ΛΕΦΣΚΙ-ΠΑΟΚ 2-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: ΛΕΦΣΚΙ-ΠΑΟΚ 2-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από JohnDag »

obanebane έγραψε:Πουλήσαμε τον Τζολη με 10 μύρια και 1,2 μύρια ετήσιο συμβόλαιο από την νέα του ομάδα και οι περισσότεροι εδώ μέσα και πριν αλλά κυρίως τώρα που ο παίχτης δεν έπιασε τον έλεγαν-λένε λίγο,ότι έπιασε ταβάνι, ανεπαρκή,χωρίς τακτική παιδεία κτλ κτλ.
Πήραμε τον Κουαλιατα με 1,8 μύρια και 350 χιλιάρικα το χρόνο, πες 400 με τα μπόνους και περιμένουμε να γίνει η κλήρωση του λαχείου,ελπίζοντας να πιάσουμε τουλάχιστον τον ληγοντα για να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω.
Ελπίζω να καταλαβαίνεται ότι τα χρήματα που διαθέτουμε είναι ψίχουλα και οι πιθανότητες είναι πολύ εναντίον μας.
Αν έσπαγες τα 1,8 στα τρία συν τα 400 το χρόνο ,εφερνες για μια τριετία έναν ελεύθερο 30ρη παίχτη με ετήσιο συμβόλαιο κοντά στο εκατομμύριο ,με πολύ μικρότερο αγωνιστικό ρίσκο που όμως θα ήξερες ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πάρεις ποτέ φράγκο πίσω, από αυτόν.
Στους 10 που πήραμε δεν υπάρχει ούτε μια τέτοια περίπτωση,τι στο διάολο,μήπως μπέρδεψε τον ΠΑΟΚ με την Φαμαλικαο ο Μποτο ή υπάρχει πλάνο αυτοί οι 3-4 παίχτες με τα ακριβά συμβόλαια να έρθουν αργότερα;
Αυτή τη στιγμή, βαδίζουμε σε πολύ τεντωμένο σχοινί.
Αργότερα ποτέ; αφού αποκλειστουμε; και να έχουμε 35 παιχτες στο ροστερ; για να παίζουν τι; ένα ματς την βδομάδα;

Πέρα από το συνολικό, 2 απλα παραδείγματα ξεκάθαρης υποβάθμισης της ποιότητας της ομάδας. Έχουν αναφερθεί αλλά η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως.

Στα στόπερ έφυγαν Κρεσπο-Βαρελα. Μείον 1.8Μ από πάνω σου.

Τι ξοδεψες για αντικατάσταση;

200-300Κ για να φέρεις τον Κάργα και ανέβασες Κουλιερακη.

Στην επίθεση έφυγαν από Γενάρη Σφι και το καλοκαίρι Τσολακ. Τελείωσε και το συμβόλαιο του Ακπομ.

5.5Μ+3Μ+800Κ= 9.3Μ

Τι έφερες με αυτά για αντικατάσταση;

Τον Μπράντον με 400-500Κ και ανέβασες τον Κουτσια από την Β ομάδα.

Πέφτει το μπάτζετ, πέφτει η ποιότητα, πέφτουν και οι απαιτήσεις.

Έτσι πάνε αυτά, καλό είναι να το χωνέψουμε (ξέρω ότι είναι δύσκολο) για να έχουμε την ψυχική μας ηρεμία.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Υποτιμήσαμε τους Βούλγαρους και συνεχίζουμε να τους υποτιμάμε λες και υπάρχει βάση (μέχρι και καφενεία τους βγάλαμε, αλλά μάλλον θα διαφωνούσε κάποιος ουδέτερος που έβλεπε τον αγωνα). 50 χιλιάρικα ο επιθετικός τους αλλά περνούσε σαν σταματημένα τα μπακ μας που τρέχανε σαν σε τζογκιν...
Αντί να ξεστραβωθουμε να βρούμε πραγματικά παρόμοια διαμάντια και όχι λαχεία χρυσοπληρωμενα.
Δώστε όσα θέλει ο Κουρτιτς, φέρτε πίσω και τον Νινουα και προπόνηση στα στημένα, γιατί απο τελικη πάσα ούτε για δείγμα.
Αλίμονο και σκοράρει πρώτο το "καφενείο" την επόμενη εβδομάδα και μιλήσει αλλιώς η Τούμπα.
savic

Δημοσίευση από savic »

Δυσκόλεψαν την ζωή τους. Ας περιμένουμε 1 βδομάδα να δούμε. Μετά εδώ είμαστε.

Η πρόκριση δεν έχει χαθεί. Με γρήγορο γκολ και με την πίεση από τον κόσμο μπορεί να γράψει διαφορετικά.

