ΛΕΦΣΚΙ-ΠΑΟΚ 2-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΛΕΦΣΚΙ-ΠΑΟΚ 2-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Θέλω να πιστεύω ότι απλά κάνετε πλάκα και οι 2 σας. ( τζος - ανταρκτικα).
- V-olakiotis
Η ατμόσφαιρα απόψε μου θυμίζει περίπου στο 27 - 28 του πρώτου ημιχρόνου του αγνά με την Σπαρτάκ Τρναβα...
0-3 από το πουθενά και μουρμιρλα στην εξέδρα μέχρι που έγινε το πέναλτι και η αποβολή που έφεραν το 1-3 και την επικη ανατροπή.
Ήμασταν πραγματικά αγνώριστοι, απροετοίμαστοι και πολύ κατώτεροι της περίστασης.
Ο Σαστρε ήταν ο χειροτερος, αλλά σκεφτειται την ψυχολογία του παίκτη που στο πρώτο ευρωπαϊκό έχει φάει την κρυάδα ότι θα παίξει δεξιά ο Βιερινια και μισή ώρα πριν το ματς του λένε θα μπεις εσύ.
Mind games από την ανάποδη.
Είδα το πρώτο ημίχρονο κλέφτρα στη δουλειά, το ημίωρο του δευτέρου ημιχρόνου περπατώντας στον δρόμο για το σπίτι από το κινητό και το τελευταίο τέταρτο στο σπίτι κανονικά.
Συμπεράσματα δεν μπορώ να βγάλω, αλλά παρά το πρώιμο της περίοδοι και με δεδομένο ότι θα γεμίσει η Τούμπα για να σπρώξει πιστεύω ότι η μουρμιρλα θα γίνει κραυγή και θα σπρώξει την ομάδα στην πρόκριση.
Η ομάδα θέλει χρόνο για να δείξει πράγματα, επείγουσα ανάγκη να στηριχθεί μεχρι τότε. Η κριτική σταματάει άμεσα κι πάμε όλοι για την πρόκριση.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
0-3 από το πουθενά και μουρμιρλα στην εξέδρα μέχρι που έγινε το πέναλτι και η αποβολή που έφεραν το 1-3 και την επικη ανατροπή.
Ήμασταν πραγματικά αγνώριστοι, απροετοίμαστοι και πολύ κατώτεροι της περίστασης.
Ο Σαστρε ήταν ο χειροτερος, αλλά σκεφτειται την ψυχολογία του παίκτη που στο πρώτο ευρωπαϊκό έχει φάει την κρυάδα ότι θα παίξει δεξιά ο Βιερινια και μισή ώρα πριν το ματς του λένε θα μπεις εσύ.
Mind games από την ανάποδη.
Είδα το πρώτο ημίχρονο κλέφτρα στη δουλειά, το ημίωρο του δευτέρου ημιχρόνου περπατώντας στον δρόμο για το σπίτι από το κινητό και το τελευταίο τέταρτο στο σπίτι κανονικά.
Συμπεράσματα δεν μπορώ να βγάλω, αλλά παρά το πρώιμο της περίοδοι και με δεδομένο ότι θα γεμίσει η Τούμπα για να σπρώξει πιστεύω ότι η μουρμιρλα θα γίνει κραυγή και θα σπρώξει την ομάδα στην πρόκριση.
Η ομάδα θέλει χρόνο για να δείξει πράγματα, επείγουσα ανάγκη να στηριχθεί μεχρι τότε. Η κριτική σταματάει άμεσα κι πάμε όλοι για την πρόκριση.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- Dimitris_L4
Αν κάποιος διαβάσει τα σχόλια πριν το ματς και την σχεδόν ομοθυμαδον αντίληψη ότι η προτίμηση του Λουτσεσκου στο πρόσωπο του Βιερίνια από τον σαστρε ήταν ένα τρομακτικό κι καλά λάθος καλό θα ήταν για την οικονομία της συζήτησης να βγει να πει ότι έγραφε ότι να ναι. . Όπως λάθος είναι και η γενικότερη στάση χλευασμού απέναντι στα παιδιά που κουβάλησαν πέρσι την ομάδα στις πλάτες τους. Σήμερα είδαμε την τεράστια έλλειψη του γίγαντα Κρέσπο από το πλάι του ιγκι. Ο καργας δεν ήταν απλά κακός ήταν άκρως επικίνδυνος. Σε συνδυασμό με τον εταίρο ανύπαρκτο της άμυνας σαστρε δεν μπόρεσαν να προσφέρουν ούτε μια θετική ενέργεια. Από εκεί κι πέρα επικράτησε ένας απίστευτος εκνευρισμός στην ομάδα που οδήγησε στο ποδοσφαιρικό ναυάγιο που μόλις παρακολουθήσαμε.
