να υπάρχει ευθύνη προπονητή .

Έχει μια εβδομάδα να το σώσει ,η εικόνα όλων ήταν τραγική,δεν υπήρχε αδύναμος κρίκος αλλά 11 χαμένοι στο γήπεδο και ως ο σπουδαιότερος που έχουμε δει έχει υποχρέωση να βρει τον τρόπο να παρουσιαστεί μια ομάδα που θα ρίξει 5 και θα περάσει.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Καταλαβαίνω ότι σε αυτή τη φάση ο καθένας ανάλογα με τις προσωπικές του συμπάθειες θα επιμερίσει ευθύνες.

Τις χτεσινές δηλώσεις τις είδα στο βιντεάκι. Εμένα μου δείχνει την αίσθηση απογοητευμένου. Από το τόνο της φωνής , από τη στάση του σώματός του. Έπιανε συνέχεια το κεφάλι του, έσκυβε και κοίταζε κάτω. Νομίζω δε τη πιστεύει την ομάδα . Τώρα αν αυτό συμβαίνει δίκαια ( οι πανεράτοι παίκτες θα μείνουν πανεράτοι) ή άδικα ( οι πανεράτοι παίκτες θα αποδειχθούν λίρα 100 ) δε το ξέρω. Και δε με νοιάζει να το μάθω τώρα θα το δείξει η ιστορία.

Την ίδια ξινίλα βγάζει από την αρχή της προετοιμασίας κι αυτό έχει να κάνει με τις μεταγραφές που (δεν) ήρθαν. Είμαι σίγουρος ότι αν Βιερι, Μπις και Καντουρί ήταν υγιεις , τότε θα έπαιζαν στη θέση Ράφα Σοαρες, Κουαλιάτα και Ντάντας. Κι ας βγει κάποιος εδώ να πει ότι αυτή τη στιγμή οι νέοι είναι καλύτεροι από τους 1βήμα_πριν_την_απόσυρση παλιούς.
Ούτε καν.

Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη το 2022 δεν έχει καταφέρει να φέρει καλύτερους από τους ημιπαλαίμαχους Μπισεσβαρ-Καντουρί, τους οποίους έφερε ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη το 2017. Δε μιλάμε να φέρεις αντίστοιχους, μιλάμε πλήρη αδυναμία να φέρεις καλύτερους απο τα ΚΑΠΗ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Παρ 22 Ιούλ 2022, 09:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Πάμε γερά.
Όλοι ΤΟΥΜΠΑ.
george89

Δημοσίευση από george89 »

Απλα αν εχεις λιγη αξιοπρέπεια παραιτησου μπας και σωσουμε την χρονια,αλλα τι λέω εσυ τσιπα;
adman

Δημοσίευση από adman »

Γίνεται μια προσπάθεια από ορισμένους για ξέπλυμα του Λουτσέσκου. "Σκασμένος είναι ο Ράζβαν, έχει ξινίσει με τους παίκτες που του φέρνουν, δώστε του έτοιμη ομάδα να κάνει παπάδες" κλπ...
Έχετε καταλάβει ότι η ομάδα βρίσκεται σε μια φάση αλλαγής κουλτούρας/φιλοσοφίας; Αυτή η αλλαγή μπορεί να καθορίσει το μέλλον της ομάδας μας για τα επόμενα πολλά χρόνια (ναι, να γίνει selling club, και να δουλεύει με νεαρούς παίκτες και ακαδημίες, όπως ο Άγιαξ, γιατί δεν θα έχουμε για πάντα στον ΠΑΟΚ τον Σαββίδη και τον Λουτσέσκου). Αυτές οι αλλαγές δεν επιτυχάνονται από την μία μέρα στην άλλη, θέλει υπομονή.
Όμως δεν γίνεται ένας υπάλληλος μιας εταιρείας, στην προκειμένη ο προπονητής της ομάδας, να στέκεται εμπόδιο στην αλλαγή που συντελείται. Δεν γίνεται η φιλοσοφία και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι ενός οργανισμού να καθορίζονται από έναν υπάλληλο που το συμβόλαιό του λήγει σε 1 χρόνο (δεν είμαι σίγουρος), και που ο ίδιος έχει δηλώσει ότι σκέφτεται να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο σε 3 χρόνια (μιλάμε για μεγάλες φιλοδοξίες). Και όλα αυτά γιατί πήρε ένα πρωτάθλημα με το καλύτερο ρόστερ ελληνικής ομάδας την τελευταία δεκαετία (έχοντας παρατήσει εντελώς την Ευρώπη, στον πιο εύκολο όμιλο της ιστορίας μας στο Europa league).
Δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα. Αν του ξινίζουν οι παίκτες, αν δεν του αρέσει να παίζει με νέους, αν θέλει έτοιμη ομάδα, ας πάει στο καλό. Δεν γίνεται ένας ολόκληρος οργανισμός να αλλάξει τα πλάνα του, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει ένας υπάλληλος στις υποχρεώσεις του.
Έχουν γίνει πολλά λάθη και στον μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά αυτά είναι για άλλο topic.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”