Απλά λόγω έλλειψης εμπειριών θα έχουμε πάνω και κάτω μέσα στη σεζόν ακόμα κ στο ίδιο το ματς. Πρέπει να το συνηθίσουμε οι φίλαθλοι και να το διαχειριστεί καλύτερα η ομαδα
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ettien26 έγραψε:
JohnDag έγραψε:
Ettien26 έγραψε: Sorry αλλά εγώ δεν βλέπω καμιά λιτότητα. Ο ΠΑΟΚ έδωσε το 6μηνο κοντά στα 10 μύρια για μεταγραφές χώρια τα συμβόλαια. Είναι ένα σοβαρό ποσόν για να φτιάξεις ομάδα φέρνοντας ως ελεύθερους ποιοτικούς παίκτες . Το αν είναι ανίκανοι αυτοί που κάνουν τις μεταγραφές να φέρουν καλούς και έτοιμους παίκτες δεν είναι θέμα λιτότητας αλλά κυρίως θέμα επιλογών.
10Μ έδωσε, 9.5Μ πήρε.

Και τα συμβόλαια έχουν πέσει σχεδόν στο μισό σε σχέση με πέρσι.

Δεν ξέρω αν το λες λιτοτητα, sustainability το λες σίγουρα πάντως.

Με την ανάλογη πτώση ποιότητας που επιφέρει όλο αυτό.

Λιτότητα είναι να παίρνεις 10 και να δίνεις 3. Αυτό δεν έγινε. Η ουσία είναι ότι υπήρχε ένα μπάτζετ αρκετά ικανό για να δημιουργήσεις μια ομάδα αξιώσεων. Συνεπώς έπεσαν λεφτά αλλά πήγαν σε ένα πρότζεκτ που είναι ακατανόητο για ομάδα που έχει στόχους πρωταθλητισμού και διακρίσεων στην ευρώπη.

Δεν έχασε ο ΠΑΟΚ σε ποιότητα επειδή πούλησε Τσόλακ, Εσίτι, Περέιρα και Σβιντέρσκι. Παίκτες δηλαδή που πρόσφεραν από ελάχιστα ώς μέτρια πράγματα.

Το πρόβλημα δεν το εστιάζω στο μπάτζετ αλλά στην αλλαγή της μεταγραφικής πολιτικής. Εν ολίγοις τα πρότζεκτ μας μάραναν.
Ρε συ, sustainability δεν σημαίνει λιτότητα.

Sustainability σημαίνει αυτάρκεια, ξοδεύω όσα βγάζω.

Τώρα στο θέμα των επιλογών το έγραψα και στο τοπικ των μεταγραφών.

Ακατανόητο είναι για μας το πλάνο. Για κάποιον που βλέπει μελλοντικά μπορεί και να μην είναι.

Γιατί ο 30ρης του 1Μ τον χρόνο δεν έχει μεταπωλητικη αξία.

Ενώ ο 23αρης έχει.

papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Ettien26 έγραψε:
papwolf έγραψε:1. Όταν κάποιοι λένε ότι οι κληρώσεις είναι στημένες για να μας κάνουν τη ζωή δύσκολη, καλό είναι οι υπόλοιποι να μην ειρωνεύονται.
2. Οι 3-4 παίκτες που λιγουρευόμαστε δεν θα ρθουν γιατί είπαμε λιτότητα - standability.
3. Ο Μπότο προσπάθησε να κάνει ότι καλύτερο με αυτά που του έδωσαν. Ο Λου προσπαθεί να κάνει οτι καλύτερο με αυτούς που του έφεραν, αλλά δύσκολα γιατί με τους μικρούς δεν το χει. Ούτως ή άλλως το εγχείρημα που ανέλαβαν και οι δύο είναι απίστευτα δύσκολο και γίνεται ακόμα δυσκολότερο μέσα στην ΠΑΟΚτσήδικη πραγματικότητα με την έλλειψη υπομονής και τα πενιχρά οικονομικά μέσα. Όπως και να χει είμαι σίγουρος ότι και οι δύο θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν και θα αποτελέσουν παρελθόν μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ.
Sorry αλλά εγώ δεν βλέπω καμιά λιτότητα. Ο ΠΑΟΚ έδωσε το 6μηνο κοντά στα 10 μύρια για μεταγραφές χώρια τα συμβόλαια. Είναι ένα σοβαρό ποσόν για να φτιάξεις ομάδα φέρνοντας ως ελεύθερους ποιοτικούς παίκτες . Το αν είναι ανίκανοι αυτοί που κάνουν τις μεταγραφές να φέρουν καλούς και έτοιμους παίκτες δεν είναι θέμα λιτότητας αλλά κυρίως θέμα επιλογών.
Ο ΠΑΟΚ έδωσε 10 μύρια για μια ντουζίνα μεταγραφές, δλδ. φραγκοδίφραγκα στο σύγχρονο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Αν έφερνε 5-6 ποιοτικούς συν άλλους τόσους λαχεία και πρότζεκτ θα έπρεπε να δώσει τουλάχιστον 30. Ας μην κατηγορούμε λοιπόν αυτούς που έφεραν Κάργα και Σάστρε αλλά αυτούς που δεν τους έδωσαν αρκετά χρήματα για να φέρουν τους νέους Ίγκασον και Μάτος. Κι επειδή σε ενδεχόμενο φιάσκο αποκλεισμού, το μένος θα γίνει προσπάθεια να πέσει σε Τ.Δ. και προπονητή, όχι την ευθύνη πρωτίστως την έχει ο καπετάνιος που έκλεισε την κάνουλα από το ντάμπλ και μετά κι όχι το πλήρωμα.
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;

