Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Η αληθεια ειναι πως ο Σαστρε μετα απο τα πρωτα παιχνιδια ειναι καθε παιχνιδι και χειροτερος και ακομα και στα λιγα φιλικα ηταν κακος...
Ναι γιατι εσυ βλεπεις μονο τα ποσα αγορων που ουσιαστικα ειναι τα λεφτα των πωλησεων.Το μισθολογικο μπατζετ εχει πεσει κατακορυφα,μιλαμε για ελευθερη πτωση...PAOKevolution έγραψε:Δεν είσαι μωρό Δημήτρη. Μην μιλάς επιλεκτικά. Είπα, Ιανουάριο μέχρι σήμερα. Απλά και όμορφα. Το νέο μανει το χανεϊ δεν καταλαβαίνω.
ενταξει ρε συ. εδωσες ενα ποσο αλα..λεβεκ για ενα παιχτη που αν μη τι αλλο εδειχνε τιμιος. μη το κανουμε τοσο θεμα αυτο. γενικα θεωρω οτι οσα δωσαμε μεχρι στιγμης υπο μποτο ειναι εξαιρετικα τιμια ποσά.joshua έγραψε:Μπορω να μιλησω μονο για τον εαυτο μου...Αν δεις τι εγραψα σημερα,αυτο δεν ηταν γιατι ο Λουτσεσκου θελει να ξεκινησει τον Βιερινια,εγραψα χαρακτηριστικα πως βαρανε οι καμπανες για τον Σαστρε αν προτιμαται ο Βιερινια και για το ματι του Μποτο που τον επελεξε και τον αγορασε...astral έγραψε:Όσοι "τα γράψατε" μήπως "τα γράψατε" και για τον Σαστρε που έπρεπε να παίξει οπωσδήποτε αντι του γέρου ? Όλοι δικαιωμένοι απόψε ...
Ο Κουρτιτς και ο Αουγκούστο αν δε θέλουν να είναι στην ομάδα να πάνε στο καλό.
και γενικλα αν δεν εχουμε παρει χαμπαρι οτι ουσιαστικα μιλαμε για μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, οπου δεν υπαρχει πια αρνητικο ισοζυγιο αλλα ειτε πλεονασμα ειτε ισορροπια τοτε κανουμε κατι λαθος.
και να πω αληθεια; ετσι επρεπε να ειναι ΠΑΝΤΑ. ακομα και οταν λεγαμε να γινει ο ΠΑΟΚ ομαδα λαϊκης βασης.
θα κανουμε ομαδα ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ γιατι φαινεται οτι εχουμε παρει παιχτες που αν μη τι αλλο μπροει ταχυδυναμικα να μην ειναι αντε γεια, αλλα εχουν ταλεντο και επαφη με τη μπαλα, αλλα αυτο θελει υπομονη και προσμονη και πιστη.
Ε πως να μην το κανουμε θεμα οταν τον εκαναν αλογο παικτες που αμοιβονται οσο τα παιδια των ακαδημιων?
- PAOKevolution
Για να το κλείσουμε. Δε μπορείς να μιλάς (γενικά όχι συγκεκριμένα εσύ) για κλειστή κανουλα κτλπ ενώ έχεις επενδύσει αυτά τα ποσά. Και μη ξεχνάς, τα τελευταία 5 χρόνια ο ΠΑΟΚ στο βωμό του πρωταθλήματος, έχει πληρώσει υπεραξίες. Τώρα το βρίσκουμε μπροστά μας. Ας πάμε τώρα την άλλη Πέμπτη να τους γαμησουμε. Γιατί αν γίνει η στραβή φοβάμαι ότι καταστρέφεται ο προγραμματισμός.
Παίκτες - σημεια αναφοράς λείπουνGINOLA έγραψε:Δεν είναι μόνο ότι οι νέοι όλοι έδειχναν από μέτριοι ως κακοί.
Οι περσινές σταθερές έδειχναν ακόμα χειρότερες.
Εκνευρισμός, πειράματα χωρίς λόγο, αλλαγές πανικού.
Είναι τόσο αποκαρδιωτικη η πρώτη εικόνα που ειλικρινά δεν ξέρω τι λείπει.
Αυτό στο οποίο συμφωνούμε ΟΛΟΙ νομίζω
Κανείς δεν είπε ότι δεν θέλουμε τέτοιους
Μια χαρά ήταν οι νέοι άπειροι που ήρθαν
Αλλά απλούστατα δεν αρκούν γιατί χάνονται στο ματς
Τώρα γιατί από τον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να τους φέρουν ποτέ έγκαιρα, ειλικρινά είναι ανεξήγητο. Δεν βγαίνει κανένα νόημα να ρισκάρεις κάθε χρόνο και εν τέλει να χάνεις λεφτά από αποτυχίες που δεν θα υπήρχαν αν εφερνες εστω δέκα νέους - δύο έμπειρους ποιοτικούς
Με πορδές δε βάφονται αυγά. Οι 3-4 καλοί παίκτες, που όλοι θέλουμε, κοστίζουν κάνα 15άρι μύρια κι εμείς πάμε να βγάλουμε όλη την ανανέωση της ομάδας με 10 μύρια το πολύ. Και του χρόνου το καλοκαίρι να πουλήσουμε 2-3 πιτσιρικάδες καμιά 20 μύρια και να βγάλουμε και κέρδος. Είπαμε standability κύριοι, standability...