Δυστυχως ειμαι αρκετα λαλακας για να μην κανω...Και ειμαι και διακοπες παναθεμα με,θα με χωρισει η γυναικα με τα μουτρα που εχω...giapas έγραψε:Θέλω να πιστεύω ότι απλά κάνετε πλάκα και οι 2 σας. ( τζος - ανταρκτικα).
Θα το πω μια και τελευταια φορα γιατι ειστε και ψευτες εκτος των αλλων...Τα σχολια δεν αφορουσαν τον Λουτσεσκου αλλα τον Σαστρε και τον Μποτο και αν επρεπε να σας καιει κατι αυτη τη στιγμη ειναι το κατα ποσο ο παικτης ειναι χαλια και οχι οι συνοπαδοι σας...Δεν εφεραν αυτοι τον Καργα,ουτε αυτοι αγορασαν τον Σαστρε για να μην μπορει να παρει τη θεση του Βιερινια που πλεον τραυματιζεται εβδομαδα παρα εβδομαδα...Andrew R έγραψε:Αν κάποιος διαβάσει τα σχόλια πριν το ματς και την σχεδόν ομοθυμαδον αντίληψη ότι η προτίμηση του Λουτσεσκου στο πρόσωπο του Βιερίνια από τον σαστρε ήταν ένα τρομακτικό κι καλά λάθος καλό θα ήταν για την οικονομία της συζήτησης να βγει να πει ότι έγραφε ότι να ναι. . Όπως λάθος είναι και η γενικότερη στάση χλευασμού απέναντι στα παιδιά που κουβάλησαν πέρσι την ομάδα στις πλάτες τους. Σήμερα είδαμε την τεράστια έλλειψη του γίγαντα Κρέσπο από το πλάι του ιγκι. Ο καργας δεν ήταν απλά κακός ήταν άκρως επικίνδυνος. Σε συνδυασμό με τον εταίρο ανύπαρκτο της άμυνας σαστρε δεν μπόρεσαν να προσφέρουν ούτε μια θετική ενέργεια. Από εκεί κι πέρα επικράτησε ένας απίστευτος εκνευρισμός στην ομάδα που οδήγησε στο ποδοσφαιρικό ναυάγιο που μόλις παρακολουθήσαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 21 Ιούλ 2022, 23:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Με γκρίνιαjoshua έγραψε:Πως περναει μια εβδομαδα μου λετε εμενα?
Miles έγραψε:Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι η πλειονότητα εδώ μέσα δεν καταλαβαίνει πότε μια ομάδα κάνει δυνατή προετοιμασία και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, δηλαδή τι σημαίνει ανέτοιμη ομάδα και όχι όπως το εννοούν οι περισσότεροι. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα δεις τρεξίματα και όχι μόνο αυτά.sourmenetes έγραψε: Η ομάδα πάντως φάνηκε "πιασμένη" και στα τρεξίματα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η διαφορά είναι όμως ότι η στόχευση ήταν τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που είναι ο κυρίως στόχος της χρονιάς.
Οι γρήγοροι παίχτες που όλοι γράφουν ότι πήραμε, δε μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους,σε όλα τα σπριντ σε όλα τα εναέρια, οι δικοί μας ήταν εμφανώς κατώτεροι.
Ομαδα που δεν είχε αλλαγή μας νίκησε πεντακάθαρα.
Η ευθύνη του Λουτσεσκου είναι μεγάλη, γιατί κατά τη γνώμη μου υποτίμησε τους Βουλγάρους και τώρα πρέπει να βρει τρόπο να το γυρίσει.
Εεε αφορούσε και τον βιεϊρίνια.
Τουλίπες μαζί μου για τα θέματα του Αντρέ έλεγες και το πόσο κακος αμυντικός είναι
Τουλίπες μαζί μου για τα θέματα του Αντρέ έλεγες και το πόσο κακος αμυντικός είναι
Ρε σεις σοβαρα, μην τρελαινεστε. Περα του οτι δεν χρειαζεται να τρελαινομαστε για το ποδοσφαιρο.
Δεν τελειωσε και τιποτα.
Λες και δεν τα εχουμε ξαναζησει. Θα γινει σιγουρα καλυτερη προσπαθεια και αν βγει βγηκε.