Ο ΜΠΟΤΟ ειναι αχρηστος;

Το ΡΟΣΤΕΡ ειναι χειροτερο απο της λεφσκι;

Ο ΙΒΑΝ παρατησε την ομαδα;

Πολλα ερωτηματικα.

Αλλα ενα μονο ειναι σιγουρο.

Ο ρουμανος ειναι GENERAL.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Υπάρχουν ελεύθεροι ποιοτικοί παίχτες που αν ήταν μέσα στους 10 που έφερες 3-4 τέτοιοι,τώρα θα μιλάγαμε πιστεύω διαφορετικά και χωρίς φυσικά να ξοδέψεις 30 μύρια.
Ας ήταν δύο και άλλοι δύο δανεικοί στην τελική, αν και έχω γράψει ότι δεν θέλω δανεικούς παίχτες.
2-3 χωράνε σε ένα ροστερ +30 παιχτών.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

paok düsseldorf έγραψε:ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;

Ο ΜΠΟΤΟ ειναι αχρηστος;

Το ΡΟΣΤΕΡ ειναι χειροτερο απο της λεφσκι;

Ο ΙΒΑΝ παρατησε την ομαδα;

Πολλα ερωτηματικα.

Αλλα ενα μονο ειναι σιγουρο.

Ο ρουμανος ειναι GENERAL.
Ελπίζω ο Ουέλινγκτον και όχι ο Ναπολέοντας
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

WestBlock4 έγραψε:
montekristo έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Θέλω να πω πολλά και να γράψω αλλά δε θα το κάνω .. Ελπίζω η ομάδα να κάνει το καθήκον της και να περάσει το βουλγαρικό καφενείο . Είναι φανερό όμως ότι αν δεν πληρώσει την ποιότητα σε δυο τρεις θέσεις ( φορ, δέκα, αμυντικό) δεν μπορεί να κάνει κάτι καλό φέτος .. Δεν είναι μάγος ο Λουτσεσκου.
Ε ας φερουμε τον Στοιλοφ τοτε
που απεναντι στον Λουτσεσκου
τουλαχιστον μαγος εδειξε να ειναι.-

Τι;
Οχι;
Δεν ειναι η πρωτη του χρονια στη Λεφσκι;
Δεν ειναι ολη η ομαδα καινουρια για κεινον;
Εχει πιο πολλους ποιοτικους παιχτες εκει;
Μηπως δεν ειχε 4 βασικοτατες απουσιες;
Τι διαολο εγινε και μας μηδενισε τελικα;

Δεν καταλαβαινω πως γινεται οι δικοι του
παιχτες να εχουν εστω καποιο πλανο κι οι
δικοι μας να πελαγοδρομουν απεναντι τους
δειχνοντας να μην ξερουν ουτε τα βασικα
του ποδοσφαιρου σαν νηπια 1ης δημοτικου!
Όντως τωρα???? Αυτό είναι το συμπέρασμα που έβγαλες μετά από,τη τραγωδία σήμερα???? Μετά μας πειράζουν που μας λένε αμπαλος λαος
Θα ηθελα πολυ να μου πεις τα δικα σου
συμπεραμστα απαντωντας τις ερωτησεις
μιας κι εγω ο αμπαλος κανω λαθος γιατι
μ αρεσει να μαθαινω και στα γεραματα!

Να κανουμε επιτελους κι αυτο για το
οποιο υπαρχουν συνηθως τα φορουμ!
Συζητηση με επιχειρηματα κι οχι μονο
εξυπνακισμους ατακες και ειρωνειες-
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΎΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

JohnDag έγραψε:Ρε συ, sustainability δεν σημαίνει λιτότητα.

Sustainability σημαίνει αυτάρκεια, ξοδεύω όσα βγάζω.

Τώρα στο θέμα των επιλογών το έγραψα και στο τοπικ των μεταγραφών.

Ακατανόητο είναι για μας το πλάνο. Για κάποιον που βλέπει μελλοντικά μπορεί και να μην είναι.