Αυτό που χτίζεται δεν νομίζω πως βασίζεται στο αν θα περάσουμε φέτος στην Ευρώπη. Έχει αλλάξει εντελώς το μοντέλο. Στόχος είναι να βγάζεις παίκτες να τους πουλάς και να είσαι αυτοσυντήρητος. Φυσικά, μεγάλη ομάδα γίνεσαι όταν κερδάς κιόλας. Αυτό γίνεται αν έχεις και παίκτες σημεία αναφοράς που αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε και δεν νομίζω να πάρουμε μετά από τόσες μεταγραφές που κάναμε.PAOKevolution έγραψε:Για να το κλείσουμε. Δε μπορείς να μιλάς (γενικά όχι συγκεκριμένα εσύ) για κλειστή κανουλα κτλπ ενώ έχεις επενδύσει αυτά τα ποσά. Και μη ξεχνάς, τα τελευταία 5 χρόνια ο ΠΑΟΚ στο βωμό του πρωταθλήματος, έχει πληρώσει υπεραξίες. Τώρα το βρίσκουμε μπροστά μας. Ας πάμε τώρα την άλλη Πέμπτη να τους γαμησουμε. Γιατί αν γίνει η στραβή φοβάμαι ότι καταστρέφεται ο προγραμματισμός.

Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο ενδεχόμενος αποκλεισμός από την Ευρώπη δεν αποτελεί οικονομική καταστροφή για την ομαδα.
Έχει πέσει τόσο το μισθολογικο μπάτζετ που αν αποκλειστούμε απλα αποδεσμευουμε τον Κουρτιτς, πουλάμε τον Αουγκουστο, φέρνουμε ένα ακόμα χαφ των 300Κ και είμαστε στα ίσια μας.
Τώρα τι ακριβώς θα σημαίνει αυτό για την συνολική ποιότητα μας ως ομάδα είναι άλλη συζήτηση.
Πάντως οικονομική καταστροφή δεν επέρχεται και αν υπάρχει ένα θετικό στην όλη υπόθεση θα έλεγα ότι είναι αυτό.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει πέσει τόσο το μισθολογικο μπάτζετ που αν αποκλειστούμε απλα αποδεσμευουμε τον Κουρτιτς, πουλάμε τον Αουγκουστο, φέρνουμε ένα ακόμα χαφ των 300Κ και είμαστε στα ίσια μας.
Τώρα τι ακριβώς θα σημαίνει αυτό για την συνολική ποιότητα μας ως ομάδα είναι άλλη συζήτηση.
Πάντως οικονομική καταστροφή δεν επέρχεται και αν υπάρχει ένα θετικό στην όλη υπόθεση θα έλεγα ότι είναι αυτό.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειμαι ο μονος που θελω να μην ξανα δω Κουρτις και Αγκουστο στην ομαδα και να αλλαξουμε εντελως τα χαφ μας? Ο Αγκουστο δειχνει αδιαφορος.
5 παίχτες βασικούς χρειαζεται η ομαδα σε θέσεις που όλοι ξέρουμε και γρήγορα.ΦΟΡ Σημείο αναφοράς,ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ(Σοτέλδο;),10ΑΡΙ(ίσως τον Φράνκο),6-8ΑΡΙ(μόλις φύγει ο Κουρτιτς) και ΑΡΙΣΤΕΡΌ ΣΤΟΠΕΡ(ο Μιχαι λογικα θα φύγει).
Ρε συ κάνε τα μαθηματικά, πήρες 13 αν πάρεις ακόμη 5 πας 18. Με πόσους είπε πως του αρέσει να παίζει ο Ρουμάνος, 21-22 παίκτες. Δηλαδή θα κάνουμε μια καινούργια εντελώς ομάδα; Δεν γίνονται αυτά..Εγώ προσωπικά αν πάρουμε 10άρι θα είμαι πολύ χαρούμενος (αλλά κανονικό δεκάρι, όχι από τα λίντλ).gergeo4 έγραψε:5 παίχτες βασικούς χρειαζεται η ομαδα σε θέσεις που όλοι ξέρουμε και γρήγορα.ΦΟΡ Σημείο αναφοράς,ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ(Σοτέλδο;),10ΑΡΙ(ίσως τον Φράνκο),6-8ΑΡΙ(μόλις φύγει ο Κουρτιτς) και ΑΡΙΣΤΕΡΌ ΣΤΟΠΕΡ(ο Μιχαι λογικα θα φύγει).

Μωρε και 3 και 4 παικτες ειναι πιθανο να παρουμε το θεμα ειναι τι παικτες θα ειναι και θα εξαρτηθει απο το τι θα γινει την αλλη εβδομαδα...Μεχρι τοτε τιποτα...