Τζος, δεν ξερω αν εισαι διακοπες με την γυναικα σου/κοπελα σου, αλλα αν εισαι και ημουν γυναικα και η κοπελα σου, θα σε χωριζα.
Δεν τελειωσε και τιποτα.
Λες και δεν τα εχουμε ξαναζησει. Θα γινει σιγουρα καλυτερη προσπαθεια και αν βγει βγηκε.
Τζος, δεν ξερω αν εισαι διακοπες με την γυναικα σου/κοπελα σου, αλλα αν εισαι και ημουν γυναικα και η κοπελα σου, θα σε χωριζα.

Προφανως αφορουσε ΚΑΙ τον Βιερινια,εκτος και αν νομιζετε εσεις οτι ο Βιερινια που περσι τον ειχε κανει γιογιο ενα 20χρονο εκ Ιρλανδιας τον Ιουλιο ,που μεχρι και για μεταγραφη τον ειχαμε λιγουρευτει τοτε ,θα σταματουσε τον τυπο που αφηνε πισω του για πλακα στο σπριντ τον Σαστρε. Το θεμα ειναι να ειχαμε εναν καλυτερο του Σαστρε,οχι εναν εξισου κακο ΠΛΕΟΝ παικτη.renegade έγραψε:Εεε αφορούσε και τον βιεϊρίνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 21 Ιούλ 2022, 23:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το χειρότερο είναι ότι τόσοι παίκτες άλλαξαν και πάλι είδα την περσινή ομάδα.
Κακό αμυντικό τρανζισιον και τρομακτική έλλειψη ποιότητας έξω από την αντίπαλη περιοχή.
Κακό αμυντικό τρανζισιον και τρομακτική έλλειψη ποιότητας έξω από την αντίπαλη περιοχή.
Όχι να με συγχωρείς Μπάνε η στόχευση δεν μπορεί να είναι 6 παιχνίδια προκριματικών Αύγουστο μήνα.
Προκριματικά που ξέρεις ότι θα τα παιξεις ως ισχυρός και που μόνο στα πλευ οφ θα βρεις ίσως κανονικη ομάδα.
Και παρόλα αυτά εμείς με 25.000 βαθμούς παίζουμε με μια σχετικά κανονική ομάδα και οι άλλοι με 5.000 με κάτι άγραφους από την Λευκορωσία (άλλη κουβέντα αλλά τέλος πάντων).
Σε αυτό το γύρο που είμαστε ένα χωριό έπρεπε να βρεθεί μπροστά μας. Και καλώς αν η προετοιμασία έγινε για να αντιμετωπίσουμε ένα χωριό. Δυστυχώς μας έκατσε μια κανονική ομάδα.
Όχι πως αποτελεί δικαιολογία αλλά όλα παίζουν τον ρόλο τους.
Προκριματικά που ξέρεις ότι θα τα παιξεις ως ισχυρός και που μόνο στα πλευ οφ θα βρεις ίσως κανονικη ομάδα.
Και παρόλα αυτά εμείς με 25.000 βαθμούς παίζουμε με μια σχετικά κανονική ομάδα και οι άλλοι με 5.000 με κάτι άγραφους από την Λευκορωσία (άλλη κουβέντα αλλά τέλος πάντων).
Σε αυτό το γύρο που είμαστε ένα χωριό έπρεπε να βρεθεί μπροστά μας. Και καλώς αν η προετοιμασία έγινε για να αντιμετωπίσουμε ένα χωριό. Δυστυχώς μας έκατσε μια κανονική ομάδα.
Όχι πως αποτελεί δικαιολογία αλλά όλα παίζουν τον ρόλο τους.
- WeWillRockYou
Προσπαθώ να σκεφτώ πως θα μπορούσαμε να πάμε στην ρεβάνς.
Κοτάρσκι σίγουρα κάτω από τα δοκάρια.
Για την άμυνα ελπίζω να είναι καλά ο Λύρατζης. Παρτενέρ του Ίγκασον θα ήθελα να δω Κουλιεράκη και αριστερά Σοάρες. Το δίδυμο Ίγκι-Κουλιεράκης έχει παίξει στη Β ομάδα+ φιλικά, θεωρώ πως θα ταιριάξουν καλύτερα σε χαρακτηριστικά.
Στα χαφ θα ήθελα να δω Τσιγγάρα για να μην έχουμε τα σημερινά λάθη στο αμυντικό transition, με τον Αουγκούστο να μοιάζει απαραίτητος σε αυτή τη φάση δίπλα του.