Γιατί ο 30ρης του 1Μ τον χρόνο δεν έχει μεταπωλητικη αξία.

Ενώ ο 23αρης έχει.

Ρε συ τζόνυ δεν διαφωνώ με αυτά. Είναι όμως άλλο πράγμα η ισορροπία και είναι αποδεκτή και φυσιολογική και άλλο να μιλάμε για κάποια ιδιαίτερη μείωση του μπατζετ. Εγω δεν βλέπω την μεγάλη μείωση που υπαινίσσονται κάποιοι. Φυσικά και δεν διανύουμε εποχές παχέων αγελάδων αλλά και πάλι το μπατζετ ειναι αρκετά ακριβό για να βλέπουμε μια τόσο "φθηνή"ομάδα στο γήπεδο.

Δηλαδή με παραδείγματα, έφυγε ο Πασχαλάκης των 600 χιλ. συμβολαιο και πήρες με 2 μύρια τον Κοτάρσκι.

Εφυγε με 1 μύριο π.χ. ο Εσίτι και έδωσες 3 μύρια για τον Σοάρες (ακόμη τον περιμένουμε).

Απο κάπου έχασες και από κάπου κέρδισες.

Το ακατανόητο για μένα κολλάει στο ότι ακόμη και να θέλεις μακροπρόθεσμα να γίνεις selling club, να φέρεις 20χρονα ταλέντα, είναι αδύνατον να αναβάσεις την αξία τους χωρίς αγωνιστικές επιτυχίες. Χώρια δηλαδή που με στοιχηματζίδικες και ρισκαδόρικες κινήσεις κινδυνεύεις να χάσεις τα αυτονόητα λεφτά της ευρώπης.

Και για να μην γίνομαι κουραστικός. Φέρε τους 3-4 παικταράδες που θα σου κάνουν την διαφορά με συμβόλαιο του μυρίου πάνω στους οποίους θα βασιστεί η ομάδα για να εκπληρώσει τους βασικούς της στόχους και αν έχεις τα περιθώρια πάρε μετά και όσα ταλέντα αντέχεις...
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

obanebane έγραψε:Υπάρχουν ελεύθεροι ποιοτικοί παίχτες που αν ήταν μέσα στους 10 που έφερες 3-4 τέτοιοι,τώρα θα μιλάγαμε πιστεύω διαφορετικά και χωρίς φυσικά να ξοδέψεις 30 μύρια.
Ας ήταν δύο και άλλοι δύο δανεικοί στην τελική, αν και έχω γράψει ότι δεν θέλω δανεικούς παίχτες.
2-3 χωράνε σε ένα ροστερ +30 παιχτών.
Μην μου αρχίζεις τώρα τις εκπτώσεις και με στενοχωρεις.... :D
Όχι 5-6 αλλά 3-4, όχι με μεταγραφή αλλά δανεικούς, όχι Γιάννης αλλά Γιαννάκης.
Κι οι δύο ξέρουμε καλά ότι αν θέλεις να κάνεις ανανέωση στην ομάδα και ταυτόχρονα να την κρατήσεις ανταγωνιστική πρέπει να τα σκάσεις γερά. Μπορεί να μην είναι 30 αλλά σίγουρα είναι πολύ παραπάνω από τα 10 που δώσαμε εμείς. Αν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό και ευρωπαϊκές πορείες τα σκας, sustainability κτλ. δεν έχει.

ΥΓ. Επιμένω για τις κληρώσεις κι ας μην πιστεύεις...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΎΡΙΑ
Άσε μας κι εσυ ρε Κώστα, που αν σήμερα ήταν προπονητής ο Γκαρσια θα έβγαζες όλο σου το άχτι.

Δυο μήνες γκρινιάζεις στους διαχειριστές να μας τιμωρήσουν επειδή δεν βαράμε παλαμάκια στους παίκτες που έρχονται από την Τοντελα και τους Γοριορς και σήμερα που έγινε το κακό που φοβόμασταν έρχεσαι και μας κουνάς και το δάχτυλο.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

papwolf έγραψε:1. Όταν κάποιοι λένε ότι οι κληρώσεις είναι στημένες για να μας κάνουν τη ζωή δύσκολη, καλό είναι οι υπόλοιποι να μην ειρωνεύονται.
Ναι έστησαν την κλήρωση και σου έστειλαν το θωρηκτό από τη Βουλγαρία.
Άβαταρ μέλους
OIKODOMOS

Δημοσίευση από OIKODOMOS »

Κανένας δεν ζήτησε από τον Λουτσεσκου να παίξει μπαλαρα. Ο τρόπος όμως που δεν φυλαξε τα νότα του από την στιγμή που ξέρει ότι η ομάδα του δεν είναι έτοιμη είναι μεγάλο λάθος. Και ας ερχόταν 0-0.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”