Θέλω απλά να μου πεις πως θα περάσουμε μετά από αυτό που είδες.Dimitris_L4 έγραψε:Θα περασουμε.. Πεστε για υπνο κ μην αγχώνεστε..
Ποδοσφαιρικά τι μπορεί να αλλάξει ώστε να δεις άλλη ομάδα στο γηπεδο
Θέλω απλά να μου πεις πως θα περάσουμε μετά από αυτό που είδες.Dimitris_L4 έγραψε:Θα περασουμε.. Πεστε για υπνο κ μην αγχώνεστε..
Όχι δε μπορώ να το δεχτώ. Να στεναχωρεθώ επειδή ο ΠΑΟΚ την είδε selling club στα γεράματα κι έφερε ότι υπήρχε από πανέρι κι έκανες τη κουκούνα με τους Βούλγαρους ; Δηλαδή ειλικρινά τι περίμενες σε αυτή τη χρονική περ'ιοδοαπό αυτή την ομάδα; Κάτι καλύτερο; Με ποιούς ; Παιδάκια έφερες και μετριάτζες(βιογραφικά) που ελπίζεις μέσα απο ομαδική δουλειά να πάει καλά η ομάδα και να φανεί και να βελτιωθούν κάπως. Δηλαδή ο σωστός χρόνος για να στεναχωρεθείς είναι τώρα ή τότε που φαινόταν που πάει η δουλειά ; Για το χ-ψ λόγο το χρήμα μειώθηκε , η ποιότητα της ομάδας θα κάνει το ίδιο. Εκτός κι αν βρήκαμε εμείς το κόλπο του sustainabilty κι όλοι οι άλλοι είναι τα κορόιδα. Ας ρίξουν όλοι τότε το μπατζετ σε μισθούς , να βρουν την υγειά τους.joshua έγραψε:Δυστυχως ειμαι αρκετα λαλακας για να μην κανω...Και ειμαι και διακοπες παναθεμα με,θα με χωρισει η γυναικα με τα μουτρα που εχω...giapas έγραψε:Θέλω να πιστεύω ότι απλά κάνετε πλάκα και οι 2 σας. ( τζος - ανταρκτικα).
Αν παίξει ο αρχηγός θα περάσουμε! Η μόνη προσωπικότητα που έχουμε.WestBlock4 έγραψε:Θέλω απλά να μου πεις πως θα περάσουμε μετά από αυτό που είδες.Dimitris_L4 έγραψε:Θα περασουμε.. Πεστε για υπνο κ μην αγχώνεστε..
Ποδοσφαιρικά τι μπορεί να αλλάξει ώστε να δεις άλλη ομάδα στο γηπεδο
Από τους παίκτες που ήρθαν μόνο ο Κοτάρσκι δείχνει να προσθέτει ένα καινούργιο χαρακτηριστικό στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας αυτή τη στιγμή.Tolaros έγραψε:Το χειρότερο είναι ότι τόσοι παίκτες άλλαξαν και πάλι είδα την περσινή ομάδα.
Κακό αμυντικό τρανζισιον και τρομακτική έλλειψη ποιότητας έξω από την αντίπαλη περιοχή.
Σόρρυ αλλά χωριό νειναι οι Βούλγαροι.nunies4 έγραψε:Όχι να με συγχωρείς Μπάνε η στόχευση δεν μπορεί να είναι 6 παιχνίδια προκριματικών Αύγουστο μήνα.
Προκριματικά που ξέρεις ότι θα τα παιξεις ως ισχυρός και που μόνο στα πλευ οφ θα βρεις ίσως κανονικη ομάδα.
Και παρόλα αυτά εμείς με 25.000 βαθμούς παίζουμε με μια σχετικά κανονική ομάδα και οι άλλοι με 5.000 με κάτι άγραφους από την Λευκορωσία (άλλη κουβέντα αλλά τέλος πάντων).
Σε αυτό το γύρο που είμαστε ένα χωριό έπρεπε να βρεθεί μπροστά μας. Και καλώς αν η προετοιμασία έγινε για να αντιμετωπίσουμε ένα χωριό. Δυστυχώς μας έκατσε μια κανονική ομάδα.
Όχι πως αποτελεί δικαιολογία αλλά όλα παίζουν τον ρόλο τους.
Δεν με αρέσει να γίνομαι αρνητικός αλλά θα το πω.WeWillRockYou έγραψε:Από τους παίκτες που ήρθαν μόνο ο Κοτάρσκι δείχνει να προσθέτει ένα καινούργιο χαρακτηριστικό στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας αυτή τη στιγμή.Tolaros έγραψε:Το χειρότερο είναι ότι τόσοι παίκτες άλλαξαν και πάλι είδα την περσινή ομάδα.
Κακό αμυντικό τρανζισιον και τρομακτική έλλειψη ποιότητας έξω από την αντίπαλη περιοχή.
Τα ακραία μπακ κινούνται στη μετριότητα και στο κέντρο της άμυνας αποδυναμωθήκαμε με την αποχώρηση Κρέσπο.
Ο Κάργας ήρθε για να είναι 4-5η επιλογή και τον Νάσμπεργκ ακόμα τον περιμένουμε.
Τα χαφ μας αυτή τη στιγμή παραμένουν ίδια (περιμένουμε να μας δείξει ο Νταντάς τι μπορεί να προσθέσει στο παιχνίδι μας) και μεσοεπιθετικά ακόμα περιμένουν τον επιτελικό που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.
Ο Ναρέι με τα πρώτα δείγματα του σήμερα, αν έχει ταχύτητα-δύναμη-σωστές κινήσεις τακτικά, θα μπορούσε επίσης να μας δώσει έξτρα στοιχεία. Ο Κωνσταντέλιας επίσης δείχνει να έχει τη δημιουργία και τη φαντασία στο παιχνίδι του, αλλά του λείπουν άλλα πράγματα.
Οι υπόλοιποι θα χρειαστούν χρόνο να βρουν την θέση τους στην ομάδα και το τι μπορούν να δώσουν.
nunies4 έγραψε:Αν εννοείς οικονομικά το έγραψαν αρκετοί ότι μικρη διαφορά θα κάνει.
Αν εννοείς ψυχολογικά ότι όλο αυτό θα κάτσει σαν μαύρο σύννεφο πάνω από μια ομάδα που τώρα ξεκινάει ένα νέο πρότζεκτ ναι συμφωνώ ότι ο κίνδυνος είναι μεγάλος