Στα φορ οι επιλογές είναι συγκεκριμένες με Κούτσια βασικό και Τόμας ως αλλαγή. Ελπίζω ο Μπράντον με μια εβδομάδα προπονήσεων να μπορεί να βγάλει ένα νορμάλ 20λεπτο.
Και το μεγάλο ερωτηματικό είναι στην μεσοεπιθετική γραμμή:
Με βάση τη σημερινή εικόνα θα έλεγα Ναρέι δεξιά- Αντρίγια αριστερά, με πρώτη αλλαγή τον Κωνσταντέλια. Προσευχή να είναι καλά ο Μπίσεσβαρ για τη θέση του επιτελικού. Στο 10 αν είναι καλά θα έβλεπα και τον Ρικάρντο ως αλλαγή που έδειξε να έχει κινήσεις δεύτερου φορ στα φιλικά.
Είναι σίγουρο πως θα χρειαστούμε γκολ από τις πίσω γραμμές και από στημενές φάσεις αν θέλουμε να ελπίζουμε σε πρόκριση.
Κοτάρσκι σίγουρα κάτω από τα δοκάρια.
Για την άμυνα ελπίζω να είναι καλά ο Λύρατζης. Παρτενέρ του Ίγκασον θα ήθελα να δω Κουλιεράκη και αριστερά Σοάρες. Το δίδυμο Ίγκι-Κουλιεράκης έχει παίξει στη Β ομάδα+ φιλικά, θεωρώ πως θα ταιριάξουν καλύτερα σε χαρακτηριστικά.
Στα χαφ θα ήθελα να δω Τσιγγάρα για να μην έχουμε τα σημερινά λάθη στο αμυντικό transition, με τον Αουγκούστο να μοιάζει απαραίτητος σε αυτή τη φάση δίπλα του.
Στα φορ οι επιλογές είναι συγκεκριμένες με Κούτσια βασικό και Τόμας ως αλλαγή. Ελπίζω ο Μπράντον με μια εβδομάδα προπονήσεων να μπορεί να βγάλει ένα νορμάλ 20λεπτο.
Και το μεγάλο ερωτηματικό είναι στην μεσοεπιθετική γραμμή:
Με βάση τη σημερινή εικόνα θα έλεγα Ναρέι δεξιά- Αντρίγια αριστερά, με πρώτη αλλαγή τον Κωνσταντέλια. Προσευχή να είναι καλά ο Μπίσεσβαρ για τη θέση του επιτελικού. Στο 10 αν είναι καλά θα έβλεπα και τον Ρικάρντο ως αλλαγή που έδειξε να έχει κινήσεις δεύτερου φορ στα φιλικά.
Είναι σίγουρο πως θα χρειαστούμε γκολ από τις πίσω γραμμές και από στημενές φάσεις αν θέλουμε να ελπίζουμε σε πρόκριση.
Είναι κρίμα όμως η ομάδα να μην κάνει προετοιμασία, όπως γίνεται όταν έχει προκριματικά τσουλού, για να μπορεί να ανταποκρίνεται, δηλαδή να είναι φρέσκια, στους καλοκαιρινούς αγώνες. Θα το πληρώνει στη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και στο ενενηντάλεπτο, τι εντάσεις θα βγάζει και για πόσο.obanebane έγραψε:Miles έγραψε:Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι η πλειονότητα εδώ μέσα δεν καταλαβαίνει πότε μια ομάδα κάνει δυνατή προετοιμασία και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, δηλαδή τι σημαίνει ανέτοιμη ομάδα και όχι όπως το εννοούν οι περισσότεροι. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα δεις τρεξίματα και όχι μόνο αυτά.sourmenetes έγραψε: Η ομάδα πάντως φάνηκε "πιασμένη" και στα τρεξίματα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η διαφορά είναι όμως ότι η στόχευση ήταν τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που είναι ο κυρίως στόχος της χρονιάς.
Οι γρήγοροι παίχτες που όλοι γράφουν ότι πήραμε, δε μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους,σε όλα τα σπριντ σε όλα τα εναέρια, οι δικοί μας ήταν εμφανώς κατώτεροι.
Ομαδα που δεν είχε αλλαγή μας νίκησε πεντακάθαρα.
Η ευθύνη του Λουτσεσκου είναι μεγάλη, γιατί κατά τη γνώμη μου υποτίμησε τους Βουλγάρους και τώρα πρέπει να βρει τρόπο να το γυρίσει.